KAPITEL 12-. VALENTINE'S DAY

“Vart är Selena och Melody?” Frågade jag snabbt och kollade på den bäddade sängen. Chaz log smått.
“Dem åkte in till stan. De skulle gå på någon spa grej…” Svarade han lätt. Jag nickade.
“Vart sov Melody inatt egentligen?” Frågade jag helt plötsligt. Chaz’s kinder bytte snabbt färg till en ljusröd nyans.
“Hos mig..” Jag nickade och kände hur svartsjukan steg inom mig.
Han hade fått sova med henne. Jag ville kunna göra sånt. Jag svalde hårt och gick mot badrummet och lutademig över handfatet med blicken på min spegelbild. Den här dagen skulle bli lång..

“Vart är Selena och Melody?” Frågade jag snabbt och kollade på den bäddade sängen. Chaz log smått.

“Dem åkte in till stan. De skulle gå på någon spa grej…” Svarade han lätt. Jag nickade.

“Vart sov Melody inatt egentligen?” Frågade jag helt plötsligt. Chaz’s kinder bytte snabbt färg till en ljusröd nyans.

“Hos mig..” Jag nickade och kände hur svartsjukan steg inom mig.

Han hade fått sova med henne. Jag ville kunna göra sånt. Jag svalde hårt och gick mot badrummet och lutademig över handfatet med blicken på min spegelbild. Den här dagen skulle bli lång..


Jag drog en djupt suckning och lutade mig tillbaka medans jag lät tjejerna smeta in en ansiktsmask i mitt ansikte.

“Hur går det med dig och Chaz då?” Log Selena milt. Jag pressade fram ett litet leénde.

“Jag vet inte riktigt vad jag och Chaz är egentligen…” Mumlade jag lågt till svar. Selena nickade lätt.

“Mhm… Jag pratade med Justin igår.” Jag svalde hårt och sneglade på henne.

“Jaha, hur gick det?” Frågade jag stelt. Selena suckade och skakade på huvudet.

“Dåligt. Det slutade med att Justin fick sova på soffan. Jag orkar bara inte bli sårad längre… Han har gjort det för många gånger. Men jag får se hur jag gör.” Andades hon ut och svalde hårt. Jag nickade.

Och allt var mitt fel. Om de skulle göra slut, skulle det vara mitt fel. Helt plötsligt  började mobilen ringa.

“Stäng av!” Röt en av tjejerna som stod inne hos oss. Jag sneglade ner på skärmen och såg “Justin Ringer Dig” men klickade snabbt på avböj…

-

“Så, har ni haft kul idag då tjejer?” Frågade mamma mjukt när vi satt vid brasan i det stora huset. Rösterna mullrade ifrån matsalen. Mamma, jag och Selena fick inte plats vid matbordet och fick därefter sitta här ute och äta.

“Ja då.” Svarade Selena glatt och tog en klunk av sin cola. Jag nickade instämmande.

“Bra.” Svarade mamma glatt och log smått mot oss. Justin kom ut och slog sig ner i fåtöljen, men då gick Selena och mamma.

Jag svalde hårt och fuktade mina läppar med blicken på Justin. Han log smått mot mig.

 

 

“Hej?” Hälsade han prövandes. Jag pressade ihop mina läppar och kollade ner på min tallrik.

“Melody, seriöst. Vad är det? Igår var allt bra?” Suckade Justin. Jag bet mig löst i läppen och reste mig upp.

“Felet? Du vill att vi ska starta om, men jag vill något annat.” Mumlade jag och korsade armarna över bröstet. Justin rynkade oförstående på pannan.

“Va?” Jag fnös till och drog ett djupt andetag. Ett pirr slank igenom min kropp när jag mötte hans ögon.

“Är det inte uppenbart? Jag är kär i dig Justin!” Med de orden vände jag mig om och sprang ut i köket där alla andra satt. Ingen verkade se mig, så jag vände på mig och mötte Selena’s besvikna nunna.

“Melody, det trodde jag inte om dig…” Andades hon ut. Jag kände hur det började bränna i ögonvrån och sprang ut till min stuga och slängde mig ner på sängen.

Varför var kärlek så himla komplicerat egentligen? Kunde allt inte bara vara bra? Varför var jag kär just kär i Justin? Jag drog bort några tårar från mina kinder och drog ett djupt andetag.

“Melody?” Justin’s röst värmdes i hjärtat. Jag kollade upp på honom och himlade med ögonen.

“Och vad vill du nu då?” Muttrade jag. Han svalde hårt och la huvudet på sned.

“Melody, jag är också kär i dig. Men jag har bara inte insett det förrän nu. Varje gång jag är i närheten av dig bubblar fjärilarna upp. Mina ben blir alldeles geleiga. Mitt hjärta började bulta hårdare. Jag har aldrig varit såhär kär i hela mitt liv. Första gången jag såg dig… det går inte att beskriva. Ditt allt.

När du kysste mig hade jag aldrig varit lyckligare. Selena må vara emellan oss, men är det inte äkta kärlek kan inte jag och hon fortsätta tillsammans… Jag vet inte hur jag ska göra. Jag älskar henne lika mycket som dig. Men… min och hennes kärlek blir svagare för varje dag.  Melody, jag äls…-” Innan han hann avsluta meningen ställde jag mig upp och pressade mina läppar mot hans i en passionerad och känslofylld kyss.

Han la en hand på min korsrygg och pressade mig hårdare mot sig. Fjärilarna bubblade upp inom min mage. Mina ben höll nästan på att vika sig… Justin’s läppar praktiskt taget masserade mina. Jag hade aldrig varit lyckligare, eller kärare därpå.

“Justin? Melly?” Flämtade Selena från dörröppningen. Jag hoppade snabbt från Justin och kollade på Selena som stod stel i dörröppningen. Det såg ut som om hon hade sett ett spöke.

“Selena, jag är så ledsen…” Viskade jag ledsamt. Hon svalde hårt och skakade på huvudet.

“Nej, dina förlåt betyder inget längre Melody. Jag orkar inte. Det är över Justin.” Röt hon och vände sig snabbt om och gick sin väg.

Justin suckade djupt och slog sig sedan ner på Chaz’s del av sängen.

“Justin…” Andades jag ut. Han skrattade till och skakade på huvudet mot mig.

 

 

“Nej, var inte ledsen. Det är ändå skönt att jag slapp göra det, även fast jag känner en gnutta skam…” Svarade han stelt. Jag nickade. Justin böjde sig helt plötsligt över mig för att pressa sina läppar mot mina då jag ryggade tillbaka.

“Nej, inte nu. Vi måste nog vänta lite innan vi vet vad det här är.” Sa jag milt och pekade mellan oss två. Justin nickade och lutade sig tillbaka.

“Okej.. Jag fattar.” Andades han lugnt ut och reste sig upp för att lämna stugan. Där var jag ensam igen.

2 MÅNADER SENARE:

Jag fuktade mina läppar och sprang sedan ut på scenen. Alla tjejer blev galna och började skrika högre och högre. Jag log stort och slog mig ner i det stora hjärtat med min gitarr i knäet innan de skjutsade upp mig över havet av tjejer.

All höll sina händer som hjärtan upp i luften, vilket fick mig att le stort. Jag drog några strängar på gitarren och började sedan sjunga på Never Let You Go.

Alla började skrika och sjunga med, vilket fick mig att le mycket större så att det värkte i käkarna.

“It’s like an angel came by, and took me to heaven… Like you took me to heaven girl, cause when i stare in your eyes it could’nt be better, i don’t want you to go.. oh no…”

All började skrika och jag kollade ner i havet med hjärtan. De började skjutsa ner mig då jag drog ett djupt andetag och kollade ut över scenen.

“Jag älskar er!” Ropade jag ut. De ropade ut saker som ”Vi älskar dig också!” Jag log smått för mig själv och gick in backstage.

Allison kramade mjukt om mig och log stolt.

“Är du hungrig?” Log hon. Jag flinade stort och ryckte retsamt på axlarna.

 

 

“Inte så värst.” Hon nickade och föste in mig i min loge, och sedan in i badrummet och pekade på duschen.

“Hoppa in där, nu. Vi åker om en timme tillbaka till Stratford. Resan kommer ta ett tag, så det är bäst om du skyndar dig.” Flinade hon. Jag himlade med ögonen och nickade.

Alla hjärtans dag imorgon… jag hade nästan glömt bort det… Jag drog av mig alla svettiga kläder och hoppade in i duschen. Det blev ingen lång en med tanke på att Allison hade stressat upp mig nu.

När jag klev in i tour bussen möttes jag av mammas stora leénde.

“Jag vet att det var länge sen du hade en konsert med de här låtarna, men folk har längtat.” Sa hon lugnt. Jag nickade instämmande och tog en tugga av hamburgaren som stod på bordet. Kenny kom ut ur badrummet och kollade anklagande på mig.

“Hey! Det där var min burgare!” Utbrast han ledsamt. Jag tog en klunk av colan och stoppade sedan en pommes i munnen.

“Tack för maten Kenny!” Skrattade jag och tog ännu en tugga av hamburgaren. Kenny gav mig mördarblicken och muttrade något ohörbart.

Jag skrattade skadeglatt och klickade på tv:n när buss chaufören började köra. Det här hade varit den absolut sista My World konserten jag skulle ge.

Mamma hade föreslagit det, och alla hade hållit med. Jag hade bara hängt på. Jag menar, vad gör man inte för sina Beliebers?

“Vi ses på fredag! Ha en trevlig alla hjärtans dag nu, och en trevlig studiedag imorgon!” Jag pustade tröttsamt ut och gick snabb ut ur klassrummet då Olivia kom fram mot mig. Hon hade börjat här efter lovet och vi hade genast klicka.

“Vad ska du göra nu då?” Frågade hon snabbt och log stort mot mig.

 

 

“Hem… Vill du komma ikväll? Vi kan beställa pizza och bara… mysa!” Föreslog jag. Hon nickade.

“Ja!” Utbrast hon och kramade lätt om mig.

“Jag kommer runt 10.” Log hon och gick sedan iväg mot sitt egna skåp. Jag log smått och skakade på huvudet för mig själv. Olivia…

-

Klockan visade nu halv 10. En halvtimme kvar tills Olivia skulle komma.

Jag drog ett djupt andetag och började gå mot badrummet för att hoppa in i duschen. Det ljumna vattnet gled ner över min nakna kropp. Jag stönade lätt till och log smått för mig själv. Jag var bara för löjlig ibland…

Jag kramade om en handduk och virade den runt min kropp och gick sedan mot mitt rum för att hoppa in i min pyjamas. Mitt blöta hår låg slappt på min rygg och blötte ner hela t-shirten då det plingade på dörren. Jag suckade och gick med snabba steg ditåt och öppnade. Men där stod inte Olivia. Där stod Justin… Jag kollade förvånat på honom och kände hur fjärilarna bubblade upp.

“Vill du, Melody, bli min valentine?” Frågade han mjukt och höll fram en röd ros. Jag log stort och tog emot den.

 

 

“Det vill jag gärna.” Fnittrade jag och gick ut i köket för att hitta en vas att ställa den i. Det gjorde jag till slut och ställde den på bordet, men när jag vände mig om stod Justin endast några centimeter ifrån mig.

“Jag har saknat dig.” Viskade han. Hans andetag var varma mot mina läppar. Mitt hjärta började slå hårdare när han la en hand på min korsrygg och pressade sina läppar mot mina.


Whoop! Hur kommer det gå med Jelody? Hm... Selena gjorde slut med Justin? Olivia? Hur kommer det gå egentligen?

KOMMENTERA MYCKET INNAN NÄSTA KAPITEL! MYCKET! HAHAHAHA :D


 
Trackback