http://jssmn.blogg.se/

 
Slummen i Chicago är ett farligt ställe, styrt av kallhjärtade, arga och livs-hotande brottslingar.
Detta är dock inte 18-åriga Alaska Harlow medveten om. Alaska bor i ett litet hus tillsammans med hennes pappa och lillasyster, endast några minuter ifrån storstaden Chicago. På grund av hennes familjs dåliga ekonomi, så studerar Alaska och jobbar vid sidan av, medan hon tar hand om sin lillasyster under tiden hennes pappa är på sitt arbete. Hennes far är en välutbildad, smart och en älskvärd man som skulle göra vadsomhelst, närsomhelst för sina döttrar. Alaskas lilla syster, Adelaide, är en 14 årig tjej som är raka motsattsen till sin 4 år äldre syster. Medan Adelaide har två vackra gröna ögon, så är Alaskas ögon kallt havsblåa. Adelaides hår är av den ljusaste färgen av blont , medan Alaskas hår är den mörkaste färgen utav brunt. Adelaide älskar klänningar, men Alaska bär aldrig något annat än hennes urtvättade jeans. Adelaide är mentalt sjuk och kan aldrig bli frisk, Alaska är frisk och är välsignad över att vara hennes systers viktigaste botemedel. Men bortsett från alla deras olikheter, så älskar Alaska sin syster mer än något annat i hela världen.

Men vad händer när Alaskas liv vänds uppochner i samband med att hon får hjälp av den vackra, mysteriska brottsliga tonåringen?

Detta är inte en typisk romantisk historia, om när en pojke och flicka blir förälskade i varandra. Detta är en historia om en kallhjärtat, tonårsbrottsling med farligt mörka hemligheter, ett orosfyllt och skrämmande förflutet, och som är oberörd av alla mänskliga känslor. Detta är en historia om två trasiga, splittrade hjärtan, som desperat vill bli helade.
 
Deras kärlek kommer inte bli enkel, vacker eller säker. Deras kärlek kommer bli det svåraste de någonsin gett sig in på, det kommer bli en katastrof och livshotande farligt. Men en sak är säkert... den kommer vara 100% äkta.
 

Ingen kan ha missat jssmn.blogg.se, ha? Det skulle isf vart katastrof!! Skynda dig isf in och börja läs hennes nya (och gamla noveller) novell Brawler! Hon skriver som en guuuud och är allmänt bäst. På riktigt. Skynda er in nu, annars missar ni något! :*
 
/Kapitel fyra här under!!!\

Kommentarer

Johanna - A dream as a model ♥ skriver:

grymt bra :D

Datum: 2014-01-04 - Tid: 00:08:28 - URL: http://jonza.blogg.se


Anonym skriver:

Fast hon skri
Ver typ 2 gånger om året så ingen ide att läsa hennes ändå😑

Datum: 2014-01-04 - Tid: 00:47:51 -


Minna skriver:

Hejsan! Älskar verkligen alla dina noveller, hittade din sida strax innan jul och har suttit som klistrad framför datorn under hela lovet! Undrar lite smått om du skulle vilja göra ett enkelt litet länkbyte med mig? Skulle vara asschysst i sådana fall och jättesnällt! Om du inte gör länkbyten så accepterar jag det, jag bara undrar om det går😋 Tycker du är asgrym, önskar jag skrev så bra som du😊❤️

Datum: 2014-01-05 - Tid: 01:00:42 - URL: http://justindbiebernovels.blogg.se


Anonym skriver:

nä hon har börjat skriva igen då är det visst en ide att läsa hennes novell för den är jätte bra:)

Datum: 2014-01-05 - Tid: 13:03:06 -


Emelie skriver:

Hej, måste bara säga att jag älskar bloggen så jag undrar om du vill göra ett länkbyte? :)
Novellen är jätte bra bto, läste alla kapitel igår <3

Datum: 2014-01-06 - Tid: 11:56:05 - URL: http://biebermyworld.blogg.se


Emelie skriver:

btw*

Datum: 2014-01-06 - Tid: 11:56:30 - URL: http://biebermyworld.blogg.se


E skriver:

HEJ! Skulle du vilja köra ett länkbyte med mig? :)

Datum: 2014-01-06 - Tid: 15:36:01 - URL: http://Fooostorys.blogg.se


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:
Trackback