Love Me Like You Do - 24

Jag drog in mina händer under den alltför stora t-shirten han gett till mig och knäppte upp min BH för att sedan slänga den tillsammans med mina jeans på golvet. Justin hade redan lagt sig ned under täcket med bar överkropp. Jag skulle ljuga om jag sa att han inte var attraktiv, för det var han. Jag bet mig löst i underläppen och kröp sedan ned bredvid honom.

“Jag ställde klockan på sex... vi får iallafall runt fyra timmars sömn skulle jag tro.” berättade han trött.

“Okej.” sade jag och lutade mig fram mot honom för att ge honom en kram. Han kramade tillbaka och lutade sig sedan tillbaka, så jag tog chansen och gav honom en snabb puss på mungipan. Mina läppar brände till en aning, men det var inget jag lade större tyngd på. Det var allt. Vi var vänner.“God natt crewmate. Sov så gott.”

 

Nicks Perspektiv:

Elysandra rörde på sig över mina armar, vilket fick mig att vakna till. Försiktigt drog jag åt mig mina armar och satte mig upp. Sömndrucket förde jag min blick mot klockan som hängde bredvid dörren som ledde ut till tomten. Halv 5 visade den. Mentalt förbannade jag mig över att ha vaknat så tidigt.

Jag ställde mig upp och gick med slöa steg mot kylskåpet. Väl framme slog jag upp det och greppade tag om en kall vattenflaska som vad fylld med kolsyrat, citronvatten. Jag tog en klunk och kollade sedan ut över alla sovandes dansare, endast för att se att Alex och Justin inte befann sig bland dem. Med rynkad panna började jag gå mot trappans fot. Kunde dem ligga där uppe och sova? Jag lyssnade noggrant och hörde en låg snarkning som tillhörde Justin. Antingen låg Alex där uppe med honom, eller så hade hon gått någon annan stans.

Jag gick snabbt upp för trappan, två steg i taget tills jag stod mitt framför Justins stänga sovrumsdörr. Det kanske var respektlöst att bara slå upp dörren när han låg och sov, men han kanske dog där inne. Vad visste jag? Istället för att grubbla på endera jag skulle öppna dörren eller låta bli, så kramade jag om guldknoppen till handtag och slog ljudlöst upp dörren. Allt som krävdes för att jag skulle få en skymt över vem som befann sig i sängen var att jag behövde ta ett steg in i rummet. Snabbt, så att jag inte hann ångra mig, klev jag fram med blicken liggandes på sängen. Som jag hade anat låg Justin där, med armarna runt Alex kropp. Båda låg i djup sömn, tätt tryckta mot varandra.

Det stack till i bröstet på mig. Justin visste att jag hade en crush på Alex, men ändå så gjorde han såhär. Alex hade inte visat några känslor för mig, utom vänskapliga så egentligen hade jag inget att förvänta mig. Varför skulle hon bli kär i mig, när hon hade snygga Justin Bieber i sin hand?

”Nick?” Utbrast en trött röst bakom mig. Jag hoppade snabbt tillbaka och slog igen dörren till Justins rum innan jag vände mig om.

”Kaili... Du skrämde mig...” andades jag ut.

Hon drog en hand genom sitt korta hår, ”Vad gör du här? Det är väll Justins rum? Eller...?”

”Jag kollade bara läget lite.” log jag. Tekniskt sätt ljög jag inte, för jag kollade faktiskt läget mellan honom och Alex.

”Jaha... Hur mycket är klockan?” undrade hon och vi gick tillsammans ner för trappan.

"Tjugo i fem kanske?" gissade jag.

"Åh, jag är hungrig. Ska vi fixa lite käk?" Jag nickade och vi gick in i köket. Hela tiden tänkte jag på det jag hade sett där uppe i Justins rum. Han visste att jag tyckte om Alex. Eller tyckte om och tyckte om vi hade inte hunnit lära känna varandra speciellt mycket. Men hon var speciell och det var det jag gillade.

Jag hörde förfärliga läten från nedervåningen som tvingade mig att slå upp ögonen. Jag såg mig sömndunket omkring när min blick landade på Alex. Hon låg på min bröstkorg med hennes ena arm om min nacke. Min högerarm vilade på hennes korsrygg och jag fick göra allt för att motstå frestelsen av att låta min hand vila på hennes rumpa istället.

Alex, hon var så vacker, så fridfull. Det var lugnande att se på henne. Hon var verkligen en fin vän. En av mina bästa om jag fick säga det själv. Hon var så olik alla andra. Unik. Man drogs till henne på ett sätt som inte gick att förklara. Vår vänskap var speciell, och skulle den gå förlorad vet jag inte vad jag skulle ta mig till.  

Försiktigt drog jag undan min arm för att kunna sätta mig upp. Alex gnydde tröttsamt till bredvid mig.

”Justin...?” viskade hon hest fram. Jag sträckte mig efter ett par mjukisbyxor innan jag vände mig om mot henne.

”Ja?” svarade jag vänligt medan jag drog på mig byxorna. Alex gnuggade sig trött i ögonen och hävde sig upp på armbågen.

”Har alarmet gått?” gäspade hon fram, med lika hes röst. Hennes nyvakna röst var allt för gullig. ”Eller är du bara väldigt tidig?”

Jag skrattade till, ”Alarmet har inte gått. Så jag antar att jag är tidig. Du kan fortsätta sova om du inte vill du upp ännu.”

”Nej... Men en dusch skulle inte sitta helt fel.” En tanke om att duscha tillsammans slog mig men jag skakade snabbt av mig den. Ni är vänner, Justin. Intalade jag mig själv.

”Såklart du får duscha.” sade jag och ställde mig upp. Jag lade märket till hennes blick som landade på min bara överkropp, men låtsades som ingenting. ”Du har handdukar i det stora skåpet där inne och om du vill kan du lyssna på musik i duschen, det är bara till att trycka på den röda knappen så kan du bläddra bland låtar.” Jag drog fram en munktröja och drog den över huvudet. ”Behöver du något mer?”

”Nej, det är bra så. Tack Jus.” svarade hon och gick upp ur sängen. Jag stod nu lutad mot byrån och granskade henne. Min t-shirt hon hade fått låna gick henne ner till lite ovanför knäna men den passade henne. Jag gillade att hon bar på något som var mitt.

”Jag är där nere och fixar ihop lite käk åt oss alla. Kom ner när du är klar.” Alex vände huvudet åt mitt håll och nickade. Med det sagt tog jag tag i mobilen och gick ut ur rummet. Jag hörde fortfarande oväsen på nedervåningen och styrde snabbt mina steg mot vardagsrummet. Men ingen var där jag såg till vänster och där satt alla. Vissa på barstolarna och vissa på diskbänken. Vid spisen stod Nick och Kaili och lagade något.

”Godmorgon sömntuta!” ropade Carlena från en av barstolarna. Alla blickar vändes åt mitt håll och jag vinkade bara.

Jag slog upp kylskåpet och tog en vattenflaska innan jag hoppade upp på diskbänken på andra sidan köket, så att jag satt mittemot de andra.

”Så, Justin. Du och Alex?” undrade Johnny och allas blickar landade ännu en gång på mig. Alla utom Nicks. Han såg ner i stekpannan med spända käkar.

”Vadå jag och Alex?” Nu log alla när de såg på mig. Vad är detta? Jag förstod inte.

 

Large

"What do you mean, me and Alex?"

 

”Spela inte dum Bieber. Ni har något, eller hur?” nu var det Nick som hade talat. Men inte skämtsamt utan allvarligt, nästan lite surt. Just det. Nick gillar Alex, jag och Alex är bra vänner. Vi sov tillsammans och nu tror Nick jag är världens sämsta vän. Fast då slog det mig, hur skulle han kunna veta om att vi sov tillsammans? Jag har ju faktiskt flera rum på övervåningen, så han kan inte klandra mig ifall det vore så att vi hade sovit på samma våning.

”Nej. Alex och jag är bara vänner.”

”Så vänner sover tillsammans, kramandes?” ännu en gång var det Nick som hade tagit till orda.

”Ja vadå? Du och Elysandra sov ju tillsammans inatt, kramandes. Är ni något nu eller?” Nick stelnade till och jag visste att jag hade fått honom att fatta nu. ”Nej precis. Så kom inte och säg att det är något mellan mig och Alex då. Och även om det var något så har ni inte med det att göra. Alla ni här är ändå för gamla för henne. Så släpp det nu.”

Nick kollade ned i stekplattan igen. Jag förstod genast vilka tankar som kretsade i hans huvud med tanke på meningen jag yttrat. Alla här är ändå för gamla för henne. Ett sting av skuldkänslor ilade igenom min kropp, men mer hann jag inte tänka på det ämnet när min mobil plingade till. Jag drog med tummen över skärmen och klickade upp sms:et som Alex hade skickat till mig. Onödigt, med tanke på att hon var på våningen över mig.

 

Från Alex:

Zup crewmate? Nej, skojar bara med dig. :-) Hörrö, är det lugnt om jag snor en hoodie av dig? Dem är såååå bekväma. Bara för att ha idag, du kan få tillbaka den om du vill. X Alex.

 

Jag log medan jag knappade in ett svar.

 

Till Alex:

Så klart du får ta en hoodie av mig. Att behålla om du så vill.. ;-)

 

Det gick några minuter innan Alex kom ned för trappan. Hennes hår hade hon dragit upp i en lös fiskbensfläta. Hon hade tagit på sig en grå hoodie över sina mönstrade tights. Hon var vacker - även i en slapp outfit för en dag som denna. Nick kollade snabbt upp mot henne när hon slog sig ned mellan mig och honom vid köksön, men han vred tillbaka blicken mot sina ägg lika snabbt igen.

”Så... har du sovit gott?” frågade Kaili Alex och vickade på sina välplockade ögonbryn.

Alex kollade oskyldigt tillbaka på henne, ”Som ett litet barn.”

”Trevligt..” muttrade Nick, kanske troendes om att ingen skulle höra honom. Alex vägrade dock låta det vara, precis som vanligt.

”Är det något problem Nick?” frågade hon Nick, fortfarande i samtalsvänlig och trevlig ton.

Nick skakade på huvudet, “Nä..”

”Vad gnabbar du om då?” skrattade Alex fram och knuffade till honom i sidan. Jag kunde ärligt talat kyssa henne just då. Efter att jag fått Nick på dåligt humör, så kom hon och muntrade upp honom som den ängeln hon var. Jag lovade mig själv att gå och be om ursäkt till Nick lite senare. Han var en bra vän som jag verkligen inte ville vara osams med. Nick kollade nu upp på alla istället för att sitta med blicken ned i tallriken.

”Så... vilka är taggade?” frågade han alla som satt runt köksön.

”Jag!” utbrast alla i kör, till och med Jon som precis kommit ut ifrån toaletten några meter bort. Johnny brast ut i gapskratt men varför gick det inte att tyda. Kanske för att Jon såg grymt efterbliven ut där han stod, med byxorna i knävecken.

Där vi alla satt och skrattade kunde jag inte undgå från att tänka att vi hade fått till ett bra gäng människor. Jag var glad för det. Glad och tacksam för allt jag har. Familj, vänner, fans, Alex. Det var underbart och att jag skulle spendera det närmsta året med dessa människor gjorde mig glad. Självklart fanns det alltid folk som gick emot, men dem var det bara att ignorera. Positivitet var något jag var född med och något jag var stolt över att jag hade. Folk som bara såg negativt på saker brukar ju oftast sluta upp på något mentalhem eller kanske till och med utan familj. Det var något jag definitivt inte skulle klara mig utan.

”Ska vi börja göra oss redo? Liksom... jag måste sminka mig.” antydde Carlena i samband med en suck. Elysandra och Kaili nickade instämmande. Deras tankar om smink gjorde mig tvungen att kolla mot Alex, som himlade med ögonen. Ett leende spred sig snabbt på mina läppar.

”Vad flinar du åt?” frågade Johnny mig. Allas blickar riktades mot mig, precis som när jag uppträdde.

Mitt leende växte sig större, ”Nah. Inget speciellt... bara... jag gillar det här.”

”Aw. Jag med.” retades Jon och lade en arm över min axel. Jag slog till honom i magen för att få honom att släppa, men dock inte så hårt så att han fick jätteont. Bara så ont som han förtjänade... ”Aj! Varför gjorde du så?”

”Tänk på det du.” nickade jag mot honom innan jag började duka av från köksön som var belamrad med porslin, stekpannor, tillbringare och andra tillbehör som behövdes vid frukost. Alex reste sig upp för att börja hjälpa mig, men blev stoppad av Nick som tog sakerna hon höll i.

”Jag fixar detta.. gå till tjejerna.” log han mot henne. Alex protesterade inte utan log bara mot honom. Hon ville antagligen vara så snäll mot honom som hon förmådde sig att vara på grund av hans tidigare beteende. Nick vände sig om och började lyfta över allt som stod på köksön till diskbänken. Där ifrån lyfte jag upp alla tillbehör i skafferiet. Allt arbete gjordes under tystnad, vilket jag störde mig något ofantligt på.

”Nick...” började jag lågt för att fånga hans uppmärksamhet, ”Förlåt. För mitt beteende tidigare alltså.”

”Det är lugnt. Jag var ingen dans på rosor jag heller. Jag överreagerade... sorry bro’. Nästa gång ska jag tala med dig och inte dra några förhastade slutsatser. För det är väl inget mellan dig och Alex?” undrade Nick utan att släppa mig med blicken.

Jag andades lugnt ut, ”Inget som inte är vänskap.”

”Bra.” nickade han och ställde upp det sista i skafferiet.

Bra? Varför var det bra? Även om jag och Alex var ihop så skulle han inte kunna göra något åt saken. Det är inte så att han skulle kunna ta henne ifrån mig på något magiskt sätt eller något. Kanske trodde han att hämnd var lösningen... men varför i Guds namn tänkte jag på detta nu? Alex och jag var inte ihop och Nick var inte en sån person. Det var bara att släppa ämnet.

När vi var klara gick vi ut i vardagsrummet där Jon, J.D och Johnny satt med blickarna på teven som visade Jersey Shore. Utan att yttra ett ord om mina åsikter angående Jersey Shore slog jag mig ned bredvid J.D. Precis när programmet började efter reklamen kom tjejerna ned, sminkade och påklädda. Alex var den enda som såg ut som hon gjort när hon kommit ned till frukosten. Det gladde mig på ett sätt. Att hon lyckades hålla sig ifrån strömmen. Hon tog sin egna väg och brydde sig enbart om vad hon själv tyckte. Det är starkt. Riktigt starkt.

”Ska vi dra eller? Planet går om fyrtio minuter.” konstaterade Elysandra med armarna i kors över OBEY märket på sin t-shirt. Alla som satt i soffan hoppade upp på fötter förutom jag. Planet kunde ändå inte gå om inte jag var där, så jag fann ingen brådska i det hela.

“Justin? Bilen kommer om typ fem minuter!” påminde Nick mig allvarligt. Jag skakade på huvudet.

”Nähe. Min bil kommer om tjugo.” svarade jag snabbt och kollade på teven som fortfarande var på bakom honom.

Jon slog ihop sina händer, ”Ja? Men dansarnas bil kommer om fem minuter! Du kanske borde göra något förutom att sitta där som en slöfock?”

”Justin kan jag åka med dig? Jag måste packa om min väska, hehe. Jag öppnade den i morse.” frågade Alex med sin hand en aning uppräckt som om vi befann oss i ett klassrum.

”Självklart.” svarade jag utan att tveka. Diskret sneglade jag på Nick för att se om han gjorde någon min, men han stod fortfarande lika utrycklöst och stirrade på mig. “Jaja. Vad behöver ni småungar hjälp med?”

”Inget.” svarade Carlena ärligt. Jag ryckte på axlarna med händerna upp över huvudet.

”Vad tjatar ni då om?!”

”Inget... sitt kvar där du.” skrattade Jon fram och vände på klacken för att hämta sitt bagage. De andra följde hans exempel och i slutändan var det bara jag och Alex kvar i vardagsrummet, men hon försvann snart hon med upp för trapporna. Jag ryckte på axlarna och lutade mig tröttsamt tillbaka i soffan för att fortsätta kolla på Jersey Shore medan dem gjorde sig klara.

 

Jag höll upp dörren åt Alex som med ett brett leende hoppade in. Därefter hoppade jag in på platsen bredvid henne och slog sedan igen dörren. Chauffören började genast köra när Moshe harklade sig. Ibland var det skönt att ha betjänter. Till exempel när man var dödstrött och inte orkade göra något själv överhuvudtaget, så fanns dem där. Nästan som en extra mamma. Inte för att min mamma hade gjort så mycket åt mig i min barndom, jag hade fått hjälpa till lika mycket som hon och mormor gjorde i hemmet. Morfar hade skött om ekonomin och trädgården medan jag fått hjälpa till inomhus. Jag kom ihåg att jag var jättesur över det i flera år. Min enda önskning på julafton och födelsedag i två år hade varit att jag skulle få hjälpa morfar istället för mamma och mormor. Tragiskt nog hade aldrig den önskningen gått i uppfyllelse.

”Så, Tyskland. Det blir ju spännande.” andades Alex fram. Moshe sneglade bak på mig i bakspegeln och log retfullt mot mig. Jag kollade mordiskt tillbaka. Han skulle få igen för det där flinet.

”Ja. Det ska bli kul att få träffa den omtalade Leo. Han är för gullig, vem har uppfostrat honom? Inte är det du.”

”Hah, faktiskt så är det jag.” berättade Alex leendes. Jag höjde på ögonbrynen åt hennes håll.

”Skojar du? Fantastiskt. Bara det hade funnits en till du att uppfostra dig när du var liten. Då hade du varit minst lika gullig.” retades jag med henne. Hon log stort och lutade sedan sitt huvud mot min axel och gäspade.

”Det här tar på mina krafter. Liksom... seriöst. Jag vill bara sova.” gnällde hon medan hon slog på mitt ben.

Jag log, ”Du får ta det som det kommer. Det ingår, som du säger. Ska du dansa med mig får du vänja dig.”

”Det rimmade.” skrattade hon fram. Då förstod man hur trött hon egentligen var, som tyckte det fåniga var roligt. Jag skulle precis svara när dörren slogs upp till sidan av mig. Vi var redan framme. Jag klev ut ur bilen med Alex tätt bakom mig. Dansarna verkade redan ha tagit plats inne i planet, så det var bara oss kaptenen väntade på. Scooter stod med Allison och Dan vid trappan som ledde ut till planets fot. Moshe tog våra väskor och nickade mot Scooter i tecken på att vi skulle gå dit.

När vi kom fram till Scooter hälsade han inte, utan tillhänvisade oss bara upp för trappan. Alex gick före mig, men inte med så långt avstånd. Jag skulle precis säga åt henne att vi kunde sätta oss vid teven när hon redan slagit sig ned bredvid Elysandra. Jag kollade förvirrat på henne men hon var redan upptagen med att prata med Elysandra, så istället gick jag och slog mig ned bredvid Jon som satt ensam. Dock hade han somnat så något vidare bra sällskap kunde jag inte förvänta mig. Kaptenen sade lugnt i högtalarna att vi skulle sätta på oss bältena för att vi snart skulle bära av, så jag gjorde som han sade och skulle precis sätta på musik i mina lurar när mobilen plingade till. Jag klickade upp sms:et och läste det långsamt med trötta ögon.

 

Från Alex:

Sorry, men jag slog mig ned här för att folk inte skulle börja fråga. Det börjar bli jobbigt att förklara hur man kan vara bra vänner som vi är för folk... ha en trevlig resa med törnrosa där borta! :-)

 

Jag skrattade åt sms:et innan jag fullbordade det jag tog upp mobilen för att göra. Planet skakade till under oss och någon minut senare flög vi några meter över marken. Vi lyftes högre och högre och när vi befann oss över molnen lutade jag mig tillbaka för att försöka få mig några timmars sömn. Att flyga var det värsta jag visste, så sömn var den bästa medicinen för att inte tänka på det.


Vi presenterar här kapitel 24, också skriver av oss båda och är runt 3200 ord långt. Kommentera bra nu så får ni nästa snart - vi lovar. Puss, E&L!


Kommentarer

elvira C skriver:

Ni är överbra ! Fortsätt så ! <3<3

Datum: 2013-05-17 - Tid: 19:54:02 -


emma ä. :3 skriver:

me like ^^<3

Datum: 2013-05-17 - Tid: 20:16:30 -


amelia skriver:

jätte bra kapitel det går lite långsamt mellan justin och alex fast på något sätt gillar jag det för på dem flesta novelerna jag har läst så är nästan det innan dem blir tillsammans som är den bästa biten! <3

Datum: 2013-05-17 - Tid: 20:29:21 -


Liza skriver:

Överdrivet bra😌

Datum: 2013-05-17 - Tid: 20:30:03 -


Victoria skriver:

Riktigt bra kapitel! Hoppas ni fortsätter med denna uppdateringen :)

Datum: 2013-05-17 - Tid: 20:33:58 -


Ebba skriver:

AWESOME!!! Men jag tycker det kan hända något mellan Alex och Justin snart!

Datum: 2013-05-17 - Tid: 20:46:41 -


Amanda skriver:

Sååå bra! Alltså jag älskar denna novell! Allt är så perfekt, novellen, bloggen och uppdateringen. Känns som det var igår jag läste första kapitlet och vart kär. Hoppas dem blir tillsammans snart! Sååå spännande. Älskar er och denna blogg. Ni är så fantastiska!! Kramar från lilla mig<3

Datum: 2013-05-17 - Tid: 20:54:29 -


Anonym skriver:

Ni två tsm är som choklad och jordgubbar ;) haha LOL till den meningen. Men det är bara överbra!!:)

Datum: 2013-05-17 - Tid: 21:16:15 -


Anonym skriver:

ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR!!!!

Datum: 2013-05-17 - Tid: 21:17:45 -


Anonym skriver:

Det är super! Jag älskar att ni inte går för fort fram, som det kan göra i andra noveller där de "älskar varandra" i andra kapitlet typ. Fortsätt såhär, ni äger!

Datum: 2013-05-17 - Tid: 21:25:26 -


Becca skriver:

Lika bra som alltid, älskar verkligen den här novellen! <3

Datum: 2013-05-17 - Tid: 21:38:51 -


Bellaaa skriver:

ni är grymma hoppas dom blir tsm snart hihi gillar nt nick xD han irriterar sönder mig :p

Datum: 2013-05-17 - Tid: 21:48:05 -


Ebba skriver:

as bra! :D MER

Datum: 2013-05-17 - Tid: 22:12:49 - URL: http://mybieberlovestorys.blogg.se


Ellen skriver:

Jättebra kapitel :D Eran uppdatering är nog den bästa som finns :D
Kram <3

Datum: 2013-05-17 - Tid: 22:25:09 - URL: http://aboutonedirectionn.devote.se


Justin Bieber noveller skriver:

Braaa! :)

Datum: 2013-05-17 - Tid: 22:31:45 - URL: http://fames.se/justinbiebers


Liv skriver:

Awesome

Datum: 2013-05-17 - Tid: 22:32:39 -


Emmyy<3 skriver:

Så sjukt bra!! <3

Datum: 2013-05-17 - Tid: 22:50:44 -


Liv skriver:

Bästa novellen ever!!! Vill läsa mer och mer och mer haha! <33

Datum: 2013-05-17 - Tid: 23:39:00 -


Carro skriver:

GRYMT! ni är grymma brudar!

Datum: 2013-05-17 - Tid: 23:39:05 - URL: http://nattstad.se/carroanderssonn


Anonym skriver:

mer :D

Datum: 2013-05-17 - Tid: 23:46:19 -


Tilde skriver:

Grymtgrymtgrymt bra

Datum: 2013-05-17 - Tid: 23:48:50 - URL: http://fames.se/justinbiebers


Josefine skriver:

Awesome!

Datum: 2013-05-17 - Tid: 23:54:55 -


Kikki skriver:

Brait

Datum: 2013-05-17 - Tid: 23:55:29 -


Linnea skriver:

åh, jag älskar nu när det äntligen början hända lite grejer. wihoooo, maybe love is in the air? ohhh mer! ni är grymma.

Datum: 2013-05-18 - Tid: 00:24:14 -


Emelie skriver:

Jätte bra ! :)

Datum: 2013-05-18 - Tid: 09:23:13 -


Michelle skriver:

Jag älskar det :)

Datum: 2013-05-18 - Tid: 10:33:18 -


Anonym skriver:

Suuuuper duper braaa! <3

Datum: 2013-05-18 - Tid: 10:36:58 -


Anonym skriver:

Ååååhå så jävla bra!!!😏😏😏

Datum: 2013-05-18 - Tid: 12:14:37 -


Matilda skriver:

Jätte bra!!!!!!! Älskar det!! Men tycker att Alex å Justin kan kyssas snart! Men att inget händer för nick kommer emellan! Hahaha puss

Datum: 2013-05-18 - Tid: 13:34:56 -


Anonym skriver:

Skit bra den bästa ever !!! Mer nuuuu

Datum: 2013-05-18 - Tid: 14:10:05 -


Bella skriver:

Awesome!! Nästaaaaa?! :-)

Datum: 2013-05-18 - Tid: 16:24:15 -


Alva skriver:

Jättebra mera :D

Datum: 2013-05-18 - Tid: 17:05:24 -


storysbyme skriver:

Gud vilken bra uppdatering ni två har!! Bra kapitel också! :)

Datum: 2013-05-18 - Tid: 17:14:54 - URL: http://storysbyme.devote.se


Sara skriver:

Grymt bra skrivet! Och skitbra novell!!

Datum: 2013-05-18 - Tid: 17:32:10 -


Anonym skriver:

Älskar det! :)

Datum: 2013-05-18 - Tid: 18:28:40 -


Sandy skriver:

Sjuktbra!! Blir jätte glad över att ni lagt upp 2 st denna vecka!
Snälla försök ladda upp ett varje dag är besatt av eran novell och går in på den 10 gånger om dan ungefär!
Asså seriöst ni är mina favoriter av alla noveller jag läser!! ❤
Älskar er!

Datum: 2013-05-18 - Tid: 19:03:45 -


jbiebsstories skriver:

skulle ni villa göra länkbyte med min novell blogg? Väldigt intresserad av det? kram kram

Datum: 2013-05-19 - Tid: 00:51:30 - URL: http://jbiebsstories.blogg.se


Alex skriver:

Vad heter tjejen som 'spelar' Alex irl?

Datum: 2013-05-19 - Tid: 08:56:39 -


molly skriver:

lika bra som alla andra!

Datum: 2013-05-19 - Tid: 09:22:03 -


Anonym skriver:

Sjukt bra kapitel, fortsätt så :)

Datum: 2013-05-19 - Tid: 09:49:46 -


Adina skriver:

Herreguuud va bra! Meeeer nu asså :D

Datum: 2013-05-19 - Tid: 13:14:58 -


Fanny skriver:

Grymt bra :) Meeeeeeer :D

Datum: 2013-05-19 - Tid: 17:51:20 -


emma skriver:

jättebra! skriv snabbt nu;)

Datum: 2013-05-19 - Tid: 18:08:32 -


Hanna skriver:

Hej ! Sjukt bra kapitel och det här är en av mina favorit noveller !

Men jag har en liten fråga, hon som "spelar" Alex, tjejen ni har i headern. Vad heter hon irl ? :)

Tacksam för svar :)

Svar: Hon heter Lisa Olsson och är en svensk modell. Kram/E&L
MyyBieberStoory

Datum: 2013-05-19 - Tid: 18:53:45 -


Elyy skriver:

Kan vi göra ett länkbyte? Du kanske inte vill göra ett länkbyte med en nystartad blogg men när jag nåt säg 50-60 läsare skulle ju jag kunna göra ett inlägg om din blogg på min? Snälla? :)

Datum: 2013-05-19 - Tid: 21:46:33 - URL: http://shawtie.blogg.se/


Celebnovell skriver:

Superbra! :)

Datum: 2013-05-19 - Tid: 22:41:21 - URL: http://celebnovell.blogg.se


Adriana skriver:

Det här är seriöst bästa novellen jag läst! Vet inte vad jag ska ta mig till! Den är så sjukt bra!!!!!!!!!! Kärlek till er som har skrivigt/skriver den! 💙💙💙

Datum: 2013-05-20 - Tid: 00:46:38 -


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback