Love Me Like You Do - 5

 

”Men Gud vad söt du är! Tack så hemskt mycket. Jag skulle uppskatta det!”

”Åh vad glad jag blir. Jag har en hög med aktiviteter som väntar. Men säg inget till Justin, jag vill att det ska bli en överraskning.”

”Nej då absolut. Men jag måste tyvärr sova nu gumman. Vi hörs. God natt!”

”God natt miss Mallette” jag hörde hur hon harklade sig från andra sidan luren. ”Pattie… God natt Pattie” rättade jag mig och lade sedan på luren.

Jag gick där efter och la mig med ett stort leende på läpparna. Jag älskar att göra folk glada.

 

     Hela torsdagen hade jag suttit och planerat Justin och Patties dag tillsammans. Först hade jag ordnat en bil som skulle köra runt dem till de olika ställena. Första stället var ’Millennium Dance Complex’ där de hade ett zumba pass. Därefter skulle chauffören ta dem vidare till ett spacenter för lite massage och avkoppling. Eftermassagen är det dags för brunch på Hal’s Diner. När de ätit klart har jag ordnat så de kan åka ut till en skjutbana strax utanför staden för att lära sig skjuta. Jag tänkte att det kanske skulle vara intressant att få testa på. Efter det åker dem iväg för att hälsa på Selena på hennes filminspelning. Det kunde vara bra för Justin med tanke på vad som hände igår.

     När de tillbringat en tid på inspelningen kommer det finnas finkläder till både Justin och Pattie så de kan byta om för nästa ställe var restaurangen ’Oceanfront’ med utsikt över havet. Jag gick igenom hela planen ett flertal gånger för att göra allting perfekt. När jag granskat allting, för vad som verkade vara 18de gången, skickade jag iväg ett sms till Justin och Pattie.

 

”Var redo kl. 8.00 imorgon bitti. Det kommer en bil för att hämta upp dig. /A”

 

Jag hade precis slängt iväg sms:et när det plingade på dörren. Jag lade undan pärmen med planen och alla kvitton i bokhyllan innan jag gick över till dörren för att se vem det var.

”Tjena Alex! Hur är läget bruden?”

”Hej Fredo. Vad gör du här?” svarade jag förbryllat och kände hur mina ögonbryn drogs ihop en aning.

”Jag och Tyra ska ut och dansa ikväll igen och sen ville Justin också hänga med.” Han pekade ut mot Justin som stod vid entrén och jag lutade mig i dörröppningen för att se honom stå där och prata i telefon. När han sedan fick syn på mig log han sitt sneda leende och vinkade.

”Vill ni komma in?” frågade jag Fredo.

”Nä, vi hade tänkt stå här ute i en timme tills Tyra blir klar... Haha, klart vi vill komma in.” sa han glatt och ironiskt innan han steg in. Strax efter hade Justin kommit in och ursäktat sig för att ha tagit så lång tid i telefonen.

     Efter att Tyra, Justin och Fredo hade tjatat på mig i evigheter så bestämde jag mig för att följa med dem ut och dansa. Snabbt som attan drog jag på mig ett par svarta högmidjade shorts och en svart magtopp som slutade precis ovanför navlen. Jag sprang in på toaletten och granskade mitt hår. Det var helt klibbigt och oljigt. Åh, varför duschade jag inte under dagen? Jag hann inte ta en dusch nu så jag kammade igenom det snabbt och satte upp det i en stram hästsvans. Jag sprayade på lite hårspray så det skulle sitta där under kvällen därefter tvättade mitt ansikte och kletade sedan på lite mascara på mina korta fransar. Jag letade upp mitt röda läppstift och målade ett lager på mina läppar innan jag gick för att leta efter mina röda låga converse. Jag granskade mig i spegeln i sovrummet medan jag tog ett sprut av min favorit parfym.

     Justin och Alfrefo tog oss till någon nattklubb vid namn ’Supperclub’ i Hollywood. Väl inne i klubben var det fullproppat med människor överallt. Justin hade reserverat en plats åt oss lite längre in i lokalen. Väl framme vid dem slog vi oss ner i de svarta sofforna i samma stund som det kom fram en tjej för att ta vår beställning.

”Vi tar två omgångar tequila shots var till oss fyra här!” beställde Alfredo och tjejen nickade innan hon gick igen.

Jag kollade på Fredo med ett höjt ögonbryn.

”Vad?”

”Jag dricker inte. Eller, jag är inte nykterist men jag dricker typ bara vid speciella tillfällen.” andades jag ut en aning myndigt.

”Men kom igen Alex! Detta är ju ett speciellt tillfälle. Dessutom tog det mig ett århundrade att övertala den andra nykteristen att dricka ikväll.” han nickade mot Justin som flinade. ”Det handlar bara om två shots! Sen kan ni två dricka vatten eller något.”

     Jag satt och funderade en stund och under tiden hade tjejen kommit tillbaka med våra shots på en bricka. Jag kollade på glasen innan jag tog upp ett i vardera hand och hällde i mig innehållet på bråkdelen av en sekund. Jag hade skitit i saltet och citronen men insåg sedan att det inte varit så smart. En besk smak som skar ända ner i magen på mig for genom mina smaklökar och min hals. En grimas tog plats i mitt ansikte. Sedan log jag mot Alfredo och ställde mig upp.

”Så där ja. Tack för mig men anledningen till att jag följde med var faktiskt för jag ville dansa. Så vi ses väl på dansgolvet fyllon.”

Inom en bråkdel av en sekund lämnade mina vänner bakom mig och gick ut på dansgolvet. Jag såg många duktiga dansare runt omkring. Jag rörde mig runt på golvet. Ingen avancerat bara lite diggande och några lättare grooves.

     Efter några minuter kände jag hur någon knackade mig på axeln. Jag vände mig om och möttes av en tjej.

”Du ser ut att vara ny här. Vad sägs om en dance battle?” tjejen som hade utmanat mig vände sig om och skrattade åt mig med sina vänner. Jag granskade henne från topp till tå. Hon hade en keps på huvudet, en vit t-shirt, svarta mönstrade tights och rätt så snygga röda sneakers. Medan jag stått och granskat tjejen hade Justin, Fredo och Tyra slutit upp vid min sida.

”Om du inte kan detta så vill du nog inte göra det. Dem är bäst i stan.” viskade Justin i mitt öra. Jag vände mig om och såg på honom. Just nu tänkte jag inte på att Justin skulle få reda på att jag var dansare, jag ville visa denna tjejen att hon inte ska dra snabba slutsatser.

”Varför inte?” svarade jag kallt och grimaserade mot Justin. Jag gick fram till tjejen för att kunna kolla henne djupt in i ögonen.

”Bring it!” fräste jag kaxigt.

 

 

”Varför sa du inte att du var dansare?” frågade Justin snabbt så snart vårat battle hade gått till ändo.

”Jag vet inte, jag kände att jag inte riktigt fick ett bra tillfälle till det bara.”

Justin såg fascinerat på mig med stora ögon.

”Du vet att jag söker dansare till min turné va?” frågade han med höjda ögonbryn, så högt så att små rynkor bildades i pannan på honom.

”Ja, det var just därför jag inte ville berätta det. Jag visste att du hade velat att jag ska gå på audition och..”

”Du behöver ingen audition. Du har en plats!” utbrast han med ett stort leende. Han slängde sig över mig för att ge mig en kram. Vad skulle jag säga nu? Jag ville ju inte detta. Jag lovade mig själv att jag själv skulle hitta ett jobb som koreograf eller danslärare på någon skola i New York eller Los Angeles.

     ”Ehm... Justin, jag känner mig smickrad. Men jag kan inte. Jag har ju studenten och allt när jag kommer hem. Jag vet inte, det känns inte rätt att jag som din vän ska komma och vara din dansare.” Han drog sig undan från kramen och såg allvarligt på mig.

”Alex kom igen! Vi börjar inte träna för än i sommar, i juli har jag för mig det är. Och då är väl studenten över? Snälla. Du är så otrolig när du rör dig. Och vadå det är ju bara bra. Då har jag inte bara min dansare med mig på turné utan också en vän. Jag tror jag kommer behöva någon att prata med. Någon som förstår mig på samma sätt som du gör. Snälla! Kom igen.” Hans ord fick mig att tänka efter. Jag skulle aldrig få en sådan här chans igen. Det är sällan att man får ett sådant här erbjudande sommaren efter man tagit studenten. Detta kan nog vara början på min karriär. Jag måste ju börja någonstans. Börjar jag här kanske jag får andra erbjudande sen när turnén är klar.  Jag var fortfarande osäker, men jag måste ju ge det en chans.

”Okej då, men…”

”YESSSSS!!”

”Men. Jag vill komma på auditionen för att det ska se ut som om ni valde mig därifrån.” sade jag bestämt.

”Deal! Men vänta… Auditions börjar redan i början av juni och då kunde ju inte du.” Han såg ner på sina skor samtidigt som han sparkade sig själv med ena foten.

”Jaja skit samma då. Vi kan lika väl avslöja det nu…”

”YESSSSSS!!! Fan vad jag blir glad. Jag måste ringa Nick han får komma hit. Han måste se dig dansa. Detta kommer bli så bra!” han gav mig en lätt kram innan han vände på klacken och gick för att ringa Nick. Vad hade jag gjort? Jag visste själv inte om jag ville göra detta. Det var ett stort steg att ta bara sådär. Men jag ville ju så gärna stå på scen och dansa. Det kändes så rätt men samtidigt så fel. Jag skulle åka världen runt med en grupp människor. Jag skulle uppträda varannan dag. Jag skulle få se världen. Det lät så frestande. Jag Alexandra Grace Smith skulle vara bakgrundsdansare för Justin Bieber, världens kändaste tonåring. Det var verkligen frestande. Djupt insjunken i mina tankar såg jag hur Justin kom tillbaka och satte sig på barstolen bredvid mig.

”Nick är på väg. Han vill jätte gärna träffa dig.”

Jag log mot honom.

”Jag vet inte hur jag ska tacka dig. Detta är verkligen en dröm. Och du har förverkligat den. Jag är evigt tacksam för det du precis har gjort för mig. Du anar inte hur mycket det betyder Justin.”

”Jag, bättre än någon annan, vet hur det känns Alex. Jag vet verkligen hur det känns och detta är det minsta jag kan göra. En sån talang som du kan man inte bara gå miste om.” Han såg på mig och log.

     Jag hörde plötsligt hur någon harklade sig vid sidan om mig. Jag vände mig om och såg tjejen jag hade total krossat på dansgolvet.

”Hej, Carlena.” hälsade hon och sträckte ut handen. Jag kollade ned på hennes rödmålade naglar innan jag svarade.

”Alex.” jag tog hennes hand och skakade den.

”Så, Alex. Jag undrar om du vill komma och träna med vårt crew någon dag. Vi är bäst i stan, men med dig skulle vi kunna bli ännu bättre.”

”Ja det tror jag säkert. Men mr. Bieber hann före. Tyvärr.”

”Va jag trodde inte att auditions började för än i juli?” Hon såg nu chockat på Justin som såg ut som ett barn på julafton.

”Det gör dem inte.” sa han och hånlog mot henne. ”Men Alex är en vän till mig och jag hjälper henne på traven.”

”Jaha men vad snällt av dig.” Hon vände sen sedan mot mig. ”Synd att jag inte hann före då, Alex. Men det var trevligt att träffas. Vi kanske ses när auditionens börjar. Lycka till med dansen, du är grym!” med det sagt vände hon sig och gick där ifrån. 

     Justin såg på mig och vi skrattade åt det som precis hänt när Tyra och Fredo dök upp.

”Kom inte ni hit för att dansa?” skrek Fredo.

”Jo, kom så dansar vi!” jag tog tag i Tyras arm och sprang ut på dansgolvet med Fredo och Justin hack i häl.

     Vi dansade ett bra tag tills jag började känna svetten rinna. Euw, tänkte jag. Jag torkade bort en svettdroppe från pannan med handen samtidigt som jag rörde mig lätt som en fjäder till musiken. Jag såg på Justin som hoppade till musiken som spelades. Han såg på Alfredo och de skrattade tillsammans. De sågs verkligen att de två hade en stark relation. De var nästan som bröder. Plötsligt vände sig Alfredo om mot Tyra och de dansade lite intimare tillsammans. Jag och Justin stod där helt paralyserade i några sekunder då vi insett vad som var på gång. Sen började vi tramsa oss tillsammans. Där stod vi och skämde ut oss när vi gjorde gamla 80-tals disco rörelser.

     Helt plötsligt kände jag någon knacka mig på axeln. Inte igen... tänkte jag. Jag vände mig om och såg en kille i 20-25 årsåldern iklädd i ett par jeans, sneakers, en svart tröja och en hatt på huvudet.

”Du ser ut att vilja battla” skrek han i mitt öra och jag iakttog honom noga. Jag tycktes känna igenom honom, men ändå inte. Jag vände mig om mot Justin.

”Är inte det Nick?” frågade jag.

”Nej det är det inte. Nick kommer ringa när han är här, oroa dig inte.”

 

     Jag hade berättat för Nick vad som hade hänt med Carlena tjejen och han hade sagt att han skulle kunna använda sig av samma taktik för att inte göra Alex nervös. Jag tyckte idén var jätte bra. Jag nickade bara åt Nick när Alex vände sig om och då visste Nick direkt att hon inte visste något.

      Jag gillade att Alex inte var något galet fan. Hon såg mig som vem som helst, vilket inte många gör. Alla ser mig som Justin Bieber han som är världens mest kända tonåring. Men Alex är som en vän som ser mig som mig. Hon är inte här för pengarna eller kändisskapet, eller det hoppas jag i alla fall, och det var jag otroligt tacksam för. Det kändes otroligt konstigt att släppa in henne i mitt liv så fort. Men det är något speciellt med henne och jag litar på henne på ett sätt. Hon är inte som alla andra.

     Jag såg på henne medan hon rörde sig på dansgolvet i battlen mot Nick. Det var tight men det såg ut som om Nick faktiskt var snäppet bättre. Sättet Alex rörde sig. Hon var otrolig. Hennes rörelser var så sammansvetsade och hon fick det att verka lätt som en plätt. När det i själva verket inte är så lätt. Antingen är man bra på att dansa eller inte. Så enkelt är det. Jag kan ju inte säga att jag ligger på samma nivå som Alexandra, men jag kan ju dansa.

     Jag hörde att människorna började applådera så även jag slog ihop mina händer och klappade helt omedveten om vem som vann. Jag såg Nick och Alex skaka händer med varandra samtidigt som jag gick fram och tog de båda på axlarna.

”Alex, jag vill att du ska träffa Nick DeMoura. Min koreograf men även vän.” jag vände mig om för att se på Nick. ”Och Nick, detta är Alexandra Smith. Hon kommer att vara med oss på scen under Believe turnén, vare sig du vill det eller inte.”

”Är detta Nick? Justin varför sa du ingenting?! Herre Gud.” hon blev rödare om kinderna än vad hon redan var och tog sig om huvudet. ”Åh vad jag hatar dig nu Justin!” utbrast hon och slog till mig lite på armen. Det sved till lite men det fick jag tåla med tanke på vad jag just gjort mot henne.

”Skyll inte på mig. Det hela var Nicks idé.” försvarade jag mig medan jag pekade mot Nick som stod med ett brett flin på läpparna, stolt över att sin plan gott i fullo.

”Åh fy vad skämmigt. Jag tyckte väl jag kände igen dig Nick.” hon sträckte fram handen. ”Alexandra. Det är en ära att få träffa dig. Jag har sett dina koreografier på internet och du är verkligen otrolig. Och jag vill gärna vara med på turnén, om du anser att jag har tillräcklig potential för det.” sa hon och betonade ordet du, för att motsäga att jag redan bestämt att hon skulle med.

”Nick. Nöjet är verkligen på min sida. Jag skulle kunna sparka alla dansare här och nu bara du är med på scen. Du är så otroligt talangfull. Dina rörelser… Alltså dem är bara… Wow alltså. Så duktig. Hur länge har du dansat?”

”Ni kanske vill gå och sätta er vid baren för att folk vill nog dansa här på dansgolvet. Sjas med er.” jag sjasade iväg dem så de skulle få lära känna varandra lite bättre. Jag log diskret för mig själv när jag såg på dem medan de gick mot baren. Alex gjorde mig glad på något sätt. Hon är som en vän jag känt länge, fast jag inte har det. Det var verkligen något speciellt med henne. Hon visste alltid vad man ska säga, hon var rolig, trevlig, otroligt söt och jag måste nog erkänna att hon har en fin rumpa. Fast jag har ju Selena och Alex är bara en vän.

    SHIT, Selena. Hon kommer flippa om hon ser bilder på mig och Alex, vilket jag nästan är hundra procent säker på finns ute vid det här laget. Speciellt efter bråket vi hade igår. Jag kan redan tänka mig vad skvallerpressen skulle skriva:

 ”Justin Bieber och okänd tjej delar på några kärleksfulla kramar och blickar på kändisklubben Supperclub. Vad säger flickvännen Selena om detta? Det luktar otrohet här.”

     Fan också, jag måste berätta att jag träffade Alex igen. Men hur ska jag göra det? Selena kommer bli skitsur. Men ikväll var vi ju inte ensamma. Dessutom blev hon precis min bakgrundsdansare. Fan. Det kommer göra henne ännu surare. Åh! Vad har jag gjort? Fast än mina känslor för Selena inte är så starka och det inte spelar någon roll ifall vi gör slut eller inte så vill jag inte att folk ska tro att vi gjorde slut för jag var otrogren. För det är jag ju inte.

     Jag skrek till Fredo och Tyra att jag skulle gå ut för att ringa ett samtal när samtidigt som jag drog upp min mobil ur fickan för att slå Selenas nummer.

”Hallå?” svarade Selena skarpt.

”Hej… Vad gör du? Kan du träffas?” frågade jag henne med så mjuk och kärleksfull ton jag förmådde mig att göra.

”Visst. Kom hem till mig.” muttrade hon och lade på luren i örat på mig. Antingen var hon fortfarande sur för igår. Eller så var hon sur för igår och idag. Det återstod att se.

     Jag gick tillbaka in i klubben igen och slängde en blick mot baren där Alex och Nick fortfarande satt men nu i sällskap av Fredo och Tyra. Bra. Jag kunde gå utan att de skulle märka något. Jag gick ut genom bakdörren av klubben och till min Fisker som var parkerad precis vid dörren. Jag hoppade snabbt in i bilen och körde iväg.

 

     Jag var framme snabbare än vanligt. Fast dock hade jag ju kört snabbare än jag brukar. Min hjärna var inte i sitt vanliga skick. Jag var frustrerad för jag visste vad som väntade mig och jag kunde inte koncentrera mig riktigt. Jag satt tyst i bilen i någon minut när jag kom fram. Jag fiskade upp min mobil och kollade min instagram. Varje sekund strömmade det in likes och kommentarer på den senaste bilden jag och Fredo lagt upp. Vi hade tagit den inne på toaletterna i klubben och jag hade skrivit ”fjortis toa bild”. Det kanske inte var så smart av mig eftersom jag nu insåg att många hade blivit sura. Så jag tog bort den utan tvekan innan jag samlade mod och gick ut ur bilen och mot ytterdörren. Men jag behövde inte ens knacka. Selena väntade redan på mig. Detta skulle inte sluta bra.


Vad tror ni händer nu? Selena och Justin... = Bråk eller kärlek? Hm... ge mig era tankar!

Vad tycker ni om att Alex ska vara en av Justins dansare? Bli bara inte för exalterade jag har en plan, och hur tror ni Justins och Patties dag kommer blii? Nästa kapitel kommer upp så snart ni har slängt iväg alla era dyrbara kommentarer! Muchlove / Ema :)

 


Kommentarer

Hanna skriver:

Som alltid jätte bra!
Ge mig mer!!

Datum: 2013-03-19 - Tid: 18:53:38 - URL: http://hanzenpanzen.blogg.se


Anonym skriver:

Tummen upp bara haha jätte bra!

Datum: 2013-03-19 - Tid: 19:45:23 -


Anonym skriver:

Meeeeeeeeeeeeeeer

Datum: 2013-03-19 - Tid: 19:58:58 -


Bella skriver:

Grymt jue!!! Kan inte bara Selena och juju göra slut.. Så kan juju och Alex prata och sånt... :3

Datum: 2013-03-19 - Tid: 20:09:17 -


Ebba skriver:

Selena + Justin = BRÅK OCH SEN BREAK UP! :) MEEEER!

Datum: 2013-03-19 - Tid: 20:15:19 -


Anonym skriver:

tror Sel blir arg på Justin så dom gör slut och Alex hjälper Justin att bli glad och de kanske flörtar lite med varandra :) Toppen kapitel :D Love it allready

Datum: 2013-03-19 - Tid: 20:32:30 -


Sofia skriver:

jättebra meer!! <3

Datum: 2013-03-19 - Tid: 20:32:54 -


JEN..<3 skriver:

snälla inte bråk det kommer bara bli konstigt men dom behöver inte heller ha värdens kärleks stund, fast det hära är ju bara mina tankar

Datum: 2013-03-19 - Tid: 20:58:40 -


Liv skriver:

Awesome kapitel!

Datum: 2013-03-19 - Tid: 21:11:47 -


Amanda skriver:

Din novell ät verkligen otroligt braaa!

Datum: 2013-03-19 - Tid: 22:02:56 -


Ebba skriver:

Grymt bra!!! DRAMA?!?!? jaaaaooo :)<3

Datum: 2013-03-20 - Tid: 07:29:59 - URL: http://web.stagram.com/n/jelenahearts


Michelle skriver:

Jag älskar det!!!! Jag tror inte att Selena och Justin´s möte kommer gå så bra. Men när Pattie och Justin umgås kommer det gå bra tills dom ska träffa Selena

Datum: 2013-03-20 - Tid: 13:06:05 -


Celebnovell skriver:

Jättebra.
Selena och Justin= kärlek.
Det kommer bli grymt kul att läsa om turnen när Alex är med.
=)

Datum: 2013-03-20 - Tid: 14:10:27 - URL: http://celebnovell.blogg.se


Camilla skriver:

Jätte Bra! Men...hade han inte druckit sprit? Eller vad det var....what ever, då får man väl inte köra bil? :);)

Datum: 2013-03-20 - Tid: 14:31:48 -


Anonym skriver:

Gillar värkligen eran blogg!! ;)

Datum: 2013-03-20 - Tid: 16:48:04 -


Linnea skriver:

mer!:)

Datum: 2013-03-20 - Tid: 20:30:47 -


Sofia skriver:

jättebra meer!! <3

Datum: 2013-03-20 - Tid: 21:39:07 -


Fanny skriver:

Meeeeeeer :D

Datum: 2013-03-20 - Tid: 22:35:01 -


Anonym skriver:

när kommer nästa? meeeeeeer!! :)

Datum: 2013-03-21 - Tid: 15:15:53 -


Anna skriver:

Hej!
Jag har nyss börjat en novellblogg om Justin och det skulle betyda jättemycket om ni bara kunde kolla in och kanske tipsa om min blogg om ni gillade min novell!

Datum: 2013-03-21 - Tid: 15:23:11 -


jossseeee ;) skriver:

tvääärbra!!!

Datum: 2013-03-21 - Tid: 16:52:37 -


Linnea skriver:

jag tror att Selena och Justin kommer göra slut för att hon inte tycker att Justin ska umgås med Alex och så blir det något mellan justin och Alex.. Selena kommer bli sur på Justin och skicka ut honom och göra slut direkt.

Datum: 2013-03-21 - Tid: 17:23:09 -


Anonym skriver:

Mereeeeeeeeer

Datum: 2013-03-21 - Tid: 17:41:17 -


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback