FRIGHTENED OF LOVE - 50 [THE END]

”Vi vänder. Åk tillbaka till flygplatsen.” beordrade jag chauffören, men Kenny hindrade honom.

”Justin. Du har kommit så här långt. Din familj är fortfarande din familj. Du måste möta dem förr eller senare.” manade Noelle mig med en instämmande nick från Kenny. Jag lade huvudet på sned i försök att övertala dem att jag hade rätt men misslyckades. Kenny hoppade ut ur bilen och öppnade min dörr så fort han hade gått runt bilen. Noelle tryckte på bak ifrån och tillsammans fick dem mig ut ur bilen.

Min blick for mot köksfönstret där mormors välbekanta ansikte dök upp. Då släppte allting och min kropp föll livlöst ihop på den isiga trottoaren. Var det här slutet? Nej, det kan det inte vara. Man kan väll knappast dö av att se någon? Min syn blev snabbt suddig och rösterna försvann längre och längre bort. Ett gällt tjut tog över Noelles oroliga skrik och det fick min hjärna nästan att explodera. Då blev allt svart.

 

”Justin…” Noelles mjuka stämma gav mig rysningar längs hela ryggraden. Allt jag ville var att slå upp ögonen, se att allt var okej men mina ögonlock verkade inte ge med sig. ”Justin…?”

”Låt honom sova.” mumlade en röst i bakgrunden, vilket jag kunde ana tillhörde… Mama Jan? Nu ville jag verkligen få upp ögonlocken. Noelle suckade frustrerat vid sidan om mig och rörde på sig. En doft slog till mig i ansiktet, en doft jag inte kände igen. Noelle hade inte burit den här parfymen i bilen eller på planet. Försiktigt särade jag på ögonlocken för att möta ett starkt ljus från taklampan över mig.

”Åh”, andades mamma ut från en fåtölj längre bort i rummet. Hur länge hade jag legat däckad? Huvudvärken bankade så hårt att man skulle kunna tro att det satt en liten pyssling med en stor hammare innanför min skalle. Lika försiktigt som jag öppnat ögonen hävde jag mig upp på armbågen. Min blick förflyttades från mamma till Noelle som satt i helt andra kläder än dem jag sett henne i förut. Hela hon såg annorlunda… hennes hy var ljust nougatfärgad och hon bar sommarkläder. Var det inte vinter? Jag lät min blick glida mot dörröppningen där Scrappy stod medsides med Dan och Alfredo. Längre bort stod Allison, Mama Jan och Carin i en hög. Mamma satt på fåtöljen jag sett henne i för bara några sekunder senare. Men omgivningen. Vi var inte alls i Stratford. Vi var på något hotell. Nu förstod jag inte riktigt…

”Varför är ni här?” frågade jag ovetandes med en, förmodligen, djup rynka mellan ögonbrynen.

”Jag vaknade av att du vred och vände på dig, ibland svor du och ibland skrek du. Så jag gick till Pattie, men hon tyckte vi skulle låta dig sova. Du drömde kanske en mardröm…” chansade Noelle på och placerade sin svala hand på min panna. Hennes naglar var täckta i ett ljusrosa lack. Noelle hade aldrig på sig rosa om hon inte var tvungen. Eller? Då slog det mig. Kunde det vara möjligt? Nej…?

 

Tumblr_lav8bdpw3t1qc4g8vo1_500_large

"Maybe it was a nightmare.."

”En fråga”, sade jag bestämt och kollade djupt in i Noelles klarvakna ögon. Hon nickade så att små hårstrån lämnade hennes strama tofs, ”Röker du?”

”Va?” utbrast hon genast och kollade förvirrat på mamma som satt snett framför henne. ”Nej.”

”Säker? Aldrig ens tagit ett bloss?” fortsatte jag, allvarligt medan Noelle nervöst fnittrade bort det.

”Nej det har jag inte Justin.” försäkrade hon mig lika lugnt som förut. ”Vad är det med dig?”

Jag drog en irriterad hand genom mitt hår. ”Röker jag då? Hur blev vi ihop?”

Mamma reste sig upp ur fåtöljen. ”Du röker inte, och Noelle och du träffades genom mig och Ella.”

”Ella? Din mamma? Lever din lillebror Noelle? Lever dina föräldrar ihop?” hetsade jag.

”Ja! Justin, Liam lever! Mamma och pappa lever tillsammans! Vad är det med dig?!” Noelles lugn började långsamt ta slut.

Då insåg jag det. Jag hade bara drömt allting. Min hjärna hade blandat ihop verkligheten med mina fantasier. Noelle hade inte dödat Liam. Hon bodde inte i New York, eller var en bad-ass tjej. Jag rökte inte. Jag var fortfarande känd… allt var normalt. Allting hade bara varit en dröm.

”Nej det var ingenting…” sade jag bara lågmält. Då kom jag ihåg. Förmodligen var jag bakfull med tanke på huvudvärken och mitt minne. Vi var på Hawaii, på min Believe-Turné. Noelle och jag hade varit tillsammans i över ett år efter vi träffats på en lunch med mamma och Ella. Vid våran tredje dejt hade vi tagit med Liam till en vattenpark, där hade våran första kyss haft rum.

”Festade vi igår?” frågade jag Noelle dumt. Jag kunde slå vad om att jag var bakfull. Noelle förberrede sig på att svara, men innan svaret hade lämnat hennes mun brast Alfredo och Ryan som dykt upp bredvid dem i dörröppningen ut i skratt.

 Efter sekunder av skratt när dem äntligen hade samlat sig fick jag ett svar av Ryan som såg lika sliten ut som jag kände mig.

”Ja, vi festade igår. Riktigt rejält. Inte så konstigt att du hade konstiga drömmar, det hade jag också. Fredo också om jag får chansa.” flinade Ryan ut. Alfredo nickade med höjda ögonbryn.

”Det måste varit den där gula drinken vi fick gratis…”

Efter alla upplysningar om gårdagen började jag sakta men säkert komma ihåg. Jag log svagt till minnena av gårdagen. Tystnaden spred sig lika fort som man skulle kunna säga ”ja” över rummet.

”Jaha…” bröt Noelle tystnaden med. Mamma förstod hennes ’Jaha’ och började skjuta ut alla ur rummet så att vi till sist satt ensamma i rummet.

”Jag tar och duschar.” sade jag snabbt innan jag försvann in på badrummet. Jag ödslade ingen tid på att stå hängandes över handfatet utan satte fart in i duschen så snart alla kläder låg i tvättkorgen. Det varma vattnet slog min kropp med sådan fart att jag inte hann uppfatta att det var varmt förrän ett tag därefter, då jag genast sänkte värmen flera grader. Medan jag tvättade mig funderade jag igenom drömmen. Så mitt och Noelles förhållande var inte bara PR? Jag var inte en loser, utan var fortfarande känd? Vilken omställning det kändes som…

 Så snart alla krämer var bortsköljda virade jag en handduk runt min midja och gick bort till handfatet där hårfönen låg. Jag pluggade in den i uttaget och drog bort imman på spegeln med min hand. Av vad jag kunde tro så såg jag mycket fräschare ut nu än innan duschen. Som mormor brukade säga när jag var liten och inte ville duscha, ’Duschar gör underverk. Det är som om man duschar i regnbågen.

De orden kunde aldrig bli fåniga eller barnsliga för mig. För det var ju så sant som att jag var Justin Bieber. Så fort mitt hår var torrt drog jag ut sladden ur uttaget och borstade mina tänder innan jag återigen gick ut till Noelle som placerat sig i soffan med min laptop i knäet.

”Du har en show om sju timmar, så du måste ha på dig dansvänliga kläder att träna i på ditt rehearsal.” påminde Noelle mig allvarligt bakom skärmen. Jag stannade upp vid garderobsdörren bara för att iaktta henne. Den här Noelle-n var så olik Noelle-n i min dröm. Den ena var omtänksam, snäll medan den andra var dryg och arrogant. Vilken av dem jag gillade bäst visste jag inte. Förmodligen denna med tanke på att jag inte heller var som jag varit i drömmen som person. Noelle sköt upp sin blick ifrån datorskärmen och mötte min med ett leende.

”Vad kollar du på?” frågade hon fnittrigt. Jag rykte lätt på axlarna.

”Ett underverk.” svarade jag klyschigt. Noelle suckade och drog bara upp hästsvansen utan ett ord. Leendes började jag söka igenom hyllplanen av kläder för att hitta något att ha på mig. Det här livet var så mycket bättre än det i min dröm, det kunde man inte neka till.

Justin betedde sig annorlunda hela dagen efter den morgonen. Så fort han fick möjlighet, grabbade han tag i min hand. Han gav mig komplimanger, kysste mig och drog mig till sig så fort han kunde. Jag hade inget emot gosigheterna, det var bara det att min nyfikenhet om vad drömmen handlat om tog över. I tystnad vred jag upp korken till min vattenflaska och tog två stora klunkar. Konserten skulle ta fart inom bara några timmar, vilket resulterade att Justin hade fullt upp med en massa förberedelser.

”Hur är det Noe?” frågade Ryan från dörröppningen. Jag slet blicken från solstrålen jag stirrat på dem senaste tio minuterna  för att istället kolla på Ryan. Han tog ett steg från sin plats i dörrposten och slog sig ned i stolen framför mig. ”Du ser… paralyserad ut på något sätt. Typ.”

 

Tumblr_lf92rmunrf1qch15io1_500_large

 

”Ja, jag tänker bara. På mig. Och Justin. Oss två.” hackade jag fram bakom vattenflaskans öppning.

”Öh...”, började Ryan nervöst medan han kliade sig i nacken på samma sätt som Justin brukade, ”du ska inte dumpa honom va? För liksom, han är skit kär i dig just nu och du vet, tacksam över att ha med dig på turnén, så om du skulle-”

”Nej!” avbröt jag Ryan snabbt innan han hade hunnit dra med förhastade slutsatser. ”Tänker som tänker på vår framtid! Typ, turnén och massa såna saker!”

”Jaha… Oj. Förlåt.” ursäktade han sig generat och kollade nervöst ned på sina converse klädda fötter.

”Det är okej. Alla kan ta fel på såna ord.”

”Ja. Ehm, eftersom alla är så upptagna tänkte jag vi kanske kunde göra något? Det är så tråkigt här…”

”Säkert? Får vi gå här ifrån? Är det inte typ… galet där ute?” andades jag ut i blandning med en suck.

Ryan skrattade lätt till. ”Alltså vi kan ju hitta på något här! Typ Wii eller något? Justin har ett gäng spel.”

”Det var inte svårt att klura ut…” muttrade jag ironiskt och höjde på ena ögonbrynet i sammanhang med min mening. Ryan skrattade återigen till och reste sig upp. Jag följde hans exempel och vi började genast söka igenom Justins loge efter Wii spel utan framgång.

”Gömmer han dem eller?” frustade jag irriterat ut. Mitt tålamod hade försvunnit efter sökandet i den kokheta logen. Hawaii på somrarna var ingen lek. Man kunde tro att det var en hetta som bara gjorde att glassen droppade lite, men då hade man så fel. Jag tog en klunk igen av mitt vatten med spottade genast ut det när jag kände att det blivit flera grader varmare.

”Inte så gott va?” flinade Carin från samma ställe Ryan stått för endast några minuter sen.

”Nej… värmen tar kål på mig.” fräste jag och flaxade med magtröjan jag bara fram och tillbaka.

”Mhm… vänta tills vi kommer till Brazilien. Där är det så mycket varmare.”

Ryan rynkade förvirrat på ögonbrynen. ”Jag trodde det var fuktigt, inte varmt där…?”

”Det är det som är grejen. Det är varmt och fuktigt. Fuktigheten gör att man knappt kan andas och det gör det så mycket varmare. Man måste leva i kylskåp, för haven är lika varma som naturen nästan.” berättade Carin och flackade med blicken mellan mig och Ryan. Hur skulle vi klara oss?

”Vad pratar ni om?” frågade en nyfiken Justin som hittat in till oss. Svettdroppar rann ned för hans röda tinningar och han flåsade av utmattning, men hans nyfikenhet försvann så snabbt som han fann min varma vattenflaska med blicken.

”Vatten!” utbrast han och hade hunnit klunka i sig det resterande innan någon hunnit varna honom.

”Det är…” började jag tveksamt men förstod på Justins ansiktsuttryck att han förstått det redan.

”…varmt.”

”Förlåt älskling, jag skulle slängt det innan du kom.” ursäktade jag mig och gick fram för att slänga mina armar kring hand stora, muskulösa kropp. Han godtog min kram och log snett mot mig.

”Jag förstår.” andades han utan att släppa min blick. ”Men jag skulle kunna dricka flera flaskor varmt vatten för dig.”

”Aw, verkligen?” fnittrade jag kärleksfullt ut. Han utbytte en snabb blick med Ryan innan han svarade.

”Inte riktigt, men nästan…” skrattade han och pressade sina läppar mot mina för att be om ursäkt. Och vet ni? Det var helt okej.


ååååh, det är slutet peeps! VAD TYCKTE NI? Förstår att det kanske var lite rörigt, but hope you like it. Ni som inte fattar : JAA, HELA NOVELLEN VAR BARA JUSTINS DRÖM!

 

Så fort tillräckligt kommentarer rullat in så kommer mitt förslag på hur bloggen ska stå igång med mig upp! :) SÅ KOMMENTERA NUU, EN MASSSAAAAA! ÄLSKAR EEEEER ♥


Kommentarer

JDBNOVELS skriver:

Två ord: jag dör.

Datum: 2013-03-04 - Tid: 22:47:14 - URL: http://jdbnovels.blogg.se


Gabby skriver:

MIND FUCK XD Seriöst jag DOG! Världens bästaaaa <333

Datum: 2013-03-04 - Tid: 22:50:26 -


Ebba skriver:

Det trodde jag ALDRIG!! Haha :p
Redan när jag läste första kapitlet kännde jag att detta skulle bli en grym novell, och jag hade rätt! FOL har varit som en drog för mig! Älskade den sååå mycket! Puss på dig! :)<3

Datum: 2013-03-04 - Tid: 22:58:57 - URL: http://thatsmile.blogg.se


Vicki skriver:

Inte riktigt som jag tänkt mig men ändå inte ett dåligt slut! Bra jobbat! :D

Datum: 2013-03-04 - Tid: 22:59:16 - URL: http://Vickiso.com


Filippajag skriver:

Jag vet seriöst inte ens vad jag ska skriva... Helt mållös. SÅ JÄVLA BRA!! Gud, hade verkligen inte förväntat mig det. Älskar det!!!!! :D

Datum: 2013-03-04 - Tid: 23:03:11 - URL: http://onedirectionfanfiction.webblogg.se/


Nadin skriver:

OMG OMG OMG JAG DLÖÖÖÖÖÖR! HERREGUD JAG FICK VÄRSTA RYCKET ÄR JAG LÄSTE TT DET VAR EN DRÖM!!

Datum: 2013-03-04 - Tid: 23:03:12 - URL: http://igotbieberfever.blogg.se


Madde skriver:

Oh Gosh... Det blev helt omvänt nu ju! Kan inte du göra en ny novell som handlar om dem som dem är på riktigt? Alltså så som de var på det här kapitlet? Jag menar, så man får veta hur de är som personer här, och inte i Justin dröm? JAG BLEV SÅ NYFIKEN NU PÅ DET! IIIIH!
Supermgeafantastisk novell, älskar den oerhört mycket och vill bara gifta mig med den *-*
Kramis ♥

Datum: 2013-03-04 - Tid: 23:10:15 - URL: http://storiesboutjusten.blogg.se


Sofie skriver:

Hahaha dör de var bra avslutning kände mig lurad hahah skit bra hoppas du fortsätter :)

Datum: 2013-03-04 - Tid: 23:12:17 -


Anonym skriver:

Haha det där var oväntat

Datum: 2013-03-04 - Tid: 23:22:44 -


Anonym skriver:

HAHAHHAHA den e riktigt röring men SKIIIIIT BRA JAG DÖÖÖÖR

Datum: 2013-03-04 - Tid: 23:38:56 -


Julia skriver:

Alltså jag är mållös... kan inte fatta att vi sort of har blivit vänner, jag menar du skriver som en Gud och jag typ ser dig som en sån, du ba skrev på fb att jag får dig att fangirla vet du vad du får mig att göra eller?! Alltså på riktigt, jag känner mig fan speciell som fått snacka med dig, hjälpt dig (även fast jag är pretty sure att du har hjälp mig mer) fått sneakpeaks osv.
Din novell är så SJUKT OTROLIGT BRA och jag känner att min kan inte ens mäta sig med din. Jag äääälskar sättet de har behandlat varandra i alla situationer, jag har älskat varenda kapitel (även fast jag slutade kommentera i slutet) och slutet på det hära var så sjukt oväntat, breathtaking och peeerfect, vilket är helt amazing gjort av dig eftersom jag vet hur jobbigt det var nu den senaste tiden. Jag hoppas veeerkligen att du inte slutar blogga nu, så att du och jag kan fortsätta ge varandra idéer, inspirera varandra och snacka om hur snygg Justin är. TACK FÖR DEN HÄR NOVELLEN LIV!

Datum: 2013-03-05 - Tid: 00:02:52 - URL: http://bieb.blogg.se/


Sofia skriver:

Oh gud,kan inte fatta att nästan hela novellen var en dröm!:o MEN GRYYMT BRAAAA JOBBAT!! Puss på dej!<3

Datum: 2013-03-05 - Tid: 00:39:26 - URL: http://biebercrew.blogg.se


Stasia skriver:

Minds was blown, allt jag kan säga ♥

Datum: 2013-03-05 - Tid: 01:02:51 -


Lisa skriver:

Jag blev nästan galen jag lovar men det var bra

Datum: 2013-03-05 - Tid: 03:04:41 -


Elin skriver:

Omg, vilket sjukt bra slut!! Det kom så himla oväntat och jag har aldrig sett något liknande innan! Det är helt enkelt genialiskt! Minns inte om du redan har svarat på denna frågan, men kommer du fortsätta skriva här? För det borde du verkligen! Älskar dina noveller! <3

Datum: 2013-03-05 - Tid: 06:34:40 -


Ronja skriver:

det finns oväntade slut och så finns det oväntade slut det här var ett oväntat slut. And i love it! Jag hoppas verkligen att du fortsätter blogga! slutet var väldigt bra lovie och jag älskar det här ok lol :D kram <3

Datum: 2013-03-05 - Tid: 07:18:36 - URL: http://simpleaswords.blogg.se


Anonym skriver:

Oj.. Asså jag trodde det typ skulle sluta att Justin hade sin första konsert på länge och bla bla bla. Men icke sa nicke (?) men aah jag blev grundlurad iaf! Hoppas du kommer ha kvar denna så man kan läsa om och andra kan läsa och hoppas att du skriver en ny! Ha det bra! Kraaaaaaam

Datum: 2013-03-05 - Tid: 07:55:52 -


Hanna Hoflin skriver:

Asså omg! Jag bah, WTF!?!?
Men assssbraaa! :D

Datum: 2013-03-05 - Tid: 13:24:24 - URL: http://iwnfy.blogg.se


Emelie skriver:

Jätte bra! <3
Men kunde du fixa min design? :)

Datum: 2013-03-05 - Tid: 15:26:37 - URL: http://bieberrstorys.blogg.se


Liv skriver:

What?!!? Fatta inte slutet men okej......

Datum: 2013-03-05 - Tid: 15:39:40 -


Glassen (: skriver:

Guuuud vad bra hela novellen var!! Super :D längtar tills det kommer upp den nya (: <3

Datum: 2013-03-05 - Tid: 16:50:06 - URL: http://amazaynstorys.blogg.se


R skriver:

Ska du fortsätta att skrivs noveller eller ska du sluta för du skriver så himla bra;)

Datum: 2013-03-05 - Tid: 16:51:37 -


Celebnovell skriver:

Trodde verkligen aldrig att det hela skulle vara en dröm. Mina aningar var typ framspolning och Justin blev känd igen osv. Detta var helt GREAT! ♥♥

Datum: 2013-03-05 - Tid: 17:16:46 - URL: http://celebnovell.blogg.se


ronja :) skriver:

Grymt bra!!

Datum: 2013-03-05 - Tid: 17:20:16 - URL: http://ronjasblog.devote.se


Hanna skriver:

OHMYGOD SÅ HIMLA BRAA ATT JAG INTE ENS KAN FÖRKLARA DET! hela novellen blev sååååhhhääääääääärrrrrr mycket bättre när allt bara var en dröm!!!! jag hade aldrig trott att det skulle sluta så här! du skriver så bra! hoppas du inte ger bort din blogg även om du har slutat skriva, men helst så skulle jag vilja att du fortsätter skriva här! <3

Datum: 2013-03-05 - Tid: 18:20:14 -


Alexandra skriver:

OMG! jätte bra kapitel :D MEN nu vill jag ju läsa om det riktiga historien om dem. Kan du inte göra en novell om det? ;)

Datum: 2013-03-05 - Tid: 18:29:35 -


Wilma skriver:

Jag tycker att det här slutet var jättebra för ingen annan har någonsin haft ett sånt här slut :) den här novellen har vart jätte bra och bra uppdatering men visst kommer du börja skriva en till novell?? :)

Datum: 2013-03-05 - Tid: 19:52:20 -


Michelle skriver:

Ehh okej haha blev lite förvånad jag hade inte förväntat mig detta haha

Datum: 2013-03-05 - Tid: 20:05:51 -


Bella skriver:

Jätte braaaaaa!! Kommer det att komma en epilog?? Jätte annorlunda slut, har faktiskt aldrig läst ett sådan slut :)

Datum: 2013-03-05 - Tid: 20:08:07 -


Astriid<3 skriver:

supeeeeer!

Datum: 2013-03-05 - Tid: 22:28:57 -


Linda skriver:

Det var verkligen ett intressant och oväntat slut, men jag gosar ändå att det inte var det slutet du planerat från början? :D
Annars var det en grym novell, bara att jag tror nästan att jag gillar förra novell bättre XD

Datum: 2013-03-05 - Tid: 22:42:31 -


Amanda skriver:

Hahahah Gud va bra den var!!!!!!

Datum: 2013-03-06 - Tid: 06:57:36 -


Anonym skriver:

OMG! Jag trodde att allt hade hänt ju :o as bra!!!!!!!! :) <3

Datum: 2013-03-06 - Tid: 10:45:00 -


elin skriver:

så grymt och slutet var helt oväntat ;)

Datum: 2013-03-06 - Tid: 22:34:22 - URL: http://elinohrn.devote.se


Hanna skriver:

Älskade denna novell! :D
Jag trodde inte att den skulle sluta så här men det blev ju grymt!!! Åh nästan så att man vill veta mer om hur dem är i vanliga fall. Hur som helst: Jag älskar din novell och hur du än gör med bloggen så lova att du aldrig slutar att skriva :)

Datum: 2013-03-07 - Tid: 07:41:46 - URL: http://hanzenpanzen.blogg.se


Lovisa skriver:

Chockerande! Haha, men så jävla bra!!!

Datum: 2013-03-07 - Tid: 08:26:23 - URL: http://mynailtip.blogg.se


Anonym skriver:

Kände för att läsa om denna novell för några dagar sen och nu är jag klar. Den är såå bra! Kanske börjar läsa om de andra oxå :)

Datum: 2013-07-11 - Tid: 00:29:58 -


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback