För att klargöra lite saker....

Hej kära läsare, Ema här! Jag tänkte snabbt slänga in ett inlägg för att klargöra några frågor som ofta återkommer bland kommentarerna! 
 
Ja. Liv är kvar här på bloggen och kommer skriva även hon. Anledningen till att hon inte skrivit något kapitel än är eftersom att jag redan hade skrivit tio kapitel på min förra blogg. Men efter kapitel 10 så kommer även Liv skriva när jag inte hinner!
 
En annan sak är att samtidigt som "Love Me Like You Do" pågår kommer Liv även skriva att på hennes kommande novell vid sidan om som hon alltså inte publicerar ÄN. Det är lättare att ha flera kapitel klara, som bara kan publiceras, än att vara tvungen att stresskriva kapitel samma dag som man lägger upp dem! Så gjorde jag och det är väldigt skönt att slippa ha jätte stor press på sig! Men mer om Livs novell kan jag inte säga mer än att ni kommer älska den!!!
 
Nej ingenting är ändrat. Ni som redan läst novellen på min blogg, allt är detsamma! Det är samma kapitel, fast dem finns på denna bloggen istället och här kommer de fortsätta att publiceras! Jag hade planerat att försöka ha med 100 kapitel, men inget är säkert än. 50 kapitel, minst, kan ni räkna på.
 
Och sist men inte minst, Alex och Tyra bor i Malmö, men de går i skolan i Lund. Därför kommer de ibland åka tåg till och från skolan. Och ja, Kastrup Flygplats ligger i Köpenham. Malmö har en mindre flygplats men den är inte så stor och flyg från USA landar ej där. Där är anledningen till varför de landade i Köpenhamn.
 
Sen vill jag bara tacka alla för ert stöd och era fina ord! Det betyder så mycket för mig och jag känner mig mer än välkommen här på MBS. Ett extra tack till mina läsare från min förra blogg som följde med i flytten! Och ett gigantsikt tack till min fina vän Liv. Utan dig hade detta inte hänt. Tack för allt och framför allt tack för stödet från dig! Love you all
 
 
 
Har ni något annat ni vill fråga är det bara att kontakta oss, via mail: [email protected], Innstagram: myybstoory, eller via PM på Facebook: MyyBieberStoory.Blogg.Se. Snabbast svar får ni via Instagram eller Facebook!
Kapitel 10 beräknas komma imorgon!
Muchlove /E

Kommentarer

Ebba skriver:

Hade du en annan novell Ema? Vad heter den i så fall?? :)

Datum: 2013-03-31 - Tid: 21:15:19 -


Anonym skriver:

11? De va ju 9 som kom ut igår?

Svar: menar såklart 10, hehe ursäkta mig..
MyyBieberStoory

Datum: 2013-03-31 - Tid: 23:20:45 -


Anonym skriver:

vad heter din föra novell?

Datum: 2013-04-01 - Tid: 01:22:13 -


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback