Love Me Like You Do - 32

“Tack för idag Bieber. Jag hade det jätte mysigt.”

“Tack själv Lex. Jag gillar att vara med dig, så nöjet var på min sida.” sade han när hissen stannade till på andra våningen. Han gjorde armkrok med mig och vi gick ut. “Ser detta mer vänskapligt ut tycker du?” undrade han och antagligen var syftet armkroken.

“Det är vad omvärlden ser det som.” svarade jag. Jag ville säga att det som hände där uppe kändes som något mer än vänskap, men jag hindrade mig själv. Justin och jag var vänner, inget mer. Och även om det var så att jag började få känslor, vilket jag egentligen inte vet om jag har, så skulle jag ändå inte sagt något till Justin. Jag ville inte försöra det vi hade om det var så att han inte tyckte detsamma.

 

Jag kramade om mitt hår, något som fick allt vatten att rinna ned för min nakna kropp, innan jag virade en handduk runt det. Hela min kropp var utsliten. Kvällens show hade varit något extra. Vi hade ändrat koreografin en aning, vilket hade resulterat att vi hade fått träna så mycket som vi bara kunnat när jag och Justin kommit tillbaka ifrån vår lilla picknic. Dessutom så hade vi även snabbare tempo på allting då hela konserten hade blivit uppskjuten i en timma på grund av vår försening. Så fort jag och Kaili hade klivit innanför dörren hade jag varit snabb med att ta mig in på badrummet.

Nu, fyrtio minuter senare var jag äntligen klar. Jag hade varit så trött att jag behövt stå i över tjugo minuter med bara vatten rinnandes ned för min kropp. Därefter hade jag tvingat mig till att greppa tag om alla rengöringsmedel som stod på hyllan vid duschen.

”Äntligen.” muttrade Kaili trött ut när jag slog upp dörren. Hon reste sig upp ur sin säng och skyndade sig in på badrummet, förbi mig. Jag ryckte på axlarna och gick fram till min reseväska. Vi hade aldrig tiden att packa upp och även om vi skulle packa upp så skulle det vara onödigt. Vi stannade aldrig på ett ställe mer än trettio timmar under All Around The World turnén. Ärligt talat så längtade jag en aning efter att få komma hem till Sverige ett tag. Bara känna sig hemma, ta det lugnt och umgås med kompisar. Dansarna här var också mina kompisar, men det var en annan sorts vänskap än med dem kompisar jag hade i Sverige.

Istället för att fundera mer på vänner så slog jag upp min reseväska och drog ut ett par rena trosor samt min stora Superman t-shirt. Jag drog det på mig och hängde handduken jag haft runt kroppen på stolen som stod placerad vid skrivbordet. Mamma hade alltid hängt handdukarna där för att dem skulle torka snabbare. Jag svalde hårt. Nej Lex, tänk inte på mamma nu… du kommer bara sluta upp i tårar. Inte nu, manade en röst i huvudet på mig. Jag kliade mig nervöst i nacken och gick tillbaka till sängen, där jag drog åt mig laptopen vi fått låna av Scooter som låg placerad på Kailis säng. Jag slog upp locket och klickade mig in på facebook. Många meddelanden från mina svenska kompisar hade strömmat in. Det var allt ifrån ’Tack för att vi fick komma på festen!’ till ’Hur är det där borta?’ Det gladde mig att dem brydde sig så pass mycket att dem tog kontakt med mig. De flesta hade inte ens hälsat på mig när jag kommit tillbaka från USA.

Jag svarade på alla meddelanden och klickade sedan upp min och Justins chatt. Han var inloggad, så varför inte skriva till honom?

Alex Smith: Hey, vad händer Biebuuuuuuur?

Justin Bieber: Fredo och Dan spelar GTA. Själv då Aleeeeeex?

Alex Smith: Väntar på Kaili som duschar… har precis gjort det själv ;)

Justin Bieber: Du skulle ha ringt!

Alex Smith: Hahahah, varför då?

Justin Bieber: Jag ville ju göra dig sällskap…:(

Alex Smith: I dina drömmar Justin. Men om du vill kan du komma hit nu? Kaili bryr sig nog inte.

Justin Bieber: Nä, kom du!

Alex Smith: Men jag är tröööööööööttt!

Justin Bieber: Jag med. Kom du eller ingen.

Jag bet mig löst i underläppen, funderandes över om jag skulle orka ta mig hela vägen till Justins rum.

Alex Smith: Ingen. Byeee!

Justin fick allt ta sig hit om han ville ha någorlunda bra sällskap. Alfredo och Dan spelade ju spel, så jag antog att Justin knappast fick vara med om han satt inloggad på facebook. Ett flin spreds över mina läppar. Jag kände på mig att han skulle komma hit. Så småningom.

Dörren in till badrummet öppnades och en pyjamas klädd Kaili kom utstigandes. Vi hade precis samma utstyrsel, båda med stor t-shirt och turban, vilket var en aning roligt. Jag fnissade till. Varför jag ansåg att det var roligt hade jag ingen aning om. Kanske berodde det på att jag hade mens. Då skiftade mitt humör något enormt. Jag kunde tycka att kolla på en banan var superroligt och att få en nagel flikad var det värsta som kunde hända. Det förklarade ju varför jag och Justin bråkat så förfärligt i morse.

”Vad gör du?” frågade Kaili och nickade mot datorn som låg framför mig på sängen.

Jag ryckte på axlarna, ”Kollar Facebook, twitter och sånt nödvändigt. Vad gjorde du då?”

”Kollade porr. Som vanligt.” skämtade hon nonchalant, ryckandes på axlarna hon med. Jag flinade åt hennes torra skämt.

”Precis. Och det är därför historiken visar facebook och youtube?”

”Jag kanske raderade den historiken. Det tänkte du inte på va…?” motargumenterade hon med ett brett leende lekandes på sina läppar. Jag bet mig själv i underläppen, frustrerad över att jag inte vunnit denna diskussion.

Kaili drog ur sin turban då hennes korta, lila hår redan hade torkat. Ibland önskade jag också att jag hade kort hår. Man slapp den otroliga hettan i nacken om somrarna och det torkade på nolltid. Men jag älskade mitt hår. Det var som mitt lilla barn. Jag älskade att ta hand om det, att köpa nya hårprodukter som jag kunde använda. Om man kollade mitt bankkonto så kunde man se att det mesta av mina pengar var lagt på hårprodukter. Och Nutella. Ifall det inte vore så att en massa andra saker som grönsaker toapapper och räkningar skulle betalas så skulle jag lätt kunna leva på bara Nutella och hårvårdsprodukter. Det skulle vara pricken över i:et i mitt liv. Jag förstod mig inte på folk som hatade Nutella. Hur kunde man hata världens godaste choklad smet?! Omöjligt.

”Alex?!” ropade Kaili och slog till mig i bakhuvudet. Jag förde min hand dit innan jag kollade upp på henne.

”Vad?” väste jag till svar, nu irriterad över slaget mot mitt huvud. Hon hade inte slagit hårt alls men det gjorde ändå ont. Varför, moder natur, varför var man så bräcklig och ömtålig varje månad som kvinna? Orättvisan var stor. Män slapp. Justin slapp. Men ioförsig så ville jag inte låta Justin gå igenom detta. Han skulle bryta ihop på sekunder.

”Det knackar för hundrade gången!” utbrast Kaili irriterat. Hennes kinder var blossande röda av ilska. Jag förstod henne. När man var tvungen att upprepa saker för en person som inte hade något intresse alls av att lyssna så tog det endast några nanosekunder innan ilskan började koka inombords.

”Åh.” anadades jag ut och reste mig sedan upp i kurs mot dörren. Så snart jag greppat tag i guldhandtaget så upphörde knackningarna. Jag blev förskräckt av tanken av att jag låtit något stå och vänta, så jag slet snabbt upp dörren innan presonen hunnit gå sin väg. Till min lycka fann jag Justin ståendes där.

”Hej!” log han med sina händer i fickan. Jag blev så otroligt överlycklig bara av ett simpelt ’Hej’ ifrån honom så att jag slängde mig om halsen på honom. Gud, jag hatade detta mer än mest. ”Wow.. vad är det?”

 

Large

"Hi!"

 

”Inget. Jag blev bara så glad av ditt hej. Och leende.” svarade jag glatt mot hans axel.

Justin skrattade till vilket orsakade att hela hans kropp under mig vibrerade, ”Va? Ett leende?” frågade han förvirrat.

”Mens.” ursäktade jag mig snabbt. Justin rullade in sina läppar medan han nickade. Jag kliade mig på kinden och kom på mig själv med att endast stå i t-shirt och turban framför Justin. I en sekund kom paniken flödandes men snart därpå försvann allt som en vindpust. Det gjorde ingenting. Justin hade sett mig i mina värsta dagar, så detta var ingenting alls.

”Hej Justin!” ropade Kaili inifrån rummet. Jag vred på huvudet bara för att se att hon beslagtagit datorn igen.

”Tja! Hur är det Ka?” frågade Justin med en nick åt Kailis håll. Jag suckade. Skulle dem bygga upp en sorts hundraårig konversation nu? Det orkade jag verkligen inte.

”Hon mår bra, tralala.” sjöng jag snabbt fram för att förhindra konversationen som jag fasade.

Justin höjde på ögonbrynen åt mitt håll, ”Okej…”

”Ge mig din hoodie.” sa jag till Justin medan jag drog på mig Kailis ljusa UGGS. Hon skulle ändå inte använda dem nu kunde jag hoppas och dessutom låg mina nedpackade. Skulle jag ta mig an att gräva efter dem skulle jag inte vara klar förrän efter midnatt.

När jag återigen rätade på mig så förvånades jag över att Justin hade gjort som jag beordrat. Jag greppade tag om hans mörkblåa hoodie och drog den över huvudet på mig. Den var varm mot min hud och luktade Justin. Det var underbart att bära den. Jag skulle precis gå med Justin ut i korridoren när jag kom på att jag fortfarande bar min turban. Snabbt skyndade jag mig in på badrummet för att istället dra upp mitt hår i en hög tofs på huvudet.

”Hej då Ka! Jag kommer om någon timme! Lovar.” ropade jag till Kaili innan jag stängde igen dörren.

”Någon timme?” ekade Justin oförstående, ”Jag trodde du var så trött att du inte ens kunde pallra dig till hissen och åka upp till mig.”

”Ja, men när jag såg dig… alltså du utstrålar energi. Så jag orkar mer nu. Men jag kommer orka ännu mer om vi skyndar oss över till Starbucks och köper varsin latte. Jag är så överdrivet sugen på kaffe just nu. Och chokladsås. Och en brownie.”

”Ska bli ma’am.” log Justin och höll upp sin arm i tecken på att jag skulle kroka fast min med hans – något jag också gjorde. Vi skuttade som två treåringar mot hissen lite längre ned i korridoren. Väl framme sträckte jag upp mitt ben och klickade på knappen med foten. Justin log åt mitt håll. Hissen plingade till och i samma stund som vi skulle kliva in i den så vart vi stoppade av en välbekant, sträng röst.

”Justin! Alex! Vart är ni påväg?” ropade Scooter efter oss, småjoggandes ned för korridoren för att nå oss.

”Starbucks. Kvällskaffe.” berättade jag snabbt med ett brett leende på mina läppar.

Scooter skakade på huvudet, ”Det krylla mer fans utanför. Ni kan inte gå ut nu. Speciellt inte ensamma.”

”Kolla bara.” orden som lämnade Justins mun var så snabba att jag knappt hann uppfatta dem. En rynka tog plats mellan Scooters mörka ögonbryn då han inte verkade förstå vad som skulle ske, men bara sekunden efter drog Justin med mig in i hissen.

”Justin!” ropade Scooter men det var för sent. Dörrarna hade redan stängts och hissen var på väg nedåt. Jag fuktade mina läppar. Skulle jag säga åt Justin eller låta honom hållas? Jag var trots allt väldigt sugen på en kaffe. Och brownie. Vad är det värsta som skulle kunna hända?

Hissen plingade återigen till och Justin drog med mig ut ur den, in i den folktomma lobbyn. Receptionisten kollade upp på oss från sitt skrivbord men beslöt att låta oss vara. Smart drag. Varken jag eller Justin skulle orka diskutera med en gammal, sur receptionist om varför vi var på väg ut den här tiden på dygnet och alldeles ensamma. Vi skyndade oss fram till glasdörren som ledde ut och spejade efter Beliebers.

”Ha! Scooter hade fel. Det är ju inte en enda kotte här.” konstaterade Justin glatt och sköt sedan upp dörren för oss. Jag ryckte på axlarna. Scooter kanske hade en aning om vad som skulle hända om några Beliebers fick tag i oss. Förmodligen skulle det inte bli vackert. Justin var den mest efterlängtade killen i den här staden just nu. Först skulle dem väl försöka kidnappa honom och sedan styckmörda mig på något diskret sätt. Bara tanken fick det att rysa i ryggraden på mig.

Helt inne i mina tankar, märkte jag inte att vi redan kommit över gatan och stod framför Starbucks. Jag log stort mot Justin innan jag slog upp dörren. Det plingade till och kassörskans blick for upp mot oss. Hon log snett. Det var ingen tvekan om att hon var vacker, men Belieber verkade hon inte vara då hon lugnt och sansat fortsatte torka av bänken. Justin drog upp sina hängiga byxor och fuktade sig om läpparna innan han kom över till mig som redan stod vid disken.

”Bonjour.” hälsade Justin på tjejen som glatt hälsade tillbaka med sin klingande, söta stämma. Han började snacka franska med henne, vilket gjorde mig otroligt frustrerad. Jag kunde ingen franska överhuvudtaget. Okej, ett bonjour kanske jag kunde men alla ord han uttalade just nu var främmande för mig. ”Alex? Vad vill du ha?” frågade Justin mig snabbt.

”En caramel latte och en brownie med smält choklad i sig.”

Justin återupprepade det jag hade sagt, dock på franska. Det förstod jag eftersom att jag hörde ordet ’Caramel’ i hans mening. Hon knappade in allt på sin apparat och bad sedan om betalt. Då slog det mig. Vi hade inte med oss några pengar överhuvudtaget. Men Justin var ju ioförsig Justin Bieber… men ändå. Hon skulle väl ha betalt.

Men som med allt annat så fanns det ett kort hit. Justin visade upp det och fick ett brett leende till svars av tjejen. Jag himlade med ögonen. Skrytmåns. Bara för att man är vacker måste man inte trycka upp det i allas ansikten. Speciellt inte killar som Justin. Han var min vän, och jag tänkte inte låta någon fransk brutta fängsla honom i sitt bländande leende. Alex! Vad tar det till dig?! Skrek helt plötsligt en röst i huvudet på mig. Den hade antagligen rätt. Jag brukade aldrig döma personer efter dess utseende annars. Varför var hon annorlunda? Det var fel av mig. Som ett förlåt log jag ett prövande leende mot henne, men hon verkade inte se något annat förutom Justin just nu. Kanske var hon en Belieber trots allt…

”Jag går och sätter mig.” informerade jag Justin snabbt, som var fullt upptagen med att små prata med kassörskan. Frustrerat stampade jag iväg till första bästa bås. Cafét var i princip folktomt. Det satt en äldre man med en laptop några bord iväg och ett gäng tonårskillar men bortsett från det var det bara vi här. 

Jag lade upp mina ben på skinnsoffan jag satt i medan jag väntade in Justin och vårt fika. Han stod säkert fortfarande och pratade med den där tjejen… varför det irriterade mig så mycket visste jag inte. Kanske för att han var min bästa vän? Det kanske tillochmed var svartsjuka. Men inombords visste jag ändå att han aldrig skulle dissa mig för en tjej som hon. Eller – han fick ju bli ihop med henne bäst han ville, men han skulle aldrig sluta umgås med mig. Eller?... tveksamheten som sköljde över mig var obekväm. Jag ville få bort den. Nu.

”Ett skepp kommer lastat med brownies!” utbrast Justin till sidan av mig och lade försiktigt ned en bricka full med koppar och tallrikar på bordet. Han hade köpt en brownie till sig själv med, samt en extra kopp kaffe.

”Hade du planerat att stanna uppe natten lång?” skrattade jag fram och sträckte mig efter min latte.

Justin skakade dumt på huvudet, ”Varför tror du det?!”

”Jag vet inte. Kanske din brist på kaffe..” ryckte jag på axlarna till svar. Han flinade mot mig,

”Den är till Dan. Han ville ha kaffe, han har tjatat om det kvällen lång. Så jag kunde vara snäll och greja det åt honom.”

”Aw.. best friends. Gulle.” jag gjorde till min röst som om jag tilltalade en treåring. Det var kul. Jag hade inte haft en chans med Leo, då han nu var tre och förstod ren svenska helt galant.

”Bara för att du inte har någon.” protesterade Justin innan han tryckte in en sked brownie i munnen.

”Hey! Jag har ju dig.”

Han skakade på huvudet, ”Jag gills inte.”

”Varför inte?”

”Jag vet inte. Det bara-”

Mer hann han inte säga innan en ringsignal började låta inifrån fickan på hoodien jag bar. Det var säkert Scooter. Jag drog ut mobilen ur fickan åt Justin när jag skymtade ett nummer jag kände igen.

”Vänta… det här är Elenors nummer.” sade jag och svarade sedan snabbt, ”Hallå det är Alex?”

”Tack och lov! Alex! Jag har ringt dig över tusen gånger!” skrek Elenor med tjock röst i andra änden. Jag stelnade till bara av att höra hennes tonfall. ”Det har hänt något. Du måste komma hem Alex. Nu.”


Detta kapitlet är ENBART skrivet av Liv. Ema är på bal och kunde därför inte hjälpa till, och jag ville så gärna ge er ett kapitel nu... så här har ni! Vad tror ni har hänt? Kommentera :)


Kommentarer

Anonym skriver:

OMG VAD HAR HÄNT?!?! HOPPAS DET INTE ÄR NÅGOT DÖDSFALL ELLER NÅGOT SÅDANT!!

Datum: 2013-06-07 - Tid: 22:39:12 -


Emilia<3 skriver:

Sjukt bra! Älskar att ni har en sådan bra uppdatering!
Det är många noveller där man får vänta upp till en vecka på ett nytt kapitel medan här får man typ bara vänta 2-3 dagar!! Älskar det!<3

Datum: 2013-06-07 - Tid: 22:44:57 -


bellaa skriver:

Faan vad duktig du är, fortsäätt ( om ni undrar vrf jag sa du så är det för det bara va en som skrev detta kapitel) meeer

Datum: 2013-06-07 - Tid: 22:48:13 -


Becca skriver:

Jättebra, som alltid! Är helt förälskad i den här novellen! <3

Datum: 2013-06-07 - Tid: 22:48:33 -


linneaduvethon skriver:

BÄSTA NOVELLEN EVER!
ÄLSKAR DEN VERKLIGEN!
ÄR SÅ SJUKT STORT FAN AV ER OCH ALEX!
ÄR INGET BIEBERFAN HELLER MEN I DENNA NOVELLEN ÄR JAG HELT KLART KÄR I HONOM!
UNDERBARA GUDABARN!
JAG ÄR LITE KONSTIG JAG VET X)
OUPS CAPS lock!
Längtar ihjäl mig efter nästa kapitel!<3

Datum: 2013-06-07 - Tid: 22:48:48 -


Anonym skriver:

Så grymt bra! <3

Datum: 2013-06-07 - Tid: 22:52:57 -


Anonym skriver:

OMFG meraaa

Datum: 2013-06-07 - Tid: 23:00:08 -


Anonym skriver:

Vdbsbfkjfnfjdksbdbf, suttit fast klistrad över eran novell hela dagen. Haha inget mamma å pappa gillar men ja är käääär.
Så sjukt braaaa, dör lite smått över hur bra den är ! <3

Datum: 2013-06-07 - Tid: 23:00:59 -


Jenni-linnea skriver:

7kt bra

Datum: 2013-06-07 - Tid: 23:06:23 -


Ellen skriver:

Jättebra kapitel :D
Jag hoppas verkligen inte att Leo har skadat sig....
Kram <3

Datum: 2013-06-07 - Tid: 23:07:46 - URL: http://aboutonedirectionn.devote.se


vera skriver:

OMGASHHHHH HOOPPPPPAAAS INGEN HAR DÖTT! sjukt Bra är ni på att skriva (jag vet att det bara var Liv som skrev) men Ema är skit bra också!!

Datum: 2013-06-07 - Tid: 23:21:36 -


Lovisa skriver:

Sjukt bra!!

Datum: 2013-06-07 - Tid: 23:26:57 - URL: http://justinbiebernovellsweden.blogg.se


linnea skriver:

åh nej så jävla spännande. NI äger, eller du Liv som skrev detta kapitlet!! Ema äger också! jag älskar eran braiga uppdatering, hihi kramisar <333

Datum: 2013-06-07 - Tid: 23:37:29 -


Anonym skriver:

Meeeeeeeeeeeeer

Datum: 2013-06-07 - Tid: 23:40:24 -


Anonym skriver:

Omg. Superbra!!

Datum: 2013-06-08 - Tid: 00:03:23 - URL: http://Myjustindrewbieberstories.blogg.se


Emelie skriver:

Omg jätte bra ! :)

Datum: 2013-06-08 - Tid: 06:40:19 -


Victoria skriver:

Riktigt bra! Undra vad som hänt nu då? :)

Datum: 2013-06-08 - Tid: 07:13:03 - URL: http://onedirectionland.blo.gg


Liv skriver:

Awesome kapitel!

Datum: 2013-06-08 - Tid: 09:26:02 -


Victoria skriver:

Nej!! Ingen får ha dött för då dör jag också, typ...

Datum: 2013-06-08 - Tid: 10:21:50 - URL: http://missvz.blogg.se


Matilda skriver:

Jag tror att dom tjuvarna som skulle råna banken med pistol har kommit igen. Typ hem till alexs hus för att dom fick reda på att det var barnen till Alex pappa som typ va tik eller känd eller vad han nu var. Så kommer det hända nått med typ alexs småbrorsor. Men jag vet inte.. Men det var jätte bra!!!!! (Typ till detta kapitlet kan man skriva att du är bra. För det är ju bara Liv som har skrivit det. Men om ni inte vill ha det så så skriver jag att ni är bäst!!) älskar er :-)

Datum: 2013-06-08 - Tid: 10:22:55 - URL: http://myjustin.blogg.se


Michelle skriver:

Jag gillar det :) hoppas inget allvarligt har hänt

Datum: 2013-06-08 - Tid: 11:08:37 -


Ebba skriver:

Hejsvejs!
Ni har inte lust att göra ett länkbyte med mig i menyn va? :3 Kommentera gärna svaret på min blogg!
Kram till er båda ♥

Datum: 2013-06-08 - Tid: 11:29:29 - URL: http://mybieberlovestorys.blogg.se


Anonym skriver:

Ååååh ni skriver så sjukt bra!!! Ni är sååå mycket bättre än både bieb och biebertime, seriously!! Och er uppdatering är bääääst

Datum: 2013-06-08 - Tid: 13:33:36 -


Anonym skriver:

MEEEEEEER

Datum: 2013-06-08 - Tid: 14:09:27 -


Adina skriver:

Sjuukt braa :)

Datum: 2013-06-08 - Tid: 14:34:47 -


Alva skriver:

Jättebra :D meeera :D

Datum: 2013-06-08 - Tid: 15:01:47 -


Josefin skriver:

Älskar uppdateringen :) den går så himla fort, älskar novellen sjukt mycket :) ni skriver fantastiskt om jag ska vara ärlig

Datum: 2013-06-08 - Tid: 15:34:51 -


mykidrauhlstory skriver:

Hej! Jag har gjort en ny novellblogg och det skulle betyda massor om ni kanske ville kika in och skriva vad ni tycker! Kram

Datum: 2013-06-08 - Tid: 15:52:27 - URL: http://mykidrauhlstory.blogg.se


Anonym skriver:

Jag bara ÄLSLKAR det! seriöst, det är sååååååå spännande. Hoppas ingen har dött elr nå, jag tror Alex pappa har skadat si och ligger på sjukhus men att han kommer bli bra ingen sen :)

Datum: 2013-06-08 - Tid: 16:52:38 -


Melissa skriver:

er novell är bäst!! älskar er uppdatering också :) fortsätt såhär, ni kommer komma långt <3

Datum: 2013-06-08 - Tid: 17:38:27 -


Ebba skriver:

Har gjort länkbyte i menyn nu! :)

Datum: 2013-06-08 - Tid: 21:12:41 - URL: http://mybieberlovestorys.blogg.se


Anonym skriver:

Jättebra! :D

Datum: 2013-06-08 - Tid: 23:33:41 -


Anonym skriver:

WHATTTTT HAPPEND THERE? :OOO

Så duktig är du! (ni)!!!

Datum: 2013-06-08 - Tid: 23:41:23 -


Jag skriver:

Åhnej! Nu blir jag orolig, är det nu dramat kommer? Jag är så rädd att Justin och Alex ska skiljas från varandra!

Datum: 2013-06-09 - Tid: 00:00:50 -


L skriver:

FY SJUTTON!!! SKRIV MER NU 😭 (det är jättebra <3)

Datum: 2013-06-09 - Tid: 03:01:54 -


Elin skriver:

JÄTTE BRA!!

Datum: 2013-06-09 - Tid: 18:25:38 -


ajsa skriver:

Omg, riktigt spännande längtat tills nästa

Datum: 2013-06-09 - Tid: 18:27:43 -


Anonym skriver:

älskar uppdateringen på bloggen! :D och novellen e såå bra jag undrar verkligen vad som har hänt

Datum: 2013-06-09 - Tid: 20:18:37 -


Anonym skriver:

Jättebra!

Datum: 2013-06-09 - Tid: 20:53:09 -


Manda skriver:

MEEER :D

Datum: 2013-06-09 - Tid: 21:00:45 -


Ebba skriver:

OMG SKITER TYP NER MIG HÄR!!!!! Mmeeeeeeeer snälla nästa snart!

Datum: 2013-06-09 - Tid: 21:02:45 -


Anonym skriver:

Kan ni lägga ut nästa kapitel? Asså jag dör, längtar såååå mycket

Datum: 2013-06-09 - Tid: 21:04:04 -


Madde skriver:

VARFÖR KAN INTE JAG OCKSÅ HA ETT SÅDANT 'FÖRHÅLLANDE'? JAG VILL OCKSÅ JUE... :( MEN BRA SOM JAG VET INTE VAD, SOM ALLTID OCH JAG VILL BARA DÖ OM JAG INTE FÅR ETT NYTT KAPITEL SNART, OKEJ? OCH FRÅGA INTE VARFÖR JAG HAR INTE CAPS LOCK, JAG BARA SKRIKER ALLT FÖR NI ÄR BÄST ÄVEN OM DU, LIV, SKREV DETTA KAPITEL ÄR NI BÅDA BÄST OCH JAG VET INGET MER SÅ HEJHOPP!
Kramis ♥

Datum: 2013-06-09 - Tid: 21:04:31 - URL: http://storiesboutjusten.blogg.se


Tiiiildaa skriver:

Bääääst!!!!!!!!!! Måste få veta vad som hänt :o

Datum: 2013-06-09 - Tid: 21:06:30 -


Emma skriver:

OMMMMMAAAJGAAAAAARD

Datum: 2013-06-09 - Tid: 21:07:59 - URL: http://nattstad.se/fuckwhatpeoplesays


elvira skriver:

OMG !! ÄLSKA !! GE MIG MER !! VAD FAN KAN HA HÄNT ?? :O VILL VETA !!!

Datum: 2013-06-09 - Tid: 21:11:26 - URL: http://nattstad.se/looovisa


Anonym skriver:

Ni är såååå grymma!!!! Meeeeeeeer!

Datum: 2013-06-09 - Tid: 21:15:36 -


Anonym skriver:

Ni är såååå grymma!!!! Meeeeeeeer!

Datum: 2013-06-09 - Tid: 21:15:45 -


Celebnovell skriver:

Jättebra! :)♥

Datum: 2013-06-09 - Tid: 23:07:10 - URL: http://celebnovell.blogg.se


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback