Love Me Like You Do - 30

”Skulle du kunna ge detta till rum 608?” sade jag och räckte fram en 50 dollars sedel jag visste jag hade i shortsfickan. ”Hälsa från Justin och säg att jag behöver en ny laddare till min telefon.”  Blondinen närmade sig och när hon tog emot sedeln var hon tvungen till att se på mig. Och direkt insåg jag vem det var. Det var hon från igårkväll. ”Tack!” ropade jag sedan och stängde dörren.

”Alex?” sa jag och hon mumlade ett enkelt ”mm” till svars. “Blondinen jag gick upp med igår? Går hon i din klass?”

”Haha, nej absolut inte. Då hade jag ju inte gjort tummen upp. Alla i min klass har typ klamydia eller något så mycket som de ligger runt. Håll dig borta från dem.” skrattade hon. Fan.

Mina handflator var kokheta efter att ha legat vilandes på min Starbucks kopp i över tjugo minuter. Själva drickan hade dock redan hunnit svalna. Vi befann oss på Norges flygplats i väntan på att få bära av till Paris. Justin satt bredvid mig, disskuterandes med Alfredo om vem som var bäst på Call Of Duty. Onödigt samtalsämne om man frågade mig. Dock var jag så trött att jag inte orkade flika in och få dem att byta samtalsämne, så jag lät dem hållas.

Tröttsamt förflyttade jag mina händer från koppen mot mitt handbagage där mina hörlurar låg hoptrasslade. Suckandes tog jag tag i dem för att börja reda ut sladdarna. När allt var klart pluggade jag in dem i telefonen och klickade igång min Spotify-lista för resor. Musiken dånade så högt i mina öron att jag i princip vart isolerad ifrån omvärlden. Det var skönt. Jag njöt av ensamheten. Medan musiken dånade i mina öron hade Alfredo rest sig upp för att beställa ännu mer sötsaker ifrån caféet. Istället för att ägna uppmärksamhet åt det började jag leka med skummet till min iskalla dryck. Detta var så typiskt mig. Att jag beställde något, som inte blev uppdrucket. Slöseri med pengar, rent ut sagt.

Mitt i mina tankar fick jag ett hårt slag mot mitt smalben. Irriterat flyttade jag upp blicken mot Justin som log mot mig. Jag drog ur ena luren och höjde på ögonbrynen, ”Vad är det?”

”Varför är du så off? Alex brukar inte vara så här osocial. Vart är min kompis? Ge tillbaka henne!” retades han samtidigt som han dramatiskt gestikulerade med sina händer över huvudet.

”Ha-ha. Jag är här, bara en aning tröttare. Jag har aldrig rest så här mycket inom loppet av en vecka. Det är slitsamt.”

”Jag varnade dig”, försökte Justin protestera, ”Du kunde ha sagt nej till mitt jobberbjudande. Nu är det för sent gullet.”

”Jag älskar mitt jobb. Jag är bara trött och vill sova. Nu. När går planet?” frågade jag i ett svep.

Justin slängde en blick mot sitt armbandsur, ”Om en halvtimma. Förlåt babe, men du får hålla dig vaken.”

”Toppen...” muttrade jag surt.

Sömn var precis vad jag behövde nu. Vanligtvis brukade jag inte vara så här trött. Hela jag brukade sprudla av liv, men allt festande hade tagit lika mycket på mig som alla olika tids-zoner och dansande. Fast jag ångrade inte en sekund av festen. Det var den bästa jag varit på tror jag. Det hade varit så kul att träffa alla igen, inte bara Tyra utan alla mina andra klasskamrater. Julia, Sheyna, Mohammed, Oscar, Gustaf, Ayla och Venus hade varit underbart att träffa. Vi hade trotsallt gått i skolan tillsammans i snart tre år, så starka band var nog rätta ordet för vad vi hade skapat. Vänskapen kunde dock variera i våran klass. Ibland umgicks jag mycket med Ayla och Gustaf, sedan endast med Tyra och samma sak med dem. Vi hade inga speciella grupperingar utan umgicks med dem vi trivdes med. Så enkelt var det. Jag vände blicken mot fönstret istället för att sitta med blicken ned på mina skor. Regnet smattrade hårt mot rutan och några kilometer bort kunde man ana en blixt. Regn var det mysigaste jag visste om. Så fort jag hörde ordet ’nederbörd’ på teven så började jag studsa av lycka, för när det regnade kunde man ligga inne och mysa eller ställa sig ute i det.

”Vad funderar du på?” undrade Justin med händerna knäppta under sin haka. Jag följde hans exempel innan jag svarade,

”Vädret.”

”Vädret? Hur kommer det sig?” hostade han fram och rynkade på pannan åt mitt håll.

Jag ryckte på axlarna, ”Det regnar. Jag gillar regn. Och nu kommer Alfredo, så ni kan fortsätta snacka om ert...”

”Nej, du kan gärna vara delaktig.” utbrast Justin snabbt innan jag hunnit fått i hörluren i örat igen.

”I er heta diskussion om Call Of Duty? Nej tack.” sade jag och stoppade tillbaka hörluren i örat igen bara för att Justin sekunden senare skulle dra i sladden och få ut båda lurarna.

”Vad är ditt problem Alex? Varför är du så otrevlig idag?” utbrast han. Jag hoppade till av den plötsliga rörelsen från hans sida.

”Vad håller du på med Justin?!”

”Vadå jag? Det är ju du som helt plötsligt är världens suraste person!” morrade han ilsket tillbaka.

Jag skakade på huvudet, ”Du är ju dum i hela huvudet! Bara någon är trött, så ska Justin Bieber bli sur! Du måste alltid stå i centrum! Åh, jag är så trött på detta!”

”Om du nu är så trött kan du lika gärna sluta!” skrek han nu och reste sig upp, högröd i ansiktet.

”Det kanske jag gör!” svarade jag medan jag följde hans exempel. Jag visste inom mig att jag inte skulle sluta. Aldrig. Men just nu bubblade det så mycket ilska inom mig, så att jag inte visste vart jag skulle ta vägen.

”Och vad menar du med ‘så ska Justin Bieber bli sur’?! Om jag hade varit otrevlig mot dig skulle du reagera likadant!” protesterade han argt. Jag hade aldrig kunnat föreställa mig Justin i det här humöret. Aldrig.

Jag drog en hand igenom mitt hår, ”Du ska alltid få som du vill bara för att du är känd! Jag orkar inte med det här längre! Hitta en annan kompis!” skrek jag och vände sedan på klacken med Justins blick brännandes i nacken på mig.

Om han skulle vara så otacksam att han inte ens kunde låta mig vara ifred under mina mörkaste dagar, så kunde han likagärna slippa mig under alla dagar. Stampandes gick jag fram till Kaili som satt och läste en skvallertidning med ett rosa tuggummi i munnen. Hon kollade kort upp på mig när jag slog mig ned bredvid henne.

”Hej tjejen! Hur är det?” frågade hon vänligt och lade ihop tidningen för att istället kunna lägga all uppmärksamhet åt mig.

Jag skulle svarat, om det inte hade varit för den enorma klumpen i min strupe. Eller torrheten i min mun. Alla känslor kom flödande på en och samma gång. Det hade inte varit vara meningen att bråka med Justin, eller skrika på honom. Hela situationen hade blivit så fel. Innan jag visste ordet av så satt jag ihopkrupen i Kailis famn med tårar strömmande ned för mina kinder. Detta var så olikt mig. Att gråta, skrika och vara allmänt otrevlig. Kunde den här dagen bli värre?

Tjockheten i halsen på mig blev större och försvårade andningen för mig. Jag greppade krampaktigt om Kailis axel medan jag hulkade ur mig en massa förlåt. Något inom mig bad mig att lägga av. Resa mig upp och gå iväg som om inget hade skett. Men en annan del älskade att få gråta. Att få visa sina känslor ibland framför någon. Det enda jag gråtit över i hela mitt liv var mamma. Men nu var även Justin med på den listan. Allt var så överväldigande att jag nästan svimmade.

”Scchhyy... Alex, vad som än har hänt så kommer allt bli bra. Jag lovar.” tröstade Kaili mig och drog långsamt sin hand upp och ned över min rygg. Jag snörvlade till, beredd på att svara med inte ett enda ord lämnade min mun.

Det tutade till i högtalarna som informerade oss om att vårat plan snart skulle lyfta. I ögonvrån såg jag hur Justin kom gåendes mot oss med Alfredo, Moshe, J.D, Jon och Elysandra till följe. Så snabbt som jag förmådde mig reste jag mig upp med ryggen emot honom. Jag ville inte att han skulle se mina tårar. Inte nu.

 

Flygresan gick snabbt. Snabbare än det brukade. Kanske berodde det på att vi bara befunnit oss runt två land ifrån Frankrike. Kaili hade varit så vänlig hon kunnat mot mig under hela resan. Hon hade kollat på film med mig, hämtat sötsaker och målat mina naglar. Nagel-grejen hade jag inte förstått, men hon hade iallafall fått göra det. Trots allt Kaili hade gjort för att få mig på bättre humör hade mina tankar endast involverat Justin. Jag vet inte vad som hände, ilskan tog bara över och jag visste att jag egentligen inte borde sagt det jag sade. Men det var inte mitt fel. Eller, det var inte helt och hållet mitt fel. Delvis var det ju för att jag hade varit otrevlig men Justin hade inte behövt reagera så som han gjorde.

Hela vägen till hotellet hade jag undvikit Justin och jag var glad över att få dela rum med Kaili. Jag klarade inte av att vara ensam. När vi blivit tilldelade våra rumsnycklar sprang jag och Kaili upp på rummet.

”Så... Vad ska vi göra nu?” undrade Kaili när vi båda hade slängt oss i våra sängar.

”Jag vet inte? Har vi ledigt fram till ikväll eller?”

”Japp. Vad sägs om att besöka Eiffel Tornet en runda?”

”Ah visst, det kvittar mig.” svarade jag, lite väl drygt kanske. Men jag var inte på humör. Hela incidenten hade påverkat mitt humör inför dem närmsta tre åren kändes det som. Det var inte vanligt att bråka för mig.

Jag bytte snabbt om till ett par ljusblå jeansshorts med en vit tröja. Till det matchade jag mina rosa Nike Air Max. Kaili hade ursäktat sig och sagt att vi skulle mötas i lobbyn eftersom hon hade behövt prata med Scooter om något innan. Jag ville inte låta henne vänta så länge så jag tog min telefon och rumsnycklen innan jag lämnade rummet. I hissen flätade jag mitt hår till en lös fläta och precis när det plingade till blev jag klar. Jag steg ur hissen och såg ut över lobbyn. Kaili sågs inte till, men till min otur satt Justin på en stol med Fredo framför sig. Jag gick till receptionen och frågade om jag kunde lämna min nyckel där, så jag inte blev av med den och de tog glatt emot den.

När fem minuter passerat reste sig Fredo och Justin för att gå. Jag kände hela tiden blickar från Justin men ignorerade dem. Precis när de skulle försvinna ut genom dörren ropade jag på Alfredo. Han vände sig om och såg på mig med leende.

”Har du sett Kaili någonstans?” undrade jag.

”Ja, det har jag. Hon bad dig åka till McDonald’s. Ni skulle mötas där.” log han till svar. Blickarna från Justin brände i kinden på mig. Det var svårt att inte kolla tillbaka, men jag lyckades.

”Okej, tack.”

Med snabba steg tog jag mig förbi dem, ut på gatan. Solen sken och det var väldigt varmt vilket jag var tacksam över. Regnet i Oslo hade varit mysigt, men sol var alltid skönt. Till min lycka stod det ett flertal taxibilar parkerade vid trottoaren, så det var bara för mig att hoppa in. Scooter hade tidigare berättat att bara vi visade upp ett speciellt passagerkort så åkte vi gratis, eftersom att alla taxiresor redan var betalda.

”Vart vill du åka mademoiselle?” frågade chauffören vänligt. Han såg riktigt fransk ut, med mustasch och ett stort födelsemärke på kinden.

”Närmsta McDonald’s...” svarade jag trött. Han nickade och satte sedan av mot McDonald’s. Resan tog lite mindre än tio minuter, vilket var skönt. Jag orkade inte åka i flera mil. Inte för att det skulle vara så långt annars, men på ett ungefär.

”Det blir-” började han men jag avbröt honom snabbt genom att visa upp mitt kort som Scooter givit mig.

”Tack för skjutsen.” log jag innan jag drog på mig mina Ray Bans och klev ut ur bilen.

Inte ett spår av Kaili syntes utanför restaurangen. I ögonvrån anade jag Eiffeltornet och kände ett pirr växa i magen på mig. Jag hade åkt upp där en gång i hela mitt liv, fast då hade jag endast varit 6 år gammal och legat i pappas famn av skräck. Många av mina vänner som hade varit där hade alltid berättat om hur mysigt och fint det var där uppe. Jag längtade tills jag fick uppleva det själv.

Jag skulle precis gå in på McDonald’s för att söka efter Kaili där istället när min mobil plingade till. Irriterat klickade jag upp sms:et och läste det snabbt.

 

Från: Kaili

Förlåååååt Alex, men jag är redan uppe i tornet! Scooter skjutsade :) Längst upp, kom dit! x Ka

 

Jag stampade frustrerat med foten i marken. Hon kunde inte valt ett sämre tillfälle för sina fåniga lekar. Jag såg upp mot tornet och tyckte inte att det såg ut att ligga så långt borta. Max en kilometer. Jag styrde mina fötter dit så snabbt jag kunde. Eller så snabbt de passerande människorna tillät mig. Det var jobbigt att skynda när det fanns så mycket annat folk som gick sakta.

Efter knappa tio minuter anlände jag. Jag stod precis under tornet och såg på de tre entréerna som var öppna. Köerna var oerhört långa även till trappuppgången. Jag vände mig om och såg på den fjärde entrén och till min lycka såg jag en vakt röra sig dit. Jag halvsprang fram och knackade honom på axeln.

”Ska ni öppna här med?” undrade jag så glatt jag kunde. Jag ville inte verka otrevlig.

”Ja, om fem minuter. Men du kan ställa dig så länge.” svarade han och jag ställde mig längst fram i kön.

Efter dryga tio minuter hade en kö bakom mig bildats och mannen ropade han på mig. Jag betalade de tio eurona det behövdes för att kunna få åka högst upp och gick sedan vidare till hissen. Där väntade en annan vakt och såg till att vi fyllde hissen innan den åkte till andra våningen. På andra våningen var jag tvungen att byta hiss. Jag gick runt bland de många människorna och försökte hitta hissen som skulle ta mig till tredje våningen.

När jag hittade den i ett avlägset litet hörn längre bakom souvenirshoppen som fanns där uppe stoppade en vakt mig.

”Vart ska du unga dam? Översta våningen är bokad för idag. Tyvärr.” Kaili var där uppe, det visste jag och jag mindes att Scooter pratat om att hyra översta våningen så att vi alla kunde vara där. Min hjärna fattade direkt vad jag behövde göra och jag rotade fram mitt passagerkort och höll upp det.

”Blir detta bra?” undrade jag och han såg, nästan lite chockat, på mig innan han öppnade hissen och lät mig kliva in.

Hissen åkte sakta och det tog sin tid innan jag var uppe men när dörrarna äntligen öppnades kände jag att jag kunde andas igen. Jag hade ingen hisskräck men att åka i Eiffeltornet var ganska läskigt. Jag steg ut och funderade på åt vilket håll jag skulle gå.

”Äntligen Fredo, vart har du...” Jag vände mig om och såg Justin stå där. Han stod som fastfrusen och stirrade på mig.

 

Large

 

”Har du sett Kaili?” muttrade jag. Den sista jag ville tillbringa tid med just nu var precis Justin. Jag antar att ödet ville få något sagt.

”Nej. Det är bara jag här uppe. Kaili har inte ens varit här.” Underbart. Jag är här ensam med den sista personen jag vill umgås med just nu. Justins mobil plingade till och han drog upp den ur fickan för att svara.

”Alex, det är Scooter. Han vill prata med oss båda.” Jag himlade med ögonen innan jag gick över till honom. Han satte på högtalaren. Det knastrade till ifrån mobilen innan Scooters välbekanta röst fyllde mina öron.

”Hej på er.” hälsade han stelt. Ingen värme eller vänlighet, endast en professionell stelhet.

”Vad är det här Scooter?” Justin gick rakt på sak vilket jag gillade. Jag ville också veta om vad i hela friden som försiggick.

Scooter suckade, ”Ni får ge er. Alfredo berättade för mig om hur du Justin låst in dig själv på badrummet, och kommit ut rödögd. Kaili berättade om din gråtattack på flygplatsen Alex. Vi drog slutsatsen om att ni två hade bråkat, vilket visade sig vara helt rätt. Ni får lösa det.” begärde Scooter. Han lät verkligen vuxen i den här stunden.

”Men om vi inte vill det då?” nu var det jag som tog till orda. Justin svalde hårt när jag uttalat min mening.

”Åh, ni vill!” utbrast Alfredo i bakgrunden. Jag hörde Kaili skratta instämmandes,

”Eran vänskap är unik, ni vet båda om det och ni skulle inte kunna klara er utan den andre. Det bevisades förut, när båda två brast ut i tårar. Lös det. Nu.”

Justin drog en hand igenom sitt bruna, rufsiga, otroligt sexiga hår, ”Okej då...”

”Och förresten...”, mumlade Scooter lurigt fram, ”kolla bakom den stora pålen.”

Det pep till och samtalet var avslutat. Justin slängde en snabb blick mot mitt håll innan han började gå mot den stora pålen bakom sig. Jag småjoggade fram till honom för att få se vad som låg där i samma stund som han. Jag ville verkligen inte vara efter. Jag hatade att få reda på saker sist.

Klumpen i halsen löstes upp när jag såg vad som låg där bakom. En vit filt, med en picknickorg och en massa ljus. Hade dem gjort detta för oss? Det var vänligt, väldigt vänligt. Men vi var fortfarande ovänner, så jag förstod inte hur dem hade tänkt att en picknic skulle genomföras. Men vad förväntade dem sig? Att det skulle ta två sekunder och sedan skulle vi vara bästa vänner direkt? Det gick inte till så.

”Jag väntar.” muttrade Justin sammanbitet fram. Jag skakade på huvudet och placerade en hand på min höft.

”På vad om jag får fråga?”

”Ett förlåt.” svarade han överlägset. Som om det vore jag som hade gjort fel från första början. Hade han bara låtit bli mig när jag bad honom så skulle detta aldrig inträffat alls.

Jag suckade, ”Du får vänta ett bra tag till.”

”Hur svårt kan det vara Alex? Jag gjorde inget fel. Du var sur. Då kan du väl bara säga ett enkelt förlåt?”

”Nej. Jag har inte gjort fel. Du kunde ha låtit bli mig, men som den treåringen du är så kunde du inte.” protesterade jag, nu med armarna i kors.

Justin spände käken. ”Du kan ärligt talat inte säga att jag skulle låta bli dig?! Tänk om du hade gjort illa dig och jag bara lät det vara? Hur skulle du må då? Då skulle du istället hata mig för att jag inte märkte att du var nere!” käftade han emot. Gud, varför kunde han bara inte säga ett förlåt?

”Jag vet vad problemet är.” suckade jag irriterat fram utan att lägga så mycket som en blick åt hans håll.

”Jaså? Vad är det då?”

”Du är för mallig. Du är problemet. Bara för att du är kändare och rikare än mig, betyder inte det att du ska få allt du begär serverat på ett silverfat! Hur många gånger har du, Justin Bieber, behövt be om ursäkt sen du blev känd? Om jag får gissa är antalet inte ens tvåsiffrigt. Du är ingen jävla Gud Justin, inse det!”

Justin stod tyst en stund innan han svarade, ”Jag antyder inte att jag är det. Men jag har lärt mig att man aldrig ska be om ursäkt om man inte gjort fel! Och jag har inte gjort fel!”

”Du gjorde fel när du fortsatte hålla på med mig efter jag bett dig sluta! Jag sa att allt var bra, jag var trött! Jag är en tjej Justin. Tror du att vi alltid är på bra humör? Det finns något som kallas PMS och mens. Hade du ens en tanke på att jag kanske har det just nu? Jag tror inte det. Du gjorde fel när du inte lät bli mig. Inse det.”

Jag var tvungen att ta flera djupa andetag efter att ha talat så snabbt. Jag hade aldrig läxat upp någon så här rejält förut. Men Justin kanske behövde det. Att vara känd i alla länder i hela vida världen hade förmodligen gått honom över huvudet. Att få skäll lite här och var skulle endast båda honom gott.

”Förlåt.” ordet jag längtat efter under hela dagen lämnade Justins mun. Han vände upp huvudet och kollade rakt in i mina ögon. ”Förlåt för att jag var elak och uppkäftig på flygplatsen. Förlåt för allt jag sade.”

Så fort orden lämnat hans mun insåg jag att jag också kanske borde be om förlåtelse. Det var ju trots allt jag som hade varit uppkäftig tillbaka. ”Förlåt, jag med. Jag vill inte sluta dansa med dig och jag vill definitivt inte sluta vara din vän. Det skulle krossa mitt hjärta.” mumlade jag ledsamt fram och tog ett kliv framåt mot honom. Justin gjorde detsamma och sekunden därefter stod vi i varandras armar.

”Och förlåt för jag sa allt det jag nyss sa.. Jag vet att du inte tror du är Gud.”

Justin drog in ett djupt andetag, ”Jag vet. Men jag är tacksam för att du sa det. Det fick mig att inse att jag måste coola ner lite. Jag hoppas detta var första och sista gången vi bråkade.”

”Jag med. Det var hemskt. Jag har mått överdåligt.” erkände jag med kinden lutandes mot hans axel.

”Samma här.”

Vi stod tysta en stund innan jag lutade mig tillbaka. Justin kysste min hjässa och log stort.

”Ska vi hugga in?”

”Ja, det tycker jag.” skrattade jag till svars och slog mig ned i skräddarställning på filten. Justin satte sig ned bredvid mig med korgen i sitt knä. Det doftade ljuvligt om korgen, men vad det var kunde jag inte sätta fingret på. Justin slog upp locket till den och började lägga ut innehållet på filten. Det var allt möjligt mellan himmel och jord. Grillad kyckling, en baguette, jordgubbar, saft, två äpplen, någon sås och bestick.

”Wow.” utbrast jag chockat. Hur hade dem lyckats fixa detta utan att vi märkt något? Det var makalöst.

”Jag håller med. Wow.” ekade Justin fram, leendes. Jag fuktade mina läppar och kollade upp på honom.

”Justin?”

Han väntade ett tag innan han svarade, ”Ja?”

”Du är bäst. Den bästa.”


Hoppas ni gillar detta bättre än det förra. Kommentera mycket så ska vi försöka få upp nästa snart. Love u. Puss, E/L.


Kommentarer

Michelle skriver:

Jag älskar det :D

Datum: 2013-06-02 - Tid: 18:46:58 -


elvira culesker skriver:

ÅHHHHH romantik, love it !!! underbara är ni <3<3

Datum: 2013-06-02 - Tid: 18:47:21 -


Anonym skriver:

mer :D

Datum: 2013-06-02 - Tid: 18:56:03 -


Anonym skriver:

Neeeeeeeeeeeeej,Jag vill attt dom ska bråka det har bara varit mys mys mys jag vill ha drammmaaaa

Datum: 2013-06-02 - Tid: 18:59:10 -


Maria skriver:

Så otroligt bra så jag tror jag svimmar! Å andra sidan är allt ni skriver bra <3 ni är grymma, har bästa uppdateringen och en grym story! Bara bäst helt enkelt :)

Datum: 2013-06-02 - Tid: 18:59:15 -


Emilia<3 skriver:

NI skriver så bäst!! <3 Älskar ER novell!! <3 SNÄLLA snabba med nästa!!

Datum: 2013-06-02 - Tid: 19:00:52 -


Ella skriver:

Ååh ni är så sjukt grymma på att skiva!! Önskar att jag kunde skriva så bra ;) längtar tills nästa kapitel kommer upp ! <3

Datum: 2013-06-02 - Tid: 19:02:00 -


Anonym skriver:

Haahha vilket utbrott dem båda fick! Asgrymt. Hoppas de endå händer saker mellan dem snart! Asså inte förhållande utan andra saker och dem låtsas som om ingenting. Typ som "friends with benefits" rller liknande! Hahah

Datum: 2013-06-02 - Tid: 19:06:14 -


FILIZIA skriver:

NI ÄR SÅ JÄVLA BRAAAA PÅ ATT SKRIVA

Datum: 2013-06-02 - Tid: 19:12:36 -


Anonym skriver:

Bäääästa kapitlet eveeer!! Så sjukt fina är dom åååh!! Så gulligt att båda började gråta efter att de bråkat med varandra

Datum: 2013-06-02 - Tid: 19:20:44 -


Victoria skriver:

Nawww älskade det här kapitlet!!! Ni med Julia från Bieb är seriöst de bästa novellskrivarna!!

Datum: 2013-06-02 - Tid: 19:25:33 - URL: http://missvz.blogg.se


Anonym skriver:

det blir så jobbigt när Justin och Alex bråkar, men tur att dom löste allt :D NI är bäst på att skriva flickor :)

Datum: 2013-06-02 - Tid: 19:27:38 -


Amina skriver:

Herregud, man önskar verkligen att man var Alex genom hela novellen.
Ni är jätteduktiga tjejer! Lägg upp nytt snabbt!!!!!

Datum: 2013-06-02 - Tid: 19:33:51 -


Anonym skriver:

Omg så gulliga!!! Herregud älskar att både justin och Alex grät omg!!!! Haha älskar ER! NI är bäst på att skriva säger ja bara ;)

Datum: 2013-06-02 - Tid: 19:38:24 -


Zimlegrejooooo skriver:

Ni äger!

Datum: 2013-06-02 - Tid: 19:39:13 -


Anonym skriver:

Åhhh ni är bäst ni med ju!!

Datum: 2013-06-02 - Tid: 19:40:59 -


emma ä. :3 skriver:

haha, herregud, jag hade säkert vart värre, men ändå måste jag bara säga det här; hur kan man bråka om en så lite småsak? xd
ni är otroliga båda två! tack för en underbar novell! ^^<3

Datum: 2013-06-02 - Tid: 19:45:38 -


Sofia skriver:

Fantastiskt som vanligt!!

Datum: 2013-06-02 - Tid: 20:00:06 - URL: http://sofiakristiansson.blogg.se


Lina skriver:

Super bra!!!

Datum: 2013-06-02 - Tid: 20:12:29 -


Nicki skriver:

Bra kapiteeeel!!!! XoXo

Datum: 2013-06-02 - Tid: 20:19:08 -


Ebba skriver:

DOM BORDE HA KYSST VARANDRA!!!!

Datum: 2013-06-02 - Tid: 20:23:16 -


linnea skriver:

ååhh sjakfpaojoigaporkpqoakwesdiozmfnrgpdsjoi så jävla bra! mer!!

Datum: 2013-06-02 - Tid: 20:30:24 -


Lovisa skriver:

As braaa!!

Datum: 2013-06-02 - Tid: 20:43:03 - URL: http://justinbiebernovellsweden.blogg.se


Bella skriver:

JÄTTE BRA! Det var intressant att läsa om deras bråk och hur dem blev vänner! Ni är riktigt duktiga och jag hoppas ni fortsätter ert skrivande! Har ni någon fundering om att bli författare när ni blir stora? :) Skulle`köpt varje bok som ni skrivet i så fall! :) Riktigt bra kapitel.... vad hade jag väntat mig? ALLA era kapitel är bra!!!!!! Längtar till nästa! :D
Tack för mig
// Kramizar Bella <33

Datum: 2013-06-02 - Tid: 20:43:50 -


Alva skriver:

Jättebra :D meeera!! :D

Datum: 2013-06-02 - Tid: 20:54:28 -


Anonym skriver:

Din novell är så PERFEKT!
dina kapitlen, sduigfilsdgu :D

Datum: 2013-06-02 - Tid: 21:01:29 -


Emelie skriver:

Jäääätte bra!! :D
Mer!

Datum: 2013-06-02 - Tid: 21:22:48 -


Anonym skriver:

SÅ FINT!! Åååh jag dör

Datum: 2013-06-02 - Tid: 21:24:13 -


Ebba skriver:

ÄLSKADE DET! OMG MER !

Datum: 2013-06-02 - Tid: 21:35:31 - URL: http://mybieberlovestorys.blogg.se


Liv skriver:

Awesomw kapitel!!!

Datum: 2013-06-02 - Tid: 21:42:57 -


Anonym skriver:

Asoooo WAOW ni båda skriver så sjukt bra, har bara några frågor, hur delar ni upp vem som ska skriva vad? Hur långt tid tar det att skriva en novell? När kommer kapitel 31? Ungefär när kommer dem bli tsm?:) älskar er blogg!

Datum: 2013-06-02 - Tid: 21:59:47 -


Sofia skriver:

Sjukt underbart! ❤ NI är så underbara på att skriva

Datum: 2013-06-02 - Tid: 22:00:27 -


Candy skriver:

Ni är Otroligt bra skrivare, Älskar kapitlet!!

Datum: 2013-06-02 - Tid: 22:06:19 -


Nicole skriver:

Ni är grymma!!!!! :D

Datum: 2013-06-02 - Tid: 22:07:57 -


Celebnovell skriver:

Älskade att ni fick in lite drama i kapitlet! ^^
Det var superbra och jag längtar som sjutton till nästa!

Datum: 2013-06-02 - Tid: 22:38:09 - URL: http://celebnovell.blogg.se


Matilda skriver:

Omg!!!!!!! Börja gråta när Justin sa förlåt!!!! De va såååååååå gulligt!!!! Älskar er!!!! Puss

Datum: 2013-06-02 - Tid: 22:52:32 - URL: http://myjustin.blogg.se


Adriana skriver:

Skit bra kapitel, eller del eller charter, eller vad det nu kallas! NI skrev ialefall jätte bra! Dock skulle kag vilja veta varför han sa "fan" i slutet av förra delen (del 29)!

Datum: 2013-06-02 - Tid: 22:54:15 -


Celine skriver:

Jag gillade detta kapitlet jätte mycket :) jag gillar inte när dom bråkade xD haha jag blir själv sårad på nått konstigt sätt men de va bra att dom blev vänner igen. De va skönt att veta :) älskar er novell ni är bara bäst :)

Datum: 2013-06-02 - Tid: 23:03:45 -


Selma skriver:

MEEEEEEEEERA <333

Datum: 2013-06-02 - Tid: 23:04:00 -


Ellen skriver:

Jättebra kapitel :D Ni är bäst på att skriva ;)
Kram <3

Datum: 2013-06-02 - Tid: 23:18:52 - URL: http://aboutonedirectionn.devote.se


Sandra skriver:

Gaaaash, ni är så jävla bra! Vill typ bara ha meeeer, och Justin och Alex, och åh... Gem mig mer! :(♥ :)

Datum: 2013-06-03 - Tid: 00:15:52 - URL: http://tofacethepast.devote.se


Elvira skriver:

AAAAH SÅ SJUKT BRA !! ÄLSKAR ERAN NOVELL DEN ÄR BÄST OCH BLIR ALLTID LIKA GLAD NÄR NI HAR UPPDATERAT ! :D

Datum: 2013-06-03 - Tid: 01:08:23 - URL: http://themomentifirstsawyou.bloggplatsense


Evelina skriver:

Super bra! Älskar er novell!!

Datum: 2013-06-03 - Tid: 07:12:21 -


Samira Bieber :* skriver:

I LOOOVE IT! MMEERR :*

Datum: 2013-06-03 - Tid: 10:52:55 -


Adina skriver:

Bääst :D Bra att dom blev sams igen! Heehe..

Datum: 2013-06-03 - Tid: 15:05:25 -


Sara skriver:

UNDERBART ! <3

Datum: 2013-06-03 - Tid: 15:14:43 -


bellaa skriver:

Jättebra kapitel men kan dom inte kyssaa varandra det är då alllla tycker kapiylet är sjukt bra men detta var också jätte bra längtar till nästa meeer

Datum: 2013-06-03 - Tid: 15:18:00 -


Anonym skriver:

BÄST!!!

Datum: 2013-06-03 - Tid: 15:46:54 -


Maria :* skriver:

Jaaaaaaa! Mer

Datum: 2013-06-03 - Tid: 16:23:12 -


Ellen skriver:

Jättebra :D
Kram <3

Datum: 2013-06-03 - Tid: 17:18:21 - URL: http://aboutonedirectionn.devote.se


Bella skriver:

Omg! Vad ni e duktiga!! Nästa:)??

Datum: 2013-06-03 - Tid: 17:19:38 -


Victoria skriver:

Meer! Hoppas ni skriver mer snart :)

Datum: 2013-06-03 - Tid: 17:48:22 -


Agnes skriver:

SÅÅÅÅÅ BRAAA! :)

Datum: 2013-06-03 - Tid: 18:37:22 - URL: http://fames.se/justinbiebers


Adéle skriver:

Ni är så duktiga! Hoppas nästa kommer snart!

Datum: 2013-06-03 - Tid: 20:25:00 -


Bella skriver:

Riktigt bra kapitel och längtar jävligt mycket till nästa! NINÄR BÖST!!!

Datum: 2013-06-03 - Tid: 20:55:42 -


Amanda skriver:

Längtar efter nästa, Ni är grymma!!

Datum: 2013-06-03 - Tid: 21:15:12 -


Anonym skriver:

NI skriver så sjukt bra!! Älskar den här novellen!!! <3

Datum: 2013-06-03 - Tid: 21:58:56 -


Annie Bieber skriver:

NI är bara bäst!! Jag älskar ER novell!! Jag bill bara läsa mer nuuuuu!!!

Datum: 2013-06-03 - Tid: 22:54:23 -


Anonym skriver:

Kan inte dem vara friends with benefits ett tag innan dem blir tsm???? Skulle vart as bra

Datum: 2013-06-04 - Tid: 08:00:58 -


amanda skriver:

OMG sjukt bra! ni är helt otroliga!!❤❤ Men kan det inte bli mer drama? :D Kram//amanda❤

Datum: 2013-06-04 - Tid: 21:55:42 - URL: http://biebzznovell.blogg.se


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback