Love Me Like You Do - 46

Jag svalde hårt. Victor? ”Inte sedan i morse.” svarade jag lika ärligt som när jag hade hälsat.

”Åh, okej…” mumlade hon besviket till svar.

”Hur så?” var jag genast tvungen att fråga. Hade det hänt något så ville jag veta, även fast Victor och jag inte var kompisar längre.

Hon slickade sig nervöst om sina läppar, ”Det är så att Victor är försvunnen. Han packade ned sina kläder och har lämnat en lapp. Han har lämnat Sverige.”

 

”Justiiin! Är min mobilladdare där nere?” skrek jag från mitt rum.

”Ja, skynda dig!” Jag var under stress och visste knappt var jag befann mig. Jag och Justin skulle åka alldeles strax och jag sprang fortfarande runt och packade. Jag hade knappt hunnit packa något dagarna innan studenten. Nu sprang jag runt som en galning och ville få ned allt i min resväska.

”Jag kommer behöva en till resväska!” skrek jag och sprang till garderoben. Jag öppnade den och bläddrade bland plaggen.

”Den vill jag inte ha, nej, nej, den var fin.” mumlade jag för mig själv och släppte ned en grå topp på min fåtölj. ”Nej, nej, nej, nej.”

Jag tystnade när jag kände ett par armar om min midja. Justin. Han lutade hakan mot min axel och andades lugnt och sansat.

”Lugna dig. Du ska i princip flytta till L.A. Du kan omöjligen ha med dig allt. Oroa dig inte baby, om du saknar något så är det inte svårt att köpa det okej?” viskade han och kysste min kind.

Jag tog två djupa andetag innan jag slappnade av helt. Han hade rätt, det skulle inte vara så svårt att köpa det jag saknar.

”Jag antar att jag är klar då.” berättade jag och snodde runt för att se på Justin.

”Bra.” log han och vände sig om mot berget med kläder ovanpå min resväska. ”Ska vi försöka stänga den här makapären?”

Jag svarade på hans fråga genom att gå fram till resväskan och stänga locket så gott det gick. Sedan satte jag mig på den för att Justin skulle kunna dra igen dragkedjan.

”Så där ja.” Jag reste mig upp och kastade min ryggsäck över ryggen.

Justin tog tag i min resväska för att bära ut den. Han såg ut att kämpa vilket såg alldeles för roligt ut för att jag skulle kunna hålla mig för skratt.

”Vad skrattar du åt? Seriöst, vad är det i den här?” muttrade han och steg ut ur mitt rum och ned för trapporna.

Jag kollade på mitt rum en sista gång innan jag stängde dörren och små joggade ned för trappan för att sedan gå ut till hallen. Justin tog på sig sina skor och min familj stod och kollade på. Jag gick förbi min familj och drog på mig mina UGGS.

Justin kollade konstigt på mig, “Ska du verkligen ha på dig de skorna?” undrade han med en äcklad min. Som om mina skor var smutsiga.

”Tänk för att jag ska det. De är sköna, jag bryr mig inte om att du inte gillar dem.” kaxade jag och vände mig mot min pappa.

”Hej då far. Vi ses snart! Ni får åka över till någon av showerna.” sade jag och gav min pappa en kram.

”Och du och Justin får komma över när ni är lediga.” sade pappa och klappade mig på ryggen.

Jag släppte taget och log, ”När jag kan så kommer jag. Jag lovar.”

Elenor slog upp sina armar och drog in mig in en kram. ”Jag kommer sakna dig gumman.” snyftade hon fram. Jag klarade inte av detta. De betedde sig som om jag skulle åka nu och aldrig komma tillbaka.

Jag drog mig ur Elenors omfamning. ”Ni vet, jag kommer tillbaka. Det är inte så att jag försvinner för evigt.” skrattade jag fram och satte mig på huk för att krama mina bröder. ”Lyssna på mamma och pappa nu. Och glöm inte mig.”

”Huj ska vi gjömma dej Ajeksch?” skrattade Leo.

”Jag vet inte Leo, men gör inte det okej? Jag älskar er båda.” viskade jag och kramade de ännu en gång.

Jag ställde mig upp bredvid Justin och Kenny som var redo att gå. Kenny öppnade dörren så att Justin och jag kunde gå ut efter honom.

”Hej då Alex, hej då Alex pojkvän!” ropade Jake. Jag kastade en sur blick på honom.

”Jake, Justin och jag... Är. Inte. Tillsammans.”

”Nej precis. Bara vänner.” sade Justin med en aning ledsen ton. Han kanske ville vara tillsammans med mig? Jag visste ju inte det. Vi hade ju aldrig pratat om det.  Och nu har vi ju haft sex, vad är vi nu? Jag visste innerst inne att jag var tvungen att prata med Justin om det så småningom. Men jag väntade på det rätta tillfället.

Vi alla tre ställde oss i hissen och Kenny tryckte på nollan. Min familj vinkade åt oss och vi vinkade tillbaka. Just som hissdörrarna skulle gå igen hörde jag Jakes stämma.

”Ni kanske inte är tillsammans nu, men ni kommer bli tillsammans!” ropade han och hissarna stängdes igen. Jag suckade och såg ned på mina skor.

”Lillkillen har rätt, vet ni.” sade Kenny. Jag och Justin vände oss och såg på honom. ”Ni kommer bli tillsammans förr eller senare. Ni vill bara inte erkänna det. Jag ser det på er. Scooter ser det. Pattie ser det. Alex föräldrar ser det. Till och med lilla Jake ser det. Nu måste ni två bara inse det och sluta förneka det.”

”Snälla.. tyst. Du pratar för mycket.” sa Justin i försök till en imitation Jag antog att det var Kenny han imiterade, men det var tveksamt. Det kunde lika gärna vara Scooter eller Alfredo.

”Försöker du vara rolig nu eller Bieber? Då åker du på stryk.” hotade Kenny ironiskt.

Jag skakade på huvudet och klev ut ur hissen, ”Killar...” suckade jag.

”Det motsatta könet ja.” nickade Justin och tog fart bakom mig, kånkandes på min stora resväska.

”Det könet som får slava för oss tjejer.” fnittrade jag även fast jag inte menade det. Jag skulle lätt kunna ta väskan ifrån Justin ifall han inte vore så otroligt envis. Det roligaste med hela situationen var även att han inte förstått ännu att väskan i själva verket var en rullväska.

”Det kallas att vara en gentleman.” protesterade Justin och sträckte på nacken.

Jag slog upp porten åt honom och Kenny, ”Ja, men du är en rätt så korkad gentleman bara så du vet.”

”Vadå korkad? Jag är smartast i världen. Visste inte du det? Då är det ju du som är korkad.”

”Nej, du är korkad för att du bär på en skit tung väska när den har hjul.” förklarade jag och drog upp handtaget till väskan. Justin ställde förvånat ned den på asfalten och särade en aning på läpparna.

”Oh.”

 

Justin <33 | via Tumblr

"Oh..."

 

”Precis. Vem är det nu som är dum?” skrattade jag nöjt över att ha vunnit mot Justin.

Han kliade sig nervöst i nacken, ”Babe... försök inte med sånt mot mig. Då får du ingen Nutella.”

”Jag har haft tillräckligt för idag.” ljög jag och viftade ointresserat med handen även fast jag ville klänga mig fast på hans ben och böna och be efter en burk med Nutella.

”Tror du ja.” flinade Justin medan han lade in min väska i bagageutrymmet till den stora bilen som Kenny kört fram åt oss. Jag log brett åt Justin och vred på huvudet, bara för att ta mig en sista titt på stället. Nu var det ett tag tills jag skulle stå här igen... eftersom jag hade tagit studenten så var det inte något allvarligt som höll kvar mig här längre.

Jag skulle precis vända tillbaka huvudet mot Justin när jag skymtade en blixt bakom ett av dem stora träden på gården. Förbryllat kisade jag med ögonen för att kunna se bättre. När jag insåg vad det var gick jag snabbt fram till Justin och drog med mig honom in i bilen.

”Hey, att du är så ivrig att åka här ifrån visste jag inte.” log han mot mig.

Jag skakade allvarligt på huvudet, ”Paparazzi.” förklarade jag med tjock röst. Hur hade dem hittat Justin? Skulle dem börja trakassera min familj nu när dem visste vart dem bodde? Skulle dem börja ställa frågor till Leo och Jake?

”Shit...” mumlade Justin oroligt. Jag nickade instämmande och drog en frustrerad hand igenom mitt hår.

Kenny hoppade oberört in bakom ratten och började köra ut på den riktiga vägen. För att förhindra paparazzin att få fler bilder sjönk jag ned i sätet och drog på mig min luva. Justin gjorde detsamma och kramade tröstande om min hand.

”Vad håller ni på med?” skrattade Kenny ovetandes och iakttog oss i backspegeln.

”Där borta på Alex gård... uhm... Alex såg en paparazzi fotografera oss.” berättade Justin lågmält, som om han trodde att någon hade riggat bilen med mikrofoner.

Kenny rynkade förvirrat på pannan, ”Alex är du säker? Var det inte bara en granne som fotade naturen?”

”Vilken natur?” skrattade jag glädjelöst. Situationen var långt ifrån rolig. ”Nej, jag är säker. Han hade en stor kamera med ett stort objektiv. Han såg precis ut som en paparazzi.”

”Okej. Jag får ringa och prata med Scooter sen då... vi ska fixa det här.” försäkrade han mig tröstande och Justin kramade återigen om min hand. Jag nickade åt honom och försökte på mig ett stelt leende.

”Så... ville du ha Nutella?” frågade Justin vänligt för att få mig på andra tankar.

 

Uttråkat slog jag huvudet bakåt i stolen jag satt i. Vi hade suttit på planet i över två timmar nu och det var cirka sju till på resan. Justin och jag hade hunnit kolla på en och en halv film, spelat kort och ätit upp hela Nutellaburken inom loppet av dessa två timmar som hade passerat.

”Kanske kan vi...” började jag men slutade genast prata när jag såg att Justin hade somnat. Då var jag utan sällskap nu också... jag suckade irriterat och skulle precis väcka Justin när jag kom på att Kenny också åkte med oss.

Leendes reste jag mig upp för att gå och slå mig ned bredvid honom. Han kollade förvånat upp på mig från sin laptop när jag harklade mig.

”Justin har somnat, eller hur?” frågade han med ett stort Kenny-leende lekandes på läpparna.

Jag rullade in mina läppar, ”Kanske det kanske... är du upptagen? För ifall du är det så kan jag gå.”

”Nej då. Kollade bara igenom lite mejl och sånt, jobb. Du får gärna stanna.” försäkrade han mig och slog ned locket till sin dator. Förmodligen för att jag inte skulle hinna se något jag inte skulle se. ”Så... vad händer?” undrade han glatt.

”Inget speciellt... Har ni aldrig tråkigt på resor som denna? Liksom, ni reser timmar i sträck men har alltid något att underhålla er med, varesig det är jobb, film eller sömn. Jag har liksom inte vant mig ännu och har ingenting att göra.”

”Jag känner igen mig.” skrattade Kenny nickandes, ”I början hade jag också supertråkigt. Allt jag skulle göra var att hålla Justin säker och pigg. Han sov för det mesta, precis som nu, eftersom att han är rädd för att flyga. Men nu har jag fått mer uppgifter än att bara hålla Justin säker så det är lite som min privata jobb tid när vi reser.”

”Vänta, spola tillbaka... är Justin flygrädd?” ekade jag förvånat. Att flyga var ju i princip vardagsmat för Justin.

”Har han inte berättat det? Jo, han är livrädd. Därför sover han, så att han slipper tänka på det.”

”På riktigt? Det var ju... något nytt.” skrattade jag chockat. Hur kommer det sig att han inte har berättat det för mig?

Kenny fuktade sina läppar, ”Hur gick det med din vän?”

Victor. Jag skakade på huvudet, ”Han är inte min vän och ärligt talat så bryr jag mig inte. Hans mamma gick till polisen för att skicka in en anmälan. Så nu letar dem efter honom, inte bara för att han är borta utan även för att han var delaktig i rånet och ska avtjäna sitt straff.”

En rynka växte sig fram mellan Kennys ögonbryn, ”Så du ringde och anmälde honom?”

”Det var det enda rätta.”

”Är du säker på det? Vad han än har gjort mot dig nu, så har ni ju ändå varit vänner en gång i tiden... tänker du inte på det? Hur du en gång kände för honom? Nu kommer du aldrig få känna det kanske.”

Jag bet mig förvirrat i kinden, ”Det är olagligt att hjälpa till med ett rån. Det är lag på att han ska straffas, det är inte jag som har bestämt det. Och varesig vi var vänner förut eller inte så är dem känslorna borta sedan längesedan. Jag har nya och bättre vänner nu. Dessutom så kommer han inte att sitta in länge... straffen i Sverige är klena. Kanske sju-åtta år.”

”Han kommer fortfarande inte vara en fri man.”

”Det är väl hans fel. Det var inte jag som fick honom att råna en bank.” fräste jag till mitt försvar.

Kenny nickade, ”Jag förstår. Men han är väl ändå inte i Sverige längre? Då kan dem väl inte gripa honom?”

”Nej. Men det betyder inte att dem inte kan få fast honom i andra länder. Vissa länder samarbetar med Sverige, så det beror helt enkelt på vilket land han befinner sig i.” svarade jag allvarligt.

”Okej. Då får vi väl hoppas att dem får fast honom så att han kan straffas.”

Jag kisade med ögonen, ”Var inte du emot att han skulle straffas nyss? Hela det där med ”han kommer inte vara en fri man” och det?”

”Jag ville bara se om du kunde få en annan syn på situationen. Men du har helt rätt Alex, det kan jag inte neka.” tyckte han ärligt. Jag log snett mot honom istället för att säga något mer.

Kanske hade Kenny rätt. Känslorna jag en gång haft för Victor och vår vänskap kanske fanns kvar trotsallt. Han skulle få sitta inne i många år, inte kunna studera vidare och kanske inte ens få ett ordentligt jobb när han blivit utsläpp. Men han fick skylla sig själv. När man ger sig in på något man vet är olagligt så får man även stå för konsekvenserna. Han hade gjort illa mina bröder mentalt genom att bara vara delaktig i rånet. Utan honom kanske det inte hade gått igenom och då kanske jag hade kunnat fixa mina pengar i lugn och ro.

Känslorna för honom var borta för längesedan. Det var inte ens något att lägga så mycket som en tanke på. Inget av det jag hade känt för honom förut fanns kvar. Inte så mycket som ett korn.

”Jag kanske ska gå tillbaka till Justin nu. Han kanske saknar mig.” log jag.

”Gör så du. Det var trevligt att prata med dig.” nickade Kenny och slog sedan upp locket till sin laptop igen.

Jag reste mig försiktigt upp ur sätet och gick tillbaka till Justin som fortfarande låg och sov. Gäspandes drog jag åt mig Justins laptop som stod på bordet framför honom och slog upp locket. Skärmen var för tillfället snabbt, men blev genast vit och bara någon sekund senare kom jag in på hemskärmen. Bakgrunden på Justin och sina morföräldrar var täckt av något. Nyfiket granskade jag detta något och ångrade mig genast. Kanske var det inte meningen att jag skulle se detta.


Vad såg Alex på Justins laptop? Kapitlet var kanske lite mellan-spännande, haha, men sådana kan behövas! Hoppas ni tyckte om det ändå. Kommentera! Puss och kram, Liv och Ema. ♥


Kommentarer

Agnes skriver:

Åh, Jag har ingen aning om vad Justin kan ha på sin laptop.

Datum: 2013-07-28 - Tid: 14:15:23 - URL: http://justinbdrew.blogg.se


Michelle skriver:

Jag älskar det!!!

Datum: 2013-07-28 - Tid: 14:17:54 -


Saga skriver:

GAAH NI DÖDAR MG! hu ska uag kunna vänta 5 dagarills nästa kapitell??!!? D:
P.s. Ni är bäääääst!

Datum: 2013-07-28 - Tid: 14:25:31 -


Ellen skriver:

Åh det var så sjukt bra!! Är det bara jag som tror att hon typ såg någon bild på sig själv eller något liknande? Aja grymt bra iallafall!

Datum: 2013-07-28 - Tid: 14:32:32 -


Evelina skriver:

Super bra!

Datum: 2013-07-28 - Tid: 14:36:35 -


Celebnovell skriver:

Lika perfekt som alltid! ♥

Datum: 2013-07-28 - Tid: 14:39:16 - URL: http://celebnovell.blogg.se


Becca skriver:

Jättebra, dem borde verkligen bli ihop. Dem passar så bra tillsammans. Kan knappt vänta till nästa kapitel, haha

Datum: 2013-07-28 - Tid: 14:47:33 -


Maria :* skriver:

Jätte bra! OMG vad såg hon??

Datum: 2013-07-28 - Tid: 14:49:11 -


Rebecca ツ skriver:

Åh Gud så bra!! Dö längtar redan till nästa! Så spännande!! c:

Datum: 2013-07-28 - Tid: 14:54:48 -


Anonym skriver:

såå bra! hoppas det inte är något "farligt" Alex hittar på laptopen.

Datum: 2013-07-28 - Tid: 14:55:58 -


Anonym skriver:

Bääst

Datum: 2013-07-28 - Tid: 15:14:44 -


Ellen skriver:

Jättebra kapitel :D
Kram <3

Datum: 2013-07-28 - Tid: 15:26:48 - URL: http://aboutonedirectionn.devote.se


Anonym skriver:

Det var grymt bra!! Ni skriver så himla bra! Älskar Alex och Justin's relation till varandra, haha!

Datum: 2013-07-28 - Tid: 16:15:49 -


Alice Gong skriver:

Kanske en bild på Alex? Eller nej, något om henne. Kanske en text om hur han känner eller något sånt :)

Datum: 2013-07-28 - Tid: 17:05:24 - URL: http://thatbieber.blogg.se


Amanda skriver:

Sjukt bra!

Datum: 2013-07-28 - Tid: 17:16:31 -


Anonym skriver:

omg va var det hon såg :O

Datum: 2013-07-28 - Tid: 17:21:12 -


Malin skriver:

Åh som jag har väntat! Så bra, älskar de!
Cliff hanger eller vaddå?._.

Datum: 2013-07-28 - Tid: 17:24:55 -


camilla skriver:

Gud vad du är grym....nu blir det väl väntan då...

Datum: 2013-07-28 - Tid: 17:56:30 -


Anonym skriver:

Jättebra!
gillar när det blir så spännande i slutet för nu vill man liksom bara ha mer! :D

Datum: 2013-07-28 - Tid: 19:29:44 -


Josefine skriver:

Gud vad duktig du är! Det här är ju helt awesome :D

Datum: 2013-07-28 - Tid: 21:11:59 - URL: http://nattstad.se/josefinerosto


kelly skriver:

Det är ju jobbigt när drt är spännande, är till att snabba på med nästa

Datum: 2013-07-28 - Tid: 21:24:25 -


Emelie skriver:

:ooooo
As bra! :D

Datum: 2013-07-28 - Tid: 21:32:41 -


Fanny skriver:

Kanske är det Selena? Eller något/någon annat. Super bra :)

Datum: 2013-07-28 - Tid: 22:38:32 -


Nicki skriver:

Jag har en konstig känsla av att det har med Alex att göra...

Datum: 2013-07-28 - Tid: 23:52:23 -


Alva skriver:

Jättebra kapitel som vanligt! :D

Jag tror hon såg en bild på selena eller något som har med selena att göra eller så är det nå om viktor tror jag :)

Datum: 2013-07-29 - Tid: 00:06:41 -


Thilda skriver:

asså superduper bra! som liksom alla kapitel typ :DD längtar till nästa vill verkligen veta vad hon såg på hans laptop!.. :)

Datum: 2013-07-29 - Tid: 00:21:48 -


Anonym skriver:

ÅHHHHHHHHH kan inte hålla mig, vad är det hon ser :OOOO

Datum: 2013-07-29 - Tid: 01:14:13 -


Jeanett skriver:

OMG! Hade favorit markerat eran blogg för ett tag sedan men inte haft tiden att sätta mig ner och läsa, men igår.. OMG! Började läsa på Love Me Like You Do från början och detta var kanske vid halv 8 igår kväll. För varje kapitel jag läste ju mer och mer beroende blev jag! När jag väl klarade lägga ifrån mig datorn så var klockan precis över 23 och jag gick upp och la mig med mobilen för att fortsätta läsa. Så runt halv 2 la jag undan mobilen och hade då läst till del 38. Så de första jag gjorde när jag vaknat och fixat frukost var att sätta mig vid datorn, äta och läsa vidare. 2 timmar senare så satt jag och ville kasta datorn i golvet för att jag inte fick veta vad Alex såg!

KAN INTE VÄNTA TILLS NI PUBILICERAR MER!!!!!!!

Kram en läsare som längtar efter många fler kapitel av Love me like you do

Datum: 2013-07-29 - Tid: 12:52:58 - URL: http://nattstad.se/nuttansv%C3%A4rld


Jeanett skriver:

OMG! Hade favorit markerat eran blogg för ett tag sedan men inte haft tiden att sätta mig ner och läsa, men igår.. OMG! Började läsa på Love Me Like You Do från början och detta var kanske vid halv 8 igår kväll. För varje kapitel jag läste ju mer och mer beroende blev jag! När jag väl klarade lägga ifrån mig datorn så var klockan precis över 23 och jag gick upp och la mig med mobilen för att fortsätta läsa. Så runt halv 2 la jag undan mobilen och hade då läst till del 38. Så de första jag gjorde när jag vaknat och fixat frukost var att sätta mig vid datorn, äta och läsa vidare. 2 timmar senare så satt jag och ville kasta datorn i golvet för att jag inte fick veta vad Alex såg!

KAN INTE VÄNTA TILLS NI PUBILICERAR MER!!!!!!!

Kram en läsare som längtar efter många fler kapitel av Love me like you do

Svar: NEJ VAD GLADA VI BLIR! TACKTACKTACK! Åh, skakar typ atm. Det här var jätteeeefiiiiint skrivet och gurefhifiusj. Fangirlar typ, usch vad du är underbar :')
MyyBieberStoory

Datum: 2013-07-29 - Tid: 12:53:15 - URL: http://nattstad.se/nuttansv%C3%A4rld


camilla skriver:

Grymt kapitel!!

Datum: 2013-07-29 - Tid: 12:54:36 -


Josefin skriver:

Fattar inte att ni slutade där -.-' Jag kollar ju var femte minut om det har kommit ett nytt inlägg även om ni har tids :/ skriver så bra, ni får ju mig hur pigg somhälst, kan ju bara springa upp mitt i natten och se om ni har skrivit <3 :)

Datum: 2013-07-29 - Tid: 13:42:10 -


elin skriver:

Superbra kapitel!

Datum: 2013-07-29 - Tid: 17:42:24 -


Evelina skriver:

Ville bara säga att jag började läsa eran novell i förgår och kan säga att jag fastnade direkt för den, Har läst så många noveller men inte har jag varit så desperat av en novell förut att jag skitit i att sova xD Men iallafall, älskar hela grejen med att de inte går för fort fram och att de inte blir tillsammans i cirka 20onde kapitel som de oftast brukar vara i justin bieber noveller, Älskar också justins perviga sida, får mej att le varje gång :D äsch, vet inte direkt hur man kan utala med perfekta ord för eran fantastiska novell!, Älskar den iallafall och längtar grymt mycket till nästa kapitel! Kram! :D

Svar: Nej, fyfarao vad glada vi blir. Usch. Börjar gråta. Du är bäst! <3
MyyBieberStoory

Datum: 2013-07-29 - Tid: 19:30:06 -


SmilingBieber skriver:

Jag älskar er novell! Men jag undrar om ni har lust med ett länkbyte? Jag vet att ni har tidsinställda inlägg osv. Men bara om ni vill eller inte :) (tro inte att jag bara sa att jag älskade den för att jag vill ha ett länkbyte bara, jag sa det för att jag verkligen gör det!)

Datum: 2013-07-29 - Tid: 20:58:06 - URL: http://smilingbieber.blogg.se


Saga skriver:

Gaaahhhh, kmr dö!
Jag tror kanske hon hittar något om sig själv. Kanske låten han skrev till henne! OMG :0000
Orkar inte väntaaaaaaa :(

Datum: 2013-07-30 - Tid: 12:06:31 -


Emmy<3 skriver:

Älskar alltid era kapitel även om de inte är jätte spännande!! <3

Datum: 2013-07-30 - Tid: 13:28:48 -


Hilda skriver:

Så sjukt bra!! Vad kan han ha på sin laptop tro?? :)

Datum: 2013-08-02 - Tid: 01:45:16 -


Alexandra skriver:

Nakenbild kanske? Eller typ en text där det står "JAG ÄR KÄR I ALEX OCH HON ÄR SÅ HET ATT JAG DÖR."
idk!

Datum: 2013-08-02 - Tid: 05:59:56 - URL: http://www.jdbstorys.blogg.se


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:
Trackback