FRIGHTENED OF LOVE - 38

Tumblr_m1rzffdewj1rrxn5uo1_500_large
Att sitta i hans knä kändes helt fel när man skulle hångla, det passade bra till kyssar men hångel? Gud Noelle, sluta tänka så jävla mycket! 

 Pirret i min mage gjorde mig alldeles galen. Jag ville studsa upp och ned som en bumbibjörn men kunde inte. Justin skulle bara se mig som fånig då och tro att han hade någon sorts makt över mig, vilket han inte alls hade. 

”Ska vi gå in på ditt rum kanske?” andades han tungt mot mina våta läppar. 

”Öh...” var allt jag förmådde mig att säga, men det var något han förmodligen tog som ett ja då han greppade tag om min rumpa och bar mig in på mitt rum innan han sköt igen dörren efter oss.

 
 
 
Trottoarerna var fyllda med folk som var på väg till olika ställen - som alltid. New York hade alltid folk på gatorna, vare sig klockan var fyra på eftermiddagen eller fyra på natten. Staden var fylld med liv, långt ifrån hur vissa delar av Dallas var. Slummen vid det stängda Museét där alla lodisar höll hus. När dem inte gjorde det dock, så åkte en massa femtonåringar dit för att ha sina minifester. Något jag likaså gjort i mina yngre dagar. Bara tanken på mitt lama festande gav mig ilningar. Dock hade det inte varat så länge då alla äldre snabbt fattat tycke om mig och släppt in mig på deras fester. Förbipasserande tjejer slängde en blick mor Justin, som charmigt log tillbaka.
"Lägg av." väste jag varnandes. Han sneglade snabbt ned på mig.
"Vadå, jag behöver knulla." skyllde han ifrån sig och fiskade upp en cigarett ur jackfickan.
"Vi låg för... ett par veckor sedan - och du vill ha mer? Dra mig baklänges."
"Nä, men jag kan gärna ta dig baklänges." klämde han in. "Badum tss..."
Jag suckade djupt. "Det är inte roligt om du tror det."
"It's fucking hilarious." flinade han och lade sin varma arm kring min midja. Cece som funnit sitt sällskap vinkade oss till henne. Justin fuktade sina läppar innan han drog med mig ditåt.
"Det här är Jean, han kommer ifrån Frankrike!" kvittrade Cece i sin presentation till Jean.
"Bonjour!" hälsade Jean vänligt på franska. Jag höjde retsamt på ena ögonbrynet mot Justin som skakade om hans hand.
"Bonjour. Je m'apelle Justin." svarade han utan några konstigheter. Vänta, va? Kunde Justin franska?
"Du har inte berättat att du kan franska." väste jag lågt i hans öra. Mungiporna på honom drogs uppåt.
"Det trodde jag du visste... Vet du vad Je t'aime betyder?" frågade han mjukt.
Jag nickade tveksamt. "Jag älskar dig."
"Gör du?" flinade han och ställde sig framför mig som ett hinder för mig att ta mig framåt.
"Du fick mig. Kanske, om du är snäll." skrattade jag retsamt. Skrattet var alldeles för högt. Högre än jag förväntat mig. Blickar från kön drogs snabbt mot oss och mina kiner hettade till.
"Jag är snäll. Det är bara alla andra som är ididoter och då blir jag sur." protesterade han snabbt som en riktig politiker lät det som. Jag lade en hand på hans varma nacke.
"Ja, du är väll snäll då." gav jag upp innan jag pressade mina läppar mot hans i en kyss. Dock varade den inte länge då Jean och Cece var ivriga på att få gå in på klubben. Justin fattade tag min hand i hans, fortfarande med det stora flinet på läpparna.
"Nu blir det åka av."
Klubben var fylld med folk i våran ålder, vissa kanske var äldre. Blickar brände mig i kinden när vi gick förbi. Justin fick mycket uppmärksamhet bara av att gå in på en klubb. Förmodligen för att han legat med alla tjejer  på den här klubben och varit i slagsmål med ala killar. Kanske för att han var Justin Bieber, popstjärnan. Justins grepp om min hand blev snabbt hårdare, även fast jag ville släppa taget. Min hand hade hunnit bli svettig på en kort stund så att hålla Justins hand var långt ifrån behagligt. Svettdroppar rann ned för min nacke. Vart kom allt det ifrån nu helt plötsligt? Nervosistet? Justin tog ett stort steg fram mot baren och släppte äntligen taget om min hand.
"Vad vill du ha?" frågade han mjukt med blicken på menyn. Massor av olika drinkar stod på den svarta tavlan i olika färger
"Den där." svarade jag och pekade på drinken som verkade innehålla cola och en massa vodka.
"Två såna." beställde Justin. Bartendern nickade innan han satte igång med våra drinkar. Musiken dånade ut ur högtalarna. DJ:n verkade inte bry sig så värst om volymen på musiken - alla fulla verkade njuta. Men för oss som var nyktra så var det en pina att höra så hög musik. Bartendern räckte över två avlånga glas till Justin och tog sedan betalt. Jean och Cece hade redan hittat några platser långt in i lokalen. Soffan var ljusblå och hade matchande kuddar klädda i paljetter, samt andra olika tyger. Jeans arm låg vilandes över Ceces bara axlar medan hon satt med en drink i handen.
"Jean berättade nyss om hans ställe i Frankrike! Han vill ta med oss dit!" tjoade Cece lyckligt.
"Tack, men nej tack." muttrade jag till svar. Jeans blick for snabbt upp på mig, upprörd.
"Gillar du inte Frankrike?" frågade han med brytning. När fransmän skulle tala engelska så tyckte jag alltid det lät så roligt.
"Jo. Men.. öh..." hasplade jag fram utan att veta vad jag skulle skylla på. "Justin och jag ska dit ensamma snart. Så det skulle vara tråkigt att åka dig med någon annan, han har planerat så värst mycket. Eller hur?"
Justin kollade ovetande på mig men fattade snabb vad jag babblade om. "Jaha, oui oui."
Ett tacksamt leende kröktes på mina läppar. "Såå... men tack för erbjudandet."
"Det var så lite mademoiselle."
Charmigt. Justin höjde på båda ögonbrynen åt Jean, men lät dem snabbt falla igen.
"Såå... är ni ihop eller Cec?" frågade jag nyfiket och förde glaset mot munnen. Cece fnittrade till.
"Jag vet inte! Jag träffade ju honom nyss."
"Well, jag har hört att fransmän är bra på att... du vet, älska." flinade jag i hennes öra.
Hon brast ut i hysteriskt fnitter. "Åh.. åhhh... men jag vet inte... åååh! Nu vill jag ju!"
"Nämen det är ju bra." skrattade jag och tog en klunk av min söta drink. Cece lutade sitt blonda huvud mot Jeans axel.
"Du.." viskade Justin in i mitt öra. Hans ansikte var så nära att hans läppar snuddade vid örat på mig. "Tycker du inte vi ska ta in på ett hotell ikväll... bara du och jag... ensamma..."
Hans varma fingrar började leka med mina, vilket gjorde mig alldeles galen. "Men ingen är ju hemma hos mig...?"
"Nä, men man får bättre feeling på ett hotell... Vi kan göra det i badkaret om du vill..."
Något uppstod inom mig. En härlig känsla, blandat med ett okontrollbart pirr.
"Mhm... vi gör det..." förmådde jag mig att säga. Justins ögon drogs mot mig istället för att kolla på Cece.
"Bra. Det här kommer bli bra tror jag..."


Värmen var obeskrivlig. Alla varma kroppar, tryckta mot varandra var alldeles för mycket. Svetten rann ned för Justins panna, likaså med min. Alla andra verkade dock ha en bra stund medan vi två stod som två grisa och svettades. Jag slog mina armar runt hans hals för att ge mig själv lite andrum till sidan av min kropp.
"Kan vi gå ut en stund?" flåsade jag in i hans öra. Musiken kändes inte lika hög längre, men alla verkade ha börjat kvickna till nu - senare inpå natten - och dansade för fullt på dansgolvet. Cece och Jean hade stuckit för ett bra tag sedan till Jeans våning på någon gata längre bort mot Upper East Side. Måtte han inte vara en Hallick eller något nu då... Justins fingrar greppade hårt taget om min handled medan vi sick-sackade mellan folkmassan. Till sist kom vi ut och fick en stämpel av vakten på handryggen i bevis om att vi varit där inne och skulle komma tillbaka in.
Det svala syret som fyllde mina lungor var lugnande. Huvudvärken började avta, hela min kropp kändes på något vis lugnare. Jag lutade ryggen mot tegelväggen, något som inte var så speciellt behagligt men det fungerade eftersom det inte fanns en bänk alls i sikte. Svettdropparna som rann ned för min kropp upphörde av den kalla tempraturen, vilket gladde mig. Att svettas när jag inte tränade eller hade sex störde mig. Svett äcklade mig på ett sätt, men när man hade sex eller tränade så var det en del som ingick att man duschade efter. Satt man i skolan och svettades så skulle man ju behöva gå runt alldeles äcklig hela dagen.
"Ska vi dra snart medan vi fortfarande har styrkan i kroppen?" andades Justin ut framför mig. Tydligen hade jag obemärkt sattit mig ned på marken istället, något jag märkte när jag behövde kolla uppåt för att se Justins ansikte.
"Okej." svarade jag även fast tröttheten var större än lusten inom mig. Klockan hade börjat närma sig sex på morgonen och vi hade dansat i flera timmar. Det var inte konstigt att jag var trött då. Justin gick återigen in på klubben och lät mig stanna kvar här ute. Jag behövde det nog mer än vad han behövde det, antog jag. Tiden det tog för honom att gå och hämta våra jackor var dock kort.
Väl påklädd vinkade Justin åt oss en taxi, men jag stoppade honom. "Kan vi inte gå?"
"Gå? Noelle, vilket hotell vill du ta in på? Något i närheten som är sjaskigt eller?"
Jag skakade på huvudet i avsmak. Jag ville ju inte ha en trekant med en råtta eller något.
"Exakt. Så vi tar taxin nu och sen har vi vilt sex..."
 
Tumblr_md4ryemjqd1r633qfo1_500_large
"Exactly. So we take the cab now and then, we have wild sex."

Hans sex-snack gjorde mig alldeles galen inombords. Tröttheten var som bortglömd. Allt jag ville nu var vad han hade sagt. Vilt sex. En gul taxibil stannade framför våra ansikten, så Justin slog upp dörren och lät mig hoppa in före honom. Taxi Chauffören började köra åt det håll Justin bett honom köra, vilket jag inte visste då jag inte lyssnat. Motorn brummade till under oss. Den måste vara flera år gammal så som den lät. Justin placerade sin mjuka hand på mitt bara lår för att fånga min uppmärksamhet.
"Börja här?" log han förförsikt. De bruna ögonen närmade sig mig på bara några sekunder, därefter tog det inte lång tid innan hans läppar var pressade mot mina i en mjuk kyss. Gåshud växte fram på mina armar under jackan och Justins hand förflyttade sig längre upp på låret. Pirret i mig gjorde så att jag automatiskt öppnade munnen. Justins mjuka tunga föll snabbt in mellan mina tänder för att smeka min. Som vanligt var den varm, mjuk, perfekt, blöt. Ingen hade någonsin kysst mig så som Justin gjorde. Hans varma fingrar smekte mig utanpå det tunna lagret av silke. De drogs upp och ned, varsamt som om det vore porslin han höll på med. Hans fingrar lirkade sig vant in innanför trosorna på mig och två utav dem pressades in i mig. Stönet som ville lämna min strupe hindrades av Justins läppar som var tryckta mot mina. Chauffören hade som tur var inte märkt av vad vi gjorde ännu, men vi började närma oss våran slutdestination. Om vi hettade upp det hela nu så skulle det bara vara att köra på när vi var framme på hotellet, tänkte jag listigt. Så tyst som jag kunde så drog jag ned gylfen till Justins jeans. Hans ansiktsuttryck förvreds till något annat. Från lycka till lust. Jag drog ned min hand under hans svarta boxershorts och greppade tag om honom. Långsamt så drog jag det jag höll i handen fram och tillbaka. Justin bet min många gånger i underläppen för att få ut sitt 'stön' någon annan stans än ur strupen. Bara att bli naffsad i underläppen gjorde mig mer påtänd än vad jag redan var. Hans fingrar gick upp i turbo fart inom mig och allt jag ville göra var att släppa ut stönet. Mina naglar grävde sig in i det svarta sätet vi satt i. Justin hade bara tur att det inte var hans hud dem var naglade i.
För att hålla stönande inom mig så fokuserade jag istället på hånglandet istället. Jag slog upp ena ögonlocket för att kika mot Justin, som förvånads vis gjort detsamma. Ett leende spreds på bådas läppar av det komiska sammanträffandet. Strax efter jag hade kommit så drog Justin ut sina fingrar. En explosion slog till i magen på mig när orgasmen valt att komma. Jag följde hans exempel och rättade till klänningen efter hånglet var avslutat.
"Wow." andades Justin utan att slänga ens en blick på mig. Bara det gjorde mig lite irriterad, men det var inget jag valde att länga större tyngd på. "Du kan stanna här!"
Bilen stannade och Justin betalade summan som taxometern visade. Taxi chauffören log ett menandes leende mot mig innan jag hoppade ut. Hade han sett? Det måste han ju ha gjort. hans blick sade ju allting.
"Han såg.." började jag men Justin verkade inte bry mig alls om vad jag snackade om, för han gick bara raka spåret mot ingången till hotellet. Suckandes gav jag mig av efter honom. Medan Justin gick fram och beställde rummet så tog jag mig tiden att besöka toaletten. Vattenkranen gick igång bara av att jag satte handen under den. Jag sköljde av ansiktet och torkade sedan av det med två pappers servetter. Hotellet han valt kanske inte var så fancy som han velat då dem inte ens hade toaletter på damernas. I oförsig var det kanske för att detta var den offentliga toaletten till hotellet. Håret borstade jag bara igenom med fingrarna innan jag tog mig ut till Justin som stod och åt M&M's ur skålen som stod på receptions disken medan han flörtade med receptionisten.
"Ska vi åka upp då?" harklade jag mig. Justin blängde surt på mig för att ha avbrutit hans flörtande men nickade ändå. Tjejen kvittrade ett lyckligt hej då till honom när han gick bort till hissen med mig. "Vem var det?" tog jag mig an att fråga så fort hiss dörrarna hade stängts.
"En tjej bara. Har legat med henne förut, nappade bara upp lite mer information om na."
"Jaha. Okej..."
Stämmningen vi haft i taxi bilen hade dött. Helt och hållet. Ingen lust fanns kvar i mig längre.
"Ska vi verkligen ha sex nu då?" frågade jag trött och lutade mig mot hissväggen.
Justin skakade på huvudet. "Känner inte av det längre. Vi kör hårt imorgon istället."
Jag nickade. Hissturen varade inte länge alls, utan hissen plingade till sekunden efter och meddelade att vi skulle gå av. Mina klackskor ekade i den tomma korridoren när vi gick fram till den bruna ekdörren. Det klickade till när Justin satte in kortnyckeln och vi gick in. Det var stilrent i färgerna brunt, beiget och vitt. Väggarna var äggskalsfärgade, sängen hade kuddar i bruna och vita färger medan lakanet var i en beige färg.
"Jag tar en dusch..." suckade jag. Klackskorna lämnade jag kvar på hallgolvet för att sedan gå in på badrummet som låg vägg i vägg med sovrummet. Kläderna jag bar lade jag ned i tvättkorgen bara för att och tog sedan ett steg in i duschkabinen. Imman från det varma vattnet lade sig snabbt på glasfönstret som omringade mig.
En massa olika hår och kroppsprodukter prydde hyllan bredvid mig. Hotellet var kanske visst rikt om dem hade råd att köpa in en massor av fulla flaskor med dyra krämer. Jag sprutade ut en hög med schampoo i min handflata som jag sedan masserade in i hårbotten. Njutningen över att få ta en dusch var stor, även fast jag gjorde det senast imorse. Men jag hade svettats. Då var det ett måste att duscha för mig. Tvålen jag använde mig av så snart schampoot var ur håret var len mot min hud.
Njutningen varade dock inte länge alls. Så klart så skulle glädje dödaren Justin avbryta mig och klampa in för att konstatera att han också var svettig och ville duscha. Så jag hade bara tagit med mina underkläder ut i sovrummet med en morgonrock runt min kropp. Duschen Justin ville ha så hemskt mycket blev dock aldrig av, för så snart jag kommit ut ur badrummet kom han upp bakom mig. Spritt språngande naken.
"Kan vi inte bara ha sex nu?" frågade han vädjande. Inte ett ord ville lämna min strupe, så allt jag gjorde var att slänga mig runt hans hals. Morgonrocken fick han av ganska snabbt så vi stod båda nakna framför badrumsdörren bara någon bråkdels sekund därefter. Med ostadiga steg tog vi oss till sängen. Madrassen guppade till under min nakna rygg när vi landade där.
Jag rullade runt så att jag istället låg överst. Justins stora händer tog mig om brösten och började massera dem. Lusten hade definitiv kommit tillbaka. Jag slängde över mitt blöta hår på ena axeln för att ha fri syn över hans vackra ansikte. Kyssarna blev vildare och vildare, men något förspel blev aldrig av innan han var djupt inne i mig.
Whooop. Kände att det vart många upprepade ord i detta kapitlet, och jag ber OM URSÄKT för det! Hehehe. Nurå, lite Jerry fick ni! :D Vad tycker ni om det då, mina dirty readers ? ;) 
 
KOMMENTERA SÅ DET RYKEER, JAG ÄLSKAR ER TILL TOPPEN FRÅN BOTTEN!

Kommentarer

Maja skriver:

Super bra!

Datum: 2013-01-01 - Tid: 22:53:45 -


Ema skriver:

Äntliiiigeeeen lite action! Skit grymt Liv :)))))

Datum: 2013-01-01 - Tid: 23:19:37 -


Becka skriver:

Grymt bra!

Datum: 2013-01-01 - Tid: 23:59:45 -


Emelie skriver:

Jätte bra! <3

Datum: 2013-01-02 - Tid: 00:12:24 - URL: http://bieberrstorys.blogg.se


Farin skriver:

Grymt kapitel, men kan du inte skriva mer från Justins pov? :D

Datum: 2013-01-02 - Tid: 00:18:05 -


Romina skriver:

Haha du är bäst! ♥♥

Datum: 2013-01-02 - Tid: 00:26:38 - URL: http://celebnovell.blogg.se


Ronja skriver:

LOL. le jerry is back ;D

Datum: 2013-01-02 - Tid: 00:44:05 - URL: http://simpleaswords.blogg.se


Ebba skriver:

Grymt bra! ;)<3 JERRY IS THE MAN lol :p

Datum: 2013-01-02 - Tid: 00:57:22 -


Nadin skriver:

Supeeer!

Datum: 2013-01-02 - Tid: 01:01:06 - URL: http://igotbieberfever.blogg.se


Anonym skriver:

Asa grymt!!!!!!!!!! Love it!! Helvete va bra!! Men när dom har sex nästa gång, kan du inte gå in ännu mer på detaljer? De va as bra iaf !!!!

Datum: 2013-01-02 - Tid: 01:22:59 -


elin skriver:

awesome ;)

Datum: 2013-01-02 - Tid: 01:24:03 - URL: http://elinohrn.devote.se


Josse❤ skriver:

Äntligen Jerry time ;) HAHA Känner mig så pervers! Men det var jätte bra, sweetie <3 :)

Datum: 2013-01-02 - Tid: 05:09:41 -


Liv skriver:

Awesome :)

Datum: 2013-01-02 - Tid: 10:38:34 -


Sofiaaa <3 skriver:

Super bra! :D

Datum: 2013-01-02 - Tid: 13:08:16 - URL: http://Biebercrew.blogg.se


Lovisa skriver:

Oh my god, så sjukt bra!

Datum: 2013-01-02 - Tid: 13:41:27 - URL: http://mynailtip.blogg.se


Evelina skriver:

Super bra!

Datum: 2013-01-02 - Tid: 17:20:25 -


Sara Mähler skriver:

GASH så bra! du är bäst <3

Datum: 2013-01-02 - Tid: 17:32:18 -


Anonym skriver:

Meeeeeeeer Jerry!!!

Datum: 2013-01-02 - Tid: 18:40:32 -


Matilda skriver:

Löv it!! Kraaaaaaam

Datum: 2013-01-02 - Tid: 20:52:14 -


Anonym skriver:

Grymt kapitel! :) Men mer jerry!!! Skriv snaaaabt!!!

Datum: 2013-01-02 - Tid: 22:07:26 -


Michelle skriver:

Jag vet jag är ett pervo men jag måste säga att jag ÄLSKAR Jerry haha omg och mer Jerry!

Datum: 2013-01-03 - Tid: 14:38:19 -


Lina skriver:

Så himla bra!

Datum: 2013-01-03 - Tid: 20:33:08 - URL: http://myownfanfic.blogg.se


NovellerOmJustinDrewBieber skriver:

Jag kanske inte kommenterar så ofta, jag vet inte, men jag vill bara att du ska veta att jag alltid läser din novell! Den är bara så bra. Du kanske har hört detta 349763475623 gånger, men jag måste också säga desamma. Den är verkligen bra, man kan liksom se bilder framför sig när man läser. Som många säger "att läsa är att resa", man hamnar verkligen i en annan värld. Du får det att kännas så verkligt. Och det är faktiskt inte många som skriver så bra. Ja, jag vet inte vad jag ska säga mer, men jag vill bara få detta sagt. Du är verkligen grym på att skriva!!
LOVE LOVE LOVE t dina noveller <33

Datum: 2013-01-03 - Tid: 23:47:57 - URL: http://novelleromjustindrewbieber.blogg.se


Anonym skriver:

Älskar det! Men kan du inte ha ännu mer detaljer när dom har sex? Skulle va as roligt att läsa ! Hoppas det kommer ett nytt snart! Älskar dej!!!!!!

Datum: 2013-01-04 - Tid: 13:15:59 -


alva skriver:

sjukt bra! jag har läst igenom alla dina noveller och du äger! :)

Datum: 2013-01-04 - Tid: 16:59:23 -


Lovisa skriver:

LOOOOOOOOVE IT!!!!

Datum: 2013-01-04 - Tid: 22:29:55 -


Väggblomman. skriver:

Att vara hotellbetjänt innebär att man måste följa en hel del regler. Inte röka på jobbtid, inte fingra på den mat som ska serveras, inte använda hotellrummens toaletter. Men vad gör man om man om man verkligen behöver på toan precis när man står där i hotellrummet med en desertbricka balanserandes på ena handen och hotellgästen inte är där.
Vad händer när hotellgästen råkar se dig komma ut från toan. Och spelar det då någon roll om hotellgästen är Justin Bieber?

Läs fanfiction novellen och ta reda på. x)

BelieveThis.blogg.se

Datum: 2013-01-06 - Tid: 01:28:14 - URL: http://believethis.blogg.se


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback