FRIGHTENED OF LOVE - 48

”Jag blev inte känd för att jag sjöng dåligt.” mumlade han bakom cigaretten. Jag drog in medan jag tände den för att få glöd. Ironin efter hans senaste mening hängde fortfarande kvar i luften. Ingen av oss orkade yttra ett till ord utan satt bara där med våra cigaretter. När bilen var fylld med grå rök beslutade Justin att veva ned rutan vilket verkade klokt. Jag gjorde detsamma och lät min hand hänga utanför med cigaretten mellan pek- och långfingret. Vinden som dök in i bilen slet mig i håret. Det var skönt mot min svettiga nacke.

 Jag drog ett sista bloss av cigaretten och släppte den sedan med vinden. Justin vevade upp båda rutorna med endast ett knapptryck. Den ljudlösa asfalten byttes ut mot knastrande grus under däcken. Bilen stannade en sekund senare och Justin slängde en blick på mig.

”Det här är något för dig och mig. Jag vet att jag kan verka… bad. Men lova att inte, typ, skratta åt mig.” ville han och räckte över sin ljusrosa hand. Jag tvekade innan jag tog tag i den. Stötar for igenom mitt skelett.

”Jag lovar.”

 
Gruset knastrade under mina konstant rörandes fötter. Noelle höll ett hårt grepp om min handled för att inte trilla ned ifrån det gigantiska berget vi besteg. Jag stönade till när jag tog det sista steget upp på plan mark och borstade sedan bort damm fläckarna som uppenbarats på mina jeans under klättringen.
”Kommer du eller, latmask?” retade jag Noelle som kämpade med att få fäste på samma ställe jag kommit upp. Min handled höll hon fortfarande hårt om, nästan så hårt att jag skulle kunna tro att min hand skulle trilla av. Ett stön lämnade hennes strupe och snart därpå stod hon uppe bredvid mig, vid H-et till Hollywood skylten.
”Vad är det för speciellt med detta?” grymtade hon frågandes. Jag fattade tag om hennes svettiga hand och drog med henne bort till garaget som stod längre bort vid kullen. Jag vred in nyckeln och sköt upp metalldörren, som mullrade till likt åska när den gled upp. Soffan och minibaren som stod riktade mot utsikten uppenbarandes framför oss och Noelles haka föll en aning.
 
Tumblr_m8an41xmav1ruey08o2_r1_500_large
 
”Wow. Sitter du här alldeles ensam? Har du haft det länge?” frågade hon nyfiket.
Jag nickade. ”Ja.”
 Något jag inte förväntat var slaget som träffade min överarm. Hon blängde surt på mig vilket fick mig att undra vad jag nu gjort som var så fel. Soffan knarrade till när hon slog sig ned på dem insjunkna dynorna.
”Och du har inte berättat? Seriöst Justin – inte okej!” tjöt hon dramatiskt med en nypa ironi i rösten.
”Okej är det väll ändå…” protesterade jag surt och drog ut två coca-cola flaskor ut ur mini baren. Hon skakade på huvudet men tog ändå tacksamt emot coca-cola flaskan.
”Kanske… det är så fint.” ”Jag vet.” svarade jag malligt. Hon suckade surt och drog en hand genom sitt hår.

”Skryt lagom.” coca-cola flaskan hindrade nästan hennes ord från att höras, men bara nästan. Jag slog mig ned bredvid henne med blicken liggandes på solen som praktiskt taget lämnat våran åsyn vid det här laget. Noelle lutade sitt huvud mot min axel utan att tveka en sekund. Det kändes bra. Bra att hon inte var rädd för att visa sina känslor. Bra att hon vågade göra det hon kände för. Jag tog en klunk av colan och lutade mig lugnt tillbaka.

”Julafton då. Vart vill du fira den?” frågade jag lugnt och sansat. Noelle andades chockat ut.

”Jag trodde det berodde på vart du ville fira. Inte jag…” förmådde hon sig att mumla fram.

”Nej..” hummade jag. ”Du får fira Jul vart du vill. Jag menar… det skulle självklart vara kul att fira med dig men… du bestämmer ju själv.”

”Då tycker jag du bestämmer. Det blir lättast så.” förseslog hon trött och förde sin flaska mot munnen.

”Vi kanske kan åka till Canada på morgonen… sedan New York på kvällen?”

Hon nickade. ”Det låter bra.”

Förvånaden slog mig likt en sten i ansiktet. ”Säkert?”

”Ja. Vi gör så.” tyckte hon – hade jag rätt? – glatt. Jag lät min hand smeka hennes kind i förbryllelse.

”Bra… bra.” mumlade jag chockat fram.

 Noelle drog upp sin mobil ur packfickan och fotade utsikten för att därefter sätta den som bakgrundsbild på sin telefon. Jag förstod henne – detta hade också varit min bakgrundsbild första gången jag hittat hit.

”Hur hittade du hit?” frågade hon nyfiket och vred upp huvudet mot mig istället för att kolla mot staden.

”Lite längre bort finns det en gammal oljefabrik. Där hade vi fest en gång. Jag kände att jag behövde en nypa luft och hittade hit. Grejerna fanns redan här, jag fräschade bara till dem en aning och satte lås på dörren.” berättade jag, nästan som jag brukade berätta sagor för Jazmyn och Jaxon när dem var barn.

”Coolt.” tyckte Noelle fascinerat.  

”Ja.” instämde jag, minst lika fascinerad. Varje gång jag kom upp hit blev jag lika förvånad över hur vackert det egentligen var. Los Angeles. Man var bara tvungen att se staden från ett annat perspektiv.  En suck lämnade min mun och i den stunden släppte jag allt för att bara bry mig om två saker. Noelle och utsikten.  

Bara att se honom svischa omkring i köket fick mig att bli alldeles galen. Hur hans armar rörde vid stekpannorna… bara tanken fick mig att börja gapskratta. Det var fånigt. Löjligt att sitta och iaktta Justin på det här sättet medan han stod och lagade mat. Skulle han kunna läsa mina tankar vid det här laget skulle han brustit ut i skratt för längesedan.

 Vi hade lämnat lägenheten för att istället bosätta oss den sista dagen i Los Angeles i Justins massiva hus. Så fort vi kommit tillbaka från vår lilla utflykt hade Justin dragit ned alla våra tillhörigheter i våra väskor och släpat med mig hit. Jag som hade tyckt lägenheten var stor – detta var ett slott gånger två jämfört med den stora lägenheten. Jag vandrade tyst in på sovrummet och gick fram till garderoben som bjöd på ett stort utbud kläder. Outfiten jag redan bar hade hunnit bli både smutsig och svettig under dagens händelser, så det kanske var dags att byta. Jag slängde av mig kläderna och sköt undan dem från mina fötter. Medan jag stod och bläddrade mellan klädesplaggen hann jag känna efter hur smutsig jag egentligen var, så jag skyndade mig med att ta en dusch.

 Väl tillbaka ute vid garderoben, i nya fräscha underkläder drog jag åt mig ett par shorts och ett linne. Vi skulle förhoppningsvis inte sticka någonstans, så detta skulle nog duga. Jag snappade åt mig mitt cigarettpaket och min mobil för att sedan gå ut på balkongen. Stjärnorna lös upp himlen likt strålkastare. Cigaretten pös till när jag tände eld på dess topp. Röken som fyllde mina lungor lugnade genast ned mig. Det kändes som åratal sedan jag sist rökte, även fast det bara hade gått några timmar sedan min senaste cigg. Röken formade sig i olika former framför mig innan den tynade bort i vinden. Jag kollade ned på Justins bakgård som klart och tydligt syntes från balkongen. Små lampor lyste upp poolen, vilket fick den att se frestande ut. Även fast det var december var det otroligt varmt för att vara L.A. Kanske hade den globala uppvärmningen orsakat detta, men jag njöt över värmen då jag visste att vi snart skulle trampa omkring i minusgrader och snö upp i Canada.

”Noelle!” Justins röst studsade mellan väggarna, ut mellan glipan till balkongen.

 Jag pressade cigaretten mot cementgolvet innan jag slängde ned den på granntomten. Mina fötter klibbade fast sig mot parketten i sovrummet. Så fort som jag kunde skyndade jag mig ned till köket då min mage skrek av hunger. Justin hade redan dukat upp på bordet med både rykande kastruller och vin. Leendet som sken upp på mina läppar kändes så uttöjt att jag trodde jag skulle spricka.

”Vad fint du gjort det.” svarade jag en aning drygt. Justin skulle inte få se att jag var så lättberörd.

”Tack.” hummade han bara till svar medan han kliade sig i nacken. Cece hade berättat för någon månad sen att Justin kliade sig i nacken så fort han var nervös. Vart hon hade fått reda på det ville jag inte veta, men att han gjorde det nu fick mig att bli alldeles loco.

”Öh…” andades jag ut och slog mig ned vid bordet. Justin uppfattade min rörelse och gjorde detsamma. I tystnad lassade vi upp maten på våra tallrikar. Vad hade hänt med den mjuka ’vi-är-en-familj-utan-barn’ stämningen? Kanske hade jag förstört den med min dryghet? Ångern kom krypandes upp längs min ryggrad.

”Det var jättegott.” berömde jag för att bryta tystnaden. Justin tittade upp på mig, rakt in i mina ögon. Det drog i mungiporna på honom, men som jag vägrade han visa sin glädje över den lilla kommentaren jag givit honom.

”Tack. Mormor lärde mig det här.” berättade han tyst och tog en klunk av sitt vin. Ansiktsuttrycket som han visade därefter tydde på att det inte bara var vin i hans drink. Av ren reflex blickade jag spritskåpet. En flaska vodka stod öppnad bredvid vinflaskan. Justin hade väll gått tillräckligt många dagar utan alkohol för att klara sig en kväll utan något starkt.

Jag vek ett salladsblad med hjälp av gaffeln och stoppade in den i munnen. Såsen jag dränkt salladsbladet i hindrade den beska salladssmaken från att träffa mina smaklökar, något jag var tacksam över. Sallad hade aldrig riktigt varit min grej. Justin svalde det sista i hans vinglas i ett svep.

”Vill du ha mer att dricka eller äta?” frågade han mig utan att ens ge min tallrik eller glas en blick – vilket var förstående då båda var fulla.

”Nej tack.” svarade jag bara så vänligt jag förmådde. Hade han druckit innan? För han kunde knappast blivit full på ett glas vodka och vin. Bara han inte blev våldsam eller alldeles… sex galen. Bara att tänka på hur Justin var när han var kåt gjorde mig alldeles varm inombords. Jag kramade om den vita duken med sån kraft att vissa saker faktiskt välte. Justin vred sitt huvud mot min hand och förstod genast vad jag tänkte på.

”Sovrummet?” frågade han hest, så som bara han kunde. Jag bet mig hårt i underläppen och nickade. Båda reste sig snabbt upp och rusade mot trappan. Våra läppar möttes genast i första trappsteget. Han särade på sina läppar och lät min tunga glida in. Hans tunga var varm mot min. Den starka spritsmaken från hans mun spred sig på min tunga. Men äckligt var det i alla fall inte. Justins händer masserade mina bröst varsamt som om dem vore gjorda av tunt, tunt glas. Jag drog in mina händer under hans t-shirt och smekte hans varma magrutor. Bara att röra honom gjorde det hela bättre.

 Hans händer fingrade in sig under mitt linne för att sedan krypa in under min BH. Mina bröstvårtor styvnade under hans stora händer och ett efterlängtat stön lämnade min strupe mot hans läppar. Denna gången log han inte som alla andra. Ingen vinst syntes i hur han kysste mig. Det var bara två personer som älskade varandra denna gång. Inte två personer som tävlade. Lättad över det jag nyss klurat ut drog jag av honom t-shirten. Kyssen avbröts för en sekund men våra läppar fann varandra lika snabbt igen.  Han knäppte upp min BH med sin lediga hand, men mina bröst låg fortfarande gömda bakom linnet. Innan jag hunnit uppfatta vad som hände kände jag en sval brist träffa mina bröst. Justin hade fått av mig linnet med våld. Han hade slitit sönder det.

”Oh-kyss-herre-kyss-gud!” skrek jag mot hans läppar i upphetselse. Justin släppte taget om mitt bröst och placerade istället sina händer om min rumpa för att lyfta upp mig. I färden mot sovrummet virade jag loss hans skärp och slängde bort det någonstans. Sekunderna gick och kyssarna blev allt intimare, tills vi till sist träffade den mjuka madrassen.

 

Tumblr_mhrlzqxj5s1s2txpro1_500_large

 

 Justin avbröt kyssen och började istället kyssa min hals. Gåshuden uppenbarades på mina armar, samt ben. Nackhåren på mig ställde sig upp som flaggstångar. Hans läppar var lena som sammet mot min hals, mot mitt nyckelben. Stönen forcerade ut ur min mun gång på gång. Hans läppar hittade till slut mitt bröst. Hans tunga smekte min bröstvårta medan hans hand smekte mitt andra bröst. Jag drog med mina händer igenom hans mjuka hår.

”Justin!” skrek jag gällt. Han log mot mitt bröst innan han fortsatte ned mot min gylf. Med blicken djupt i mina ögon, med en hand på mitt bröst drog Justin av mig mina shorts. De svarta spetstrosorna försvann lika fort som alla andra klädesplagg hade. Nu låg jag helt blottad framför Justin. Han kysste mig varsamt på insidan av låret vilket fick mig att gå upp i båge, kramandes på det vita lakanet. Hans finger letade sig in i mig medan han slickade mig i rytmisk takt. Pirret som uppstod inom mig var obeskrivligt. Visst, jag hade blivit slickad och pullad förut – men aldrig med sådan varsamhet. Justin behandlade min kropp som om den vore dyrbar. Ett till av hans fingrar letade sig in och fingrarna började röra sig snabbare och snabbare. Stönen som hade lämnat min mun förut var mer likt skrik nu. Jag drog honom löst i håret. Det han gjorde med mig borde inte ske. Pirret inom mig växte sig större och större. Orgasmen var nära nu.

”Justin!” skrek jag för att varna honom över vad som snart skulle ske, men han låg kvar och lät min kvinnliga saft komma helt utan problem. Jag drog flera djupa andetag innan jag rullade runt för att ha honom underst.

”Nu jävlar.” viskade jag mot hans hals. Mina fingrar smekte hans mage medan jag drog mig ned mot hans gylf. Knappen var uppknäppt och byxorna nerhasade vilket gjorde allt en aning lättare. Justin hjälpte mig att dra ned byxorna. Jag greppade tag om kalsonglinningen och drog sedan ned dem svarta boxershortsen. ’Jerry’ ställde sig käpprakt upp framför mig, vilket fick mig att bli alldeles till mig. Justin bet sig hårt i underläppen med blicken på mig. Långsamt placerade jag honom i munnen på mig. Andetagen som lämnade Justins mun övergick till stön på bara några sekunder. Jag lät mina händer smeka hans mage samtidigt som jag skötte mitt. Justins ögon rullade inåt av njutning.

 Så kåt som han redan var tog det inte länge innan sperman fyllde min mun. Jag svalde den som jag svalde vatten och lade mig sedan över honom för att fortsätta kyssen. Hans andetag var varma mot min överläpp och hans hår lent under mina armar. Det var som om han vore född till att bli älskad av alla på två ben på denna jord. Utan att avbryta kyssen drog sköt han upp lådan till nattduksbordet och drog ut ett silvrigt litet paket.

 Jag slet mina läppar från hans för att träda på den genomskinliga kondomen. Därefter drog jag mig en aning framåt och kände hur han pressade sig in i mig. Lusten, njutningen, kärleken… allt fyllde mig på en och samma gång. Jag kollade ned i hans ögon medan vi rytmiskt rörde oss upp och ned innan jag viskade;

”Jag älskar dig.”


SERIÖST NU M-Å-S-T-E NI KOMMENTERA. JAG HAR MINSANN SKRIVIT KAPITEL OM SEX FÖRUT MEN ALDRIG SÅ DETALJERADE. (Ja - jag är oskuld. Allt jag skrivit här är saker jag läst på andra bloggar så tro inte att detta är min hobby eller något!) 

VILL NI HA SÅ HÄR? DETALJERAT? ELLER VILL NI HA DET MILDARE SOM JAG BRUKAR HA? JAG VET JU INTE VILKA ÅRSGRUPPER JAG HAR HÄR ELLER HUR KÄNSLIGA VISSA KANSKE ÄR! KOMMENTERA NU!

PUSS!


Kommentarer

Elisbeth skriver:

Äntligen kom kapitlet upp! Har väntat hela dan! : D

Datum: 2013-02-18 - Tid: 21:51:10 -


Gabriella skriver:

Haha, det var jättebra. Alltså jag bryr mig inte riktigt om hur "grovt" du skriver eller hur jag nu ska uttala mig ;) men det var jättebra, som vanligt då ju :D snälla kika in på min novellblogg :)

Svar: Skulle jag gärna göra om du hade länkat den! Kram! :)
MyyBieberStoory

Datum: 2013-02-18 - Tid: 21:57:14 -


jdbnovels skriver:

ASDFGHJKL JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖR LIV!!! VI HAR INTE SNACKATS VID PÅ ETT PAR DAGAR OCH SÅ KOMMER DETTA HELT OUT OF THE BLUE!!!!! FYFAN VAD FREAKING AWESOME DETTA VAR! OCH DU FICK MED UTSIKTEN OCH ALLT SÅ JÄVLA BRA!!!! FAN VAD JAG ÄLSKAR NÄR JUSTIN ÄR MJUK FÖR SIN TJEJ OMG OMG OMG!!!! JAG DÖR FOR REAL.....

men nu ska jag inte tråka ut dig mer för jag hade kunnat skriva en hel roman om hur freaking awesome det där var. GRYMT!!!! PUSSSSSS<333333333333

Datum: 2013-02-18 - Tid: 22:03:18 - URL: http://jdbnovels.blogg.se/


Becca skriver:

SJUKT FUCKING BRA! Du borde fortsätta skriva detaljerat i sexscenerna!

Datum: 2013-02-18 - Tid: 22:27:49 -


Gabriella skriver:

Http://swagstories.blogg.se
:D

Datum: 2013-02-18 - Tid: 22:31:29 -


Lejla skriver:

Kapitlet var as grymt, som vanligt då :) Men jag har en fråga, var detta första gången hon sa att hon älskar honom? (Eller att han älskar henne) Jag kommer inte riktigt ihåg om dom har sagt det innan. Tacksam för svar :)

Svar: Nej, dem har sagt det förut!
MyyBieberStoory

Datum: 2013-02-18 - Tid: 22:36:42 -


sofia skriver:

OMG! Bästa kapitlet på länge!!! fortsätt med sånt, du är bäst !! :D

Datum: 2013-02-18 - Tid: 23:00:22 -


Hanna skriver:

Ha detaljer men du e grym

Datum: 2013-02-18 - Tid: 23:05:43 -


Ebba skriver:

OMFG LIV!!!! HELT AMAZING!!! :)

Datum: 2013-02-18 - Tid: 23:37:32 - URL: http://thatsmile.blogg.se


Emelie skriver:

Sjukt bra! <3

Datum: 2013-02-19 - Tid: 00:36:02 - URL: http://bieberrstorys.blogg.se


Mathilda skriver:

Jättebra skrivet!

Datum: 2013-02-19 - Tid: 09:23:59 -


Anonym skriver:

Du borde verkligen fortsätta med det detaljerade scenerna! Fucking AWESOME!!!! :)

Datum: 2013-02-19 - Tid: 10:11:29 -


Alexiz skriver:

OMG THAT WAS AWESOME! FORSÄTT DETALJERAT!

Datum: 2013-02-19 - Tid: 11:16:20 -


Anonym skriver:

De va jätte bra!! Verkligen bra att det var så detaljerat! Blir verkligare då! Älskar det! Hoppas nästa kommer snart! LÄNGTAR

Datum: 2013-02-19 - Tid: 13:54:00 -


Anonym skriver:

jäääätte bra

Datum: 2013-02-19 - Tid: 14:34:15 -


Celebnovell skriver:

Gud vad bra! Du fick till kapitlet så himla perfekt.
Det spelar inte nån roll för mig hur sexscenerna är skrivna men jag är ganska känslig för grova bilder och gifs - jag vet jag är töntig eller vad vissa av er nu tänker.

Datum: 2013-02-19 - Tid: 15:12:04 - URL: http://celebnovell.blogg.se


Anonym skriver:

Bra som vanligt, själv tycker jag det borde vara mer detaljerat fast du kan ha det som du brukar om du vill : D

Datum: 2013-02-19 - Tid: 16:08:29 -


Rebecca skriver:

Jättebra kapitel. Inte bara detta utan hela novellen i säg är så bra. Och jag vet att man kan tycka enligt handlingen att den är lite like bieb.blogg.se. Men där har folket fel. Visst ni har lite samma typ, men det är helt klart o likt man kan komma. Superbra verkligen.

Datum: 2013-02-19 - Tid: 17:04:03 - URL: http://rrebeccasjosten.blogg.se


Anonym skriver:

bra! när kommer nästa upp?

Datum: 2013-02-19 - Tid: 17:36:57 -


Emelie skriver:

Det som du skrev i mejl blir bra! :)

Datum: 2013-02-19 - Tid: 18:06:14 - URL: http://bieberrstorys.blogg.se


Rebecca skriver:

Sjukt grymt, fortsätt så detaljerat! Meeer :D

Datum: 2013-02-19 - Tid: 21:25:40 -


mmelissavuong, skriver:

Det var ett bra kapitel men jag tycker du ska skriva det som känns bäst för dig. Gillar du att skriva det såhär så skriv så, om inte don't do it! Men som sagt det var ett bra kapitel :)

Datum: 2013-02-20 - Tid: 01:58:09 - URL: http://likeaparadise.blogg.se


Anonym skriver:

Den här delen var jättebra, jag gillar när det är detaljerat och du borde bara fortsätta som du gör!! Ser fram emot nästa del :)♥

Datum: 2013-02-20 - Tid: 20:06:50 -


Emma skriver:

O M G !!! Snälla skriv mer!!!!!! Den är amazing!!

Datum: 2013-02-21 - Tid: 12:47:47 -


Biiebstories skriver:

hej, läs min nya justin bieber novell och sprid den kram :)

Datum: 2013-02-21 - Tid: 20:45:20 - URL: http://biiebstories.blogg.se


Lovisa skriver:

Åååå, så himla bra! Jag tycker att det är bra när det är såhär! Hihi, älskar det! Kram!

Datum: 2013-02-21 - Tid: 20:53:07 -


Hanna skriver:

Tycker att du ska skriva som du brukar, då du antagligen har lite yngre läsare på bloggen med. du är grym iallafall!

Datum: 2013-02-21 - Tid: 21:51:56 -


Anonym skriver:

Mer detaljerat ;)

Datum: 2013-02-22 - Tid: 15:29:27 -


http://novellbieber.bloggplatsen.se/ skriver:

Grymt bra kapitel, som vanligt :)

PS: Kolla in min novell blogg :)

Datum: 2013-02-22 - Tid: 19:56:37 -


elin skriver:

det var såååååååååååå grymt :D

Datum: 2013-02-22 - Tid: 22:25:05 - URL: http://elinohrn.devote.se


Stina skriver:

Du är sjukt duktig

Datum: 2013-02-23 - Tid: 17:06:16 -


Liv skriver:

Awesomw

Datum: 2013-02-23 - Tid: 18:05:19 -


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback