Love Me Like You Do - 50

Vissa kom fram och bad om bilder, andra autografer men det var ingen som attackerade mig som i andra länder.

”Vilken film vill du se?” undrade jag och öppnade den stora grinden åt oss.

Alex bet sig löst i underläppen, ”Jag vet inte... vi tar första bästa tycker jag.” svarade hon enkelt.

”Det blir toppen babe.” log jag och fortsatte ut på trottoaren, i kurs mot stan. Vi gick i tystnad mot övergångstället, och medan vi väntade på att det skulle bli grönt lutade jag mig mot henne gav henne en lätt kyss.

Jag slog upp dörrarna till mitt sovrum. Det såg precis likadant ut som jag lämnat det för två dagar sedan. Igår hade jag och Justin gått på bio. Vi fick smyga in precis när ljusen i biosalongen slocknat och smyga ut precis innan eftertexterna börjat rulla. Vi var även tvungna att hålla händerna borta från varandra, men det var inte så svårt när man kollade på Madagaskar 3. Filmen hade varit så underhållande att jag inte hade tänkt på att jag ville mysa med Justin.
Jag hade kommit hem för att lämna mina smutsiga kläder och hämta nya. Justin skulle på någon intervju så han lämnade av mig på väg dit.
Jag slängde upp min ryggsäck på sängen och hällde ut alla kläder. Eftersom jag redan spenderat två dagar hos Justin tror jag inte han kommer låta mig sova hemma på länge så jag gick därför fram till garderoben och lämnade ryggsäcken bland mina väskor och tog fram min weekend bag från Longchamp istället.
När allt det nödvändiga låg i väskan gick jag ut till köket för att ta en flaska vatten. Precis när jag skulle kliva in i köket ringde min mobil. Mina tankar for direkt åt Justin men jag kom sedan på att hans intervju inte kunde gått så snabbt. Jag tog snabbt en flaska vatten ur kylen innan jag sprang i full fart tillbaka till sovrumet där min mobil låg..
Jag slängde mig på sängen och svarade det okända numret.
”Hallå, det är Alex?”
”VARFÖR HAR DU INTE SAGT ATT DU OCH JUSTIN ÄR TILLSAMMANS?!” skrek en välkänd röst i örat på mig.
”Tyra?” gissade jag och satte mig upp i sängen, fingrandes på flaskans topp.
”Ja, duh! Vem annars? Men seriöst, hur kunde du låta mig få reda på det från skvallertidningarna?” spottade hon i luren. Hon var uppspelt över något hon inte ens borde vara uppspelt över.  
”Tyra vad pratar du om? Var har du fått det ifrån?” undrade jag lugnt.
”Det finns bilder på dig och Justin på TMZ.” Jag var tyst i några sekunder innan jag insåg vad hon sa. Panikslaget letade jag upp min dator och slängde upp locket på den.
”Vadå för bilder vad pratar du om?” lekte jag dum. Det kunde inte vara några bilder på oss, vi hade ju skött oss.
”Bara kolla på dem.” ag klickade mig in på TMZs hemsida och mycket riktigt fanns det en rubrik som sade ”Justin Bieber och Alexandra Smith - eller Jalex kanske passar bättre att kalla dem nu. Paret kysstes ute.”
Med skakiga fingrar klickade upp bilderna och precis som Tyra sa var det bilder på oss. Två stycken. Men de var så suddiga att inte ens världens bästa Photoshop kunde fixa den. Man såg inte att det var vi. Jag skulle inte känt igen oss om jag inte visste vad vi hade haft på oss igår.
”Tyra, det där är inte jag och Justin. Om vi hade varit tillsammans hade du fått veta det.” suckade jag och stängde ned locket till datorn igen.
”Är du säker? För det ser ut som du. Fast nej? Bilden är ju hur suddig som helst. Så nej. Du hade berättat för mig.”  Jag skrattade åt hennes dumhet. Ibland var Tyra verkligen blond, inte bara hårmässigt utan blond i hjärnan också.
”Jaja Lexie jag måste gå tillbaka till jobbet. Vi hörs, pussssssss.”
Jag skrattade åt henne, ”Puss Tyris.”
Jag slängde mobilen på sängen och pustade ut. Scooter, pappa och Pattie. De var de enda som visste om mig och Justin just nu. Och även om Tyra var min bästa vän så ville jag att det skulle förbli så. Jag och Justin hade kommit överens och så skulle det vara.
Min telefon började ringa ännu en gång. Denna gången var jag för lat för att ens kolla vem det var som ringde, så jag svarade bara.
”Hej babe. Jag är på väg till dig nu. Är du klar?”  undrade Justin. I bakgrunden kunde jag höra folk tala och undrade om de hade hört att han kallade mig babe.
Jag såg på mitt armbandsur, ”Jag är klar, men vad hände med din intervju? Det har gått lite mer än en halvtimme sedan du lämnade mig, är du redan klar?”
”En intervju tar oftast inte mer än tio minuter.” skrattade han. Jag hörde Justin smälla till sin bildörr och förstod då att han hade satt sig i bilen.
”Vad vet jag, det är inte jag som är popstjärnan här va...” mumlade jag barnsligt, som en femåring som inte fått det han önskat sig i julklapp.
”Men du dejtar en popstjärna, det är samma sak.” sade han och jag kunde höra han flina.
”Är det inte alls.” kontrade jag.
”Är det visst.”
”Whatever, smsa mig när du är utanför så kommer jag ned.” suckade jag och reste mig upp ur sängen. Jag tog tag i min väska och gick ut med den i hallen.
”Bli inte sur babe. Ses snart, pusssssss.”  sade han och valde att dra ut på s:en, precis som Tyra hade gjort.
Istället för att svara lade jag bara på luren. När jag lämnat väskan vid ytterdörren gick jag tillbaka in till sovrummet för att byta om.
Jag öppnade garderoben och drog ut mina gråa mjukisbyxor som jag klippt till shorts och ett svart linne. Kläderna jag redan hade på kroppen tog jag av och slängde de i högen tillsammans med de andra smutsiga kläderna jag haft hos Justin.
När jag fått på mig de rena kläderna knöt jag en rödrutig skjorta om midjan och satte min Los Angeles snapback på huvudet. Mitt klädval idag var rena motsatsen till vad jag hade haft igår på bion med Justin, men jag visste när man skulle klä upp sig och när man kunde vara lite mer avslappnad.
Mobilen plingade till sekunden senare och meddelade att han var framme.
Snabbt tog jag tag i mobilen och gick ut i hallen. Väskan slängde jag upp på axeln innan jag lämnade lägenheten. Jag såg till att det var låst innan jag tog mig ned för de få trapporna som fanns och steg ut. Justins röda Ferrari stod parkerad in till trottoarkanten och jag kunde inte sluta beundra den. Den var så cool och verkade så enkel att köra. Den var liten och snabb och man kunde bara sitta två i den. Jag älskade den.
”Där är den Alexandra jag känner.” hojtade Justin när jag öppnade bildörren och slog mig ned. Han syftade antagligen på min klädsel, som precis som han hade sagt var mer jag.
”Ja ja, här är jag”, mumlade jag ointresserat, ”Men fy fan vad jag älskar denna bilen. Den är så jäkla grym och skön och söt och fin och sexig och het och åhhh.”
”Babe? Är du säker på att du pratar om bilen? För det verkar som om du pratar om mig.” sade Justin självsäkert samtidigt som han svängde ut på gatan. Han kastade en blick på mig och flinade.
”Nej, jag är rätt säker på det jag säger. Denna bilen, wow. Jag ska önska mig en sådan av pappa.”


Justin parkerade bilen. Inte i sitt garage utan på en parkering till något som såg ut som en liten idrottshall eller liknande. Ingen annan syntes till i närheten men jag lade märket till att det även fanns några andra bilar parkerade på parkeringen.
”Justin, vad gör vi?” undrade jag förvirrat och kisade med ögonen genom vindrutan på byggnaden framför oss.
”Du får se.” svarade han samtidigt som han drog ut nycklarna ur tändningen. Vi klev båda ut ur bilen och gick sida vid sida mot ingången till byggnaden.
”Damerna först.” Justin bugade och höll dörren öppen för mig.
Vi gick igenom något som verkade vara ett litet stängt café innan Justin svängde till vänster och stannade framför en stor dörr.
”Det är lite folk jag vill att du ska träffa.” berättade han och gav mina läppar en lätt puss.
 
JB
"There's some people I want you to meet."

Jag gav klartecken i form av en nick innan Justin öppnade dörren och vi klev in i, som jag spekulerat, en mindre sportarena. Det fanns tre killar som sprang runt på planen och kastade med en basketboll.
När de fick syn på oss upphörde spelet och de började istället gå mot oss.
”Nej men titta, är det inte paret Justin och Alex.” ropade den ena killen. Jag kunde inte låta bli att bli sur. Justin hade berättat för de, även fast vi kommit överens om att hålla det hemligt. Isånfalla hade jag lika gärna kunnat berätta för Tyra.
Vännerna Justin och Alex. Vi är vänner.” Min röst lät kaxig när jag sade emot killen som påstått att vi var tillsammans, men det brydde jag mig inte om.
”Vi vet det tjejen, men vad fan, det är dags att Justin får sin tjej. Ni borde ta vänskapen till nästa nivå.” Nu var det den andra killen som hade öppnat munnen för att prata. Och orden som lämnade hans mun tydde på att de inte visste något trots allt. Ilskan som hade pyst inom mig försvann på några sekunder.
Justin skrattade och skakade lätt på huvudet, ”Lex, detta är mina vänner. Lil Twist, Lil Za och Marjor Ali. Twist, Za, Ali detta är min Alex.”
Twist var den som kallade mig och Justin par, Ali var han som tyckte vi skulle bli tillsammans och Za var han tredje. Utan att tänka mig för nickade jag samtidigt som jag repeterade deras namn i huvudet.
”Tjena killar." hälsade jag och försökte mig på en vinkning men som bara blev som en båge.
”Haha, heeeej tjejen! Välkommen in i familjen.” sade Twist glatt samtidigt som alla tre gick mot mig i en gruppkram.
”Du kommer trivas så bra.” tyckte någon av dem. Jag kunde inte urskilja rösterna ännu.
Länge stod de och kramade mig innan jag kände en hand ta tag i min och slita mig ur deras omfamning.
”Okej guys, nu räcker det. Jag tror hon har fattat.” sade Justin med avundsjuka i rösten.
”Vadå är du avundsjuk Bieber?” undrade jag och drog åt mig min hand.
”Nej, aldrig det Smith. Vad får dig att tro en sådan sak?”
”JB du är avundsjuk, men spelar roll för nu tycker jag vi spelar lite basket.” sade Ali och tog upp en boll som låg på golvet bakom honom. ”Vi kör tre mot två.”
”Jag är inte med Justin!” ropade jag snabbt och sträckte upp en arm i luften, som om jag vore i skolan. Alla förutom Justin skrattade och jag ryckte på axlarna åt deras skratt.
”Va? Varför inte?” undrade Justin sorgset, som om jag hade sparkat honom på smalbenet och sedan sagt att jag inte ville vara hans vän längre.
”Jag vill vara med i det vinnande laget.” svarade jag kaxigt och blinkade mot honom ett flertal gånger.
”Uuuuuh.” tjöt resten av gänget i mun på varandra.
”Okej så jag, Alexandra och Za i ett lag och ni två i det andra?” Ali fick det att låta som en fråga. Justin och Twist nickade enkelt, även fast det såg ut som att Justin blev tvingad till det.
”Whatever.” muttrade Justin surt.
Vi började röra oss längre in på planen. Justin slöt upp vid min sida. ”Må bäste man vinna.” viskade han sexigt i mitt öra samtidigt som han klämde min rumpa.
Det enda som stoppade mig ifrån att springa fram till honom och kyssa honom var hans vänner som gick några enstaka meter framför oss.
Att hålla oss hemliga visste jag inte hur länge det skulle hålla. Tiden jag gissade på var iallafall inte tvåsiffrig.

Jag sneglade på Justin där han satt i förarsätet. Han satt spänt och var koncentrerad på vägen framför honom även fast vi redan svängt in på hans gata som han praktiskt taget kunde i sömnen.
Mitt lag hade vunnit. Med 20 poäng och som jag hade uppfattat det den tiden jag känt Justin, så hatade han att förlora. Sedan att vi twittrat och instagrammat om hans och Twists förlust måste ha gjort honom surare än vad han redan var.
”Babe.” viskade jag mjukt och vred på mig så att jag satt vänd mot honom när han svängde in på sin uppfart.
Inget svar. Han tog upp fjärrkontrollen till garaget för att trycka på en knapp som skulle öppna dörren utan att se på mig. Dörren öppnades sakta och mitt tålamod började ta slut.
”Babe, var inte sur. Snälla.” kved jag när Justin snyggt och prydligt parkerat Ferrarin bredvid sina andra bilar.
”Jag är inte sur.” svarade han iskallt och drog ut nycklarna. Han skulle just öppna dörren när jag stoppade honom.
”Vänta.” Jag knäppte upp mitt bälte och klättrade över till hans sida. Jag satte mig gränsle över honom och placerade mina händer på hans axlar.
”Alex, vad är det? Jag har inte tid med detta.” Han vände bort huvudet och såg ut genom fönstret.
”Jo det har du. Jag ska få dig på bättre humör. Luta dig tillbaka och njut.” viskade jag och kysste hans läppar. Han slappnade av en aning i samband med att jag fortsatte massera hans mjuka läppar.
Justins händer letade sig motvilligt upp till min midja. Han ville ha mer, men han ville inte visa sig svag.
Jag började gnida mig mot hans skrev. Mina fingrar flätade jag samman bakom hans nacke och tryckte han närmare mig - om det ens vore möjligt.
”Alex...” mumlade Justin mot mina läppar. ”Vad håller du på med?”
Jag ökade takten i mitt gnidande. ”Tyst och njut bara.” viskade jag. Sakta drog jag mina händer längs med hans bröst och ned till hans byxkant. Jag knäppte sakta upp hans byxor och drog ifrån kyssen. Justin såg förvirrat på mig. Jag placerade händerna på hans kalsonger och med lite hjälp från Justins sida drog jag ned de tillräckligt mycket för att kunna se hans, ”Jerry” som hans fans kallade honom. Jag skrattade.
”Vad?” undrade Justin bekymrat, nästan förolämpat. Då slog det mig - han kanske hade trott att jag skrattade åt den.
”Nej jag bara tänkte på vad dina fans kallar den.” skrattade jag snabbt fram som förklaring.
Justin skrattade, ”Vad fan Lexie... Ofta du tänker på det nu?”
”Men vadå? Haha ska jag tänka på det när jag dansar eller? Håll käften nu.”
Jag böjde mig ned med händerna om honom och slickade mig om läpparna innan jag stoppade den i munnen. Sakta började jag suga, upp och ned, noga med att inte ta in hela hans längd.
Jag lekte med min tunga mot honom för att ta in hans smak. Försiktigt ökade jag takten en aning men nu med hela längden i munnen. Justin spände sig och lade händerna på sätet, som om han ville hålla fast sig.
”Jävlar babe!” stönade han. Jag log inombords. Jag hade lyckats. Detta var första gången jag gjorde detta så mina improvisioner hade visst lyckats.
Jag saktade ned farten igen för att försiktigt, knappt märkbart, dra med tänderna längs med hela honom. Ett lågt stön lämnade Justins läppar och jag repeterade samma sak igen.
”Snabbare älskling.” kved Justin. ”Jag är snart där.”
Jag sög sakta ytterligare en gång för att reta honom, innan jag ökade takten. Jag sög och slickade när jag plötsligt kände min mun fyllas med en vätska och Justin slappnade av.
Vätskan var varm och tjock och den smakade salt. Men jag tyckte om det. Jag svalde vätskan och gjorde rent Justin innan jag satte mig upp.
Justin hjälpte mig dra upp hans kalsonger och jag knäppte hans byxor innan jag satte mig tillrätta över honom.
Han placerade händerna på min rumpa och höll fast mig. ”Det är inte så att jag inte tyckte om det, jag älskade det. Du var så duktig älskling. Men varför gjorde du det?” Jag log och gav hans läppar en snabb puss innan jag lutade mig tillbaka mot ratten för att se på honom.
”Du var sur och jag var sugen på att testa. Så jag tänkte att jag kunde få dig på bättre humör samt prova på att få göra det.” berättade jag ärligt. Jag hade faktiskt velat prova ett tag, men aldrig fått chansen.
”Aw, nästa gång behöver du inte vänta tills jag blir sur för att prova på sådana saker.” sa Justin när jag klättrade över till mitt säte.
”Så nu erkänner du att du var sur?” undrade jag och klev ut ut bilen.
”Jag hatar att förlora.” nickade han och låste bilen. Han tog min väska ifrån mig och tog tag i min hand. Vi gick tillsammans mot dörren som ledde in till huset.
”No shit?” retades jag. ”Ska vi se om jag kan slå dig i något annat med? Du får gärna bli sur ofta.” skämtade jag.
”Din lilla kåtis, är du så sugen?” Vi kom in i hallen och Justin slängde sina nyklar på byrån som fanns där innan han gick upp mot sovrummet.
”Jag är alltid sugen på dig.” svarade jag. Snart därefter började jag springa i trapporna. ”Sisten upp måste massera den andras fötter.” ropade jag satte fart. Jag slängde upp sovrumsdörren och slängde mig på sängen.
”Mina fötter önskar en massage.” sade jag och pekade på mina fötter.
”Och ”Jerry,” sade Justin och gjorde cituationstecken, ”önskar även han en massage eftersom jag förlorade igen.” Justin slängde väskan på golvet och satte sig på sängen.
”En gång...” Jag avbröts av Justins telefon.
Justin fiskade upp sin iPhone och lät sedan sitt finger glida över skärmen för att svara. Han hälsade inte på personen som ringde utan satte på högtalaren istället.
”Vi båda hör dig nu.” berättade Justin för personen - som fortfarande var okänd för mig - som hade ringt. Nyfiket sneglade jag ned mot skärmen och skymtade Scooters namn. Med ens blev jag orolig över varför han ville prata med oss båda.
”Ni två. Mitt kontor om en timme. Vi har lite saker att prata om.”
Ännu en cliff-hanger... många såna nu, men nästa kapitel slipper ni! PROMISE.

Nå, vad tyckte ni nu då? ;) Lite mer intimt mellan Jalex, höhöh. Detta är skrivet utav mig, Ema, and me only :) Hoppas ni gillade det! Mushlove, E.

Kommentarer

Malin skriver:

MEN SLUTA JAG VILL JU VETA VAD HAN VILL :(
NÄR KOMMER NÄSTA, SNART?

De var verkligen jätte bra, som vanligt.

Datum: 2013-08-15 - Tid: 00:32:56 -


Miriam skriver:

Skjut mig, vad braaaaaaaa

Datum: 2013-08-15 - Tid: 00:41:40 - URL: http://likebieber.webblogg.se


Thilda skriver:

Ja vad ska man säga förutom lika otroligt bra kapitel som alltid! :DDDD. Längtar till nästa och vill verkligen veta vad scooter hade och säga som var så viktigt!!

Datum: 2013-08-15 - Tid: 00:56:21 -


Saga skriver:

Bra kapitel, ny blev jag ashype av slutet mitt i natten! D:
MERMERMERMER

Datum: 2013-08-15 - Tid: 00:59:58 - URL: http://justinstoories.blogg.se


Hanna skriver:

Asbra!!!!!!! MERMERMERMER

Datum: 2013-08-15 - Tid: 01:00:52 -


Anonym skriver:

Man fick se en lite mer "dirty-Alex"
I like it ;)

Datum: 2013-08-15 - Tid: 01:01:45 -


josefin skriver:

Blev förvånad att du la ut den nu :3 den skulle ju komma idag om nu inte en till kommer idag.. :3 sjukt roligt att läsa.

Datum: 2013-08-15 - Tid: 03:14:40 -


Nina skriver:

Skit bra kapitel längtar tills nästa due så himla bra love it<33

Datum: 2013-08-15 - Tid: 08:17:40 -


Anonym skriver:

Jättebra! <3 när kommer nästa kapitel? :)

Datum: 2013-08-15 - Tid: 08:53:00 -


Adina skriver:

Sjuuukt bra

Datum: 2013-08-15 - Tid: 09:23:56 -


Anonym skriver:

oh myspys hehe ;) nä men riktigt bra kapitel "roligt" kan man säga så? att läsa hur hon gjorde han glad Your a dirty Belieber ;) <3

Datum: 2013-08-15 - Tid: 09:46:13 -


Michelle skriver:

Jag gillar det :)

Jag har en fråga hur kommer det bli med uppdateringen nu när skolan börjar?

Svar: Den kommer återgå till hur den var innan sommarlovet :)
MyyBieberStoory

Datum: 2013-08-15 - Tid: 10:33:48 -


Hanna skriver:

OH NO FICK DOM BILDER PÅ JALEX I BILEN NÄT DET BLEV INTIMT? GUUUD SÅ BRA SKRIVET

Datum: 2013-08-15 - Tid: 11:04:00 -


Linnea skriver:

OMG men kan det inte ha varit en paparazzi utanför Justins bildörr och tagit bilder på de när Alex tog hand om Jerry hihi

Datum: 2013-08-15 - Tid: 11:39:24 -


Anonym skriver:

Undra vad han vill :O ;) meeeer!

Datum: 2013-08-15 - Tid: 12:07:52 -


Maria :* skriver:

Älskar när Justin blir sur när han förlorar. Jätte bra kapitel!

Datum: 2013-08-15 - Tid: 12:14:17 -


Celebnovell skriver:

Din retsticka! Du är ju nästan värre än Justin med sin "SOON" =/
Helt perfekt trots att jag är nyfiken på vad nästa kapitel har att ge! :P♥

Datum: 2013-08-15 - Tid: 12:50:50 - URL: http://celebnovell.blogg.se


Anonym skriver:

gosh, I can't..! ;)
Kapitlet var asbra!! :D

Datum: 2013-08-15 - Tid: 12:56:01 -


Emelie skriver:

gryyymt bra :D
ni e bäst !

Datum: 2013-08-15 - Tid: 13:08:01 -


Agnes skriver:

Lika bra som vanligt! :)

Datum: 2013-08-15 - Tid: 13:38:09 - URL: http://justinbdrew.blogg.se


Anonym skriver:

Gillar när det blir lite dirty mellan Alex och Justin, höhö! Kan inte vänta tills nästa kapitel!

Datum: 2013-08-15 - Tid: 13:58:35 -


Anonym skriver:

Bäääääst ! Vill ha nästaaa <33

Datum: 2013-08-15 - Tid: 16:42:09 -


AMANDA skriver:

SÅ BRA JAG DÖR

Datum: 2013-08-15 - Tid: 16:43:48 -


Mickis skriver:

Oh god dammit, otroligt grymt kapitel!
I want more.. ;)

Datum: 2013-08-15 - Tid: 16:51:02 -


Camilla skriver:

Shit! Det var grymt!!

Datum: 2013-08-15 - Tid: 21:03:50 -


Rebecca ツ skriver:

Grymt bra!

Men nu vill jag veta vad Scooter ville jöö..

Datum: 2013-08-16 - Tid: 00:11:27 -


Belis skriver:

Ni dödar mig seriöst vill bara läsa meeeer

Datum: 2013-08-16 - Tid: 10:42:15 -


Liv skriver:

Awesomw kapitel !!

Datum: 2013-08-16 - Tid: 15:07:09 -


Elin skriver:

SÅ BRA

Datum: 2013-08-16 - Tid: 16:49:08 -


Alice Gong skriver:

👍👍👍👍👍

Datum: 2013-08-16 - Tid: 16:53:12 - URL: http://thatbieber.blogg.se/


MBS FAN!!! skriver:

Omg awesome!!!

Datum: 2013-08-16 - Tid: 17:52:06 -


Anonym skriver:

OMGOMGOMG
BEROENDEEE
MEEEEEER!!

Datum: 2013-08-17 - Tid: 13:52:52 -


Matilda skriver:

Skit bra!!ni måste fortsätta på den här ett bra tag till vill inte att den ska ta slut lixsom!!!

Datum: 2013-08-17 - Tid: 15:02:05 -


Elvira culesker skriver:

Ni är sjukt grymma !! Smälter varje gång jag läser ett nytt kapitel. Och det blir bara bättre och bättre ! <33333

Datum: 2013-08-17 - Tid: 20:48:18 -


Malin skriver:

KOMMENTERAR IGEN FÖR ATT JAG VILL VERKLIGEN HA NÄSTA KAPITEL

Datum: 2013-08-17 - Tid: 21:07:35 -


Nicki skriver:

Vill bara läsa mer!!
Ni dödar mig!!💜💜👍👍

Datum: 2013-08-18 - Tid: 01:23:16 -


Amanda skriver:

SÅ BRAAA!

Datum: 2013-08-18 - Tid: 12:28:38 -


Anonym skriver:

Meeeeer!

Datum: 2013-08-18 - Tid: 12:44:00 -


Nina skriver:

Assssss grym

Datum: 2013-08-18 - Tid: 17:09:04 -


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:
Trackback