FRIGHTENED OF LOVE - 4

Previously: Jag gick mot städskrubben där jag tog ut städvagnen innan jag gick in i rum 200.
När det rummet var färdigstädat fortsatte jag till 201. Och 202. Och 203. När jag klev in i 203 tycktes jag höra konstiga ljud. Det lät som om någon hade sex… men Diamond hade sagt att rummen var tomma, så jag litade väll på henne. Med snabba steg gick jag in i rummet och möttes av en chock. Jag skulle ha litat på min instinkt. Det var några som hade sex. Tjejen skriade till och tryckte lakanet mot sitt nakna bröst. Killen rullade över på madrassen med täcket över underkroppen. Då stannade mitt hjärta. Det var ju Justin fucking Bieber.

 

 

”Hörde du inte att det flåsades här inne?”, morrade Justin irriterat mot mig. Med tanke på att han var naken, skämdes jag väldigt mycket och kunde inte svara. Tjejen gled snabbt i sin klänning under täcket för att sedan lämna hotellrummet.

”Han är bara din.”, viskade hon i mitt öra innan hon slängde igen dörren. Justin hade ställt sig upp och blottade nu alltihop. Rumpan, magen och… hans sak.  

”Asså jag kanske borde gå. Säg till när du är klar.”, suckade jag och drog en hand genom mitt hår. För första gången på länge skämdes jag verkligen. Jag! Noelle Hastings, bad-assen från Dallas, oönskad av sina egna föräldrar, skämdes. Det var verkligen en syn…

”Stanna.”, tyckte Justin drygt. Jag lutade mig trött mot väggen bredvid mig med blicken på lampan som sken starkt uppe i taket. ”Vad heter du?”

”Varför bryr du dig?”

”Du gick nyss in på mitt hotellrum när jag låg naken. Med en tjej.”

”Och? Det är inte första gången jag ser någon ha sex. Och du är Justin Bieber, det är inte en konstig sak. Du har sex varje natt…”, fräste jag som en katt som hade blivit slagen av någon.

Han skrattade ironiskt, ”Vadå? Är du en sån där ’Belieber’ som stalkar mig eller?”

”Nej, men man läser väll tidningen? Jag hade några kompisar hemma i Dallas som—”

”Jaså, du är en country girl.”, dömde han mig med ens och drog på sig sin t-shirt. Jag skakade på huvudet innan jag slängde över hans glasögon till honom, som hade legat vid mina fötter.

”Jag bodde faktiskt i innerstaden. Döm inte Dallas, du har aldrig varit där.”, fel. Där hade jag fel.

”Du snackar med Justin Bieber, han som var superkänd för, vadå, 1 år sedan? Såklart jag har varit där, hos er dryga Texas-Bor. Det var inte trevligt.”, svarade han spänt. Jag log stelt.

”Nej, men är du så säker på att du var trevlig mot oss?”, försvarade jag min hem stat.

”Jag var trevlig mot dig, och kolla hur du beter dig.”, antydde han och drog på sig sina solglasögon.

”Pfft… trevlig och trevlig? Du frågade vad jag hette.”

”Och du har fortfarande inte svarat.”, flinade han som om detta endast var en lek för honom. Men det  var det väll… Justin Bieber brydde sig inte om annat än sprit, sex och lekar. Det var det han livnärde sig på.

”Du behöver inte veta.”, tyckte jag irriterat och skulle precis påbörja en ny mening när Stewart stack in huvudet.

”Noelle! Vad gör du? Stör inte gästerna!”, röt han irriterat innan han drog ut huvudet igen.

Justin skrattade, ”Så Noelle är det? Jag heter Justin..”

”Åh snälla. Lek inte trevlig Justin, du vet väll att alla vet hur du egentligen är?”, väste jag.

”Ja, såklart. Men vad är en lek om man inte startar den?”, flinade han innan han slank ut genom dörren, förbi mig. En kvävd suck lämnade min mun, och jag himlade med ögonen.

”Bitch.”, väste han då han fortfarande stod vid dörren. Jag höjde på ögonbrynen, en aning förolämpad.

”Ursäkta mig? Ska du säga, jävla hallick.”, röt jag och korsade armarna över mitt bröst.

”Jag? En hallick? Well, då äger jag dig min söta hora.”, svarade han sammanbitet. Där gick droppen.

”Du känner inte mig. Och du börjar kalla mig bitch? Var försiktig Bieber, hämnden kommer.”

”Lycka till.”, tyckte han och gick sedan in i hissen som bara en sekund senare slog igen dörrarna. What the fuck hade nyss hänt?

 

”Upp då Noelle! Du ska ta mig till skolan idag!”, ropade Dina otåligt från sin säng.

”Jag börjar klockan 10 Dina, så snälla, låt mig vara ifred!”, skrek jag och tryckte huvudet mot kudden. Dina kom fram till mig med en pipig suck.

”Klockan är halv 9 faktiskt. Du kanske vill duscha? Hunter väntar där nere också, hans limousine ska skjutsa oss.”, log hon glatt. Bara för att det var Hunter reste jag mig upp och klampade iväg mot badrummet där jag gled ur min pyjamas innan jag klev in i dusch-kabinen.

Dina flätade glatt mitt hår när jag hade kommit ut ur duschen. Jag klampade fram mot min garderob där jag drog ut min skjorta som jag hade fått av Cece, skolkjolen, ett par nylonstrumpbyxor och en svart cardigan. Väl påklädd sminkade jag mig innan jag släppte ut flätan. Mitt hår hade hunnit bli lite lockigt i alla fall…

”Mamma har lämnat frukost!”, ropade Dina från köket. Jag gick dit med snabba steg så att det ekade i lägenheten. Hunter hade gett mig ett par Jeffrey Campbell skor igår, som jag valde att använda idag. När jag kom in i köket kollade Dina upp på mig med stora ögon.

”Vad vacker du är… Jag vill bli som du när jag blir stor.”, erkände hon glatt. Min hals tjocknade till så att Yoghurten inte slank ned.

”Nej. Du ska inte bli som jag Dina, du ska bli bättre. Lyssna på mig, okej? Du ska inte det.”

”Okej okej… men det är faktiskt mitt liv.”, inflikade hon leendes. Jag rufsade till hennes hår och reste mig sedan upp.

”Ska vi gå ned till Hunter nu då?”, frågade jag med en gömd suck i rösten. Dina höjde och sänkte flörtigt på ögonbrynen.

”Woho, Noelle och Hunter sitter i ett trädd, P-U-S-S…”, började hon sjunga innan jag stoppade henne genom att slänga hennes jacka på henne.

”Klä på dig.”, beordrade jag henne och gick sedan ut i hallen för att själv dra på mig min jacka. Den var ju fin och så, men jag ville inte ha den på mig bara… När Rosie hade gått förbi skolan igår och sett mig utan jacka vid lunch hade hon fått spel. Så bara därför hade jag på mig den.

”Kom då Dina!”, skrek jag gällt. Hon kom utspringandes ur köket med sin stora väska på ryggen. Den där tjejen ska få en ny väska i födelsedagspresent… Vi gick ned för trappan och ut på gatan. Det var nästan dubbelt så kallt ute idag som det hade varit igår.

”Kommer du hem ikväll?”, frågade Dina snabbt medan vi gick mot Hunters limousine.

”Nej. Jag sover över hos Cece. Säg det till din mamma.”, bad jag henne innan jag drog upp dörren till den. Dina hade tydligen träffat Hunter samma dag som han kommit så dem var inte främlingar direkt.

”Hej!”, hälsade han och pressade sina läppar mot mina i en mjuk kyss. Endast för att Dina satt där så avslutade jag den. Dina babblade hela resan till skolan om hennes drömmar om College. Tjejen gick inte ens i High School än! När hon äntligen hoppade ut vid sin skola vände Hunter sin uppmärksamhet mot mig.

”Vad är det?”, undrade han och flätade samman våra fingrar. Jag skakade på huvudet.

”Inget.”, ljög jag med ett fejkat leende. Han lade en hand under min haka för att höja min blick.

”Noelle… säg sanningen.”, bad han milt. En uppgiven suck lämnade min mun.

”Igår på jobbet så… kom jag på Justin Bieber ha sex med en tjej.”, fick jag snabbt ur mig och smackade samman mina läppar.

”Va? Bieber? Vad fan gör han i New York?”, flämtade Hunter med blicken på våran skola tvärs över gatan istället. Jag rynkade oförstående på pannan.

”Vadå? Känner du honom?”, frågade jag snabbt. Hunter kollade återigen på mig.

”Nej… inte direkt… eller, där jag bodde förut, i L.A, han var också där då. Han brukade sälja till mig.”

”Sälja? Som vadå? Droger?”, viskade jag med ett leende lekandes på läpparna. Hunter nickade. ”OMG. Bieber verkade inte vara en langare…”

”Nej, han överförde bara. Det är hans kompis, Jonathan, som är själva langaren.”, förklarade han kort. Jag nickade förstående. Justin Bieber, en langare, före detta popstjärna, hade snackat med mig om att jag var en hora? Snacka om att han själv sålde sig till den där jävla Jonathan.

”Men säg inget ord om det till någon.”, sa Hunter snabbt därpå. Jag mötte hans blick, halvt leendes.

 

Tumblr_madfsnqlr51qiqcvgo1_500_large

 

”Vadå? Är Justin Bieber rädd för att det ska komma ut till paparazzis?”, skrattade jag ljuvt.

”Nej, men hans familj hatar honom redan så att det räcker. Han skulle hamna i knipa om—”

”Men seriöst Hunt, han är en langare. Justin Bieber är en fucking rebell! Jag var inte rädd för vad mina föräldrar tyckte om mig.”

”Han kanske ser saken annorlunda? Inte vet jag…”, suckade Hunter trött.

”Har du något mer smaskigt om honom som jag skulle kunna sprida vidare?”, frågade jag oblygt. Hunter spärrade upp ögonen mot mig.

”Är du dum i hela huvudet?! Jag berättar ingenting Noelle. Sorry babe, men nej.”, utbrast han med händerna höjda vid ansiktet. Jag satte mig gränsle över honom med händerna om hans hals.

”Kom igen! Han kallade mig Bitch och hora…”, mumlade jag dramatiskt. Hunter suckade ilsket.

”Det låter som Bieber det… okej…”, gav han upp. Ett leende spreds på mina läppar. ”Jag vet att du kommer sprida det här direkt, men Noelle, det är ett känsligt ämne för Justin. Men det här är det hemskaste jag har om honom… när Justin var riktigt hög en gång så slog han till sin mamma, och slutade inte förrän hon hamnade på sjukhus.”

Det var tragisk. Skulle jag kunna göra det mot honom? Hans mamma om mest skulle ju ta det riktigt hårt om det kom ut i Media. Skuldkänslor etsade fast sig inom mig, så jag valde att skita i det.

”Jag hittar bara på något.”, grumlade jag med tjock röst. Hunter kramade stolt om min hand.

”Säg att han… har AIDS eller något.”, föreslog han och slog sedan upp dörren. Cece stod utanför med ett stort leende på läpparna.

”Ikväll blir det party!”, tjoade hon lyckligt. Jag applåderade dystert åt henne, vilket fick henne att haja till. Hon kollade på Hunter med en dömande blick.

”Vad har du nu berättat?”, muttrade hon och lade armen runt mina axlar. Han skakade på huvudet.

”Han har inte sagt något.”, försäkrade jag henne innan Hunter hade hunnit säga något. ”Är bara riktigt trött. Hunter kom lite tidigare än jag hade förväntat mig i morse…”

”Okej! Här då.”, log hon och räckte över sin Is-Latte från Starbucks. Jag tog en svalkande klunk utav den, kände hur koffeinet spred sig i min kropp. I mitt system. Leendes drack jag upp det sista av det. Rektorn stod och pratade med Heather om något när vi kom fram till trappan.

”Vad pratar dem om?”, frågade jag Cece diskret. En av Heathers svansar gav mig en sur blick.

”Maskerad balen som är om… öh… en månad?”, skrattade Cece med en hand på midjan.

”Har du någon dejt?”, frågade jag henne med höjda ögonbryn. Balar hade alltid intresserat mig, tillochmed som liten flicka älskade jag balar.

”Nej, men jag hittar nog en… Josh eller Julian ska jag ta.”, berättade hon glatt.

”Det är ju samma person? Och han heter inte ens så, han heter Jim.”, skrattade Hunter vid min sida. Cece ryckte på axlarna.

”Strunt samma. Jim då. Vem ska du gå med då… Hunter?”, frågade hon och vickade på ögonbrynen. Hunter böjde sig ner för att kyssa mig, vilket Heather såg men valde att ignorera.

”Ja, det var nog svaret på frågan.”, log han innan han kramade om min hand. Jag log stort och gick upp för trappan. Det var fredag, så den här skoldagen skulle jag klara utan skolk.

 

 

”Så vadå, du bara kallade honom en Hallick?”, upprepade Cece ännu en gång och räckte över ciggaretten till mig. Jag drog ett djupt bloss innan jag svarade.

”Men ja Cece. Hur svårt kan det vara att smälta in det?”, nickade jag skrattandes. Hon himlade med ögonen.

”Jag bara… tja, du får se… men vi ska dra förbi min mammas jobb. Hon jobbar där.”, sa hon och pekade bort mot den stora Dolce & Gabanna byggnaden. Min haka föll bokstavligen mot marken.

”Coolt.”, sa jag bara när jag hade samlat mig. Cece skrattade och slog upp dörren åt mig.

”Hon äger det.”, rättade hon sedan sig själv när vi stod i hissen påväg upp till våning 10.

”Awesome… men vad ska vi göra här egentligen?”, undrade jag, lutandes mot den bruna väggen i hissen.

”Hämta våra special sydda klänningar!”, tjöt Cece lyckligt med höjda axlar. Jag kramade glatt om henne. ”Har man en mamma som har denna sitsen, så har man.”

”Verkligen, tack!”, flämtade jag och klev ut ur hissen som hade stannat. Cece började gå mot en glasdörr som ledde till ett kontor med namnet ”Eleanor Bliss.”

”Du kan slå dig ned där, jag kommer om en sekund. Måste bara hämta ett access kort.”

Jag gjorde som Cece bad mig, och slog mig ned i den alldeles för bekväma fåtöljen. Uttråkat, började jag bläddra i ett gammalt exemplar utav Elle då hissen plingade till igen. Min blick for dit, och jag mötte en blick jag aldrig anat möta här. Eller flera blickar om jag ska säga så.


Vilka blickar tror ni hon möter? Många tror säkert Justin, men ni får see! :D Hihihi, busigt, men Kommentera!


Kommentarer

mooa skriver:

den bästaste i hela världen kommenterar på dne bästaste bloggen i världen! Super bra LIIIIIIV!!!

Datum: 2012-10-17 - Tid: 20:25:38 - URL: http://justinnovells.webblogg.se/


Ronja skriver:

amazing xD

Datum: 2012-10-17 - Tid: 20:34:58 - URL: http://simpleaswords.blogg.se


Anonym skriver:

Omg sååå bra !!

Datum: 2012-10-17 - Tid: 20:38:53 -


Emelie skriver:

As bra, snälla mer ikväll!!! <3

Datum: 2012-10-17 - Tid: 21:12:18 - URL: http://bieberrstorys.blogg.se


cici skriver:

fettttttttt braaaaaa

Datum: 2012-10-17 - Tid: 21:17:40 -


Anonym skriver:

Omg skynda!!! Vill läsa så mycket som möjligt av din! Skit spännande!:))

Datum: 2012-10-17 - Tid: 21:24:29 -


alwaysbieberfever.blogg.se skriver:

OOMG! MEER!!!!!<333

Datum: 2012-10-17 - Tid: 21:25:38 - URL: http://alwaysbieberfever.blogg.se


ema skriver:

Åhh snälllaaa meeeer!!!! och det väääldigt snart!!!!

Datum: 2012-10-17 - Tid: 21:37:57 - URL: http://emadobraca.devote.se


Ebba skriver:

Älskar denna novellen!!!! Vill ha mer nu :)<33

Datum: 2012-10-17 - Tid: 21:43:08 - URL: http://www.twitter.com/JerrysBitch


Evelina skriver:

Super bra!!

Datum: 2012-10-17 - Tid: 22:08:39 -


Belieber skriver:

Hoppas Justin!! Dom måste börja träffas... ;)
Hihi, du skriver så sjukt bra!!

Datum: 2012-10-17 - Tid: 22:34:11 -


sara skriver:

snälla skriv mera i kväll

Datum: 2012-10-17 - Tid: 22:38:49 -


becks skriver:

super bra:) mmmmeeeeeerrr

Datum: 2012-10-18 - Tid: 15:41:48 -


Mandiish skriver:

Skitbra en sak bara som kanske nt är så snällt men..


JAG BLIR SÅ SUR PÅ JUSTIN! HAN SKULLE ALDRIG LÄMNA SINA BELIEBERS OCH I TE BÖRJA RÖKA GRÄS "slår ner är vas" aaaaahhhhhh!

(Får damp) ja :) tack<3 ville bara säga det

Älskar din novell kram<3

Datum: 2012-10-18 - Tid: 15:47:50 - URL: http://Novellonedirection.Devote.Se


Romina skriver:

Det kanske är Heather och hennes gäng, eller så kanske det är Justins "gamla" crew.. typ som hans mamma och sånt.

Datum: 2012-10-18 - Tid: 16:35:54 -


Becka skriver:

Grymt bra!

Datum: 2012-10-18 - Tid: 18:22:57 - URL: http://beckagoesrandom.blogg.se


Michelle skriver:

I love it.

Datum: 2012-10-18 - Tid: 19:57:59 - URL: http://twitter.com/michan_94


Anonym skriver:

OMG så jävla bra !

Datum: 2012-10-18 - Tid: 22:12:08 -


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback