FRIGHTENED OF LOVE - 2

Previously: När vi hade ätit upp hjälptes vi alla åt med att duka undan. Dina och Rosie slog sig ned tillsammans i den stora bäddsoffan som var Rosies säng med tv:n på. Det gick någon frågesports tävling på tv:n vilket inte intresserade mig alls, så jag gjorde mig redo för natten och slog mig ned i min säng. Stjärnorna syntes knappt på himmelen här i New York. Tutandes bilar, och musik från fester hördes utanför fönstret. En sekund längtade jag hem till mitt egna rum i Dallas, men den längtan försvann sedan. Jag längtade bara hem till Cas… åh, Cas… det tog ett tag, men till slut somnade jag.

 

 

När jag vaknade upp så var lägenheten tom. Mitt alarm hade inte gått ännu, vilket gjorde att jag hade ännu längre tid på mig innan skolan började. Trött som jag var reste jag mig upp ur den varma sängen. Hela min kropp var slö och tung. Men jag lyckades ta mig till badrummet, där jag kravlade mig ur min pyjamas och in i duschen.

Jag virade en handduk runt mitt hår och kropp när jag var klar innan jag gick ut tillbaka till sovrummet. Min skoluniform hängde som Rosie hade sagt i garderoben. Den bestod av knästrumpor, en kjol och en vit skjorta. Väl påklädd, såg jag hur tantig jag såg ut i den, men det fick väll duga… jag torkade mitt hår och satte sedan upp det i en hästsvans på huvudet. Rosie hade plockat fram ett äpple och lite yoghurt till mig innan hon hade gått i morse, så jag tog det och satte mig ner på fönsterbrädan som skötte ut över Manhattans gator. Taxi bilarna tutade där nere, människorna gick fram och tillbaka i hastig fart. Jag önskar bara jag aldrig blivit född. Fast då skulle jag aldrig träffat Cas… jag önskar bara jag hade fötts i en annan familj, med Liam. Åh, Liam… uppgivet reste jag mig upp och gick ut i köket igen. Klockan hade slagit halv 8, så jag gjorde mig redo för att lämna lägenheten. Rosie hade lagt en nyckel till mig på den lilla pallen i hallen, så när jag hade dragit på mig mina skor och jacka så gick jag ut ur lägenheten med nyckeln i handen.

Löven yrde runt min kropp när jag kom ut från trapphuset. Ett stort moln av rök från Pongs resturang sköts mot mig. Hostattacker började komma ut ur min strupe och jag skyndade mig därifrån. Jag drog upp min mobil ur jackfickan för att klicka upp sms:et med kartan som Rosie hade skickat till mig imorse. Jag började gå framåt med blicken ned i mobilen då jag krockade in i någon. Jag kollade förvirrat upp och mötte ett snett leende.

”Förlåt.”, ursäktade sig killen med en raspig, hes röst. Jag bet mig löst i underläppen och granskade honom. Perfekta käkben, svart hår, ljusrosa perfektformade läppar… snyggt… Han bar en likadan uniform som jag, förutom att hans var till för killar.

”Det är okej. Du, går du på Fidelity School of Manhattan?”, hasplade jag ur mig och lät mobilen glida ned i fickan igen. Han nickade lätt och kollade på min uniform som han knappt hade lagt märke till förrns nu.

”Japp. Och du är ny… det är inte vi får in nya elever i mitten av oktober. Hittar du inte eller?”

”Nej.”, erkände jag lika snabbt som jag ångrade det. Han måste tro att jag var någon lantis från Iowa eller något sånt.

”Okej… men då följer jag dig då.”, skrattade han mjukt och gick över gatan. Jag sprang nervöst efter för att inte tappa bort honom. Han var snygg, jag kan inte förneka det. ”Vad heter du förresten?”

”Jag? Noelle. Och du?”, frågade jag tillbaka och drog upp min väska längre upp på axeln. Han log stort.

”Hunter.”, svarade han snabbt och log självsäkert mot mig. Jag bet mig löst i underläppen ännu en gång innan jag drog upp mitt ciggpaket ur jackfickan. Jag tände den och drog ett djupt bloss.

”Har du en extra till mig?”, frågade Hunter oblygt. Överraskat räckte jag över mitt paket. Han drog ut en ciggaret som han detsamma som jag tände. ”Du såg inte ut som en bad-ass tjej ska jag säga.”

”Inte du heller om jag ska vara ärlig.”, ljög jag besviket över att ge det intrycket. ”Men du har inte sett min andra sida ännu. Hemma i Dallas var det festa, ligga och röka hela tiden. Det är därför min piss… öh… Ella skickade hit mig.”

”Ella? Din morsa? Jag förstår att du inte använder ordet mamma om hon var så självisk att hon skickade iväg dig.”

”Hur förstår du det? Du kom gåendes från det rika området på Manhattan?”, antydde jag och drog ännu ett bloss. Hunter skrattade milt till och drog en hand genom sitt svarta hår.

”Jag är fosterbarn. Mina föräldrar ville inte heller ha mig, så jag skickades till Atlanta, men där trivdes jag inte så jag gjorde uppror och skickades hit till Manhattan istället. Jag kom förra veckan. Familjen jag bor hos bor där uppe på det ’rika området’ som du säger.”, förklarade han snabbt innan han slängde iväg sin cigg i buskarna vid ett hus.

”Men om du kom förra veckan, hur kunde du då veta att skolan inte tog emot så många elever mitt i terminen?”

”För det var just så rektorn sa till mig.”, mumlade Hunter menandes med höjda ögonbryn. Jag suckade djupt och nickade förstående. Han var som jag. Rebellisk, oönskad och fest kille.

”Då får vi väll hoppas att vi hamnar i samma klass.”, flinade jag spydigt med en hand på midjan. Hunter stannade upp med blicken in i mina ögon medan han skrattade mjukt åt min kommentar.

”Ja, det skulle vara ett nöje…”, instämde han och nickade mot byggnaden bakom mig, ”vi är framme. Ska vi ses här efter skolan om vi inte hamnar i samma klass?”

”Visst.”, nöjde jag mig med och gick sedan upp för marmor trapporna. Utanför stod en tjej, lutad mot den beigea fasaden och rökte. Hennes nästan vita hår hängde ned för axlarna på henne. Hon hade stylat om hennes uniform rätt kraftigt. Kjolen var högre upp än min var, hon hade knäppt upp dem överstas knapparna på skjortan så att man såg hennes svarta spets BH därunder, hennes kavaj hade hon inte ens på sig, trots denna kyla.

”Varför har du på dig den där? Jag såg dig röka, du är som jag, så då borde du inte vara så instängd.”

”Min moster bad mig… men what the hell.”, tyckte jag drygt och drog av mig både jacka och kavaj, släppte ut håret, drog upp kjolen och knäppte upp skjortan lite. Som den blonda tjejen hade gjort, valde jag att trotsa vädret och strunta i jacka och kavaj.

”Det där var bättre. Jag heter Cece.”, hälsade hon med hand framräckt. Hon log stort.  Jag struntade i att krama om den eller något sådant, utan nickade bara.

 

Tumblr_lolr6hcelb1qaxlf4o1_500_large

"My name is Cece."

”Noelle.”

”Trevlig namn. Noelle… gillar du att festa?”, frågade Cece oblygt. Jag sköt fram hakan medan jag nickade.

Älskar.”, rättade jag henne. Alla förbigående elever stirrade storögt på mig. Jag hade valt att se lite sofistikerad ut för att göra gott intryck, men jag skulle ändå bryta ned det goda intrycket bara på någon timme, så varför ens bry sig?

”Det är en fest hos Noel på fredag. Häng med dit vetja.”, tyckte hon frestandes. Jag nickade och skulle precis svara då rektorn kom upp bakom mig. Jag hade sett en bild på hemsidan till skolan igår som Rosie hade visat mig, så jag visste vem rektorn var.

”Cecilia, fimpa ciggaretten nu.”, beordrade hon Cece. Att hon hette Cecilia störde inte mig, Cece lät bättre. Cece drog ett sista bloss innan hon gjorde som rektorn hade beordrat. Rektorns blick fördes mot mig.

”Noelle Hastings?”, undrade hon med eftertryck i rösten. Ett tjut spreds inom min kropp. Bra, hon fattade att jag inte var en lydig flicka.

”Ja?”, svarade jag uppnosigt. Hon rynkade ogillandes på näsan av min outfit.

”Du har fått kläderna för att ha på dig dem ordentligt. Visade inte din moster dig det?”, flämtade hon surt.

”Jag bryr mig väll inte? Det här är en skitskola, så varför inte tämja på reglerna? Jag är inte här för att stanna.”

Rektorn blev alldeles högröd i ansiktet, och alla som hade stanna för att lyssna på våran konversation oa;de till. Nu visste alla vem jag var, och att dem skulle akta sig för mig i alla fall.

”Återgå till ert.”, tjöt Rektorn täppt till alla elever som stod och kollade på oss. Dem lydde, och försvann in genom dem stora trädörrarna. Rektorn väste till innan hon själv försvann.

”Jag gillar dig… du lät henne inte tro att du var en ’snäll’ flicka. Det hände mig, och när jag visade det riktiga jag blev det dunder och kalas.”, suckade Cece uppgivet.

”Det hände med mig i min förra skola också…”, muttrade jag irriterat och drog upp min väska på axeln. Hunter kom uppgåendes på trappan mot mig och Cece med ett leende lekandes på läpparna.

”Så du har träffar Cece då Noelle?”, förstod han genast. Jag gav till ett fejkat, sockersött fnitter.

”Ja, och vi är bästa vänner!”, log jag flickaktigt. Cece skrattade lågmält till av mina fånerier. Jag drog koncentrationen mot Hunter återigen. ”Någon Noel har en fest på fredag… ska du dit?”

”Jag tror det…”, andades han flörtigt ut med blicken på mina läppar. Jag fuktade dem och lade en hand på hans nacke.

”Då ses vi där hoppas jag…”, mumlade jag in i hans öra. Cece drog mig till henne och vi gick in i dem fulla korridorerna. Då var det bara att gå till lektionen…

 

 

”Vart ska du?”, undrade Cece när jag gav mig av mot porten till skolan. Jag hade klarat dagen i alla fall…

”Till Hunter.”, svarade jag leendes. En tjej kom upp bredvid mig, med två andra tjejer bakom sig.

”Hunter? Ska du till min Hunter?”, väste hon irriterat. Hon bar en likadan utstyrsel som jag, förutom att hennes satt som den skulle.

”Din Hunter? Hunter är väll sin egna Hunter.”, käftade jag emot och lade en hand på min midja.

”Men jag har dibs.”, morrade hon lågmält. Jag kvävde ett skratt. Dibs? Som Barney i ’How I met your mother’ sa? Vem var hon egentligen?

”Vem tror du att du är?”, väste jag irriterat. Hon ödslade onödig tid för mig, Hunter stod säkert och väntade. Tjejen log hursomhelst.

”Jag? Heather Hastings.”, fnös hon, dock med ett stort leende lekandes på läpparna.

 

Tumblr_magw6pe5bi1r4tp4e_large

 "Me? Heather Hastings" 

 

”Jaha, då delar vi på efternamn. Noelle Hastings.”

”Jag bad inte att få veta ditt namn… Toalett Hastings.”, muttrade hon och gick iväg med sina svansar. Hunter kom småjoggandes mot mig nedför korridoren. Väl framme flåsade han ett bra tag innan han kunde prata.

”Jag fick kvarsittning ett litet tag, men du väntade…”, pustade han lättat ut. Jag granskade honom bekymrat. ”Vad är det Noelle? Har du ångrat dig?”

”Nej…”, började jag nervöst, ”det var en tjej, Heather. Är du tillsammans med henne Hunter?”

”Sen när bryr du dig om sådant? Jag menar, i vad du berättade om dig själv verkade du inte vara en sån som brydde sig.”

”Jag gör inte det. Men jag undrar bara så jag vet lite om vilka du har varit med.”, skrattade jag mjukt.

”OK. Jag låg med henne samma kväll jag kom hit. No biggie. Ska vi dra?”, suckade han och drog upp porten. Jag nickade och gick med honom ut. Vid trottoaren stod det en Limousine och väntade på oss.

”Min fostermamma ser till att ha den här till mig.”, förklarade han när vi hade placerat oss i den. Jag nickade förståendes.

”Okej.”, mumlade jag oberört. Jag brydde mig inte om hans morsa. ”Har du något att dricka hemma?”

”Min fosterfarsa har en flaska Vodka. Vi kan späda ut det med en flaska coca-cola så att dem inte märker något när dem kommer hem.”, föreslog han glatt. Jag nickade åt idén.

Vi åkte inte alls långt innan vi var hemma hos honom. Fasaden var stor, vit och hade majestätiska fönster som vätte ut mot gatorna. En portvakt vid namn Rufus öppnade lydigt dörren åt oss, och vi gick in i deras hiss. Hissen gick ända upp till lägenheten, och direkt när vi lämnade hissen pressade vi läpparna mot varandras. Han lade en hand på mitt lår och lät den fria krama om min rumpa. Jag drog hungrigt med händerna igenom hans hår. Pirret av kärlek spreds igenom hela min ryggrad. Vi gick sammarbetsvilligt mot hans rum av vad jag kunde tyda på doften. Hans säng var stor och mjuk. Så fort vi hade hamnat i den så började vi klä av oss. Hunter gled ned två fingrar i mina trosor som han pressade in i mig. Stönen som lämnade min mun ville inte ta slut. Ärligt talat trodde jag att jag skulle komma, men han avslutade det innan jag hade hunnit. Jag knäppte upp min BH och lät hans mjuka händer massera dem tills mina bröstvårtor styvnade. Då var det dags. Han var redan upphetsad nog, så jag behövde inte göra något hur mycket jag än ville. Han stötte djupt in i mig medan hans läppar trycktes mot mina. I rytmiska rörelser rörde vi oss. Mina händer drogs upp och ner över hans hårda mage. Stönen som ohindrat lämnade hans mun slogs mot min hals. Det gjorde mig mer upphetsad än vad jag redan var.

Tio minuter senare slog han sig ned bredvid mig i den stora sängen, kollandes upp i taket, helt oberörd.

”Du var bra.”, erkände jag och böjde mig ner efter min väska som låg på golvet för att dra upp en ciggarette som jag sekunden senare tände.

”Du med.”, flinade han lika ärligt och kramade om min hand. Jag kände hur rädslan smög sig upp inom mig. Ingen kille jag hade legat med hade hållit mig i handen efteråt. Men ingen hade dock gjort så att jag har pirrat, eller ens kommit, så det var ju också något nytt. Men vad ville Hunter få fram med det här?

”Jag är inte förhållande-typen.”, sa jag så snabbt som möjligt. Röken yrde upp som ett moln ovanför oss.

”Lugn. Det är inte svårt. Bara att kyssas, hålla i hand och ligga då och då.”

”Då…”, fnittrade jag och rullade upp över honom så att jag låg på honom, ”verkar det vara en bra idé.”

”Jaså? Varför tycker du det då?”, ville han veta och tog ciggen ifrån mig för att själv ta ett bloss utav den.

”Jag vet inte. Någon gång måste väll vara den första?”, gissade jag med en axelryckning. Hunter pressade samman våra läppar i en lång kyss. Jag särade på mina egna och lät hans tunga glida in mellan mina tänder. Han smakade rök. Inte så konstigt då han låg och rökte, jag smakade nog också rök skulle jag tro. Jag avslutade kyssen och drog på mig mina underkläder.

”Vart ska du?”, frågade Hunter besviket. Jag knäppte min skjorta utan att stoppa in den under kjolen.

”Jag ska gå och jobba.”, ursäktade jag mig mjukt innan jag slängde upp min väska på axeln. Hunter suckade.

”Men vi skulle ju göra något idag?”

”Ja, men min moster Rosie sms: ade nyss. Jag ska till Grand Hotel.”, förklarade jag, viftandes med mobilen framför mitt ansikte. Hunter drog på sig sina boxers och gick fram till mig. Väl framme kysste han mig en sista gång.

”Jag ber min chaufför skjutsa dig. Det är det minsta jag kan göra.”, tyckte han med en hand på min midja. Jag nickade utan att streta emot. Jag orkade inte argumentera om att han inte behövde det. Jag var ganska trött, så det behövdes.

 

 

Jag slängde ned min väska på hallgolvet. Rosie kom rusandes mot mig med stora ögon, röd i ansiktet.

”Vart har du varit?!”, tjöt hon pipigt. Jag drog en hand genom mitt hår med rynkad panna. Vad menade hon?

”Jag har varit och jobbat på jobbet du fixade åt mig.”, sa jag oförståndligt. Varför var hon så irriterad? Dina kom upp i dörröppningen till det lilla köket vi hade. Rosie lade en hand på sin panna medan hon masserade tinningen med tummen.

”Du skulle hämta upp Dina innan du gick till jobbet.”, påminde hon mig, nu lite lugnare.

”Ja juste… men jag var hos en kompis och gjorde läxorna. James heter han.”, ljög jag snabbt. Rosie suckade.

”Du kunde väll ha ringt. Du har mitt nummer.”, tyckte hon uppgivet. Jag utbytte en blick med Dina som visste att jag ljög. Diskret skakade jag på huvudet. Bara hon inte sade något till Rosie om vad hon trodde.

”Maten står på bordet i alla fall.”, mumlade Rosie trött och klampade in i vardagsrummet. Jag gick in i köket med Dina hack i häl. Ris och korv. Gott…

”Jag såg dig med den där killen.”, berättade Dina lågmält. Jag kollade snabbt på henne med stora ögon.

”Va? Vilken kille?”, flämtade jag i hopp om att hon inte skulle se igenom min urusla mask av okunnighet.

”Sluta ljug Noelle. Jag såg dig. Du gick in i hans Limousine efter skolan. Min skola ligger tvärs över gatan din.”

”Åh… förlåt. Jag glömde bort att jag skulle hämta dig. Det händer inte igen.”, lovade jag och rufsade lätt till hennes guldbruna hår. Hon log stort och räckte över ett glas mjölk till mig. Jag tog tacksamt emot det innan jag började gluffsa i mig den kalla maten.

”Vi har en mikro…”, pep Dina till. Hon hade klurat ut att maten hade hunnit kallna vid det här laget. Jag nickade.

”Jag vet. Men det går bra.”

Hon log stort. Dina var en sådan flicka som hade det bra, men ändå inte. Hon hade inte den största lägenheten, den luktade kina resturang med tanke på resturangen under och hon fick inte nya kläder hela tiden, men hon var ändå nöjd. Hon hade en varm, vänlig mamma som brydde sig om henne. Rosie skulle göra allt för Dina. Hon skulle tillochmed ge upp lägenheten om Dinas liv stod på spel om det. Inte för att det skulle göra det, men hon skulle i vilket fall göra det för Dina. Det hade redan börjat mörkna utanför. Klockan var inte ens 7 än. Vintern var påväg… i Dallas fick vi nästan aldrig någon snö, men jag har sett på film att det brukar snöa här i New York. Eller det tror jag i alla fall… mina tankar drogs mot Hunter. Var vi flick- och pojkvän nu eller? Skulle jag kyssa honom när vi sågs imorgon? Om vi skulle ses imorgon? Jag hade fått hans nummer av chauffören, men skulle jag ringa honom? Kanske sms:a? Så många tankar om en sådan liten sak. Jag skulle gå raka vägen till Cece imorgon när skolan började. Jag behövde hennes tankar om det hela.


Kommentarer

Me+You 'Imma tell you one time. <3 skriver:

OMG, F*CKING AWESOME! <3

Datum: 2012-10-13 - Tid: 22:07:34 - URL: http://MyOneDStorys.blogg.se


Huug. skriver:

Du äger! Kram. <3

Datum: 2012-10-13 - Tid: 22:09:39 -


Anonym skriver:

OMG meer SNÄLLA JUSTINS PERSPEKTIV PLZZ!! <333

Datum: 2012-10-13 - Tid: 23:15:09 -


alwaysbieberfever.blogg.se skriver:

AAAAAAAAAAWEEESSOOOOOOMMMEE!!!<333

Datum: 2012-10-13 - Tid: 23:24:24 - URL: http://alwaysbieberfever.blogg.se


Biebers giirl <3 skriver:

Åååh jättebra! , när kommer nästa kapitel? :))<3

Datum: 2012-10-13 - Tid: 23:32:22 -


ema skriver:

älskar att hon är bad! mycket bra början på novellen! grymt

Datum: 2012-10-14 - Tid: 00:05:48 - URL: http://emadobraca.devote.se


Emelie skriver:

Jätte bra! <333

Datum: 2012-10-14 - Tid: 00:30:53 - URL: http://bieberrstorys.blogg.se


Evelina skriver:

Super bra!

Datum: 2012-10-14 - Tid: 08:39:55 -


Liv skriver:

Awesome kapitel!!

Datum: 2012-10-14 - Tid: 09:08:54 -


Linn skriver:

Herreguuud!! vart får d all fantasi ifrån? <3 Du är bäääääst!!

Datum: 2012-10-14 - Tid: 09:32:08 - URL: http://stooryofbieeber.blogg.se


Mathilda skriver:

svinbra, älskar det!

Datum: 2012-10-14 - Tid: 09:35:22 - URL: http://mathildabiebs.blogg.se


Romina skriver:

Bra! ;)

Datum: 2012-10-14 - Tid: 10:15:18 -


Becka skriver:

Grymt bra!

Datum: 2012-10-14 - Tid: 11:00:57 - URL: http://beckagoesrandom.blogg.se


Anonym skriver:

Hej, vart gör du dina bilder?:)

Datum: 2012-10-14 - Tid: 11:06:51 - URL: http://www.mayaliiindberg.blogg.se


Josse skriver:

Awesome :) Längtar till nästa kapitel ;)<3

Datum: 2012-10-14 - Tid: 12:08:41 - URL: http://foreverbbieber.blogg.se/


Ebba skriver:

Grymt bra! :)<3

Datum: 2012-10-14 - Tid: 14:08:46 - URL: http://www.twitter.com/JerrysBitch


Lollo skriver:

Grymt babe! ÄLSKAR DEJJ!! <33

Datum: 2012-10-14 - Tid: 16:57:16 -


Ronja skriver:

Den här är faktiskt bra! xD haha lol, du skriver bra! :D

Datum: 2012-10-14 - Tid: 22:01:31 - URL: http://simpleaswords.blogg.se


tsd tactical l96 high powered bolt action spring powered airsoft sniper rifle reviews skriver:

I really appreciate your help, it is very useful for me,you will get good grades!Information here may help you http://www.bestreplicahermesbags.com/hermes-birkin-45cm-c-58.html



Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback