LÄNKBYTEN!

Rebecca Campbell, eller Becca som alla kallar henne, är en 18-årig tjej som går sitt sista år i high school. Hennes liv är så gott som perfekt, hon kommer från en rik familj och har inga problem med att ha råd med college. Dessutom har hon den perfekta pojkvännen, Diego, som är skolans största sångtalang. Och Becca tillsammans med sin bästa vän Katherine (Kat) är populärast på skolan. Men när Josh dyker upp i stan vänds allting upp och ner, Becca har längre försökt att glömma killen som sårade henne. But you can't stop loving someone, either you never have or you always will!
 

Designen är nog den finaste jag sett, hahaha, nej, men den är RÅSNYGG! Hon skriver awesome också! Kika in på bloggen genom att klicka på bilden där uppe! ^ :)
****
När Jocelyn var fem år gammal dog hennes pappa. Han var med i en hemsk bilolycka och avled i ambulansen påväg till sjukhuset. Hennes mamma blev förkrossad och orkade inte med livet mer. En dag kom hennes moster och hämtade henne. Alla hennes kläder och leksaker var packade i stora bruna flyttkartonger. Jocelyn förstod ingenting, vart skulle hon? Vad händer? Vart är mamma?
När dom kommit hem till hennes kusiner och fått ordning på gästrummet som dom förklarat skulle bli hennes rum, sa hennes moster att mamma hade blivit jättesjuk och flyttat iväg långt härifrån. Jocelyn började stortjuta och skrika, hon blev hur ledsen som helst. Varför hade hennes mamma lämnat henne också? Hennes kusin började agera storebror och tröstade henne så mycket som det gick. När hon till slut accepterat att hennes mamma var borta och började lugna ner sig så lät hennes kusin henne börja leka med hans kompisar. Hon var lycklig när hon umgicks med dom. Alla var snälla mot henne, och det ända hon ville då var just det. Att några skulle behandla henne bra och finnas där för henne när hennes egna mamma struntade i henne. Men, bara några få dagar innan hon skulle fylla tretton drog hennes mamma med henne till ett helt annat land. USA...
 
Det där var en liten bit utav Mathildas novell! Samma här så är designen.. åh, inga ord. Så fin. Klicka på bilden vettja! :)
***

Cassandra Davids, som flyttar till Stratford något år efter att hennes Mamma dog i en kraftig bilolycka. Hennes pappa lämnade Cassandra tillsammans med hennes stora syster Jenna! Hon började på en ny skola, blev vän med två nya vänner. Eric och Bonnie! Men det var någon som fångade hennes intresse, killen med den batman liknande bilen, killen som alla är rädda för, killen som alltid går med skinjacka och tonade ray bans..
 

Tillfällig header, så döm inte innehållet efter omslaget! :) Samma här, klicka på bilden för att ta er dit!
***

....”Here,” sa han och räckte mig en tågbiljett. ”Don’t lose it.”

Jag tog den, stoppade ner den i handväskan och satte mig sedan ner på en bänk som stod placerad vid en vägg. James satte sig ner bredvid mig. Jag tittade ner på mina skor. De orangea, nötta Conversen kändes rena jämfört med golvet.

”So, how do you think your new life here will be?” frågade han och jag såg hur han knäppte sina händer. Om det var ett tecken på nervositet eller bara en vanlig gest vet jag inte, men han såg inte särskilt avslappnad ut.

”Good, I suppose”, svarade jag kort och fäste min blick på någon ointressant reklam en bit längre bort. I ögonvrån såg jag hur ett blått tåg kom och bromsade in, så jag ställde mig upp och tog tag i mina väskor. Jag hörde hur James ställde sig upp och suckade bakom mig. Med väskorna bakom mig gick jag fram till de öppna tågdörrarna och lyckades själv lyfta upp väskorna. Det var däremot svårare att trycka in de på bagagehyllorna, men jag fick upp de med nöd och näppe. Jag satte mig ner på ett av sätena, lutade mig mot rutan och tittade ut....


Oooooch det sista länkbytet! Designen och kapitlena är underbara. Har endast läst lite, men vad jag läst är den magnifik. Kika in på den genom... aa, det vet ni, bilden! :)

***

Har inga ord för den här novelle, klicka bara på bilden så får ni själva bli amazed (svengelska FTW)

***

Varför Så komplicerad? och handlar om en muslimsk tjej som blir ihop med Justin. Mycket drama eftersom hennes föräldrar är full troende och hårda inom religionen. Hon vill leva ett liv på det sättet hon vill och inte som nån annan vill. Men tror ni hon lyckas? Kommer hon få ett lyckligt liv?
 
Läs den extraordinära novellen, Varför så lyckig? genom bilden!
***
 

***

 
"....Jag tog fram ett gammalt anteckningsblock ifrån min byrålåda och satte mig i min säng. Jag letade upp en sida som hade rubriken, Me. Det var en av mina senaste låtar, som jag hade börjat skriva på. Jag hade fått idéen när jag sett en film om mobbning i skolan och insett hur sjuk orättvis världen var.
Jag tog en penna från mitt nattduksbord och började skriva. I jämna mellanrum stoppade jag den i munnen för att fundera på vad jag skulle skriva här näst. Det var svårt att skriva låtar, men otroligt roligt och ett bra sätt att få ut sina känslor på. Jag hade skrivit låtar så länge som jag kan minnas. Min mamma och jag hade alltid gjort det när jag var mindre och inte hade något att göra. Och sedan när hon gick bort för sju år sen, när jag var tio, hade jag börjat skriva själv. Låtarna jag skrev då var om enhörningar och glitter, nu är dem hur jobbigt och orättvist livet är. Det är kul att se hur jag har förändrats genom mina låtar. Varenda låt jag någon sin har skrivit har jag sparat. Varje gång jag känner mig nere, eller bara uttråkad tar jag alltid fram dem och sjunger. Att skriva låtar och att sjunga, får mig alltid att le och att glömma världen för ett tag...."

Det där var en snutt ur Linas FANTASTISKA novell - som jag gjort designen till tillsammans med Lina - genom att klicka på bilden ovan! :)
*****
 
 
".... Jag ville ha en riktigt familj som brydde sig om mig och älskade mig. Inte en som köpte mig. Jag suckade och slog in koden för att sedan trycka fram Temple Run - ett uttjatat spel som ibland kunde vara underhållande. Jag hade aldrig varit speciellt bra på det men jag var mån om att varje gång slå mitt eget rekord. Jag bet mig i läppen medan jag fokuserade mig på att inte bli tagen av de apliknande varelserna, men avbröts då jag hörde steg närma sig rummet som jag befann mig i. Jag stängde ner min mobil och la ner den i fickan på mina mjukisbyxor innan jag tittade upp mot dörren som ledde till köket. Pattie kom in i rummet med en telefon i handen, men hon var inte ensam. En lång, smal pojke med markerade käkben, hasselnöts färgade ögon och brunt välfixat hår kom efter henne. Han hade på sig ett par svarta skinnbyxor, och en vit T-shirt som framhävde hans magmuskler. Det gick inte att undgå att han såg bra ut - han var snygg. Han närmade sig mig och när han var inom räckhåll räckte han artigt fram handen. Jag tog den och gav honom ett leende innan han öppnade munnen.
"Hej, jag är Justin."..."
 

Och det där var en del av Mathildas novell som hon startade igår! :D Den är jättebra enligt mig och den apsnygga designen har hon gjort själv! Kika in på hennes blogg genom att klicka på bilden! :)

***

 
Gör ett länkbyte med en Direction blogg! Designen.. åh... så snygg! Novellen är awesome också, har läst något kapitel, men av det jag sett är den fantastisk! Klicka dig till bloggen via bilden! :)
***
 

En obeskrivlig smärta uppstod inom mig, Justin drog ut och trängde in i mig igen, upprepade samma rörelse i en långsamt gest. Jag kände hur gåshuden spreds över mina armar och hur min hals blev torr, mina händer började långsamt skaka. Tårar började fyllas i mina ögon och smärtan ilade genom hela kroppen. Jag  slöt mina ögonlock och bet ett hårt tag om min underläpp för att hålla inne mina tårar. Justin, som insåg detta stannade upp i sina rörelser och smekte mig över kinden.

“Baby...Förlåt.” En tår rann över min kind. Justin smekte bort håret från mitt ansikte och lutade sin panna mot min. “Förlåt Pearl, jag menade aldrig att skada dig.” Viskade han med en medlidsam röst, jag kunde höra på hans darrande röst hur ledsen han var. Hans röst speglade ren smärta. “Baby, snälla kolla på mig.” Långsamt öppnade jag mina ögon och mötte hans smärtfulla blick. “Jag kan sluta, beautiful.” Jag skakade på huvudet. “Är du säker?” Jag nickade och tryckte mina darrande läppar mot hans i en kraftfull kyss. Långsamt men säkert började han igen, långsamt tränga in i mig. Ett högt stön lämnade hans läppar.

“Fuck baby, du är så tajt.” Grumlade han med sin sexiga röst mot mina läppar, jag kände ingen njutning eller lust, allt jag kände var smärta. Hur kan folk tycka att det här var skönt? “Jag lovar baby, det kommer kännas bättre snart. Lita på mig.” Jag trängde fram ett litet leende på mina läppar, eller i alla fall försökte. Jag ville lita på honom, men just nu tvekade jag väldigt mycket på det.

 

Jag vet inte hur lång tid som passerade, allt jag kunde fokusera på var smärtan som ilade genom min kropp, jag vet att det var fel. Det var inte rättvist mot Justin, så han åt andra sidan verkade njuta så mycket att hans ögon nästan rullade in i skallen på honom. Efter ett antal sekunder kunde inte Justin ta mitt gråtande och slutade omedelbart.

“Pearl jag kan inte göra det här längre, jag kan inte skada dig.” Jag mötte hans blick och skakade på huvudet. Just då övergick den obeskrivliga smärtan till något annat...Lust?

 

Jssmn's novell. Åh. Jag dör för den, alla läser DARK SIDE NUUUU. Hon har en av Sveriges största novellbloggar, världens snyggaste design och en gryyymt bra story. Hon har hållit på i snart ett år, lika som jag, och växer dag för dag. KLICKA PÅ BILDEN, NUNUNUNUNUNUNUNUNUNUNUNU! <33


Kommentarer

Josse skriver:

Har gjort ett inlägg nu ;) Tack så mycket btw, kram♥

Datum: 2012-11-21 - Tid: 19:23:06 - URL: http://foreverbbieber.blogg.se/


Mathilda skriver:

sv: Du är uppe nu, tack så mycket! Kram. :)

Datum: 2012-11-21 - Tid: 19:25:45 - URL: http://storiesboutjb.blogg.se


Maya Lindberg skriver:

du är uppe nu :)

Kram!

Datum: 2012-11-21 - Tid: 20:04:30 - URL: http://www.jbieberstories.blogg.se


Sandra skriver:

Länkbyte? :)

Datum: 2012-11-21 - Tid: 20:18:35 - URL: http://justinsmexybieber.blogg.se


Felicia & Klara skriver:

Hej! Har länkat dig på våran blogg nu! Har länkat dig i menyn också! Men ser inte mig bland länkarna - om jag inte är blind - så kan du göra det? Kram!
Felicia och Klara<3

Datum: 2012-11-21 - Tid: 20:31:55 - URL: http://weloveoned.blogg.se/


Wilma skriver:

Har länkat dig på min blogg nu, tack förresten :)

Datum: 2012-11-21 - Tid: 21:09:22 - URL: http://ourloveisforever.webblogg.se


Anonym skriver:

Taaack såå mycket för att du gjorde heder och desing till mig blev hur nöjd som helst <3

Datum: 2012-11-21 - Tid: 21:41:39 -


Hana skriver:

Taaack såå mycket för att du gjorde heder och desing till mig blev hur nöjd som helst <3

Datum: 2012-11-21 - Tid: 21:42:26 -


Felicia & Klara skriver:

Tack! Det strulade för mig också! Det blev jätte segt! Om inte var det kanske mitt internet! :)
Kram! <3
Felicia

Datum: 2012-11-21 - Tid: 22:00:47 - URL: http://weloveoned.blogg.se/


NOJDB skriver:

Tack, ska länkade strax :)

Datum: 2012-11-21 - Tid: 22:09:54 - URL: http://novelleromjustindrewbieber.blogg.se


NOJDB skriver:

Länka dig*

Datum: 2012-11-21 - Tid: 22:10:58 - URL: http://novelleromjustindrewbieber.blogg.se


Mandiiish<3 skriver:

Kan jag få ett länkbyte så gör jag detsamma<3 xx

Datum: 2012-11-21 - Tid: 23:09:15 - URL: http://Novellonedirection.Devote.Se


♥JHUTCHERSONSTORIES♥ skriver:

SV: Jag har gjort inlägget nu :)

Datum: 2012-11-22 - Tid: 16:59:39 - URL: http://jhutchersonstories.blogg.se


MBD skriver:

Hej skulle du vilja göra ett länkbyte med min novellblogg? Såg att mickan också var din webmaster så det kanske skulle passa bra! ;) hehe!

Datum: 2012-12-09 - Tid: 20:50:19 - URL: http://mybieberdrug.blogg.se


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback