FRIGHTENED OF LOVE - 22

Jag klickade upp en bild på oss två som hon hade lagt upp för tre timmar sedan. ”Love of mine @justinbieber” hade hon skrivit under den. Mest hat hade hon självklart fått. Men hon spelade bra. Dem trodde ju verkligen på att vi var tillsammans. Bilen stannade och meddelade att vi var framme. Jag knäppte upp säkerhetsbältet för att äntligen kunna sträcka på benen. Utan att invänta Kenny började jag gå mot ingången. Receptionisten slängde som vanligt en blick på mig utan att säga ett ord. Det störde mig, men jag lät henne liksom Kenny hållas. Jag hoppade in i hissen och klickade på 13. Hissresan kändes onödigt lång, men jag kom tillsist upp. Det här var L.As största hotell, men ändå var hissen segare än en sengångare? Jag förstod mig inte på samhället ibland… med raska steg gick jag mot vår dörr. Vakterna öppnade den åt mig och lät mig gå in. Det var knäpptyst. Hade hon stuckit? Jag skyndade mig in på vårat rum där jag mötte Noelles flin.
”Hej Justin, tappat bort något?” log hon sött. Jag suckade. Hon hade lytt mig för en gångs skull.

 

 

 

Noelles Perspektiv:

Sasha hade fått ta med sig klänningen till sig. Skulle Justin se den skulle helvetet braka loss.

”Så, vad har du gjort då?” frågade han trött. Jag knep ihop läpparna, vad skulle jag svara?

”Kollat på tv, ätit lite och sånt…” ljög jag osäkert och stoppade ned händerna i fickorna. Justin nickade, han verkade gå  på det hela.

”Varför bytte du om?” tog han snabbt upp med en nick mot min utstyrsel. Jag plockade upp skjortan och linnet som låg på golvet för att slänga dem i tvättkorgen, även fast dem inte behövde tvättas.

”Smuts” förklarade jag barskt. Justin slog sig ned på sängen med ett stön och tog upp den svarta telefonen som stod på nattduksbordet. ”Vad gör du?” flämtade jag.

”Jag beställer mat?” svarade han med höjda ögonbryn till svar.

”Aha… jag vill ha kycklingcurry” beställde jag snabbt. Justin himlade med ögonen, ”och en coca-cola.”

”Jaja…” muttrade han och började sedan prata i telefonen. Med stora kliv tog jag mig in i vardagsrummet där jag slog på tv:n. Paradise Hotell gick, så jag lät det stå på. Någon minut senare kom Justin in och gjorde mig sällskap.

”Varför kollar du på det här?” gnällde han bekymmersamt. Jag hoppade ett steg ifrån honom för att inte visa känslor. Om jag lät honom sitta så pass nära mig skulle han väll tro att jag var kär i honom, eller fick känslor för honom, vilket jag hade. Men han fick ju inte veta det, så det var ju det jag undvek.

”Det är bra” svarade jag nonchalant. Justin kollade på mig med rynkad näsa.

”Bra? Det är porr. Fast med mer drama. Sätt bara på Playboy om du vill se sånt…” föreslog han.

”Ha-ha, jag är inte sexgalen som vissa är.” Han förstod att den meningen var riktad mot honom.

En suck lämnade hans mun och han la en hand på sitt lår, ”Jag kanske träffar Jonathan senare.”

”Nej!” tjöt jag snabbt. Han kollade på mig med en rynka placerad i pannan.

”Vadå nej?” ekade han oförstående. Hans röst var på vippen till irriterad, och jag orkade inte med honom just nu – precis som jag aldrig orkade med honom såna här dagar.

”Du får inte lämna mig här igen. Om du åker dit, åker jag med.” bestämde jag tvärt. Han suckade.

”Nej, du får inte följa med.”

”Joho!”

”Men nej?”

”Jo!”

”Nej!”

”Jo!” skrek jag irriterat, säkert alldeles högröd i ansiktet. Mitt i det hela knackade det på dörren. Justin reste sig upp, muttrandes på en svordom och gick för att öppna. Jag andades lugnt in genom näsan och ut genom munnen för att lugna ned mig. Det var inte värt att bli sur för en sådan sak, men någon gång ska han få igen. Då ska jag låsa in honom på ett hotellrum, hela kvällar. Hela dagar. Han kom tillbaka in i rummet med en silvrig vagn, med två tallrikar och två glas på.

”Ska du ha din mat får du hämta den själv” protesterade han mot min blick som sa att han skulle ge mig maten. Jag reste mig upp och drog min tallrik åt mig. Maten luktade himmelskt för mig som var så hungrig. Justin må ha sms:at att jag kunde beställa RoomService, men jag och Sasha hade varit ute vid det tillfället.

”Jag stannar här då” gav han upp. Jag log nöjt. Äntligen gav han med sig. Inte något jävla bossande.

”Bra” tyckte jag ärligt.

Han nickade och började äta av sin mat. Jag följde hans exempel med stort engagemang. Båda två satt tysta som två möss medan vi åt. Det fanns helt enkelt inget att tala om. Vad skulle man säga? ’Hej hur har din dag varit älskling? Bra? Åh, vad bra!’ eller? Det skulle bara vara helt fel…

”Hur..” ”Vad…” började vi i mun på varandra. Justin tog ingen hänsyn till mig utan fortsatte helt enkelt prata.

”Hur kan du ha beställt roomservice när det här var första gången dem fick en beställning av oss?”

”Jag sa aldrig att jag hade beställt det.” pep jag oskyldigt till svar.

”Joho. Det sa du visst.” motade han emot. När skulle han ge sig? Jag sa aldrig att jag hade gjort det.

”Nej, jag sa att jag hade ätit.” påminde jag honom och suckade trött, ”vindruvor.”

”Har du levt på vindruvor under fyra timmar? Inte konstigt att du är så smal…” konstaterade han.

”Vadå smal?! Jag är inte alls smal!” tjöt jag förolämpat, vem var han att kalla mig smal när man såg ryggraden på honom?

”Jo, du är smal.” skrattade han retfullt och lutade sig tillbaka i soffan, skrattandes. ”Hur mycket  väger du? Tjugo?”

”Fyrtiofem…” Justin kollade på mig med ett höjt ögonbryn.

”Du är inte smal? Du är för guds skull nästan nitton år och väger fyrtiofem kilo! Det är sjukt. Jag beställer upp godis…”

Han reste sig upp och ringde återigen roomservice. Jag hade ingen chans att protestera emot honom. Men han fick väll göra vad han ville. Ilsket höjde jag ljudet på tv:n. Reklamen slog igång, vilket innebar att Paradise Hotell inte skulle börja förrän om tio minuter igen. Jag passade på att kolla min mobil. Cece hade skickat ett nytt sms, Hunter hade skickat tre, Rosie hade skickat 13 och Justin hade skickat ett. Jag klickade upp Ceces först.

 

Jag saknar dig också. Livet här borta suger när du inte är här. Ingen att festa med.. när kommer du och Justin tillbaka? Var du gravid? Såg på någon hemsida som någon tjej från Dallas äger, att hon hade skrivit att du hade tagit ett graviditetstest och att du sa att du var gravis osv… är det så? Hoppas inte, för då är dina tonårsdagar över Noelle ;) Hör av dig när ni är på väg tillbaka till  Staden som aldrig sover. XO Cece

 

Antingen så var det mina hormoner eller något helt annat, men det hon hade skrivit gjorde mig så sjukt lycklig. Den lilla gesten. Det kändes som om hon hade gjort min dag. Snabbt svarade jag.

 

Det är så tråkigt utan dit… Jag funderade en stund innan jag fortsatte, men Justin är som en dröm. Han tar hand om mig som om jag vore en prinsessa. Vi går ut varje kväll, fast inga paparazzis får ju se oss, så vi är lite diskreta med vart vi ska!  Vi ses nästa vecka får jag hoppas. XO N.

 

Justin kom gåendes med en skål godis mot mig igen. Paradies Hotell hade startat, men han stängde bara av det. ”Vi kan väll ha det tyst en stund?” tyckte han drygt. Jag ryckte på axlarna. Han räckte över godispåsen och jag plockade åt mig alla dödskallar och chokladbitar jag kunde hitta. Justin log.

”Du tar du det onyttigaste.” konstaterade han förvånat. Jag höjde på ögonbrynen, var det inte han som sa att jag var smal nyss?

”Ja, jag är inte smal. As I said.”

”Jaja” suckade han och höll upp händerna. Äntligen lade han av… I början var det bara skönt att sitta där, i tystnaden och äta godis, men efter ett tag blev det bara stelt. Ingen av oss sa ett ord till den andre. Vi satt bara där och åt med blickarna åt två olika håll.

”Jag har en idé” sa jag sedan. Justin blev med ens nyfiken och flinade mot mig i tecken på att jag skulle fortsätta. ”Vi låser in oss här i 24 timmar. Den som klarar sig längst utan att kyssa, eller ens ligga med den andre, röka eller dricka får göra något den andre ber om.”

”Det där är bara dumt. Vi ska på bal imorgon.”

”Klockan är bara halv fem. Vi är klara halv fem imorgon. Nå?”

”Visst. ”

Jag nickade nöjt. Äntligen gick han med på något som jag föreslog. Inte bara han hela tiden. Han reste sig upp och drog av sig sin t-shirt. Jag kollade upp på hans bara överkropp, vilket fick mitt hjärta att slå en volt. Han flinade stort mot mig. ”Vill du göra mig sällskap i duschen?”

”Euw” svarade jag snabbt, ”nej.”

”Fine. Your bad.” skrattade han och gick in på badrummet efter att ha tagit av sig byxorna likaväl. Vattnet gick igång inne på badrummet direkt när dörren stängdes. Min hand fördes upp till hakan. Vad skulle jag göra nu då? Utan tvekan drog jag av mig mina kläder, underkläder, och gick sedan med snabba steg mot dörren som ledde in till badrummet. Justin mumlade på någon låt innefrån duschkabinen. Hans nakna kropp syntes allt för väll i den genomskinliga dörren. Ett pirr slank igenom ryggraden på mig. Justin ryckte till när jag slog igen dörren och mötte min blick. Ett flin spreds på hans röda läppar. ”Jag visste att du skulle ändra dig.” retades han glatt. Jag drog upp dörren till kabinen och tog ett steg in i det kokheta vattnet.

”Fan vad varmt.” gnällde jag. Justin lade en hand på min korsrygg för att pressa min kropp mot hans. I den stunden kände jag mig inte ett dugg osäker. Alla bekymmer lade sig åt sidan. Bara Justins blick fanns inom mig. ”Vi har en deal.”

”Fuck den.” frustade han upphetsat ut. Det gick inte längre. Han pressade sina våta läppar mot mina i en hungrig kyss. Gnistror slog omkring oss. Mina händer vandrade igenom hans dyblöta hår. Aldrig hade jag känt ett sånt här begär efter någon, alls. Han blev hård mot mitt ben vilket fick mig att bli ännu mer upphetsad än vad jag redan var. Aldrig hade jag anat att en kille kunde göra såhär med mig. Aldrig. Justins läppar var mjuka mot min hals. Stönen forcerade ut ur min mun ohejdbart. Kunde han bara inte knulla mig någon gång?! Varför ska han alltid fresta mig så mycket? Mina knän började skaka när han började kyssa mina bröstvårtor. Oh lord… jag greppade tag om hans kindben och  drog upp hans ansikte så att våra läppar möttes. Medan hans tunga dominerade med min i sin mun, greppade jag tag om hans lilla kompis, eller vad fan man säger – tänker – och började dra den fram och tillbaka. Justin knep ihop läpparna medan han kollade in i mina ögon. Han vägrade alltså stöna? Ett stridslystet leende spreds på mina läppar och jag började kyssa honom på halsen, vid örat, under hakan och där jag hört att Justins svagaste punkt var… käkbenet. Då släppte han. Han stönade, och kom för den delen också.

”Okej, vi gör det bara för guds skull!” morrade han innan han pressade upp mig mot glasrutan. Det tog ett tag innan han kunde ta sig in i mig, men till  slut lyckades han. Jag flätade mina ben runt hans midja för att låta honom röra sig i mig i mjuka, cirkulerande rörelser. ”Gud du är bra…” flåsade jag.

”Jag vet” flinade han egotrippat. En suck lämnade min mun, men jag hade inte tid att tänka på det nu. Jag kollade honom djupt in i ögonen medan han knullade mig.  Vattnet rann ned över våra nakna kroppar, men det var bara skönt. Det hjälpte till en del.

”Vi ska fortfarande vara här i 24 timmar.” varnade jag honom.

”Så klart babe, dem 24 timmarna kommer bli roliga, det kan jag lova dig.” sa han och vickade på ögonbrynen. Jag bet mig löst i underläppen. Varför lät jag honom göra så här med mig?! Jag hatar ju honom… eller hatade? Min mens var säkert påväg, så som jag betedde mig mot Justin och hur glad jag blivit för Ceces sms.

Efter några minuter tröttnade båda två, och Justin gick långsamt ur mig. Vi fortsatte duscha som ett normalt par. Inte för att vi var ett par, men som två normala personer. Jag använde mig av alla produkter som hotellet erbjöd sig  på hyllan. Inpackningar, krämer, schampon, tvålar, balsam, rakhyvlar. När Justin vred av vattnet, kände jag mig nästan som en ny person. Han lämnade duschkabinen innan mig med två handdukar med sig.

”Kan du räcka mig en backrock och en handduk så är du snäll?” bad jag – inte för att han var snäll.

”Jag är inte snäll” sa han som om han hade läst mina tankar, ”men du kan få det ändå.”

Tacksamt tog jag emot den vita handduken med en guldig fågel på bröstet, vilket verkade vara hotellets logga. Handduken virade jag runt mitt dyblöta hår och gick sedan efter Justin in på rummet.

”Vad ska vi göra?” suckade jag uttråkat. Sängen såg inbjudande ut då jag inte fått många timmars sömn i natt. Justin vände sig om från sin del av sängen med en tröja i handen, ”Knulla.”

”Som om vi inte nyss gjorde det.” påminde jag honom och drog åt mig ett underklädes set från VS.

”Bara en idé. Göra iordning drinkar? Röka på?”

”Inte röka eller dricka, det var dealen.”

”Men honey, dealen var också att vi inte skulle knulla, men vad gjorde vi nyss? Just ja. Så var en snäll flicka nu. Gå och hämta Strawberry Vodkan. Den verkar vara god.” bad han mig snabbt.

”Gör det själv.” motade jag emot. Han suckade trött.

”Ska vi verkligen ha den diskussionen Noey?”

”En deal är en deal. Knullandet utgår då, men inget rökande eller drickande. För någon av oss.”

”Jävla bi-” började han irriterat men ångrade sig sedan. ”Okej älskling.” Jag drog på mig ett par marinblåa mjukisbyxor och en vinröd t-shirt från Hollister. Håret fick vara kvar i turbanen för nu.

”Ska vi kolla på film?” frågade jag trött. Justin gäspade till svar. Han stod i nästan samma outfit som jag hade. Ett diskret leende formades på mina läppar.

”Om vi kollar på någon bra, inget jävla Twilight.” frustade han surt.

”Nej då, något bra ska jag ordna…”

Både han och jag visste sanningen i dem orden. Jag skulle inte ordna något bra. Jag skulle ordna den tjejigaste filmen hotellet hade. Men ändå motargumenterade han inte. Det kanske inte var läge bara?

”Jagvarintepåhotellrummetidag” fick jag snabbt ur mig. Justin snodde runt från dörröppningen.

”Va?” frustade han ilsket. Nervöst tog jag ett kliv bakåt så som han tog ett framåt, närmre mig.

”Ja, eller, Sasha kom och vi gick ut så…”

”Så du lyssnade inte på mig!? Jag beordrade dig att stanna här inne!” skrek han ilsket. Nu stod han framför mig, men jag hade ingenstans att gå. Min rygg var pressad mot väggen och Justins ansikte var bara någon millimeter ifrån mitt. Hans andedräkt kittlade mig i ansiktet, men inte på ett bra sätt.

”Vad är det för fel med det? Det är mitt liv.”

”Men det är mina regler du lever med! Fattar du vad som kunde ha hänt?! Vem som helst skulle kunna hoppat fram, skjutit dig eller något! Beliebers är inte att leka med. Inte haters heller. Det finns sjuka människor i världen Noelle.”

”Som om att du inte är en av dem?!” röt jag tillbaka. Justin kollade sårat på mig. Ilskan bubblade inom mig.

 

Tumblr_m9yamm9g9g1r6hvyt_large

 

”Du är så jävla patetisk Justin. Du värdesätter mig som om jag vore.. eller nej, du värdesätter alla tjejer du träffar som om dem vore en påse skit! Tror du att vi inte bryr oss? Fine, en jävla tjej du hittar på krogen kanske inte visar några fucking känslor, men hon är fortfarande en människa! Vart du aldrig sårad när dina haters tryckte ned dig?! DU BOSSAR INTE ÖVER MIG. Jag är fortfarande jag och bestämmer helt och hållet över min kropp, och mig själv! Om jag tog livet av mig då!? Om jag började skära mig? Vad skulle du säga till pressen då?! ’Synd, men jag skaffar en ny’ eller? Du är den äckligaste människan jag vet på den här jorden för tillfället. Gud Justin, du är så jävla… åh! Jag sover på soffan.” skrek jag för full hals innan jag drog åt mig två kuddar och mitt täcke för att gå in i vardagsrummet. Bakom stod Justin blixtstilla med blicken in i väggen. Det sved i hjärtat över orden jag nyss sagt, men om jag inte berättar dem, vem kommer göra det då?


Aouch... tog Noelle i lite för hårt där? Vad tycker ni? :s Kommer hon någonsin förlåta honom nu, eller kommer snarare han förlåta henne? [Ny design också! Whooop! Skit snygg enligt mig! Dem flesta har säkert sett den, men aa! ;) Kommentera! 


Kommentarer

Michelle skriver:

Här kommer drama jag gillar kapitlet och den nya deignen.

Datum: 2012-11-16 - Tid: 12:18:45 -


Belieber skriver:

Du skriver sjukt bra! :)
De måste verkligen bli sams!

Datum: 2012-11-16 - Tid: 13:00:53 -


Stina skriver:

Så jävla bra :) hoppas nästa kommer senare i kväll eller imorgon älskar verkligen dina noveller <3

Datum: 2012-11-16 - Tid: 13:11:33 -


Ebba skriver:

Så jävla bra! Älskar noelles lilla 'tal' ;) btw, designen är sjukt snygg! :)<33

Datum: 2012-11-16 - Tid: 14:10:06 - URL: http://twitter.com/feverthebiebz


Becka skriver:

Grymt bra!

Datum: 2012-11-16 - Tid: 14:29:42 -


Wilma skriver:

Jätte bra!! <33

Datum: 2012-11-16 - Tid: 15:08:01 -


Liv skriver:

Skit snygg design och awesome kapitel!!!!

Datum: 2012-11-16 - Tid: 15:11:51 -


Romina skriver:

Girlpower! ♥

Datum: 2012-11-16 - Tid: 15:24:49 -


Agnes skriver:

MEEER SKIT BRA !!!!

Datum: 2012-11-16 - Tid: 15:35:54 -


ronja skriver:

Sjukt bra! så ska man göra noelle,tror jag hon heter!? ÄNDRA DIIIIIG JUUSTIN! Längtar!

Datum: 2012-11-16 - Tid: 15:38:30 -


Anonym skriver:

Kmr de mer idag? längtar!! skit bra

Datum: 2012-11-16 - Tid: 15:55:18 -


Emelie skriver:

Sjukt braa! <3
Älskar vad Noelle sa till han haha ;) <33

Datum: 2012-11-16 - Tid: 16:00:35 - URL: http://bieberrstorys.blogg.se


Ema skriver:

men allt var ju sååå bra medans de va i duschen!!! fan fan faaaaan!! hoppas de blir sams snart igen. behlver lite gulliga joelle moments

Datum: 2012-11-16 - Tid: 16:48:11 - URL: http://emadobraca.devote.se


Ewweh skriver:

För att vara ärlig, trodde jag justin skulle vara helt känslolös, Men efter detta kapitlet ändrades alla mina tankar faktiskt, De är inte på ett dåligt sätt. Du är grymt bra på att skriva! sjukt bra kapitel

Datum: 2012-11-16 - Tid: 17:53:44 - URL: http://justbiebzz.blogg.se


Anonym skriver:

Längtar till nästa kapitel

Datum: 2012-11-16 - Tid: 19:23:23 -


Evelina skriver:

Super bra! Du skriver såå bra! Skit snygg design!

Datum: 2012-11-16 - Tid: 19:39:04 -


Anonym skriver:

Sjuukt braa!!

Datum: 2012-11-16 - Tid: 19:41:19 -


Julia skriver:

HAHAHAHAH jag älskade hur han bara "Okej nu beställer jag upp godis", han är bäst naaaaaaw.
Och självklart klarade ingen av tävlingen heller. Ensamma i ett hotellrum, alltså vem skulle inte passa på typ. Och jag menar de beter sig ändå som ett par halva dygnet och spenderar hela ihop, det blir svårt att undvika att börja tro att man har / faktiskt får känslor för den andra. Sjukt braaaaaaaa

Datum: 2012-11-16 - Tid: 20:14:25 - URL: http://bieb.blogg.se/


elin skriver:

awesome :D

Datum: 2012-11-17 - Tid: 00:52:47 - URL: http://elinohrn.devote.se


Sofiaaa <3 skriver:

MEER!! :D

Datum: 2012-11-17 - Tid: 17:56:53 -


justinbieberonedirectionnovell.blogg.se skriver:

Älskar din novell!
Du skriver sjukt bra!! :)

Datum: 2012-11-17 - Tid: 20:27:32 - URL: http://justinbieberonedirectionnovell.blogg.se


Anonym skriver:

ÄNTLIGEN FICK HON DET SAGT!

HAN FÖRTJÄNAR DET FAKTISKT
NU KAN HAN JU TÄNKA PÅ DET OCH FAKTISKT BLI LIIIITE SNÄLLARE
MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER

Datum: 2012-11-18 - Tid: 01:36:56 -


Anonym skriver:

Omg sjuuukt bra ! Kryya ! Meer när du orkar. <333 Gärna idag ! Puss

Datum: 2012-11-18 - Tid: 10:39:42 -


Mandizh<3 skriver:

Sjukt bra, älskar hur du skriver om dramat och sexet. Skitbra!!

Datum: 2012-11-18 - Tid: 13:33:51 - URL: http://novellonedirection.devote.se


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback