FRIGHTENED OF LOVE - 15

Preiously: ”Håll bara en hand över ansiktet.” förklarade Justin för mig innan han slog upp glasdörren. Blixtrarna slogs mot oss som tio oväder tillsammans. Frågorna bubblade ur deras munnar, som om dem hade suttit och övat på dem hela dagen. Det var frågor från om jag var gravid till om vi var förlovade. Så fåfängt. Någon frågade också om vi var syskon. Det var bara skrattretande. Vi slog oss ned i Range Rovern tillsammans och åkte i tystnad till min gamla adress. Väl framme, slängde jag en tveksam blick mot det limegröna huset jag en gång bott i. Nu ville jag aldrig mer sätta en fot i det.

”I got your back babe.” mumlade Justin flinandes och hoppade sedan ut ur bilen. Då var det dags.

 

 

Jag var nästan rädd över att mitt hjärta skulle lämna bröstkorgen när jag stod framme vid den stora, vita dörren. Hon skulle förmodligen kasta ut mig. Direkt… jag kände hur mina handflator blev alldeles svettiga av nervositet.
”Hon kanske inte är hemma.” trodde jag nervös, redo att vända om. Justin ställde sig framför mig med blicken naglad i mig. En sval bris slet i våra hår. Lekandes barn sprang omkring på gatan. Skratten klingade högt, det fick mig att känna mig hemma för en gångs skull. I New York var att så sterilt. Inget var verkligen mjukt. Ingen lycka av vad jag kunde se när jag befann mig där. Solen smekte Justins solkyssta hud. Hans ögon var nästan guldiga i ljuset från solen, vilket gjorde mig alldeles galen. Okej Noelle, gör det bara. Men nej, där stod vi kvar på grusgången upp till mitt före detta hus med blickarna i varandras ögon.
”Du kan inte rymma hela tiden Noelle…” mumlade Justin allvarligt. Jag fuktade nervöst mina läppar. Min blick sjönk ned på mina fötter. En bit hud visades i dem svarta ballerina tofflor, vit som ett lakan var jag nästan.
”Men det är inte så enkelt…” viskade jag med gråten i halsen tillbaka. Han suckade tungt.
”Det är det inte för mig heller. Men jag pratade med min pappa. Du klarar det här.” försäkrade han mig mjukt. Jag skakade på huvudet.
”Kan vi inte bara åka här ifrån? Snälla Justin, någon annan gång.” Det sved i ögonen på mig, tårar var påväg. Justin lade en hand på min kind. Hans hand var varm, det hettade till just där den var.
”Jag vet att du kan ta mod till dig, gå in där för att prata med henne.” andades han mot min hy.
”Vad hände med ’Jag bryr mig inte?’ Justin?” frågade jag anklagandes. Han skakade lätt på huvudet.
”Det finns en annan Justin också, men du har bara inte fått träffa honom än. Det här är halva dåliga, halva bra.” berättade han leendes. Jag nickade och sänkte huvudet. Han lade två fingrar under min haka för att höja mitt huvud så att jag såg honom rakt in i ögonen igen. ”Du kan.” Han tog ett steg närmre mig, så att våra läppar bara hade någon millimeters avstånd. Han lade en hand på min nacke, och en på min korsrygg, särade på läpparna och sedan – kysste han mig.

 

Tumblr_ls7rupgmq21qbnug5o1_500_large

 

Förvånat kollade jag på honom, men han stod där, med sina mjuka, varma läppar mot mina utan att kolla på mig. Ögonlocken låg ned över hans vanligtvis öppna ögon. Så jag gjorde detsamma, jag blundade. Hans våta läppar masserade mina perfekt. Det var som att dem var gjorda för varandra. Min rygg – och nacke – hettades till utav hans händer som låg placerade där. Han gjorde mig galen. Mina knän ville hela tiden ge vika, låta mig falla ned i Justins armar. Men han höll upp mig, så att kyssen kunde fortsätta. Var det här bara PR? Kanske inte.. den kändes så äkta. Han kysste dem mjukt ännu en gång innan han tog ett steg bak. Hans händer lämnade min kropp, men det brändes fortfarande där dem nyligen hade legat.
”Du kan göra det här Noelle. Det är bara att gå in där, sen drar vi och festar.” lovade han mig med ett stelt flin på läpparna. Så snabbt som nya Justin hade kommit kom den gamla tillbaka. Jag gick med snabba steg fram till dörren, redo att dra upp den när grannen hojtade till.
”Ella är inte hemma.” meddelade han oss. Jag kollade ned på den gröna häcksaxen han höll i.
”Vart är hon då?” frågade Justin. Min blick fördes mot hans beigea kaki shorts, dem hade små bruna, jordiga fläckar på sig. Händerna var täckta utav bruna trädgårdshanskar. Skjortan han hade på sig var ljusblå, och förskräckligt ful för den delen också. Svettdroppar rann ned för hans panna, den på halsen och försvann sedan under skjortan. Jag kände inte igen honom. Han måste vara nyinflyttad, runt 21.
”Hon är på någon… arbetsresa var det. Dem åkte till Hollywood sa hon till mig. Tror jag.”
”Okej.” sa Justin med en axelryckning utan att ens ge killen ett tack. Men vad förväntade jag mig? Jag gick med honom tillbaka till Range Rovern, lättad över att ha sluppit gå igenom samtalet med Ella just nu.
”Supa?” frågade jag trött. Jag var inte sugen alls direkt, men jag skulle göra att för att komma tillbaka till mitt gamla jag. Att vara snäll och glad tog kål på mig. Dricka och röka, det var det som behövdes just nu.
”You named it girl.” flinade Justin. Han drog upp en ciggarette ur paketet med bara en hand. Jag drog det sedan ur hans hand för att plocka upp en åt mig själv. Röken spreds snabbt i bilen, så jag vevade ned rutan på min sida, med huvudet utsträckt ur det. ”Ramla inte ut.” bad Justin.
”Vem tror du att jag är? Mrs. Klumpig?” fnös jag leendes. Han skrattade skakandes på huvudet och lät mig hållas. Mrs. Smidig var jag nog inte direkt heller för den delen. Viden slet i mitt fria, svarta hår. Luften var kall genom mina näsborrar. Det doftade grillat och vått. Ån till sidan av vattnet hade en and familj simmandes på den. Jag log stort åt dem och drog en hand genom mitt kalla hår. Jag tappade balansen och gled ut genom fönstret så att bara midjan var vid kanten på fönstret.
”Justin!” ropade jag förskräckt. Hjulen snurrade så snabbt framför mina ögon att jag blev rädd av tanken hur fort jag skulle rulla om jag ramlade ut. Han greppade tag om byxkanten till mina svarta Jeans för att hålla fast mig medan han körde till kanten av vägen. Bilen saktade ned farten och jag kunde återigen kravla mig in i bilen, ned på min plats, med ciggaretten i handen.
”Ta-daa!” skrattade jag med ciggaretten i mungipan. Justin skakade på huvudet.
”Inte Mrs. Klumpig var det va?” grumlade han sarkastiskt och kastade ut sin ciggarette ut genom mitt fönster ned i ån.
”Vem har sagt något om att jag inte är klumpig?” flämtade jag sarkastiskt. Han himlade med ögonen. ”Hora.”
”Ursäkta mig?” fräste han irriterat. ”Tänk på vad jag gör för dig, din otacksamma bitch. Attityden måste ändras. Och det med nu. Annars betalar jag inte dig för det här.” varnade han.
”Då hoppar jag ut.” käftade jag emot. Jag sjönk ihop i skinsätet, med benen uppe på instrument brädan.
”Ur bilen?” frågade han dumt.
”Ja, det tänker jag göra.” klämde jag snabbt ur mig, med en gnutta ironi i rösten.
”Tja, du är free to go.” Han stannade bilen för att låta mig lämna den. Jag himlade med ögonen.
”Ur dealen menar jag ju, dumb ass.” morrade jag allvarligt. Han måste ju vara värdens största kinderägg.
”No can’t do babe.” flinade han och blinkade med ögat. Jag höjde på ögonbrynen.
”Varför skulle jag inte kunna göra det?” frågade jag, äcklad för smeknamnet han gett mig. Babe? Noelle kunde han väll säga, det var väll inte så farligt eller? Var hans tunga lat kanske?
”Du har redan skrivit under kontraktet, dumb ass.” svarade han med ett flin på slutet. Jag suckade frustrerat. Skämtade han med mig?
”Då går jag med det till domstol.” varnade jag. Han ryckte nonchalant på axlarna.
”Gör det, men det går inte att bryta. Jag har 100 gånger bättre advokater än du.” Jag spände käken. Varför hade jag gått med på det här i första början? Det var bara dumt… betalningen var ju helt OK, men allt annat.
”Vad var det med den där kyssen förut?” slängde jag ur mig.
”Gillade du den?”
”Varför skulle jag ha gjort det?” frågade jag som om jag inte hade njutit av den, vilket jag hade.
”Du gjorde inte motstånd, det är ju ett tecken.”
”Det är meningen att vi ska se ut som ett par, då kan jag ju inte direkt knuffa bort dig.” påminde jag honom. En rap lämnade hans mun, äcklat vevade jag ned fönstret igen.
”Kanske det, men det betyder inte att du måste kyssas tillbaka.” övervann han mig.

 

Justins Perspektiv:
Jag pressade samman läpparna med tankarna på den där kyssen… att ha känslor för folk var inte min grej, men Noelle… tjejen vred mig uppochner. Hon gjorde mig galen, men ändå hel. Utan henne… tja, det gick inte. Vi spenderade ju praktiskt taget 24/7 med varandra. Jag förde glaset med shoten mot munnen för att svälja den starka vätskan. Noelle stod borta vid någon grek och pratade. Hon putade med allting och slängde blickar mot mig då och då. Glas låg slänga huller om buller på deras bort. Det hade gått en servitris dit flera gånger under kvällen, så Noelle måste nog vara väldigt full vid det här laget. Men att se henne med greken gjorde mig bara helt förbannad. Varför? Ja, fråga det. Jag stoppade in gräset i munnen, drog ett bloss och lät det sprida sig i mina lungor innan jag andades ut det igen. En rödhårig tjej kom fram till mig.
”Justin Bieber?” frågade hon med pipig röst. Jag kollade på henne, försökte försäkra mig om att hon inte var en 14-årig liten Belieber.
”Det beror på vem som undrar.” svarade jag likgiltigt och släckte rullen jag höll i.
”Rose. Jag jobbar för Victoria’s Secrets.” fnittrade hon glatt. Jag nickade, redo att schasa bort henne när hon slog sig ned bredvid mig med handen på mitt lår. Jag suckade. Victoria’s Secrets va?
”Om du ursäktar så väntar jag någ-”
”Du verkar vara väldigt, väldigt ledig… vi kanske kan göra något? På mitt hotellrum?”
”Nej tack.” avvärjde jag henne och reste mig upp. Hon gnydde besviket till bakom mig. Noelle kollade på mig med stora ögon, medan greken satt och pratade för full rulle. Kanske skulle jag göra henne avundsjuk? Flinandes slog jag mig ned bredvid Rosie igen.
”Så, hur är det att jobba på Victoria’s Secrets då… Rose?” frågade jag ointresserad.
”Det är hemskt. Man måste väga 35 kilo och ha 26 som mått runt magen.” tjöt hon förfärat.
”Nej vad jobbigt.” mumlade jag och tog en till klunk av min shot. Hon nickade snabbt.
”Ja, det är sjukt jobbigt! Asså sen också att-” Jag avbröt henne genom att pressa mina läppar mot hennes i en hård kyss. Hennes läppar var kletiga och stora, men det gjorde mig inget. Förutom det kletiga dock, det var jobbigt. Min blick drogs mot Noelle, men platsen var nu tom.
”Justin?” frågade en röst bredvid mig. Jag avslutade kyssen med Rose för att kolla upp på en full Noelle.
”Ja älskling?” Rose kollade förskräckt på mig. Hon verkade inte ha läst tidningen, men var man modell så var man väll.
”Kan vi gå upp på rummet nu? Jag mår inte så bra.” bad Noelle kyligt och drog i min arm.
”Vadå? Han är med mig nu, schas.” utbrast Rose med en stel blick på Noelle. Jag reste mig upp, villig att lämna Rose för att gå upp med Noelle. Bingo. Hon hade fallit för mitt knep.
”Men, Justin!” skrek Rose med gäll röst efter oss. Jag log nöjt för mig själv och tog ett kliv in i hissen med Noelle vid min sida. Vi åkte upp till våran våning. Väl inne på rummet, somnade båda direkt.

 

Solen sipprade in mellan dem vaniljfärgade – nya skulle jag tro – gardinerna. Hotellrummet var brunt, vitt och vanilj färgat. Överallt fanns det något i någon av dem färgerna. Det doftade rosor i hela rummet jag låg i. Det var en mjuk tystnad över hela rummet, så mjuk att jag kunde höra min egna huvudvärk nästan. Jag tog en klunk av vattenflaskan som stod på mitt nattduksbord och svalde en alvedon med. Ett brak hördes från badrummet. Med snabba steg skyndade jag mig dit.


Kommentarer

Anonym skriver:

Wooooow!! Du är jättebra!!!

Datum: 2012-11-06 - Tid: 22:01:35 -


Anonym skriver:

Asså du äger bara så du vet ! :)<333 MEEER

Datum: 2012-11-06 - Tid: 22:03:20 -


Alexandra skriver:

Gud vad bra! :D Undra vad som hände i badrummet! :-/ MERA! :)

Datum: 2012-11-06 - Tid: 22:43:23 -


Josefine skriver:

Lika grymt som alltid.♥

Datum: 2012-11-06 - Tid: 22:48:28 -


Anonym skriver:

OMG!!!! Så grym!!!!!vill veta mer!!!!!

Datum: 2012-11-06 - Tid: 22:58:08 -


Ebba skriver:

På något sätt så är Justin väldigt söt, hihi :) Grymt kapitel! <3

Datum: 2012-11-06 - Tid: 23:11:54 - URL: http://twitter.com/feverthebiebz


Ewweh skriver:

Aw, Justin och Noelle sitter i ett träd... Lol,
Sjukt bra kapitel :D<3

Datum: 2012-11-06 - Tid: 23:14:17 - URL: http://justbiebzz.blogg.se


ema skriver:

du kan ju inte bara sluta sådär precis när man vill läsa mer!!
Jag behöver meeeeeer väldigt snart!

Datum: 2012-11-06 - Tid: 23:17:44 - URL: http://emadobraca.devote.se


Emelie skriver:

Sjukt bra!!!! <3333

Datum: 2012-11-07 - Tid: 05:03:20 - URL: http://bieberrstorys.blogg.se


Liv skriver:

Aweesome kapitel!

Datum: 2012-11-07 - Tid: 07:45:23 -


Belieber skriver:

Sååå bra!!! Hoppas Noelle och Justin inser att de ska vara tillsammans på riktigt snart! :)
Du skriver sjukt bra iaf!

Datum: 2012-11-07 - Tid: 08:14:36 -


Evelina skriver:

Super bra! Du äger verkligen på att skriva!

Datum: 2012-11-07 - Tid: 11:45:05 -


Romina skriver:

Jag undra om det är Noelle i badrummet..

Datum: 2012-11-07 - Tid: 14:07:10 -


Saga skriver:

Jätte bra kan du skriva kapitel 16 idag??

Datum: 2012-11-07 - Tid: 14:22:09 - URL: http://sagabrisssman.webblogg.se


Becka skriver:

Grymt bra!

Datum: 2012-11-07 - Tid: 15:08:49 -


Anonym skriver:

ÅHH kommer det ett till kapitel idag?!?!???!!!!!?? Längtar!!!! Så grymmmmmmm novellllll!!!'

Datum: 2012-11-07 - Tid: 15:31:18 -


Anonym skriver:

ASSSÅÅÅÅ SÅÅÅ BRAA!!!!

Datum: 2012-11-07 - Tid: 16:52:12 -


Josse skriver:

Grymt :)<3

Datum: 2012-11-07 - Tid: 17:12:36 - URL: http://foreverbbieber.blogg.se/


Ema skriver:

älskar att dem redan försöker göra varandra avundsjuka :)
Lika bra som vanligt! När kommer nästa???

Datum: 2012-11-07 - Tid: 18:16:21 - URL: http://emadobraca.devote.se


Lovisa skriver:

Superduperbra!!

Datum: 2012-11-07 - Tid: 19:17:45 - URL: http://mynailtip.blogg.se


Josefine ! <3 skriver:

MEEEEER VILL VETA VAD SOM HÄNDER ;)

Datum: 2012-11-07 - Tid: 20:47:24 -


Anonym skriver:

sjukt bra <3

Datum: 2012-11-08 - Tid: 20:04:24 -


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback