KAPITEL 7-. ONE NIGHT STAND

"Vad vill du?" Fräste jag trött och blängde surt på honom. Han hajade till och fuktade sina läppar.
"Får jag inte vara här eller? Det är fest ikväll, och jag var bjuden. Detsamma med dig." Jag la en hand på min midja och kollade kallt på honom.
"Om du ska gå? Då går defenetivt inte jag!" Han suckade djupt och gick närmre mig.
"Du ska gå. För Ken, Fred, Selma, Jenny, Alli, Perrie och alla i din årskurs ska gå. Vi ses där... Bitch." Det sista trodde han nog inte att jag hörde men det gjorde jag. Justin Bieber kallade mig.. Bitch?

Jag log stort och självbelåtet när jag gick ut ur gymnastiksalen och tryckte ner handen i fickan. Helt plötsligt hörde jag steg bakom mig och suckade högt.

”Vad är det nu då Em-.. Oj! Hej..” Det var långt ifrån Emma. Det var Jenny, tjejen som hade varit så kall på Emma. Hon log stort och drog en hand genom sitt långa, blonda hår. Jag höjde på ögonbrynen och log flörtigt mot henne.

”Jaså.. Jenny.” Mumlade jag och korsade armarna över bröstet. Hon log större. Kanske för att jag kunde hennes namn…

”Japp! Så, Justin.. Kommer du på Festen ikväll?” Fnittrade hon och sneglade på sina kompisar som stod vid sitt skåp och fnittrade. Jag fuktade mina läppar och tog upp min iPhone för att sms:a Scooter.

Ska på fest ikväll. Kommer nog hem sent, så vi kan väll skippa arbete imorgon? // JB

Jenny log större mot mig och la en hårtest bakom örat i samma sekund som mobilen plingade till.

Mhm.. Men strula inte till det Justin! / S

Jag stoppade ner mobilen i fickan igen och kollade in i Jenny’s grön/bruna ögon och nickade snabbt.

”Såklart att Bieber ska vara med och festa. Jag plockar upp dig vid 6.” Sa jag milt och vände mig om för att gå ut. 3..2..1. Där började de skrika och det självbelåtna leéndet dök upp igen. Livet var bara för härligt.

-

Jag virade handduken runt min midja och drog en hand genom mitt våta hår. När jag kom ut ur badrummet mötte jag konstigt nog Selena’s överlyckliga ansikte. En suck slank ur min mun och jag himlade lätt med ögonen.

”Vad vill du Sel? Jag är upptagen och har bråttom.” Hon putade lite med underläppen och kollade ner på sina fingrar.

”Jo.. Jag hade tänkt att vi kunde ha myskväll. Som förr.” Svarade hon prövandes och sneglade på en påse som stod på golvet i hallen. Ännu en suck lämnade min mun och jag skakade på huvudet.

”Sel, vi är över. Vad än Scooter håller på med, så är det slut nu. Du och jag existerar inte längre. Snälla gå.” Hennes ögon vattnades snabbt och hon sprang ut ur lägenheten. Jag svalde hårt och drog på mig ett par kalsonger innan jag gick fram till fönstret och kollade ut. Selena fanns i alla fall inte inom synhåll. Den här kvällen skulle bli toppen. Folk kanske känner den Snälla Justin Bieber. Men nu tänker jag inte vara det längre. Jag har fått nog…

Jag virade en hadduk runt min kropp och detsamma med håret innan jag gick ut till rummet där Kendra satt. Jag rynkade lätt på pannan och kollade på Fred’s tomma säng.

”Vart har vi Freddie?” Hon ryckte lätt på axlarna och fortsatte skriva på sin laptop. Gud, människan kollade inte ens på tangentbordet!

”Kendra? Festen börjar om liksom.. En halvtimme!” Hojtade jag och vinkade med händerna framför henne. Hon mötte min blick och slog ner locket på datorn.

”Klä på dig då Em.” Sa hon mede en djup suck innan hon försvann in i badrummet. Sekunden därpå hörde jag hur duschen sattes på.

Jag ruskade lätt på huvudet för mig själv och tog fram ett par chock rosa underkläder från VS samt en tupkjol och ett fint, turkost linne. Jag drog på mig allt och fönade snabbt håret innan jag sminkade mig. Kendra harklade sig högt bakom mig när jag hade dragit på mig mina svarta pumps. Hon var redan fullt påklädd och sminkad. Jag höjde förvånat på ögonbrynen och log stolt mot henne.

”Hur?” Hon flinade stort och ryckte på axlarna innan hon kramade om min hand och drog med mig ut ur vårt varma rum. Man kände defenetivt värmeskillnaden.

”Hitåt.” Mumlade Ken och föste mig mot trapporna. Vi gick ett bra tag tills vi hörde den höga musiken och gick in i rummet. När vi kom in i vardagsrummet möttes jag direkt av Justin’s breda flin. Det här var nog den ”rika” delen på studenthemmet. 2 våningar och en annan massa lyx.. Wow. Jenny stötte till mig bakifrån när hon gick förbi mig och log fejkat mot mig.

”Åh, sorry Emma. Men jag ska gå till min date. C-ya..” Muttrade hon bitchigt och fortsatte mot Justin som log stort mot henne och kramade om hennes hand innan han kramade om hennes lår och sen rumpa.

Gud Justin.. Du kommer såra tjejen..

Jenny fnittrade till ett torrt skämt som Amanda hade nämnt. Hon kollade på mig och stack ner handen i sin väska för att dra upp sitt Cherry Lipgloss. Jag suckade och mötte Emma’s blick. Hon såg väldigt osäker ut, men ändå sur. Jag blängde surt på henne innan jag mötte Jenny’s blick igen och lutade mig mot hennes öra.

”Du och jag. Sängen i rummet på andra våningen. I sängen… Nakna.” Sa jag lågt och sexigt i hennes öra. Hon bet sig långsamt i läppen innan hon nickade och reste sig upp.

”Kommer strax.” Ursäktade hon sig och började gå mot trappan. Jag reste mig upp minuten efter att hon hade försvunnit upp för trappan och började gå mot den. När jag skulle ta första steget upp så tog någon tag i min handled och drog mig tillbaka.

”Vad gör du? Tänker du bli ihop med henne eller vad?!” Väste Emma lågt i mitt öra. Jag himlade lätt med ögonen och skakade på huvudet.

”Bara ett ligg.. Inget mer Emma. Du kan bli nästa.” Svarade jag skämtsamt och ryckte åt mig min hand innan jag gick upp för trappan och in i rummet där Jenny låg med bara underkläder.

”Kom igen Bieber. Jag vill ha dig.” Mumlade hon och hoppade upp med händerna runt min nacke. Hon började kyssa min ömt på halsen och drog av mig min t-shirt. Och sedan byxorna. Jag gick långsamt baklänges med hennes läppar pressade mot mina för att lägga mig ner i sängen.

”Kom igen!” Stönade hon och drog av hennes sin BH. Min blick hamnade genast på hennes bröst och hon pressade sina kletiga läppar mot mina. Jag masserade mjukt hennes rumpa och drog av henne trosorna. Hon kysste mig mjukt ner för bröstet till kalsongkanten och drog av mig de. Jag log sexigt mot henne och trädde på kondomen innan jag kom in i henne. Njutningen spreds direkt och hon stönade till. Hade Emma rätt eller? Nej, Justin… Hon var bara ett engångsligg.


Hela den här blev cp... Men aja.

KOMMENTERRAAAAAAAAAAAAAAAA :)



Kommentarer

Jssmn! skriver:

Hahahaha as bra! :D Mer mer mer <33 Me likeyyyy<33

Datum: 2012-05-03 - Tid: 19:42:38 - URL: http://jssmn.blogg.se/


Me+You 'Imma Tell you one time. <3 skriver:

Haha, sjukt bra! <3

Datum: 2012-05-03 - Tid: 19:50:17 -


Emma snow skriver:

hahahhahaah fy fan va roligt !!!!! men skitbra! <33333333

Datum: 2012-05-03 - Tid: 19:53:26 -


Wilma skriver:

Du måste skriva mer ikväll !! <3

Datum: 2012-05-03 - Tid: 20:00:05 -


ellen skriver:

Skit bra,du skriver fett bra!! MERAA!

Datum: 2012-05-03 - Tid: 20:02:17 - URL: http://ohbabybabyoh.blogg.se/


Nora skriver:

great, mera! ♥

Datum: 2012-05-03 - Tid: 20:27:18 -


Ebba skriver:

Bra! Mer :)

Datum: 2012-05-03 - Tid: 21:03:44 -


Sara skriver:

Kan inte Emma bara slå Justin så jag blir nöjd? hahahaha xD

Datum: 2012-05-03 - Tid: 21:17:17 - URL: http://jbieberstoriies.blogg.se/


Celine skriver:

Den är sjukt bra älskar dina noveller <3 jag vill veta vad som händer sen :) tack för att du är så jävla duktig på det du gör fortsätt så tjejen <3

Datum: 2012-05-03 - Tid: 21:24:14 -


Ilma skriver:

HAHAHAHAH JAG DÖÖR. Bad Bieber ;)<3

Mer ikväll eller kommer det imorn? Du hinner väl inte skriva på morgonen innan Blommensdagen? <333

Datum: 2012-05-03 - Tid: 21:36:53 -


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback