KAPITEL 46-. PREGNANCY TEST


Justin… jag måste berätta en sak.” Sa hon lågt och kollade ner på sina händer. Jag nickade.
“Ja?” Hon bet sig löst i underläppen.
“Jag hittade bindor i badrummet igår natt.” Mumlade hon smått genant. Jag höjde på ögonbrynen.
“Jaa?” Hon suckade djupt innan hon fortsatte.
“Jag skulle ha fått min mens. För snart 2 veckor sen. Jag har knappt tänk på det…”


Pattie kom oroligt emot oss när vi hade kommit ut på flyplatsen i Kanada. Justin tyckte det var bäst att åka hit. Kendra stod också här och gick in i min famn. Vi kramades länge.

“Jag har saknat dig.” Sa jag mjukt mot hennes axel och lutade mig tillbaka. Hon nickade instämmande och tog upp min väska. Pattie log smått mot mig och föste sedan ut oss alla till den svarta Range Rover’n som stod och väntade utanför.

Där i ligger ett graviditetstest, du tar det såfort vi kommer hem.” Sa Pattie allvarligt och startade motorn. Jag svalde hårt och kollade ner på min mage.

Tänk om jag var gravid? Skulle jag bli mamma?

-

Jag kollade tveksamt på instruktions lappen till testen innan jag började med det man skulle göra. Det var 2 minuters väntetid, så jag stannade här inne de 2 minuterna. Kunde jag vara gravid?

Jag drog upp tröjan framför spegeln och granskade min mage som hade fått sig en liten bula. När det hade gått 2 minuter tog jag upp testet och gick ut till de andra som satt spända i vardagsrummet. Jag kollade på Justin.

Eh.. jag… ehum… vi ska bli föräldrar.” Sa jag snabbt och nervöst. Justin flämtade till och Ken log stort men ändå inte. Pattie kollade förvirrande på oss.

Justin, du vet vad jag har sagt om sky-..” Justin reste sig upp och sprang upp till sitt rum. Jag följde efter honom.

Justin…” Viskade jag fram och la mig ner bredvid honom i sängen. Bruce och Diane var hos Jeremy och förklarade situationen.

Justin började smått snyfta och kollade upp på mig.

Jag kan inte bli pappa! Du förstår inte Emma… Det kommer förstöras. Allt jag har byggt upp.” Ilskan spreds i min kropp och jag reste mig upp.

Så vadå?! Är din jävla karriär viktigare än vårat BARN?! Är det just det du säger?! Jag kan inte fatta det Justin. Du av alla borde ta det här på ett bra sätt!” Röt jag och kollade förtvivlat på honom.

Han hoppade upp framför mig och fnös till.

Du vet hur mycket jag bryr mig om dig! Men jag kan INTE BLI PAPPA!” Skrek han. Jag hajade till och fuktade mina läppar.

Fine! OM DU INTE KAN BLI PAPPA TILL VÅRAT BARN, DÅ BEHÖVER DU INTE MIG HOS DIG!” Med de orden vände jag mig om och sprang ut ur hans rum, och sedan huset.

Ken och Pattie ropade efter mig men jag fortsatte springa. Och jag visste precis vart jag skulle.

-

Jeremy öppnade dörren och kollade förvånat på mig.

Wow, Emma? Vad har hänt?” Jag skakade på huvudet och bröt ihop på golvet i hallen. Han kramade mjukt om mig och hyschade mig lätt.

Ta det lugnt, och berätta vad som har hänt nu.” Sa han milt och log smått mot mig när vi satt i vardagsrummet med Jazzy och Jaxon. De lekte sött med sina leksaker.

Jag .. är gravid. Och Justin vill inte ha barnet.” Sa jag med darrig röst och kollade ner på mina händer. Jeremy flämtade ogillandes till.

Justin… Åh, Emma, han vill säkert ha barnet! Men grabben har stor press på sig. Han vet hur mycket Pattie kämpade, själv och han kommer aldrig låta dig gå igenom det själv. Ta det lugnt och prata med honom senare. OK?” Sa han mjukt och mötte min blick.

Jag pressade fram ett leénde och nickade smått. Hade Jeremy rätt? Var det bara pressen som var felet med Justin?

Jazzy kom fram till mig och hoppade oblygt upp i mitt knä.

Näj ska du bli Bieber, Emma?” Frågade hon glatt med vaklig röst. Jag log stort mot henne och kramade mjukt om henne i min famn.

Jag vet inte.” Mumlade jag mot hennes hår som hade en doft av sommar och jordgubb. Det var snö och iskallt här i Kanada. Jag kan inte fatta att jag ens kunde springa hit utan att frysa.

Jazzy stönade uttråkat till och hoppade ur mitt knä för att gå tillbaka till leksakerna. Jaxon kom blygt fram till mig och sträckte ut armarna.

Jag lyfte upp honom i min famn och började nynna på en vaggvisa pappa hade sjungit för mig när jag var väldigt liten och inte kunde sova. Det tog inte lång tid innan Jaxon sov.

Ett litet leénde spreds på mina läppar när han rynkade på sin lilla näsa. Jag lutade mig ner och kysste honom mjukt på pannan. Jeremy skrattade lågt till.

De älskar dig.” Sa han glatt och tog en klunk av kaffet han höll i. Jag nickade smått och tryckte Jaxon’s lilla kropp närmre min.

Och jag älskar de.” Sa jag till svar och bröt inte blicken ifrån Jaxon’s söta, oskyldiga ansikte.

Jeremy reste sig helt plötsligt upp och gick ut i hallen. Jag hörde mumlande, låga röster och sedan steg som kom mot vardagsrummet.

Justin kom in med rödsprängda och kollade mot mig och Jaxon. Det stack till i hjärtat av att se honom såhär ledsen.. Han kom fram och satte sig på platsen Jeremy nyss hade lämnat.

Em, jag är ledsen. Jag menade inte det jag sa.” Mumlade han med tjock röst och kollade ut genom fönstret.

Justin, kolla på mig.” Sa jag allvarligt och höjde lätt på ögonbrynen. Han mötte min blick.

Förlåt… Jag är överlycklig över vårat barn, jag fick bara panik.” Jag nickade smått och pressade fram ett leénde.

Det är OK.” Han fuktade sina läppar och log smått mot mig.

 

 

Jag har saknat dig.” Mumlade han, även fast det kanske bara hade gått en timme sen sist. Jazzy gick fram till Justin och hoppade upp i hans famn.

Bieber!” Utbrast hon överlyckligt och kramade om hans arm. Jag kollade snabbt på dem. Jag hade aldrig sett en bättre storebror än Justin. Han skulle bli en toppen pappa.

Justin, jag är i vecka 3. Redan.” Hostade jag snabbt ur mig efter ett tag. Han kollade förvånat på mig och nickade sedan.

För tre veckor sen, när jag kom hem. Remember? När vi var ensamma hemma och… ja.” Sa han och började rodna smått.

Nawe, rodnar du älskling?” Han skrattade smått till och Jazzy log stort mot mig.

Ja, Bieber rodnaj!” Skrattade hon och hoppade upp och ner i Justin’s famn. Jaxon’s ögonlock fladdrade till och jag mötte hans grön/bruna ögon och ett litet leénde därpå.

God morgon Jaxon.” Log jag mjukt och drog en hand genom hans tunna hår. Han gäspade högt och hoppade sedan ner ur min famn, detsamma med Jazzy. De började leka igen och Justin kom närmre mig.

Åh, nu. Äntligen.” Stönade han och pressade sina mjuka läppar mot mina. Fjärilarna bubblade upp, men vi blev snabbt avbrutna av Jeremy.

Vill ni ha något att äta? Vi har lite mat i kylskåpet.” Sa han snabbt. Justin mötte min blick och kollade sedan ner på min mage.

Jag tror att Bieber är hungrig.” Flinade han. Jag kollade förvånat på honom.

Bieber?” Han nickade hastigt och kramade om min hand.

Ja, vi vet inte om det är en kille eller tjej, men den kommer heta Bieber!” Skrockade han och reste sig upp med mig i följetåg. Jag himlade med ögonen och slog löst till honom på armen.

Du är konstig du.” Han ryckte på axlarna och kollade anklagandes på Jeremy.

Allt från far min.” Skämtade han och skrattade till. Vi gick ut i köket och slog oss ner vid köksbordet. Jeremy började fixa med maten och mikron och la sedan fram 2 tallrikar på bordet.

Voila!” Sa han med tillgjord röst. Jag log tacksamt mot honom och började hugga in. Justin’s blick brände mot min kind ett flertal gånger.

Vad kollar du på?” Frågade jag helt plötsligt och log snett mot honom.

Mitt livs största kärlek och mitt barns mamma.” Sa han milt och kramade om min hand över bordet. Jag flätade samman våra fingrar och log stort mot Jazzy som kom in i rummet med blicken på Jeremy.

Pappa, isglass?” Sa hon bara. Jeremy tog ut 5 isglassar och räckte över en till var och en. Min åkte ner på någon sekund endast.

Wow, Bieber är verklien hungrig.” Flinade Jeremy och klappade till mig på axeln. Jag bet mig löst i läppen och nickade med blicken på min lilla baby bula.

Ja, den är lika hungrig som far sin.” Kommenterade jag och kollade på Justin. Han fnös till och skakade på huvudet.

Kanske, men den kommer få sin mors” skönhet. Det är jag säker på.” Hans ord värmde i hjärtat. Jag älskade att höra honom prata om vårat barn, även fast vi hade fått beskedet idag.

Helt plötsligt knackade det på dörren.

Jag öppnar.” Sa jag kort och reste mig upp för att gå till dörren och öppnade.


Hon är gravid folks! Vem stod bakom dörren? Hur kommer HENNES föräldrar tåla barnet? :P

 

MER IKVÄLL?! SÄKERT? KOMMENTERA DÅ! :D



Kommentarer

Jssmn! skriver:

Åhh neejjj :( MEN det var ett jäätte bra kapitel dock! :) Haha lite likt PRL att de bråkade och att hon sprang hem till Jeremy. MEN AWESOME!! MER IKVÄLL! :D

Datum: 2012-05-25 - Tid: 23:00:04 - URL: http://jssmn.blogg.se/


moa skriver:

meeeer mer mer mer mer mer mer mer mer!

Datum: 2012-05-25 - Tid: 23:03:45 -


Me+You 'Imma Tell you one time. <3 skriver:

I agreed Sonja, <3 Men det var iallafall bra. (:

Datum: 2012-05-25 - Tid: 23:06:29 -


Lisa skriver:

Jättebra :)

Ett kapitel till idag :D?

Datum: 2012-05-25 - Tid: 23:15:03 -


Ilma skriver:

BIEBER BABY TIME YEA!

Datum: 2012-05-25 - Tid: 23:24:51 -


Josse skriver:

Bieber ;) Sjukt bra!! :D<33

Datum: 2012-05-26 - Tid: 00:13:58 - URL: http://foreverbbieber.blogg.se/


Ebba skriver:

Bra! MER

Datum: 2012-05-26 - Tid: 01:46:28 -


ellen skriver:

Jaa!!! GRAVIIIID,LOVE IIIIIT!! BABY BABY BABY OHHH!!

Datum: 2012-05-26 - Tid: 10:01:47 -


Kajsa skriver:

det börjar på M-och slutar på-ER!!♥♥



Datum: 2012-05-26 - Tid: 10:53:39 - URL: http://kajsabiieber.blogg.se/


Anonym skriver:

Bra.

Datum: 2012-05-26 - Tid: 12:00:58 -


Miriam skriver:

Hej!

Jag läste din kommentar hos Juliahofsweden om att din mormor dött. Ville bara säga att jag är i EXAKT samma situation! Den är nästan läskigt... Min morfar dog innan jag var född, han tappade kontrollen över sin bil och åkte av vägen rakt in i ett träd: Precis som din mormor. Är det inte konstigt?

Jag känner också ganska stor saknad, för det känns verkligen som en stor förlust att inte ha fått lära känna honom. När jag var yngre tyckte jag att det var jobbigt och kunde precis som du ligga och vara ledsen under kvällarna. Vändpunkten kom när jag verkligen satte mig ner med mamma och pratade om honom- hon visade kort, berättade om vad de gjort tillsammans och massa grejer jag aldrig kunnat ana.

Ville verkligen att du skulle få veta för jag blev så otroligt förvånad när jag läste din kommentar! :)

Du behöver inte svara om det känns jobbigt, men annars kan du bara skicka ett mail till mig eller någonting!



Kram & lycka till!

Datum: 2012-05-26 - Tid: 13:36:32 -


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback