KAPITEL 40-. PARTY ROCK

Justin gör något!” Skrek jag men han bara stod där. Med Jenny som hade på sig en finare brudklänning än min. Han mötte hennes blick och log stort mot henne medans jag förvreds i plågor. Obeskrivliga plågor. Han la en hand på hennes rumpa och kysste henne mjukt på hennes fullsmetade läppar.
En flämtning lämnade min mun när ett bebis skrik hördes i hela kyrkan. Jag kollade ner på min klänning som var alldeles blodig, detsamma som barnet i min famn.
Den lilla flickan mötte min blick och skrek sedan. Ett förfärligt skrik….*


“Upp och hoppa! Fredag morgon och jag har hämtat hit frukost!” Skrattade Ken och skakade om mig.

Jag slog trött upp ögonen och  möttes av en stor bricka med 2 koppar kaffe, pannkakor, bacon och ägg med 2 rost mackor. Ett leénde spred sig snabbt på mina torra läppar. Jag fuktade de snabbt och satte mig upp i sängen. Ken hade fortfarande på sig pyjamas och slog sig ner i min säng med brickan framför oss.  Jag sneglade på klockan som visade 8.

Ken! Vi har börjat!” Utbrast jag, men hon skrattade bara och skakade på huvudet.

Nej, det är snökaos ute. Lärarna har ställt in alla lektioner eftersom att de inte kommer fram!” Skrattade Ken fram och log ner mot brickan igen.

Varför i hela världen väckte du mig då? Nu?” Hon log smått lurigt mot mig.

Det du.” Jag suckade och skakade på huvudet innan jag började äta av den goda frukosten hon hade kommit in med.

Jag gick ut och möttes av en kall vind. Hela LA var full med snö. Det hade aldrig snöat såhär mycket i LA. Det snöade lite i en vecka och sen försvann det. Men det här skulle nog hålla i länge. Jag tryckte jackan tätare kring kroppen och började gå med Kenny bakom mig.

Det kändes som om det tog 100 år att gå till LA Streets. Jag knöt näven och knackade på dörren. Ken öppnade dörren, i endast pyjamas och rufsigt hår. Hennes leénde växte sig när hon såg mig.

Justin! Emma har saknat dig såååå my-..” Hon blev avbruten av en kudde som slängdes fram bakom henne. Hon gick in i rummet igen och i dörröppningen dök istället Em upp. Jag log stort mot henne och kollade ner på Bieber Pyjamasen hon hade visat mig här om dagen.

Hej babe.” Mumlade hon och pressade sina mjuka läppar mot mina. Jag la en hand på hennes korsrygg och tryckte hennes kropp närmre min. Fjärilarna spred sig i benen och armarna också.

Jag kunde inte få nog av hennes masserande läppar.

Kom med in, vi käkar frukost.”

-

Emma låg lutad i min famn och åt små bitar av pannkakan som låg på tallriken i hennes knä.

Ken log smått mot oss och pratade om allt mellan himmel och jord tills de kom in på en fest som tydligen var ikväll.

Så, vem är det som ska ha denna stora fest?” Flinade jag och började leka med Em’s hår.

Det är Leo. Han har hyrt en lokal bara 20 meter härifrån där festen ska hållas.” Jag nickade lätt och kysste Em ömt på hjässan och lutade mig fram mot hennes öra.

Hitta ingen annan Prince Charming där bara.” Viskade jag mjukt och såg hur hennes hud knottrade sig. Ett litet leénde dök upp på hennes läppar.

Nej då sötnos. Det är du och ingen annan.” Svarade hon mjukt och pressade sin läppar mot mina, än en gång. Jag fick inte nog. Min tunga fann hennes och började leka med den när Ken avbröt oss.

Snälla, checka in på ett rum eller något.” Muttrade hon skämtsamt och försvann in på badrummet. Em fnissade till och satte sig upp framför mig istället.

Vad ska min kille göra ikväll då?” Frågade hon och la en hårtest bakom örat. Jag bet mig löst i läppen och skrattade sedan till.

Det vanliga. Lite porr och sen tror jag att jag går ut och super.” Sa jag och log stort mot henne.

Hon himlade med ögonen och slog löst till mig på armen.

Du vet själv att du inte skulle kunna göra så.. mot mig.” Viskade hon sexigt och ett pirr slank igenom min ryggrad. Jag nickade och fuktade mina läppar.

Så, vad vill du göra?” Hon ryckte på axlarna och drog upp sin laptop i knäet.

Skypa med Ryan och Chaz!” Flinade hon och loggade in sig på Skype. Jag satte mig bredvid henne och la en hand kring hennes varma midja.

Ryan och Chaz var inte inloggade med hennes storasyster var det. Vi pratade rätt länge med henne innan det var dags för mig att gå.

Hej då.” Sa jag besviket och pressade hennes läppar mot mina en sista gång på 24 timmar.

Tiden gick sjukt långsamt idag. Alla fick äta i cafeterian eftersom att mattanten var där och ingen ville göra henne ledsen när hon hade kämpat sig hit genom snön. Kycklinggryta, uäk..

Så, vad ska du ha på dig på festen?” Frågade Ken glatt. Jag fuktade mina läppar och log stort mot henne.

Bara ett par vanliga, svarta skinny jeans och ett ljusblått linne med volanger! Och mina Jeffrey Campbell, såklart.” Fnissade jag och nickade mot henne. Hon svalde och log sedan smått mot mig.

Jag ska faktiskt ha på mig en rosa tubklänning och svarta pumps.” Jag nickade gillandes och gjorde tummen upp.

Vi åt snabbt upp och skyndade oss tillbaka till rummet. Klockan var redan halv 6 och festen började klockan 8. Så vi hade  2 och en halv timme på oss att fixa oss.

Jag tar duschen.” Mumlade jag kort och gick snabbt in i badrummet. Duschen hostade som vanligt till när jag vred på vattnet och hoppade in i det.

En skön värme spred sig i min kropp och jag schamponerade snabbt håret. Eftersom jag skulle på fest så passade jag på att raka benen, samt ha hårinpackning. Ken knackade otåligt på dörren när jag stod och fönade håret med tandborsten i munnen.

Är du klar eller? Klockan är kvart i 7!” Ropade hon och bankade en sista gång innan hon slutade. Jag log stort åt min spegelbild och gick sedan ut i rummet för att klä på mig.

Ken fixade sminket och håret och slutresultatet blev perfekt. Inte som Stella’s, men bra för en vanlig fest. Om jag skulle på Grammy skulle… sluta tänka på sånt Emma!

Jag drog på mig den andra skon och ställde mig sedan nöjt upp i rummet med jackan på.

Ska vi dra?” Ken muttrade en svordom och blängde sedan  på mig i spegeln.

Jag ser ut som en hora.” Mumlade hon ogillandes och trampade nervöst i golvet. Jag suckade och skakade på huvudet.

Du ljuger, du är superfin!” Ett litet leénde spreds på hennes glansiga, röda läppar och hon drog på sig sin jacka med en lätt suck.

Okey, då går vi då.” Sa hon lent och drog på sig sina lovvika vantar. Jag gjorde detsamma och vi lämnade rummet för att gå ut till det mörkbelagda LA.

-

Festen var i full gång när vi kom in i rummet och Jenny och Leo kom fram till oss. Hela hennes gäng stod och hånglade i något hörn med en kille var.

Välkomna. Bål och drickan är där borta. Dans golvet rakt fram och rum en trappa upp!” Sa Leo snabbt och blinkade flörtigt med ögat mot mig och Ken. Jag kollade ner på mina fötter medans jag hängde upp min kappa och nickade.

Tack.” Sa jag lågt till svar och mötte Jenny’s bitchiga blick. En rysning av obehag åkte igenom min ryggrad och jag gick snabbt ut på dansgolvet och fortsatte mot drickan. Jag måste få i mig alkohol.

Första bästa glas blev bra, så jag tog upp det och svalde den starka vätskan. Det brändes i halsen, men det var en skön känsla. Glas efter glas gick och jag blev galnare och galnare.

Jag gick ut på dansgolvet och började dansa. Jag som aldrig dansade bland folk. Jared kom upp till mig och tryckte sin kropp närmare min medans han hade sina stora händer på min midja. Jag drog mig på hans kropp och mötte Jenny’s arga blick. Ett skadeglatt leénde växtes på mitt leénde och jag fortsatte att överdriva tills jag kom ihåg Justin. Jag började må illa.

En hand trycktes mot min mun och jag sprang ut lokalen och drog mitt hår bakåt när den brännande vätskan åkte upp ur halsen igen.

Allt smetade ut sig i snön och jag blev mer illamående bara av att se det. En suck lämnade min mun och jag drog bort det som hade kommit runt munnen med handryggen innan jag gick in i lokalen igen.

Det var fullproppat med folk på dansgolvet. Jag gick tillbaka till baren och log smått åt killen bakom disken.

En cola.” Han nickade och räckte över ett glas med kall, god cola. Jag kände hur magen lugnade ner sig och jag slog mig ner på soffan bredvid baren när Leo kom och satte sig ner bredvid mig.

Så, har du kul?” Frågade han högt. Hans andedräkt luktade sprit, tuggummi och rakvatten. Okej, rakvattnet kanske inte var från munnen men det stank ändå.

Jätte.” Svarade jag trött  och pressade fram ett stort leénde. Han nickade och reste sig upp för att gå fram mot dörren för att välkomna nya gäster. En gäspning lämnade min mun och jag kollade på klockan.

Wow, redan halv 11. Jag suckade och log stort mot Ken som kom och slog sig ner bredvid mig.

Jag är trött.” Gnällde hon och drog av sig sina skor. Jag nickade instämmande och lutade mig mot hennes axel.

Hon stönade trött till när Jenny kom fram till oss.

Så, är inte din pojkvän med oss ikväll?” Sa hon drygt och la en hand på sin midja. Jag skakade på huvudet.

Han jobbar imorgon, du kanske vet vem han är?” Hon fnös och smetade på ett lager maskara.

Såklart, jag låg ju med honom.” Med orden vände hon sig om och lämnade oss ifred. Ken spärrade upp ögonen mot henne och log sedan smått.

Jag stör mig på den bitchen.” Muttrade hon sammanbitet. Jag skrattade högt till och tog en till klunk av min kalla cola, som nu hade blivit lite varmare.

-

Runt halv 1 slog jag mig återigen ner i soffan. Fast nu med ett glas Red Bull och sprit. Jag tog en klunk och log stort mot alla som gick förbi när min blick hamnade på dörren. Åh nej… Vad gjorde han här?!


Vem kom in i rummet? Tha party folks! :D Hur kommer det gå med Jenny? Vad kommer händaa?

 

kommentera, för jag älskar era KOMMENTARER!



Kommentarer

ilma skriver:

Asbra! <3333 (nu ska jag plugga, intressant va? nej, men so-provet kommer gå SÅ dåligt :S :S)

Datum: 2012-05-21 - Tid: 22:18:36 -


Me+You 'Imma Tell you one time. <3 skriver:

"Det vanliga. Lite porr och sen tror jag att jag går ut och super." Dog av den menigen, HAHAHAHA! Sjukt bra! <3

Datum: 2012-05-21 - Tid: 22:19:23 -


Anonym skriver:

Skit bar men jag kommer bli sur på dig om em typ kysser någon där så hon och Justin bråkar igen nej jag bara skojar jag kommer inte att bli sur men lite ledsen eftersom de nyss blev ihop igen :)<3<3 men de var jätte bra jag älskar dina noveller meeeeeeeeeeer nuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!! <3

Datum: 2012-05-21 - Tid: 22:22:44 -


Lisa skriver:

Mike? Peter?

Jättebra :)

Datum: 2012-05-21 - Tid: 22:29:44 -


Jssmn! skriver:

"Fjärilarna spred sig i benen och armarna också." AHAHHAHAHAHAHAHAHAHAAHH dog lite där! Omg...:) Jag tror att det är Peter som är där, eller han...Blonda snubben som bjöd Ken till balen, haha glömt hans namn! :) MER MER MER LOVE IT! :D

Datum: 2012-05-21 - Tid: 22:42:12 - URL: http://jssmn.blogg.se/


ellen skriver:

Dumma Jenny,MIKE? PETER? MERAAA!!

Datum: 2012-05-22 - Tid: 07:08:56 - URL: http://biebzfreak.blogg.se/


Josse skriver:

Älskar den !! :D<33

Datum: 2012-05-22 - Tid: 07:26:54 - URL: http://foreverbbieber.blogg.se/


Sandra skriver:

Sv: Tack detsamma, visst kan jag läsa din. :)

Datum: 2012-05-22 - Tid: 13:09:46 - URL: http://justinsmexybieber.blogg.se/


Ebba skriver:

Jätte bra!<3 meeer!<3

Datum: 2012-05-22 - Tid: 15:15:16 -


Tove skriver:

Bra blogg ! :) kolla min novellblogg ?

Datum: 2012-05-22 - Tid: 16:54:00 - URL: http://tovemrsbieber.blogg.se/honsomskriver


Me+You 'Imma Tell you one time. <3 skriver:

Ville bara säga en till sak. Du vet väll att det inte snöar i LA? :) Det brukar bara vara endast ett fåtal fall av snöflingor och frost. Men skit bra. <3

Datum: 2012-05-22 - Tid: 19:21:05 -


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback