KAPITEL 39-. I LOVE YOU, TO PLUTO AND BACK



Ni är ett par riktiga turtur duvor ni!” Fnittrade hon skämtsamt och kliade sig i nacken. Jag log smått mot henne och lutade min mot Justin’s axel utan att släppa taget om hans mjuka hand.
Han kysste mig mjukt på hjässan och fuktade sedan sina läppar.
“Ska du till LA Streets nu eller?” Frågade han och började snurra med mitt hår på ett finger. Jag nickade trött och gäspade högt. Tillbaka till Jenny och lärarna. Till Selma och minnena. Tillbaka till Ken.


Jag slog upp dörren och gick in i rummet. Ken mötte min blick och log svagt mot mig.

Hej.” Mumlade hon hest när jag la ner mina väskor på sängen.

“Hej.” Svarade jag kallt och började packa upp. Hon suckade djupt och slog ihop boken som låg i hennes knä.

Jag är ledsen.. över att jag var som jag var. Det var ju inte ditt fel att du ville dölja det. Jag skulle också göra detsamma om jag var i din situation.” Sa hon snabbt och kollade skamset på mig.

Jaja..” Muttrade jag bara och satte mig ner i sängen med mobilen tryckt i ansiktet. Hon suckade återigen uppgivet och la en hand på midjan.

Du kan väll åtminstone säga något?” Väste hon och kollade anklagandes på mig. Jag kollade upp över mobilkanten och suckade medans mina ögonbryn höjdes.

Fine. Kan du sluta prata?” Sa jag och försökte låta vänligt, men mitt tonfall var bitchigt. Så bitchigt som det bara gick. Hon fnös och slog sig ner i sin säng igen med ett surt blängande på mig. Jag ignorerade det och började plugga. Jag låg efter, och det var inte lite.

-

Det är middag nu, ska du plugga hela kvällen eller ska du äta?” Jag kollade upp på Ken och gäspade högt.

Vad blir det?” Frågade jag trött. Det här var första gången idag jag hade pratat trevlig med henne.

Hamburgare. Och valfri efterätt.” Mumlade hon och korsade armarna över bröstet.

Kommer du eller?” Fortsatte hon och fuktade sina läppar. Jag slog ihop böckerna och nickade.

Och Ken..” Hon vände sig om och kollade frågandes på mig. Jag klämde fram ett leénde i mitt trötta ansikte.

Förlåt.” Hon gick in i min famn och kramade mjukt om mig. Jag drog in hennes doft och log stort mot hennes axel.

Jag har saknat dig.” Mumlade jag och lutade mig tillbaka. Hon nickade instämmande och drog sedan ut mig ur rummet. Min mage kurrade till och jag mötte Ken’s blick innan båda två brast ut i skratt.

Peter kom fram till oss med ett skadeglatt leénde på läpparna, som han alltid har.

Vad skrattar ni åt?” Vi slutade skratta och blängde istället surt på honom. Jag tog ett djupt andetag.

Inget.” Muttrade jag och gjorde armkrok med Ken för att sedan börja gå mot matsalen.

Min blick gled över alla borden.

Det var nästan propfullt i hela matsalen. Selma kom upp mot oss med ett bländande leénde på läpparna.

Jenny har frågat om vi vill gå på Leo’s fest imorgon. Vill vi det?” Jag bet mig löst i läppen och sneglade på Ken som la huvudet på sned och ryckte på axlarna.

Visst.” Sa hon kort och kollade sedan på mig. Så det hängde på mig om de gick?

Kom igen!” Gnällde Selma och skakade på min arm. Jag suckade och nickade sedan, då ett leénde sprack upp på hennes läppar.

Ja, okej då.” Hon skrattade nöjt till och gick sedan tillbaka till Jenny’s bord med vickad rumpa och ett rosa tuggummi i munnen.

Jag staplade iväg mot brickorna och kramade om en och började ta för mig. Ken föste mig mot ett bord alldeles bakom Jenny’s. Jag himlade med ögonen men slog mig ändå ner. Vad kan hända? Hon kommer inte direkt mörda mig.

En blick från Jenny var allt jag behövde för att få kalla kårar. Hon smetade på ännu ett lager läppglans på sina fylliga läppar och tog sedan en klunk från sitt vatten.

Jag kan inte fatta att jag har kommit med i simlaget! Att Coach Loopy ens ville ha med lilla mig!” Fnittrade hon stolt och alla tjejer började invända med att:

Såklart vill hon ha med dig!” och ”Varför skulle hon inte vilja ha med DIG?!”

Jag tog en tugga av min hamburgare och fick en anklagande och äcklad blick från Jenny som stönade till.

Euw.. den här maten är så äcklig. Vem kan äta det här?” Sa hon äcklat, men ändå skadeglatt mot mig. Jared och hans jäng kom upp mot Jenny’s bord. Det var sportfånarna på skolan. Det finns alltid såna överallt, på varje skola.

Yo, kommer ni på festen?” Frågade han och drog en hand genom sitt svarta, waxade hår. Jag mådde illa att bara känna lukten ifrån hans cologne. Jenny drog en hand genom sitt blonda hår och blinkade flörtigt mot honom.

Såklart! Vem kommer inte?” Fnittrade hon och de andra tjejerna fnittrade instämmande in. Jag himlade än en gång med ögonen och tog en klunk av mitt vatten. Ken puffade mig lätt i sidan och nickade mot bordet.

Hon lyssnade också. Jag nickade menande och fortsatte lyssna på deras såkallade, intressanta samtal.

Vem tar dit drickan?” Mumlade Selma med blicken på sina långa naglar. Dan, Jared’s kompis, log stort och la en hand på sin nacke.

Jag såklart! Nej, men Matt fixar det till mig. Min brorsa.” Flinade han. Selma log flörtigt mot honom och blinkade med ena ögat.

Men vi ses imorgon.” Sa Jared med en host och gick sedan ut ur matsalen. Jenny log stort mot alla runt bordet och bet sig löst – vad hon tror – sexigt i läppen.

Jag ska ta honom. Imorgon.” Alla andra bröt ut i gapfnitter och gömde sig i sina händer. De var bara för löjliga.

-

Ska vi kolla på film?” Föreslog Ken när jag hade hoppat i min rosa VS mysdräkt. Jag rynkade ogillandes på näsan men nickade när jag såg hennes lyckliga ansiktsuttryck.

Vilken?” Hon bet sig lätt i läppen och tog upp en påse chips och King Kong under sängen.

Party torsdag!” Skämtade hon och skrattade högt mot mig. Jag fuktade mina läppar och drog upp benen tryckta mot bröstet och lutade hakan mot mina knän. Ken drog en hand genom sitt hår och började fixa och trixa med filmen och chipsen.

Jag log smått mot henne när hon slog sig ner bredvid mig i sängen med chips påsen mellan oss.

Jag har saknat det här.” Mumlade hon och lutade sig mot min axel. Jag nickade smått och tog sedan all koncentration på filmen.

-

*Justin stod framme vid altaret med ett stort leénde på läpparna. Jag började gå snabbare när jag kände hur något drog mig tillbaka. Min blick gled över axeln och jag såg Jenny stå och dra i släpet på klänningen.

Släpp!” Skrek jag förtvivlat och försökte fortsätta gå. Justin kom längre och längre bakåt.

Justin!” En tår rann ner för hans kind och hans blick hamnade på min mage. Jag kollade ner och såg en stor baby bula. I samma stund som Jenny drog till i släpet igen så lämnade ett skrik min mun. Det var en obeskrivlig smärta.

Det värkte i hela magen och det kändes som om hela jag åts upp innifrån.

Justin gör något!” Skrek jag men han bara stod där. Med Jenny som hade på sig en finare brudklänning än min. Han mötte hennes blick och log stort mot henne medans jag förvreds i plågor. Obeskrivliga plågor. Han la en hand på hennes rumpa och kysste henne mjukt på hennes fullsmetade läppar.

En flämtning lämnade min mun när ett bebis skrik hördes i hela kyrkan. Jag kollade ner på min klänning som var alldeles blodig, detsamma som barnet i min famn.

Den lilla flickan mötte min blick och skrek sedan. Ett förfärligt skrik….*


DAFUQ? Konstig dröm i slutet... Aja, vad kommer hända på festen?

VILL NI HA KAPITEL 40 IKVÄLL?! KOMMENTERA DÅÅ! JAG MÅSTE PLUGGA LITE TILL ETT SO PROV, MEN MAYBE ATT DET KOMMER UPP IKV! ^^



Kommentarer

ellen skriver:

OHH?! MERA NUUUUUUUUUUUUUUUU!

Datum: 2012-05-21 - Tid: 18:53:05 - URL: http://biebzfreak.blogg.se/


Me+You 'Imma Tell you one time. <3 skriver:

omg, mera! <3

Datum: 2012-05-21 - Tid: 19:11:12 -


Celine <3 skriver:

snälla kapitel 40 ikvl asåå ush hahaha jag gillar inte sånna slut jag kommer inte kunna sova inatt om jag inte kommer få läsa fortsättningen snälla lägg upp kapitel 40 ikvl för mig ? :) Jag kommer inte kunna sova annars juh

Datum: 2012-05-21 - Tid: 19:14:03 -


Lisa skriver:

Grymt :D

Datum: 2012-05-21 - Tid: 19:16:41 -


Anonym skriver:

ja

Datum: 2012-05-21 - Tid: 19:17:09 -


Josse skriver:

SKITBRA! :D<33

Datum: 2012-05-21 - Tid: 19:40:41 - URL: http://foreverbbieber.blogg.se/


Jssmn! skriver:

MER! :)

Datum: 2012-05-21 - Tid: 20:03:27 - URL: http://jssmn.blogg.se/


Ilma skriver:

Mer snälla! <3

Datum: 2012-05-21 - Tid: 20:09:58 -


Wilma <3 skriver:

Meeeer !! <33

Datum: 2012-05-21 - Tid: 20:28:28 - URL: http://http:/


elin skriver:

grymt :D

Datum: 2012-05-21 - Tid: 21:22:40 - URL: http://elinohrn.devote.se


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback