KAPITEL 24-. BUTTYS

"Ryan och Chaz ville gärna träffa oss, så det är nog planen." Hon nickade gillandes och middagen fortsatte. När klockan var runt halv 6 så skulle Jeremy och Jazzy åka.
"Barnvakten håller på att få krupp på Jaxon!" Skrattade Jeremy och drog på Jazzy sin rosa jacka. Hon kramade om alla och sedan gick de. Vi gick in i vardagsrummet och Justin drog ner mig i sin famn när han hade sattit sig ner i soffan. Han gosade ner sig i mitt hår och minuten senare somnade jag.
“Emma! Vakna!” Ropade Justin i mitt öra. Jag slog förskräckt upp ögonen och rullade snabbt ur Justin's lilla säng vilket genast fick honom att brista ut i gapskratt.
“Fan...” Muttrade jag och la en skyddande hand på min rumpa som dunkade av smärta. Justin's leénde försvann och han kollade istället skamset på mig. Jag svalde hårt och satte mig långsamt ner i hans säng.
“Fick du ont?” Jag svalde smärtan och skakade lätt på huvudet. Han skulle inte behöva bli hängig för det här hela dagen.
Han log smått mot mig och kysste sedan mina läppar. Fjärilarna bubblade upp och min mage höll på att sprängas.
“Ska vi gå upp?” Viskade Justin med hans sexiga morgonröst. Jag rös till av välbehag och nickade. Han fuktade sina läppar och gick fram till våra väskor, men först min?
“Justin.. vad håller du på med?” Skrattade jag och han log lurigt mot mig tillbaka och slog sig ner på golvet.
“Jag bestämmer din outfit idag!” Jag himlade med ögonen, men lät honom hållas. Han drog ut vinröda underkläder från VS och log stort mot mig. Han la fram de, ett par skinny jeans och en ljusrosa hoodie. Jag nickade gillandes och kramade om kläderna.
“Får man ingen betalning? Jag har aldrig sett på maken..” Muttrade han retsamt och korsade armarna över bröstet. Jag skrattade till och böjde mig ner mot hans ivriga läppar. När kyssen var över klädde jag snabbt på mig och satte upp mitt hår i en hög hästsvans. Justin var redan kvar och räckte över min mobil med ett brett flin på läpparna. Jag låste upp den och suckade av frambilden. Det var Justin från hans photoshoot. Han skrattade till och kramade om min hand innan vi gick ner till köket.
-
“God morgon, ungdommar!” Skrattade Diane när vi slog oss ner vid bordet. Klockan var redan 1.
“God morgon, ja.” Svarade Justin och flinade stort mot mig. Jag skrattade till och fuktade mina läppar medans jag la upp ägg och bacon på min tallrik. Justin, glupsk som han är, tog pannkakor. Pattie tog upp tillbringaren med Juice i och kollade menandes på mig som nickade. Hon log stort mot mig och vek tidningen för att lägga ner den på diskbänken igen.
“Chaz och Ryan har ringt.. Ungefär 4 gånger. De saknar dig grabben!” Skrattade Bruce och smuttade på sitt kaffe. Justin log stort och nickade. Jag fnittrade till och åt upp det som var kvar på min tallrik med en klunk Juice.
Jag svängde upp på Chaz's uppfart. Emma svalde hårt och sneglade på huset, så jag kramade om hennes hand.
“De bits inte! Tror jag...” Skämtade jag och skrattade högt. Hon svalde hårt och nickade smått. Nervositet är det värsta jag vet.
"Du, ta det lungt." Viskade jag stöttandes och kysste hennes mjukt på pannan. Hon nickade och hoppade ur bilen.
Vi gick snabbt mot hans dörr och innan jag hade hunnit plinga på så öppnade de dörren och hoppade på mig. Emma såg ännu nervösare ut. Chaz och Ryan släppte taget om mig och kollade gillandes på Emma och räckte sedan fram händerna, i samma stund. Emma fnittrade till och kramade om Ryan's först.
"Ryan Butler!" Hälsade han och hon nickade. Jag gick fram till henne och la en hand på hennes midja.
"Det är Buttys." Viskade jag retsamt i hennes öra. Ryan fnös till och gick in i huset. Chaz och Emma blev genast vänner och kom väldigt bra överens. Men Ryan hade tjurat ihop sig i soffan. Jag la ifrån mig godispåsen och gick fram till honom.
"Hey. Vad är det?" Frågade jag milt och han mötte min blick. Hans ögon var små och nästintill
vattenfyllda. Jag blev genast orolig och skakade om honom. Han blängde surt på mig och skakade på huvudet.
"Varför ska du få alla tjejer? Emily gjorde slut med mig... pågrund av dig." Snäste han och jag svalde genast hårt. Ryan hade aldrig varit så kär som han var i Emily.
"Men... Varför sa du inget bro'?" Han suckade och vände bort blicken ifrån mig.
"Som om du skulle bry dig." Han gick upp och ut ur huset. Emma flämtade till bakom mig och jag vred snabbt på huvudet.
"Hans flickvän? För dig? Varför...?" Hennes röst var osäker och darrig. Jag klappade på soffan och hon gick lydigt och satte sig framför mig. Innan jag började berätta så svalde jag hårt.
"Så, du tog tjejens oskuld när du var 15? Alltså innan du var känd? Och hon blev ihop med Ryan, som inte visste något? Jag fattar.." Hasplade hon ur sig när jag hade förklarat allt. Bara av att få höra det av någon annan lät konstigt.
"Mhm..." Hon suckade och kysste mig mjukt på läpparna innan hon gick iväg till Chaz igen.
-
"Hur är det?" Viskade Chaz när vi hade tryckt på "Saw III" Jag suckade och nickade smått mot honom. Ryan satt i fotöljen och surade, vilket fick skuldkänslorna att dyka upp igen.
"Dåligt." Muttrade jag till Chaz som klappade på min axel som tröst. Emma kollade upp på mig och kysste mig mjukt på läpparna. Fjärilarna blev galnare för varje kyss hon gav mig. Kvinnan dödar mig. Ryan gjorde ett tyst kräkljud, vilket fick mig att braka lös.
"Vad är problemet? Får jag inte kyssa MIN FLICKVÄN?!" Han hoppade upp på fötter framför mig och kollade kallt in i mina ögon. Ilskan växte inom mig och jag knöt mina knytnävar.
"Helst inte framför mig. Jag blir äcklad av dig. Och henne." Emma svalde hårt bakom mig och jag tog ett steg frammåt och knuffade till honom.
"Vad sa du?!" Röt jag och fuktade mina läppar. Han hånlog mot mig och knuffade tillbaka.
"Jag..blir..äcklad..av..he-.." Innan han hann avsluta meningen hade jag slagit till honom i ansiktet. Emma skrek till och Chaz kom upp framför mig och knuffade bort mig.
"Justin! Behärska dig!" Snäste han. Jag kände hur hårt hjärtat slog i bröstkorgen och svalde hårt innan jag sprang ut ur huset i den svalkande vinden. Bort från de och problem..
Justin hade redan kommit långt när jag hade försökt springa efter honom. Jag gick trött in i huset igen där Ryan satt med en ärtpåse mot kinden som var blå och svullen. Han mötte min blick och en tår rann ner för hans kind.
"Jag är ledsen Emma... Jag menade det inte. Jag var arg på Justin." Jag nickade lätt och satte mig ner i soffan.
"Jag förstår." Svarade jag lugnt och gäspade högt. Chaz kom in i rummet med ett glas vatten till Ryan, trodde jag, men han räckte över det till mig.
Jag mimade ett tack och svalde en klunk av det svala vattnet. Hela kroppen svaldes ner och Ryan snyftade till.
"Jag skulle aldrig ha tagit ut det på dig.. Eller jag skulle inte ens ha börjat bråka med Justin.." Viskade han skamset och kollade ner på sina fötter. Jag suckade och nickade återigen.
"Jag vet, men det borde du säga till honom. Inte till mig. Jag bryr mig inte så värst mycket." Han svalde hårt och bröt inte blicken ifrån sina fötter. Det smattrade till på fönster rutan och jag vände blicken dit. Det hade börjat regna, men vart var Justin?
-
"Han kommer snart." Mumlade Chaz när det hade börjat åska ute. Men det var jag inte så säker på.
"Nej.. Justin är seriös med sånt." Svarade Ryan sammanbitet och tog en bit choklad och stoppade in den i munnen. Åskan bullrade till och jag kollade stelt upp på den gråa himmeln. Justin, vart är du? Tänkte jag oroligt och började bita på mina naglar.
"Sluta." Sa Ryan i samma sekund som det plingade på dörren. Jag hoppade upp på mina fötter och sprang fram till dörren men blev snabbt besviken....
Vem var där?! Omg... haha, det kommer 2 imorgon, hoppas jag!
KOMMENTERA! :D


Kommentarer

Josse skriver:

Superbra !!!<33

Datum: 2012-05-13 - Tid: 22:11:26 - URL: http://foreverbbieber.blogg.se/


Me+You 'Imma Tell you one time. <3 skriver:

Jättebra. <3

Datum: 2012-05-13 - Tid: 22:27:20 -


Ebba skriver:

Jätte bra! Mer<{

Datum: 2012-05-13 - Tid: 22:44:14 -


elin (: skriver:

grymt :D

Datum: 2012-05-13 - Tid: 23:11:54 - URL: http://elinohrn.devote.se


ellen skriver:

Skiiitaaqa braa! MeeraaA!

Datum: 2012-05-14 - Tid: 07:18:12 - URL: http://biebzfreak.blogg.se/


Emma skriver:

Hahahah bra kapitle och det är inte tråkigt det är bara en cp kärring som inte har nåt annat för sig och vill plåga andra!

Datum: 2012-05-14 - Tid: 08:03:19 -


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback