KAPITEL 23-. CANADA



"Den killen har varit igenom mycket dem senaste månaderna. Han behöver någon som älskar honom." Mumlade Kenny ut och jag gick tillbaka till barstolen och sneglade på Justin bakom axeln.
"Jag gör det, älskar honom alltså." Kenny nickade och log smått mot mig som ett tecken på att han trodde mig. Helt plötsligt plingade Justin's mobil till. Jag ursäktade mig och gick till den. Min hals tjocknade när jag såg vem som hade sms;at honom..

Jag slog långsamt upp ögonen. Morgon.. Jag kunde inte sluta tänka på att Justin och Kendra sms:ade? Hade de något ihop? Nej Em, Justin älskar dig. Klockan pep till och jag kände Justin's armar slingra sig runt min kropp. Ett leénde spreds snabbt på mina läppar.
"God morgon." Viskade jag och vände mig om för att sekunden senare möta Justin's fantastiska ögon. Han log stort mot mig och började leka med mitt hår, som såg ut som en buske. Jag gäspade högt och kramade om hans varma kropp.
"Hur mycket är klockan?" Frågade jag trött och la mig ner på Justin's bröstkorg. Han suckade djupt och kysste mig mjukt på hjässan.
"Halv 8..." Jag grymtade ogillandes till och kysste hans sockersöta läppar. Han log stort mot de och fuktade sedan sina läppar. Jag reste mig slött upp ur sängen och gick fram till fönstret. Där utanför stod det fullt med fans och paparazzi's. Hade de inget bättre för sig än att göra livet för Justin till ett levande helvete?
-
*FLYGET MOT STRATFORD, KANADA, GÅR OM 10 MINUTER IFRÅN GATE 20! JAG UPPREPAR, 10 MINUTER*
Justin log smått mot mig och Kenny knuffade oss frammåt, snabbare och snabbare så att jag nästan snubblade på mina egna fötter.
"Ska det bli roligt då? Att skämma ut sig för hela familjen Bieber?" Flinade Kenny och gåshuden växte sig fram på mina armar.
"Påminn mig inte.." Muttrade jag trött och sneglade på honom. Han skrattade högt till och gick fram till Justin som gick några meter framför mig. Jag hatade att behöva göra såhär.. Gå 4 meter ifrån killen jag mest av allt vill kyssa.. Hålla om och gosa med. Paparazzi's förstörde pratiskt taget kändisars liv. Seriöst.
Justin föste in mig i flygplanet. Jag gick och slog mig ner bredvid ett fönster och vände sedan på huvudet för att sekunden senare mötas av Justin's efterlängtade läppar. Han la en hand på min nacke och tryckte mig närmare honom. Jag hade aldrig känt mig så lycklig i hela mitt liv.
"Så, vi ska till din mormor och morfar eller?" Hasplade jag ur mig när vi var i luften. Han mötte min blick och fuktade, återigen, sina läppar.
"Ja, först. Sen ska vi till Winipeg hos min pappa och syskon. Eller så skulle de komma till Stratty, jag vet inte!" Jag fnittrade till.
"Stratty? Har du gett din hemstad ett smeknamn? Vad gulligt!" Justin's kinder ändrade snabbt färg till en ljusröd och han kramade om min hand. Jag drog ett djupt andetag innan jag lutade mig ner mot hans axel. Alltin kändes bara helt... perfekt.

Jag sökte med blicken på flygplatsen efter morfar och mötte tillsist hans gröna ögon. Han log stort mot mig och vinkade. Jag började genast springa mot honom, och när jag var framme drog han in mig i en omfamning.
"Min lilla pojke har blivit så stor! Å, jag har saknat dig!" Sa han mjukt och drog med handen över min rygg. Jag log större mot honom.
"Jag har saknat dig mer morfar." Han dunkade till mig i ryggen och kollade sedan på Emma som log stort mot honom.
"Och vem är denna förtjusande dam?" Skrockade han och log stort mot Em.
"Emma! Det är ett nöje att äntligen få träffa dig Mr. Mallette." Morfar viftade avböjande med handen och kramade om henne.
"Nöjet är på min sida. Och kalla mig Bruce, här i Canada har vi inget sådant trams som "Mr" och "Mrs" Skrattade morfar och lyfte upp min väska. Jag började inte fnattra om att han inte skulle ta den, för morfar är väldigt svårövertalad. Väldigt.
-
"Hallå?" Ropade jag ut när vi kom innanför dörren. Det luktade köttfärsås i hela huset och ett klingande skratt hördes ifrån vardagsrummet. Jazzy? Jag släppte ner väskan och gick ut ur hallen. Jazzy kom springandes mot mig med vingliga ben och hoppade sedan upp i min famn.
"Bieber! Bieber!" Tjöt hon förtjust ut och skrattade högt. Jag kramade hårdare om henne och snurrade lätt runt.
"Jag har saknat dig Jazzy!" Sa jag milt när hon stod på egna ben. Hon nickade och gick oblygt fram till Emma för att slå armarna kring hennes ben.
"Hej! Jag är Jazzy!" Log Jazzy och lutade sig långsamt tillbaka för att kunna se upp på Emma's ansikte.
"Och jag är Emma!" Fnittrade Emma till svar och lyfte upp Jazzy i sin famn. Hon granskade farcinerat Em's ansikte och nickade sedan gillandes.
"Jag gillar dig! Du är vacker!" För att bara vara 4 var Jazzy vädligt smart. Och det menar jag. Jag lämnade Em och Jazzy och gick istället ut till Pappa som satt och pratade med mamma. Han log stort mot mig när jag kom in i rummet.
"Där är min kille!" Utbrast han och reste sig upp för att kunna krama om mig. Det var ett riktigt kramkalas idag!
"Hey pappa! Jag har saknat dig.." Han nickade och slog sig ner i soffan med ett nöjt leénde på läpparna igen. Jag suckade djupt och kände två armar kring min mage. Emma..
Jag snurrade runt och möttes av två underbara läppar. Pappa skrattade högt till och Em bröt genant kyssen.
"Hej! Jeremy, Justin's pappa." Hälsade pappa och log stort mot Emma. Hon nickade och stoppade ner händerna i fickan, så jag gick fram till henne och la två händer på hennes höft, samt min haka på hennes axel. Hon drog ett djupt andetag innan hon presenterade sig själv.
"Emma. Justin's... flickvän?" Sa hon osäkert och jag kände genast hur jag blev kall inom mig. "Flickvän?"
Äh Justin, strunta i det. Lägg ingen onödig uppmärksamhet på det, för det kommer bli fel och ni kommer börja bråka.

Justin tog med mig upp till hans rum. Hela rummet var blått och hade hockey grejjor i det. Jag skrattade till när jag såg den lilla sängen och pekade på den.
"Hur får du plats där?" Justin fnös till och ryckte på axlarna med ett självbelåtet leénde på läpparna.
"Du får nog plats där!" Skämtade han. Jag kollade förnedrande på honom och gick och la mig ner i den lilla sängen.
Som Justin hade sagt, så passade jag. Men bara med marginal. Han skrattade nöjt och la sig ner över mig i sängen över mig. Jag kunde knappt röra på mig.
"Kyss mig." Viskade jag. Han kollade ner på mina läppar och kysste mig ömt på läpparna. Kyssarna gick snabbt över till grovhångel och vi hörde en lätt harkling bredvid oss.
Jag ryckte snabbt till och avslutade kyssen. Det var Bruce som hade kommit in med våra väskor och ett snett leénde på läpparna.
"Middag snart. Din mormor är upptgen i köket, men hon längtar efter att få träffa er." Med de orden lämnade han oss och jag ville bara sjunka igenom gjorden. Vad hade hänt?
"Justin..." Mummlade jag generat ut. "De hatar säkert mig nu. Åh..." Han suckade och kysste mig lätt på nästippen.
"Nej då! De älskar dig, nästan lika mycket som jag." Flinade han och kramade om min hand, men gick sedan över till allvarliga Justin.
"Du.. vill du vara mig flickvän eller? För du verkade lite tveksam förut.." Hans röst darrade lätt till.
"Jag visste ju inte om du ville vara min pojkvän, så jag visste inte vad jag skulle säga." Försvarade jag mig och han sken upp lite.
"Så, vill du vara min flickvän?" Jag bet mig löst i läppen och nickade sedan.
"Mer än någonsin." Svarade jag glatt och han kysste mig återigen då Pattie's röst störde oss.
"Middag!" Ropade hon och vi hörde Jazzy's röst tjuta till glatt. Justin log stort mot mig och drog sedan ner mig i köket. Hur ska jag överleva? Tänkte jag nervöst när vi kom in i köket.
-
"Så, Emma va?" Sa Diane lugnt och log milt mot mig. Jag svalde innehållet i min mun och skulle precis svara när Jazzy gjorde det åt mig.
"Ja! Visst är hon vacker? Som en prinsessa." Sa hon drömmande och fnittrade gulligt till. Jag drog med handen över hennes ljusbruna hår och fuktade mina läppar. Diane skrattade lätt till och tog en klunk vatten. Justin kramade hårdare om min hand under bordet och jag såg hans lena leénde i ögonvrån.
"Så, vad händer imorgon ungdommar?" Skämtade Pattie och höjde frågandes på ögonbrynen mot oss. Justin svarade snabbt.
"Ryan och Chaz ville gärna träffa oss, så det är nog planen." Hon nickade gillandes och middagen fortsatte. När klockan var runt halv 6 så skulle Jeremy och Jazzy åka.
"Barnvakten håller på att få krupp på Jaxon!" Skrattade Jeremy och drog på Jazzy sin rosa jacka. Hon kramade om alla och sedan gick de. Vi gick in i vardagsrummet och Justin drog ner mig i sin famn när han hade sattit sig ner i soffan. Han gosade ner sig i mitt hår och minuten senare somnade jag.
Whoop! De är i CANADA LAND! Hahaha, vad kommer hända? Hur kommer Ryan och Chaz reagera på Bieber's nya tjej? Är hos min syrra, men mer kommer imorgon om...
...NI KOMMENTERAR SÅ ATT DET RYKER, FÖR ATT..EH... JAG ÄLSKAR ER SÅHÄÄÄR MYCKET! :D


Kommentarer

Me+You 'Imma tell you one time. <3 skriver:

jättebra. <3

Datum: 2012-05-12 - Tid: 21:00:51 -


Ilma skriver:

SJukt bra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Datum: 2012-05-12 - Tid: 22:05:20 -


mickis. skriver:

så sjukt bra! :)

Datum: 2012-05-12 - Tid: 22:05:31 -


Josse skriver:

Superdupermegabra!!!! <33

Datum: 2012-05-12 - Tid: 23:23:26 - URL: http://foreverbbieber.blogg.se/


elin (: skriver:

grymt :D

Datum: 2012-05-12 - Tid: 23:58:55 - URL: http://elinohrn.devote.se


Jssmn! skriver:

Bra! Men någongång borde Justin få reda på vem hon egentligen är, eller? :)

Datum: 2012-05-13 - Tid: 07:43:32 - URL: http://jssmn.blogg.se/


Ebba skriver:

Jätte bra! Mer<3

Datum: 2012-05-13 - Tid: 11:24:20 -


Anonym skriver:

Bra

Datum: 2012-05-13 - Tid: 11:37:35 -


Celine <3 skriver:

Det va ett jätte bra kapitel :) undra vad ryan occh dom andra kommer tycka :) Men Bruce och Diane värkade gilla henne :)

Datum: 2012-05-13 - Tid: 18:20:26 -


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback