KAPITEL 12-. WASHINGTON DC

”Halv 11” Svarade han lågt och jag nickade innan jag öppnade byrolådan och tog ut ett par ljuslila underkläder från VS. Jag drog på mig de under handduken och höll sedan upp mitt hår.

”Kan du knäppa?” Fred hoppade tyst upp på två ben och knäppte BH:N. Jag vände mig om och mötte hans fantastiska ögon. Han sneglade på mina läppar och la sedan en hand på min korsrygg och kysste mig ömt.


 

En kall dusch träffade mig i ansiktet och jag slog snabbt upp ögonen.

”Kenny!” Röt jag och hoppade upp ur sängen medans jag drog bort vattnet ur ansiktet. Kenny skrattade högy och belåtet när jag drog av mig min dyngblöta t-shirt.

”Det är inte ens roligt..” Muttrade jag och korsade armarna över mitt nakna bröst. Han nickade och log stort mot mig.

”Aja, kom igen Bieber. Du ska till DC!” Flinade han och nickade mot mina reseväskor som stod redo och packade. Jag kollade på klockan som visade 09.36 och snörpte på munnen.

”Och du kunde inte ha väckt mig lite skonsammare?” Han ruskade på huvudet och slängde över en hög med kläder åt mig.

”We’re leaving LA, now Bieber.” Flinade han och lämnade mig själv i rummet. Jag suckade högt och drog på mig kläderna. Kenny då…

-

Jag drog på mig min keps och gick ut ur bilen till havet med paparazzi’s. De fotade och fotade som hungriga pirayor.

”Lägg ner nu va?!” Skrek Kenny och tryckte in mig på LAX. Jag log tacksamt mot honom och drog på mig mina solglasögon medans jag skrev några autografer. Kenny föste iväg mig till gate’n och sedan mot mitt privata Jet.

”Tack Kenny, för att du ”räddar” mig.” Skämtade jag och klappade honom på ryggen. Han nickade.

”Det är mitt jobb Justin, jag gör det för att rädda dig från problem!” Svarade han och skrattade högt. Jag flinade stort mot honom och tog en klunk av min coca cola. Hej då LA, Hej Washington.

Jag stängde snabbt av alarmet och reste mig upp i sängen. Kendra låg fortfarande och sov, men Fred låg yrvaken.

”När vaknade du?” Gäspade jag och kollade frågandes på honom. Han mötte min blick.

”Jag har inte sovit.” Mumlade han och satte sig upp. Jag nickade och drog upp byrolådan och tog fram ett par ljusblåa jeans och en rosa, stickad tröja innan jag gick in i badrummet och sminkade mig. När jag var klar så skakade jag om Kendra lite så att hon vaknade.

”Hur känner du dig?” Frågade jag milt. Hon gnuggade sig i ögonen och suckade.

”Skit.” Jag nickade och reste mig upp med min kaffe termos i handen.

”Okej, jag tar med böcker till dig efter skolan.” Hon nickade och jag gick ut. Mobilen plingade till så jag fiskade upp den ur fickan. Lily?

Hej Syrran… jag är ledsen för det jag sa. Vi saknar dig. Snälla kom hem? Du är trotsallt prinsessa! Paparazzina härifrån kommer snart hitta dig och ditt liv där kommer bli ett helvete. Snälla Anna, kom hem. Mamma gråter sig till sömns varje natt. Vi behöver dig. XX Lily.” Jag svalde hårt och raderade sms:et. Aldrig att jag tänker komma tillbaka dit. Jag kommer till Jul och sen åker jag. Mitt liv som prinsessa är över… det kommer inte få dras upp igen.

”Emma?” Fred’s röst ekade i korridoren när jag stod vid mitt skåp och hämtade böckerna. Jag sneglade på honom och tog fram gympa kläderna.

”Ja?” Han log stort mot mig och andades tungt.

”Ska vi ta sällskap? Du har väll NO nu?” Frågade han snabbt. Jag skakade på huvudet och pekade på gymnastik påsen.

”Idrott.” Mumlade jag till svars och såg Jenny med hennes gäng i ögonvrån.

”Jaha, men vi ses ikväll då. Jag orkar inte med hämtmat längre, vi käkar middag i cafeterian.” Jag nickade och vände mig om då Selma kom upp vid min sida med ett stort leénde lekandes på läpparna.

”Och du är så glad och optimistisk för…?” Hon fnittrade till och smetade på lite av sitt läppglans på sina fylliga läppar.

”Justin Bieber är i Washington, och pappa är i Washington. Och jag ska till Washington ikväll!” Kvittrade hon och klappade ihop händerna. Jag suckade djupt och höjde på ögonbrynen.

”Selma, förvänta dig inget. Killen är ett svin.” Hon kollade förvånat på mig och korsade armarna.

”Hur vet du det?” Frågade hon bittert.

”Åh Selma, det är mycket jag vet om den killen.” Sa jag snabbt och fortsatte gå mot gymnastiksalen.

-

”Okej allihopa, hopp in i duschen! Vi ses på onsdag!” Ropade Mr. Pillsbury ut över gymnastiksalen. Alla gick trötta mot omklädningsrummet.

Mrs.Montgomery var tydligen sjuk idag, så vi hade vikarie. Men han var defenetivt strängare. Han hade till och med varit med i militären, så inte undra på. Jag slog in låskombinationen och tog ut mina saker innan jag klädde av mig och hoppade in i duschen. Selma tog duschen bredvid min och log smått mot mig.

”Känner du Justin Bieber eller?” Frågade hon helt plötsligt. Jag tvålade in min kropp och mötte sedan hennes allvarliga blick med en skakning på huvudet.

”Nej.. Eller… äh, nej.” Svarade jag snabbt och bet mig nervöst i läppen.

”Det verkade som det när ni hade det där ”Dance Battle’t” Suckade hon och vred av vattnet. Jag nickade och fuktade mina läppar när jag följde Selma’s exempel.

-

Jag tog en bricka och la på en flaska vatten och en ”plastburk” med pastasallad. Fred kom upp bakom mig.

”Hey!” Log han och kramade löst om mig. Jag besvarade stelt kramen och gick och satte mig vid närmsta bord.

”Så, vad är din nästa lektion?” Frågade han sekunden därpå. Jag öppnade vattenflaskan och tog en klunk vatten.

”Matte.” Han nickade och gjorde tummen upp och tog en tugga av sin hamburgare när jag tog upp lite sallad på min gaffel och stoppade den i munnen.

”Jag med.” Sa han sedan med en massa mat i munnen. Jag nickade lätt och tog upp ännu ett salladsblad och mozarella. Och fortsatte tills skålen var slut.

”Sällskap?” Log Fred och nickade mot korridoren. Jag nickade smått och ryckte på axlarna. Gud. Han hade inte släppt det som hände igår. Och jag visste inte hur jag skulle säga att det var ett misstag utan att såra honom.

Jag slog in låskombinationen och tog ut mina matte böcker och lämnade gymnastikkläderna.

”Tuggumi?” Frågade jag Fred och stoppade in ett i min mun. Han skakade på huvudet och stoppade ner handen i fickan.

”Kom nu.” Vi började stapla iväg mot klassrummet och tog våra platser längst bak. Mr. Blanch kom in i rummet och log stort mot oss och rynkade sedan pannan mot mig.

”Vart har du Ms. Banks, Emma?” Frågade han bekymrat och la ned sin pärm på bordet. Jag svalde hårt innan jag svarade.

”Hon mådde inte så värst bra idag, men jag tar med uppgifter till henne.” Han nickade och kollade allvarligt på mig.

”Aja, hälsa henne att krya på sig.” Mumlade han med skrovlig röst och harklade sig högt.

”Justin?” Viskade Kenny i mitt öra och skakade lätt på mig. Jag slog upp ögonen och nickade trött.

”Vi är framme.” Fortsatte han och nickade mot fönstret. Jag kollade ut och märkte att vi stod stilla.

”Mhm.” Mumlade jag trött och reste mig upp. Han räckte över mig min väska och vi lämnade planet till ett regnigt DC. Nu behövde vi i alla fall inte korsa flygplatsen, för det stod en svart Cabriolet här och väntade på oss. Vi hoppade in och chaufören började köra mot vårat hotell. Jobbet som popsensation kan vara riktigt jobbigt ibland. Det var grå mulet och regnade hela tiden. Till och med när vi var hemmastadda i vårat rum. Dörren knackade och Kenny gick för att öppna. Scooter kom in med Alfredo, Carin, Mama Jan och Kenny hack i häl.

”Okey Justin, är du pigg?” Frågade Carin och drog med handen upp och ner över min rygg. Jag gäspade högt som svar på hennes fråga. Hon log stort så att alla hennes pärlvita tänder syntes och nickade mot Mama Jan.

”Vi ska vara i Vita Huset klockan 5 för ett möte med presidenten. Du ska sjunga för någon välgörenhets gala som han ska hålla i, och sen ska du till Washington Square Mall och uppträda, en gratiskonsert med en halvtimmes skrivsignering. Sen ska du till Studion med Mama Jan och träffa Kuk och Usher. Ni ska jobba lite på Believe. Efter det kör Kenny dig till en resturang och sen kan du åka hem. Din dag slutar halv 12, så det är ett bra tag kvar.” Rabblade Scooter upp och jag sneglade på klockan. Den var bara halv 2.

”Kan jag sova lite nu?” Mumlade jag trött. Mama Jan och Freddo log stort mot mig och nickade båda två. Jag log tacksamt mot de och gick in i rummet för att slå mig ner i sängen och sova.

-

Jag klev ur det varma vattnet och lindade en handduk runt min midja. När jag slog upp dörren träffades jag av en kall vindpust, vilket fick gåshuden att titta fram. Kenny hade lagt fram en hög med kläder, och en macka från SubWay samt en Coca Cola. Jag log stort åt mig själv och tog upp mackan. Kyckling och dressing.. Min favorit.

”Tack Kenny!” Ropade jag glatt och hörde ett skratt från vardagsrummet. Jag log större och drog på mig kläderna och tog med mig maten ut till vardagsrummet där jag slog mig ner och åt den.

”Klockan är kvart i 4, så du har ungefär en halvtimmes paus nu. Kolla på tv, Tweeta eller gör det du brukar göra.” Log han mjukt och klappade mig på axeln. Jag log smått mot honom och svalde ner innehålet i min mun med en klunk cola.

Han slog sig ner i fotöljen och plockade upp mobilen med ett stort leénde på läpparna.

”Den där blicken känner jag igen, vad är det?” Skrockade jag och lutade mig, mätt och belåten tillbaka i soffan.

”Jeanny skickade en bild. På lillgrabben.” Han log stort och räckte över mobilen till mig. Det var en bild på Kenny’s son när han satt och ritade en bild på mig och Kenny. Jag log stort och gav tillbaka mobilen när det knackade på dörren.

”Jag tar det.” Sa jag snabbt och gick mot dörren, för att sekunden därpå öppna den. Jag kunde inte fatta vem som stod där…


VEM STOD DÄR`?!?!?'

 

KOMMENTERA SWEETIES! :D



Kommentarer

Jssmn! skriver:

OH MY GUUUUUUD! :D MEEER NUUU!! :D :D :D MEr Justin! Älskar hans perspektiv's , haha :D

Datum: 2012-05-06 - Tid: 01:04:27 - URL: http://jssmn.blogg.se/


Wilma<33 skriver:

Meeeer!! Idag/natt <33

Datum: 2012-05-06 - Tid: 01:09:11 -


Josse skriver:

Sjukt bra ! Meeeeer <33

Datum: 2012-05-06 - Tid: 01:24:10 - URL: http://foreverbbieber.blogg.se/


Nora skriver:

grymt, mera! ♥

Datum: 2012-05-06 - Tid: 11:17:47 -


JBiebs skriver:

Super bra!! :D



en fråga, vart gör du dina kollage? :)

Älskar dina kollage! Kan inte hitta någon bra sida heller....

Datum: 2012-05-06 - Tid: 11:20:08 - URL: http://JBiebs.devote.se


Anonym skriver:

mer

Datum: 2012-05-06 - Tid: 11:56:41 -


Emma snow skriver:

omg vad bra kapitel ! <3333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333

Datum: 2012-05-06 - Tid: 13:52:40 -


Madicken skriver:

OMG!! MEEER :D NUUU!!<33333

Datum: 2012-05-06 - Tid: 14:16:44 - URL: http://alwaysbieberfever.blogg.se/


Ilma skriver:

SJUUUKT BRA! MEEEEER!! <333333333333333333

Datum: 2012-05-06 - Tid: 14:42:43 -


sekErockodome skriver:

[url=http://buylevitradirectlyonline.com/#btkcb]levitra 40 mg[/url] - cheap generic levitra , http://buylevitradirectlyonline.com/#thhri levitra online

Datum: 2013-03-14 - Tid: 15:13:13 - URL: http://buylevitradirectlyonline.com/#jvwgs


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback