KAPITEL 10-. BOWL HEAD

”Varför är han här? Ska du ha hjälp med att kasta klotet också?” Frågade jag och pekade på Kenny.

”Ha-ha.” Muttrade Justin till svars innan han tog tag i sina bowlingskor och gick mot banan som Fred och Kendra redan stod vid. Kenny flinade stort mot mig.

”Du och han… Men som man säger, kärlek börjar alltid med bråk!” Jag fnös högt.

”Kärlek? Du menar krig?” Suckade jag och la en hårtest bakom örat innan jag också gick mot banan med snabba steg. Bieber, you’re going down!


 

Kendra slängde iväg klotet och den träffade alla käglor som ramlade ner och det blev en Strike.

”Yeah!” Ropade jag och gjorde en hög femma med henne eftersom att vi var i samma lag. Emma himlade med ögonen mot mig och viskade något i Fred’s öra. Han nickade instämmande och slog till med ett bländande leénde till henne. Åh, han var kär… Men vem kan klandra honom? Hon är ju vacker…  Nej Justin, sluta tänka så. Hon är elak och bitchig. Ni skulle aldrig kunna passa tillsammans.

”Min tur!” Utbrast hon och greppade tag om sitt ljusblåa klot. Jag följde hennes rörelser i minsta detalj.

”Spare..” Muttrade hon och slog sig ner på sin stol. Fred kramade löst om henne och mötte min blick. Undra hur mitt ansiktsutryck såg ut..

”Ska på toa.” Ursäktade jag mig och reste mig upp. Kenny skulle precis resa sig upp och gå efter mig när jag stoppade honom. Han rynkade lätt på pannan.

”Stanna du.” Han nickade långsamt medans jag började lunka mot herrarnas. Jag stängde dörren försiktigt bakom mig och försäkrade om att ingen var där innan jag låste dörren bakom mig och hoppade upp på handfatet. Jag greppade tag om min mobil innan jag slog pappa’s nummer.

Han svarade efter några få signaler.

Hey Justin!” Hälsade han glatt och jag hörde Jazmyn’s glada stämma i bakgrunden. Ett leénde spreds på mina läppar.

”Hej pappa. Jag saknar dig. Eller, jag saknar er!”

Vi saknar dig också! Allihopa.. Pattie, Diane, Bruce, jag, Jaxon.. Och speciellt Jazzy! Hon pratar om dig varjeeeeeee dag och kollade på Never Say Never om och om och om igen!” Ett skratt slank ur min mun.

”Åh! Jag saknar henne så… Det känns som ett dicenium sen sist!” Utbrast jag och drog en hand genom mitt hår.

Ja, du borde komma upp lite oftare Justin! Men nu vill Jazmyn ta ett allvarligt snack med dig grabben! Haha, men vi ses? Kom upp nån vecka. Vi är lediga fram till Jul!” Skämtade han. Jag nickade långsamt för mig själv.

”Ses pappa.” Mumlade jag tyst ut och hörde en tystnad i den andra änden tills Jazzy’s glada stämma lös upp mobilen.

Bieber!” Ropade hon ut.

”Hey Jazzy! Jag saknar dig jäääääätteeee mycket! När jag kommer hem, så ska du få en riktigt bamse kram!” Log jag och hörde hennes klingande skratt. Jag saknade min syster så jävla mycket.

Jag saknar dig oså Bieber! Kom!” Ropade hon hysteriskt i luren. En ledsen min dök upp på mitt ansikte.

”Jag kan inte Jazzy.. Jag är i L.A nu, med kompisar.” Hon snyftade till. Ohnej, hon grät.

Har du nya kompisar? Inte Ryjan och Chas? Jag saknar dig Bieber…” Snyftade hon. Jag fuktade snabbt mina läppar. Vad skulle man svara på det?

”Jag kommer upp om 3 veckor. Säg det till pappa, OK? Älskar dig Jazzy. Krama mamma och Jaxon åt mig.”

Ja, Bieber.Älskar dig också..” Det pep till och samtalet var avslutat. Jag tryckte ner mobilen i fickan igen och begravde ansiktet i händerna… Mina kinder, samt händerna blev kladdiga. Jag grät.

Jag hörde hur någon knackade på dörren men ignorerade det. Jag behövde vara själv. Knackandet upphörde och dörren öppnades. Jag kollade upp och mötte Emma’s ansikte.

”Varför gråter du?” Frågade hon och jag svalde hårt.

Justin hade varit borta ett bra tag.. Kenny kom tillbaka med våra drickor och ställde ner de på bordet. Jag tog upp mitt glas och sög upp den svalkande Colan.

”Varför tar Biever så lång tid på sig?” Frågade jag helt plötsligt och kollade på Kenny som gav mig en menande blick.

”Kalla honom inte det Emma.” Mumlade han och ryckte sedan på axlarna. ”Vet inte. Gå och kolla.”

Jag ställde mig upp och började gå mot toaletterna. När jag var framme vände jag mig om och kollade på Kenny och skämtade till det genom att gå in på Damernas. Han himlade lätt med ögonen mot mig och jag skrattade högt innan jag knackade på Herrarnas. Inget svar, så jag försökte öppna dörren men den var såklart låst. Varför gjorde du allt så komplicerat Justin? Tänkte jag buttert för mig själv och gick till receptionen.

”Äh.. Killen vi kom med, Justin, han har låst dörren till båsen och den andra killen behöver gå på toa. Skulle jag kunna få låna nyckeln för att låsa upp?” Utan några om och men så gav hon nycklarna till mig och kollade sedan ner i L.A Times igen. Gammlingar…

Jag låste upp dörren och gick in. Justin satt på handfatet med ansiktet begravt i händerna, men kollade upp när jag kom in. Hans ögon var rödsprängda och hans kinder var blöta.

”Varför gråter du?” Frågade jag och låste dörren igen. Han undvek min blick och kollade ner på sina fingrar.

”Därför. Man måste det ibland, jag är faktiskt en människa.” Snäste han till svars. Jag hajade till och himlade med ögonen.

”Nej, du är ett bananskal.” Svarade jag med ironisk röst. Han fnös till och hoppade upp på benen innan han böjde sig över handfatet och tvättade av ansiktet. Får man slå folk som gråter? Just nu vill jag slå Justin för att han är så otroligt korkad..

”Vad?” Jag snörpte på munnen och ryckte på axlarna.

”Ingenting.. Du är en dryg jävel, bara så du vet det.” Med de orden lämnade jag honom och gick ut till receptionisten med nycklarna.

”Här.” Hon mötte min blick med sina små, grå/blåa ögon och log smått. Hennes tänder var gula.

Jag gick tillbaka till vår bana, Justin hade redan kommit dit och satt med sitt cola glas vid munnen.

”Ska vi dra? Jag är trött..” Mumlade jag. Kendra nickade och gäspade högt. Fred, Kendra och jag reste oss upp och tog tag i våra saker. Jag vände mig om mot Justin.

”Du insisterade på att dela, och du tjänar mest. Betala.” Snäste jag och drog med mig Kendra och Fred ut från Bowlinghallen. Vi satte oss i Fred’s bil igen och började köra mot Mc’donalds. Vi åkte förbi ett litet Cafe. På den blåa skylten stod det ”Pink Rocket” med stora bokstäver. Jag spärrade upp ögonen och kollade in i cafeét. Den enda som satt där var en person.. Men han satt med ryggen mot mig. Jag svalde hårt då personen reste sig upp och vände sig om mot mig. O herre… Det var Peter.

-

”Kom igen! Beställ.” Gnällde Fred och kollade upphetsat på mig. Jag la huvudet på sned och pekade på Fish Meny. Tjejen i kassan tog våra beställningar och försvann för att hämta vår mat.

”Kom.” Jag drog med mig båda två till ett bord och satte mig ner. De följde mitt exempel och kollade på mig med stora ögon.

”Vad?” Sa de lågt i mun på varandra.

”Ett okänt sms kom imorse.. Det stod ”Möt mig vid Pink Rocket klockan 8 ikväll.” och när vi åkte förbi Pink Rocket så var det bara en person där inne. Peter!” Kendra lutade sig långsamt tillbaka.

”Men det kanske inte ens var han! Han kanske bara… tog en fika!” Sa hon. Hon trodde jag var paranoid. Tack Ken.

”Nej!” Jag kollade på armbandsuret på min handled. Den visade 08.07. ”Kolla, vi skulle mötas 8! Vi åkte förbi då! Och det var bara han där klockan 8!” Fred snörpte på läpparna när tjejen ropade på oss. Han reste sig upp och gick för att hämta vår mat. Kendra trodde fortfarande inte på det.

”Aja, men det låter konstigt.” Mumlade hon och log stort mot Fred som kom mot oss med två brickor.

-

Vi gick trött in i skolan och började gå mot vårat rum. När vi var 10 meter därifrån såg jag att dörren stod vidöppen. Jag spärrade upp ögonen mot Ken och Fred som också la märke till det. Vi gick långsamt mot dörren och sköt upp den. Fred tände lampan och vi möttes av hen hemsk syn…


Vad såg de?!?!?!?! DAM DAM DAAAM!

VILL NI HA MER IKVÄLL?! KOMMMENTERAAAAAAAAAAAA DÅÅÅÅ! :D


Kommentarer

jess. skriver:

Azuuuuum. :33

Datum: 2012-05-04 - Tid: 23:01:13 -


Ebba skriver:

SKIT BRA MER!<3

Datum: 2012-05-04 - Tid: 23:06:16 - URL: http://mybieberlovestorys.blogg.se/


Emma skriver:

Ahhh vad bra kapitel !!!<33333

Datum: 2012-05-04 - Tid: 23:12:52 -


Anonym skriver:

snällac ett till kapitel

Datum: 2012-05-04 - Tid: 23:22:29 -


Jssmn! skriver:

MEER! :D :D

Datum: 2012-05-04 - Tid: 23:31:51 - URL: http://jssmn.blogg.se/


Zoe skriver:

åh vad såg de?

meeer

Datum: 2012-05-04 - Tid: 23:35:58 -


Me+You 'Imma Tell you one time. <3 skriver:

omfg, mera! <3

Datum: 2012-05-04 - Tid: 23:43:04 -


A-King<3 skriver:

MMMMMMMEEEEEEEEEEERRRRRR!

Fan va Justin verkar som en idiot nu haha hoppas det ändras xD

Datum: 2012-05-04 - Tid: 23:54:24 -


Josse skriver:

Meeeeeeer !<33

Datum: 2012-05-04 - Tid: 23:54:41 - URL: http://foreverbbieber.blogg.se/


Anonym skriver:

skiit bra ! meerr :)

Datum: 2012-05-05 - Tid: 00:19:27 -


Nora skriver:

awesome!

Datum: 2012-05-05 - Tid: 10:13:16 -


Alexandra skriver:

Super bra! meerraa! :D

Datum: 2012-05-05 - Tid: 12:17:46 -


Anonym skriver:

bra

Datum: 2012-05-05 - Tid: 19:52:55 -


alex skriver:

Mera !!!!!

Datum: 2012-05-06 - Tid: 00:39:52 - URL: http://itsonlyonedirectiontomyheart.blogg.se/


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback