KAPITEL 66-. THE END

 

Bilresan till lägenheten var allt mindre än krånglig. Ingen paparazzi kom och störde på vägen. Ingen trafik… Bara, lugn på ett konstigt sätt.
Utanför min lägenhet kryllade det likaväl av paparazzi’s. När de hade lämnat Emma kom de till mig. Precis som vanligt. Jag kramade om Emma’s hand återigen och sprang ut ur bilen mot porten. Blixtrarna bländade nästan mig, men vi klarade det.
“Jag hatar paparazzi’s. Vet du det?” Jag skrattade till och kysste henne mjukt på hjässan när hennes mobil plingade till.
Hon kollade ner i den och hennes ansiktsuttryck förändrades snabbt…

 

Jag spände käkarna och kollade ner i mobilen. Lily hade sms:at. Hon hade gjort det…

“Hey sis! Gissa vad? Jag och Dylan är gifta. Ja, jag gick tillbaka till honom! Kram, Lily!”

Jag svalde hårt och raderade meddelandet och bilden på henne och Dylan med sina stora, patetiska leénden.

“Vad är det?” Frågade Justin och kramade om min hand. Jag kollade upp på honom och skakade på huvudet.

“Nej, inget. Det vara bara… mamma.” Sa jag snabbt och gick in i vardagsrummet. Justin la sina händer på min midja och kysste mig mjukt i nacken.

“Åh, jag har saknat dig.” Jag fnissade till och kramade om hans arm.

“Jag har saknat dig med. Bieber har saknat dig ännu mer.” Flinade jag och masserade min mage. Han log större och klickade på tv:n.

-

“Vad vill du göra egentligen? Det är så sjukt tråkigt här..” Mumlade jag surt och kollade på Justin.

“Jag har en överraskning till dig.” Sa Justin mjukt och log lurigt mot mig. Jag himlade med ögonen.

“Vad är det den här gången? En vigselring eller flygplan?” Skämtade jag och började fippla med halsbandet som hängde kring min nacke.

“Kom.” Viskade han och drog med mig ut ur lägenheten och mot hissen. Han klickade på takvånings knappen, vilket förvånade mig.

“Ska vi så långt upp?” Fnissade jag och flätade samman våra fingrar. Justin nickade och pressade sina läppar mot mina då gissen stannade till. Jag log stort mot hans läppar och gick ut i den stora lägenheten.

“Wow.. Justin?” Han nickade och kramade om mig bakifrån.

“Det är vår lägenhet.” Log han. Jag rös till och gick runt i den stora lägenheten. Det fanns till och med ett barnrum till Gabby.

“Nä..-” Han hann avbryta mig.

“Mamma har hållit på här uppe rätt länge.” Sa han snabbt och drog med handen över det lilla, gröna påslakanet på Gabby’s säng. Jag vände mig om mot Justin och slog armarna kring honom.

“Tack.” Mumlade jag mot hans axel. Han nickade och lutade sig tillbaka för att pressa sina läppar mot mina. Där var allt precis som det skulle vara.

Emma drog med handen upp och ner över mitt nakna bröst och kysste mig då och då på halsen.

“Vad vill du göra idag då?” Gäspade jag och slog ena armen runt hennes kropp.

“Jag har ingen aning. Det är så himla tråkigt här.” Skrattade hon och suckade djupt. Jag himlade med ögonen och fuktade mina läppar.

"Nej men seriöst, vad ska vi göra?" Flinade jag. Hon grymtade till och ryckte på axlarna där hon låg på mitt nakna bröst.
"Jag vet inte Justin. Seriöst." Jag spärrade uttråkat upp ögonen och gick upp.
"Vi.. ähum, vi får komma på något." Sa jag snabbt och gick in i badrummet och sedan duschen.
-
"Vi kan åka till Selena och Ryan." Föreslog Emma och log prövandes mot mig. Jag nickade glatt och började köra mot Selena´s hotell. Emma och Selena hade blivit riktigt tajta på sistånde.
"Hej!" Utbrast båda i mun på varandra och utbrast i skratt. Jag svalde hårt och nickade mot Ryan som satt i soffan och kollade på sin mobil.
"Vad gör du?" Frågade jag och kollade över axeln på honom. Jag hann skymta ett namn. Emily.
"Ryan vad fan håller du på med?" Röt jag och skakade om honom. Han blängde surt på mig och himlade med ögonen.
"Vadå? Får man inte vara kompis med en annan tjej?" Muttrade han surt och snörpte på munnen. Jag suckade och slog till honom på armen.
"Jo, men du har Selena! Räcker inte det smart head?!" Skrek jag lågt och sneglade på Selena och Emma som stod helt upptagna i köket och höll på.
"Selena är ju inte direkt världens bästa tjej.." Där small det till. Jag knöt knytnäven och slog till honom.
"Justin!" Skrek Emma från köket. Jag vände mig om och kollade sedan tillbaka för att få en dubbelt så hård smäll av Ryan.
"Är det så man gör mot kompisar Justin?! Seriöst?!" Röt han och kickade mig i magen. Jag kände hur smärtan spreds och Selena knuffade bak Ryan.
Emma slingrade sina armar kring mig och la mitt i sitt knä.
"Vad fan gör du Ryan?" Sa Selena förvånat och kollade surt på honom.
"Jag gör något som han förtjänar. Selena, det är över." Han tog ett språng och sprang ut ur hotellrummet med ens smäll. Selena sjönk ner i soffan.
"Vad var det där?" Sa Emma med rädd röst och smekte mitt ansikte mjukt.
Selena kollade kort på henne och brast sedan ut i tårar.
"Han..." Min röst vek sig. Till slut satt alla bara där.

"Nej men seriöst, vad ska vi göra?” Flinade jag. Hon grymtade till och ryckte på axlarna där hon låg på mitt nakna bröst.

"Jag vet inte Justin. Seriöst.” Jag spärrade uttråkat upp ögonen och gick upp.

“Vi.. ähum, vi får komma på något.” Sa jag snabbt och gick in i badrummet och sedan duschen.

-

“Vi kan åka till Selena och Ryan.” Föreslog Emma och log prövandes mot mig. Jag nickade glatt och började köra mot Selena´s hotell. Emma och Selena hade blivit riktigt tajta på sistånde.

“Hej!” Utbrast båda i mun på varandra och utbrast i skratt. Jag svalde hårt och nickade mot Ryan som satt i soffan och kollade på sin mobil.

“Vad gör du?” Frågade jag och kollade över axeln på honom. Jag hann skymta ett namn. Emily.

“Ryan vad fan håller du på med?” Röt jag och skakade om honom. Han blängde surt på mig och himlade med ögonen.

“Vadå? Får man inte vara kompis med en annan tjej?” Muttrade han surt och snörpte på munnen. Jag suckade och slog till honom på armen.

“Jo, men du har Selena! Räcker inte det smart head?!” Skrek jag lågt och sneglade på Selena och Emma som stod helt upptagna i köket och höll på.

“Selena är ju inte direkt världens bästa tjej..” Där small det till. Jag knöt knytnäven och slog till honom.

“Justin!” Skrek Emma från köket. Jag vände mig om och kollade sedan tillbaka för att få en dubbelt så hård smäll av Ryan.

“Är det så man gör mot kompisar Justin?! Seriöst?!” Röt han och kickade mig i magen. Jag kände hur smärtan spreds och Selena knuffade bak Ryan.

Emma slingrade sina armar kring mig och la mitt i sitt knä.

“Vad fan gör du Ryan?” Sa Selena förvånat och kollade surt på honom.

“Jag gör något som han förtjänar. Selena, det är över.” Han tog ett språng och sprang ut ur hotellrummet med ens smäll. Selena sjönk ner i soffan.

“Vad var det där?” Sa Emma med rädd röst och smekte mitt ansikte mjukt.

Selena kollade kort på henne och brast sedan ut i tårar.

“Han...” Min röst vek sig. Till slut satt alla bara där.

4 MÅNADER SENARE, MAJ:

“Kom igen Ken! Det börjar!” Ropade jag och hoppade ner i soffan. Ken kom snabbt inspringandes med en skål popcorn och slog sig ner bredvid mig.

“Höj!” Skrek jag och roffade åt mig en näve popcorn. Ken gjorde som jag sa och höjde ljudet på tv:n då Selena´s och Justin´s ansikten lös upp.

“Hej allihopa och välkomna till det här årets VMA!” Ropade Selena glatt ut i mikrofonen. Justin log stort in i kameran och la en hand på Selena´s midja. Det stack till lite i hjärtat, men det var ingenting.

“Justin Bieber ska uppträda inom några minuter, så var kvar!” Log hon och Justin kysste henne mjukt på kinden.

 

 

Jag log stort för mig själv och tryckte in en massa popcorn i munnen. Min baby bula var riktigt stor just nu. Jag var ju i månad 5, så det var inte så konstigt.

“Reklam..” Grumlade Ken och himlade med ögonen. Jag nickade och lutade mig trött tillbaka i soffan.

“Hur är det med Gabby?” Frågade hon och log stelt mot mig. Jag nickade till och masserade baby bulan.

“Hon mår bara bra. Jag och Justin var på kontroll förra veckan, och de sa att hon är helt normal. Eller vad man säger.” Skrattade jag och stoppade in några mer popcorns i munnen. Hon nickade.

“Hur går det med Julia då?” Hennes leénde försvann och hon bet sig hårt i läppen.

“Hon var otrogen... med Leo.” Muttrade Ken. Jag flämtade till och kollade ledsamt mot henne.

“Jag är så ledsen Ken!” Hon nickade slött och pressade fram ett leénde.

“Det är Ok. Jag har kommit över den bitchen.” Jag skrattade till och tog en klunk av min cola. Ken gjorde detsamma och kollade runt i lägenheten.

“Jag kommer aldrig kunna vänja mig vid att du bor här nu. Snart har vi iallafall skolavslutning.” Andades hon lyckligt ut och log större.

Jag nickade och drog en hand genom håret.

“Ja... Justin hade shoppat som bara den till Gabby. Usch, han har fått baby-feber! Seriöst Ken, det är inget att skratta åt.” Sa jag allvarligrt och slog till henne på benet.

“Förlåt, men det låter bara så roligt. Förlåt.” Jag nickade och höjde ljudet igen när det hade börjat. Justin var i San Fransisco med sitt crew på just, VMA.

-

“Emma!” Ropade Ken och skakade om mig. Jag gnydde till och gick slött upp ur sängen utan att öppna ögonen. Då fick jag en kall dusch i ansiktet.

“KENDRA BANKS!” Tjöt jag till och drog vattnet ur ansiktet. Hon skrattade skadeglatt till och räckte över en kopp kaffe.

“Justin kommer om en timme.” Påminde hon mig och nickade mot klockan. Halv 10.. Jag suckade och gick in i sovrummet igen för att byta tröja och tog en klunk av det ljusbruna kaffet.

“Jag har plockat fram kläder till dig.” Log hon mjukt. Jag nickade trött och drog upp mitt hår i en hög hästsvans och drack upp det sista kaffet.

“Nu åker jag!” Ropade jag 20 minuter därpå. Ken nickade glatt och kramade om mig.

“Den där är till Justin.” Jag himlade med ögonen och gick ut ur lägenheten och åkte sedan ner till min bil Justin hade köpt mig när jag fyllt 19.

Jag startade motorn och började köra mot flyplatsen med väldig fart. Jag kunde inte fatta att jag skulle träffa Justin inom några minuter. Jag hade saknat honom under denna lilla vecka.

Helt plötsligt hörde jag en hög tutning och kollade åt sidan då jag såg en bil komma körandes mot mig med väldig fart. Jag hann inte uppfatta något mer innan allt blev svart.


OMG! Vad hände EGENTLIGEN?!?! :O Undra vad som hände... OMB...

 

DETTA VAR SISTA KAPITLET PÅ OUAT! :D MEN VILL NI HA PERSONBESKRIVNING OCH KANSKE KAPITEL 1 IKVÄLL?? 20 KOMMENTARER DÅ! :D



Kommentarer

Emmy. skriver:

NEJ! Det kan ju inte sluta så! :OOO

Datum: 2012-06-04 - Tid: 22:01:06 -


Sara skriver:

Men whaat? Ofta dog hon och bebisen då eller kan du i te typ skriva ett kapitel som en slut grej typ ett år senare eller ngt :) hel novellen har varit as bra men lite oväntat slut :)

Datum: 2012-06-04 - Tid: 22:03:14 -


Me+You 'Imma Tell you one time. <3 skriver:

DU FÅR INTE SLUTA SÅ! NEJ DU OMB, NEJ SLUTA. ÅH, SLUTA.

AOFKAJFLKAKLAFLKSF.

JÄTTEBRA! <3

Datum: 2012-06-04 - Tid: 22:03:16 -


yosseline skriver:

Fiifaan skämtar du med mig det här är det absolut dummaste slutet jag har läst snälla fortsätt åtminstånde de e korkat du kan väl fortsätta typ ända upp till 70 men de här slutet var uselt.....

Datum: 2012-06-04 - Tid: 22:06:25 -


Anonym skriver:

Asso du skämtar du kan inte sluta så kan du typ inte skriva ett till kapitel om hon överlever och hur Justin regerar snälla du kan inte sluta det så här please ^^

Datum: 2012-06-04 - Tid: 22:15:50 -


Evelina skriver:

Neej , den får inte sluta så här!! Kan du inte skriva ett kapitel till som slut? (om du väljer att ha detta kapitlet som slut, så är novellen ändå JÄTTEBRA)

Längtar tills nästa novell börjar, för du ska väl börja med en ny?

Och om du börjar med en ny, vad ska den handla om då?

Datum: 2012-06-04 - Tid: 22:17:29 -


Storiestoyou skriver:

Åååhh nej! Det kan inte sluta så?! Det kommer väl ett "uppföljar-kapitel" ? Hon dog väl inte? Ååh SUPER BRA novell!:D

Du kan lägga upp personbeskrivnig och kapitel 1 ikväll tycker jag :)))))))

ÅÅÅÅH, suuuuper!!!

KRAM<3

Datum: 2012-06-04 - Tid: 22:19:06 - URL: http://storiestoyou.blogg.se/


Madicken skriver:

ASSSÅÅÅ DEN KAN INTE SLUTA SÅÅÅ :(((( <33333

Datum: 2012-06-04 - Tid: 22:19:28 - URL: http://alwaysbieberfever.blogg.se/


linda skriver:

Fyfasiken vad spännande!! Epilogen nu tack ;DD

Datum: 2012-06-04 - Tid: 22:48:17 -


Jssmn! skriver:

Haahaha, wow säger jag bara...:) Men det är bra att du börjar med en ny, började bli lite långtråkigt med denna novellen! :) Hahaha ganska tråkigt att alla sånna hära sluten är typ likadana, MEN MEEEER NU!! :D

Datum: 2012-06-04 - Tid: 23:08:27 - URL: http://jssmn.blogg.se/


em skriver:

MER MER MER MER MER!!

epiloger, måste få veta! :D

Datum: 2012-06-04 - Tid: 23:14:20 -


Josse skriver:

Men kom igen, så kan den ju inte sluta! :P Kräver mer nu! Haha, jättebra!!<33

Datum: 2012-06-04 - Tid: 23:23:24 - URL: http://foreverbbieber.blogg.se/


ellen skriver:

NEEEJ! HON FÅR INTE DÖ! BARNET?! HERRE J*VLARR!!! MEEEERAAAAAAA!

Datum: 2012-06-05 - Tid: 07:04:50 - URL: http://biebzfreak.blogg.se/


Anonym skriver:

Asså,wtf? Håller med de där uppe. .

Datum: 2012-06-05 - Tid: 15:49:20 -


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback