KAPITEL 65-. MR. NICE GUY

Hon svarade efter några sekunder. Och att höra hennes röst värmdes, men jag hade inte tid med det.
“Justin?” Hennes röst lät nyvaken, så hon låg väll och sov.
“Emma.. Ryan har berättat för en paparazzi om barnet. Han trodde papzen var din….  Pappa.”
“Va? Han gjorde…- Vänta, o herre.. Justin, det är fullt med paparazzi’s utanför skolan. Polisen är här vad är det här? Vad är det som är så stort om det här? Det är ett barn!”
“Jag kommer nu. På en gång Emma.”

Hon svarade efter några sekunder. Och att höra hennes röst värmdes, men jag hade inte tid med det.
“Justin?” Hennes röst lät nyvaken, så hon låg väll och sov.
“Emma.. Ryan har berättat för en paparazzi om barnet. Han trodde papzen var din….  Pappa.”
“Va? Han gjorde…- Vänta, o herre.. Justin, det är fullt med paparazzi’s utanför skolan. Polisen är här vad är det här? Vad är det som är så stort om det här? Det är ett barn!”
“Jag kommer nu. På en gång Emma.”


Det knackade på dörren och jag slog långsamt upp den. Vem vet, det kan vara en paparazzi. Men nej det var Justin. Klockan var runt halv 10 och alla hade fått ledigt pågrund av att alla paparazzi’s förstoppade vägen in. Beliebers hade också börjat komma. Vissa hurrade och andra grät eller skrek.

“Hey..” Mumlade han och drog in mig i en kort kram.

Varför håller de på såhär? Paparazzi’s brukade ju inte attackera folk som är i en byggnad, de väntar väll tills de kommer ut?” Andades jag trött ut och gick och satte mig ner i sängen. Han nickade och följde mitt exempel och fuktade sina läppar.

 

 

Men det är jag det är fråga om, och det är ett barn det är fråga om.” Jag suckade och pressade ihop läpparna.

När försvinner de?” Justin ryckte på axlarna och kollade ner på sina skor.

Vad kommer hända nu då?” Frågade jag trött och la mig ner i sängen. Justin suckade.

Jag har ingen aning…” Dörren öppnades och Kenny kom in med en allvarlig mig, vilket oroade mig en aning.

De har lugnat ner sig lite, men är kvar. Polisen har fört bort några som kommer få 48 timmars fängelse. Det här klassas som trakasseri. Så, ja..” Muttrade han. Jag drog en hand genom håret och bet mig löst i läppen. Hur skulle detta gå?

-

Är du hungrig? Vi kommer nog bli fast här… Lika bra att äta.” Sa Justin efter ett tag av tystnad.

Visst… Det finns mat i cafeterian. Ta bara något.” Han nickade och lämnade rummet. Kenny svalde hårt och kollade på mig.

Emma, förlåt honom.” Jag suckade uppgivet och skakade på huvudet.

Varför tjatar alla om det?! Fattar ni inte att när jag är redo, förlåter jag honom.” Utbrast jag surt. Han nickade och höll upp händerna i luften.

Jaja, visst. Vart är Ken?” Jag fuktade mina läppar och drog in ett djupt andetag.

På Sjukhuset och får medicin. Hon åkte tidigt imorse. Som sagt så är hon sjuk.” Sa jag kort. Han nickade förstående och kollade upp på Justin som kom in med två brickor mat.

Här.” Sa han milt och räckte över en till mig med ett litet leénde på läpparna.

Tack.” Viskade jag till svar och började äta. Han slog sig ner på samma plats som förut och började, likaså, äta. Kenny snörpte på munnen och lämnade oss ensamma.

Då var det väll Justin’s tur… De hade väll antagligen byggt upp en plan för mig att förlåta Justin.

Emma… Jag vet att jag gjorde fel. Men låt mig förklara en gång bara.” Jag nickade trött och kollade på honom. Det var jag skyldig honom.

Kolla. Jag berättade inte för dig varför jag åkte dit, för att jag skulle hämta den här. Det var en överraskning..” Mumlade han och räckte över en ask med ett guld halsband med ett hjärta. Inristat på hjärtat stod det ”Emma loves Justin” Luften i mina lungor åkte genast ut..

Amber’s mormor jobbar med inristning och halsbandet var min mormors mor. Jag åkte dit för att hämta det och då var Amber i hennes poolhus och simmade. Hon började skvätta vatten på mig och ja, vattenkrig. Jag fick låna ett par mjukisbyxor för att sedan kunna åka till studion. Jag hade ingen aning om att hon stod i underkläder när, du kom…” Jag svalde hårt och kände hur skammen bubblade upp. Hur kunde jag varit så dum?!

Eh… Jag vet inte vad jag ska säga Justin…” Mumlade jag fram och kollade ner på halsbandet. Han nickade och suckade.

Säg inget då.” Jag nickade och log smått mot honom.

Nej, det ska jag inte.” Sa jag lent och pressade mina läppar mot hans i en passionerad kyss, full med känslor.

Jag har saknat dig.” Viskade han mot mina läppar och smekte min kind med tummen. Jag nickade och drog med mina händer genom hans hår. Ett stön slank ur min mun och jag log stort mot honom.

Usch, kolla vad du gör med mig!” Skrattade jag och slog löst till honom över armen. Han log snett mot mig och kollade upp mot Ken som stod i dörröppningen.

Finns det mat för mig med?” Skämtade hon och gick fram till sin säng. Jag log stort mot henne och slängde över en chicken nuggets. Hon nickade tacksamt mot mig och stoppade in den i sin mun.

Hihi. Mer?” Flinade hon och räckte ut sin hand vilket fick mig att börja skratt. Jag hade inte känt mig så här lycklig på veckor. Justin log stort mot mig och då kände jag det.

Hon sparkade!” Skrek jag förvånat och la händerna på baby bulan som hade blivit ganska stor nu.

Va?” Utbrast Justin och Ken i mun på varandra och spärrade upp ögonen. Jag greppade tag om Justin’s hand och förde den mot magen. Då kom en till spark.

Ja, hon sparkar.” Log han och drog bort en lyckotår ur ögonvrån. Jag log större och större för varje sekund, men leéndet försvann snabbt när dörren öppnades och Ryan kom in.

Vad gör du här?” Fräste Emma och la händerna beskyddande på sin mage. Ryan suckade och kollade på oss med trötta ögon.

Jag är ledsen för att jag gjorde det här.. Jag visste inte att din pappa var.. Ehum, ja…” Mumlade han ledsamt och kollade skamset ner på sina fingrar. Jag nickade och fuktade mina läppar.

Jag kan inte säga att du har förstört min karriär, för jag sjunger fortfarande och så. Men du har förstört de närmsta månaderna i Emma’s liv och i Graviditeten Ryan.” Sa jag stelt och allvarligt. Han nickade förstående och bet sig hårt i läppen.

 

 

“Dra åt helvetet.” Grumlade Emma och gick ut i badrummet. En tår rann ner för Ryan’s kind och han kollade plågsamt på mig.

Jag är ledsen Justin… på riktigt.” Jag nickade och gick fram till honom för att ge honom en kram, men det blev en klapp på axeln.

Ryan, jag är din barndomsvän. Vi förlåter varandra, i vått och torrt. Men med Emma vet jag inte hur det kommer gå…” Andades jag ut och gick tillbaka till sängen.

Ryan sjönk ner på golvet och begravde ansiktet i händerna. Då och då hörde man små snyftningar från honom och badrummet. Men allt jag och Ken kunde göra var att sitta där.

Båda två är vuxna och måste lösa sina egna problem. Emma kommer prata med Ryan när hon är mogen, som hon gjorde med mig. Duschen slogs igång inne i badrummet och Ryan kollade för en sekund upp och sedan ner igen.

Kom igen Ryan.. Sitt inte där. Kom.” Sa jag milt och klappade på platsen bredvid mig på Emma’s säng. Han grymtade till och gick upp och satte sig ner bredvid mig med en suck.

Dörren öppnades och Kenny kom in med ett stelt leénde på läpparna.

Det är inte lika många kvar. Snart kan vi åka till din lägenhet igen. Skolan kommer vara stängd denna vecka för att rektorns man har gått bort i Cancer, och detta.” Rabblade han snabbt upp. Jag nickade och kollade mot badrumsdörren där Emma stod med en turban och tandborsten rätt i mun. Hennes blick var riktad mellan mig och Kenny på något konstigt sätt.

Äh, strunt i det Justin.

-

Ska du med till mig?” Frågade jag Emma när kvällen hade närmat sig och papzen hade försvunnit. Hon drog på sig en cardigan över linnet och sedan sin jacka, samt mobilen i handen.

Jag är redo.” Flinade hon och kramade om min hand. Jag nickade smått och gick ut till bilen som stod exakt utanför dörren.

Bilresan till lägenheten var allt mindre än krånglig. Ingen paparazzi kom och störde på vägen. Ingen trafik… Bara, lugn på ett konstigt sätt.

Utanför min lägenhet kryllade det likaväl av paparazzi’s. När de hade lämnat Emma kom de till mig. Precis som vanligt. Jag kramade om Emma’s hand återigen och sprang ut ur bilen mot porten. Blixtrarna bländade nästan mig, men vi klarade det.

Jag hatar paparazzi’s. Vet du det?” Jag skrattade till och kysste henne mjukt på hjässan när hennes mobil plingade till.

Hon kollade ner i den och hennes ansiktsuttryck förändrades snabbt…


Vad stod det på sms:et?!?! Hur kommer det gå med Jemma?? BTW, Haters, lägg inte ner tid på att skicka hat kommentarer. De godkänns inte och jag tar inte åt mig längre ;)

KOMMENTERA FÖR MER KAPITEL IKVÄLL!! :D



Kommentarer

Madicken skriver:

OH GOD ! YEEEEYY "GLÄDJESKUTT" HAHA DU ÄGER VAD SKA JAG GÖRA DEN DAGEN DU SLUTAR VA? :O <3

Datum: 2012-06-04 - Tid: 09:59:55 - URL: http://alwaysbieberfever.blogg.se/


Evelina skriver:

Jättebra kapitel! Snälla lägg ut nästa snabbt

Datum: 2012-06-04 - Tid: 12:14:42 -


Anonym skriver:

Skitbra!<3

Datum: 2012-06-04 - Tid: 14:50:56 -


ellen skriver:

JAAA,JEMMA IS BAAAAACK! meraaaaaa!

Datum: 2012-06-04 - Tid: 15:02:11 - URL: http://biebzfreak.blogg.se/


Me+You 'Imma Tell you one time. <3 skriver:

asbra, och bra att du inte tar åt dig! Det betyder att du är stark, och dem har problem.

Datum: 2012-06-04 - Tid: 15:31:21 -


moa skriver:

mer mer mer

Datum: 2012-06-04 - Tid: 15:35:55 -


Colette skriver:

Hey, vill du göra länkbyte? :) xx

Datum: 2012-06-04 - Tid: 17:55:58 - URL: http://hazzette.blogg.se/


Fattie is dah name skriver:

asså seriöst du fan bäst! :D

Datum: 2012-06-04 - Tid: 18:00:57 -


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback