KAPITEL 63-. NEW MATE

Då knackade det på dörren. Fick jag gissa skulle jag chansa på att det var Justin. Jag gick slött fram till dörren och öppnade och mötte, somsagt Justin.
“Snälla Emma.” Jag suckade och himlade med ögonen. Då tog han ett trotsigt steg fram, la en hand på min korsrygg och pressade sina läppar mot mina. I en väldigt passionerad kyss, som inte höll väldigt länge…

Då knackade det på dörren. Fick jag gissa skulle jag chansa på att det var Justin. Jag gick slött fram till dörren och öppnade och mötte, somsagt Justin.

“Snälla Emma.” Jag suckade och himlade med ögonen. Då tog han ett trotsigt steg fram, la en hand på min korsrygg och pressade sina läppar mot mina. I en väldigt passionerad kyss, som inte höll väldigt länge…


Jag la mina händer på hans bröst och knuffade honom bort från mig. Glimten i hans öga försvann snabbt och han kollade besviket på mig.

“Vad gör du?” Jag skakade på huvudet och rättade till tröjan och kollade sedan på honom.

Justin, jag kan inte… Du ljög för mig och jag kan inte bara… Nej, det går inte.” Sa jag snabbt och slängde igen dörren. Han knackade på den om och om igen med jag ignorerade det och sjönk ner på golvet med ryggen lutad mot dörren.

Kom igen Emma, öppna! Jag måste berätta en sak!” Sa han uppgivet och bankningarna började avta. Jag öppnade dörren och blängde surt på honom.

Vad ska du berätta som är såå viktigt Justin?” Sa jag kallt och kollade ner på hans vita skor. Han suckade och drog en hand genom håret.

Jag åker till Paris. Idag. Och då menar jag om en timme. Så vi ses om 2 veckor.” Med de orden vände han på klacken och gick ut ur skolporten.

Jag fick inte ens säga Hej då.. En suck slank ur min mun och jag stängde igen dörren och möttes av Ken’s anklagande blick.

Emma, killen lider! Ge honom en chans!” Utbrast och viftade menandes med armarna. Jag drog ett djupt andetag och kollade på henne.

 

 

Nej Ken, han ska inte kunna göra såhär! 2 jävla veckor har gått, och en kyss ändrar inte på det!” Väste jag till svar. Hon pressade ihop sina läppar och kollade surt på mig.

Men ändå! Han ångrar sig! Ser du inte det!?” Skrek hon och hoppade upp ur sin säng.

Jaha? Men jag bryr mig inte! HAN BRÖT MITT HJÄRTA, OCH JAG TRODDE ATT ÅTMINSTONDE MIN BÄSTA KOMPIS SKULLE FÖRSTÅ!” Skrek jag tillbaka. Hon kollade ledsamt på mig och slog sig ned i sängen igen. Jag tänkte inte säga förlåt, det var just det.

Justin hade ljugit för mig, och varit hos henne. Han kanske talade sanning med att dem hade haft vattenkrig, men hur ska jag lita på honom?

Jag tog en klunk av det kalla vattnet som stod på mitt nattduksbord och slog mig ned i sängen med min laptop i knäet.

Flera personer hade tweetat mig saker om Justin.

Are #Jemma over @Emma__Snow??”


Jag snörpte på munnen och bläddrade nedåt. Det fanns flera liknande tweets.

Please, don’t say that #Jemma is over! You’re so Cute 2gether!”


Ett litet leénde spreds på mina läppar, men försvann snabbt när jag såg att det hade kommit några skadeglada tweets.

Finally Justin broke up with that slut. Justin is our, remember that!! #Belieber”


Jag suckade djupt och klickade upp en Justin Bieber nyhetssida. Det var fullt med bilder på honom på flygplatsen. En del av mig saknade honom, och en annan ville inte ha något med honom att göra.

Det stod om oss också.. Jag var tvungen att läsa, även fast jag inte ville.

 

Igår sågs popsensationen Justin Bieber bråka med sin flickvän, Emma Snow, utan för LA Streets som är popstjärnans flickväns skola. Det sägs att flickvännen gjorde slut med Bieber för att han hade varit otrogen, eller som sagt, hos en annan tjej. Har Jemma gjort slut eller? Har Bieber en ny flickvän? Det visa…-”


Jag slutade läsa. Det gick inte… Jag sneglade på Ken som satt och knapprade på tangentbordet med hårda slag. Hon kollade hastigt upp på mig och sedan ner i datorn igen.

Jag hatade att bråka med Ken, även fast vi kanske inte direkt bråkade. Min blick hamnade på solen som stod högt upp på himmeln.

Jag går ut och joggar.” Grumlade jag och drog på mig mina joggingskor. Ken muttrade något ohörbart och viftade avfärdande med handen. Jag suckade och gick ut ur rummet och började springa. Den svala luften slog till i mitt ansikte när jag började springa.

Fåglarna kvittrade och bilarna brummade. Åh, jag låter som en gammal gumma. Jag skakade av mig tankarna och fokuserade på stranden som var 50 meter framför mig.

-

Jag tryckte matteboken hårdare mot mitt bröst och gick med snabba steg mot klassrummet och slog mig ned längst bak. Ken och jag hade löst problemet, men hon var sjuk.

Okej klassen! Lyssning! Vi har en ny elev här idag hos oss! Jasmine Montgomery! Ni får vara snälla mot henne idag.. Ja, eh… Ms. Snow! Det blir din uppgift att göra henne välkomnad idag. Slå dig ner där.” Sa Mr. Zach och pekade på platsen bredvid mig.

Jasmine gick snabbt fram till mig så att hennes blonda lockar hoppade på hennes bleka axlar och log stort mot mig.

 

 

Hej! Jasmine.” Jag nickade och skakade om hennes hand.

Emma.” Sa jag milt och kollade upp på tavlan där Mr. Zach hade börjat skriva upp massa tal. Då och då sneglade jag på Jasmine som satt och skrev i sitt matteblock med en blå bläckpenna. Hennes skrivstil påminde om Justin’s. Jag svalde hårt och kollade ner i min matte bok. När ska jag sluta tänka på honom? Eller ska vi förbli vänner? Eller ovänner? Ska vi börja om…?

Ät.” Sa Carin uppmanande och sköt över tallriken med pannkakor på. Jag var inte så speciellt hungrig, men åt ändå. Jag behövde styrkan enligt mamma.

Hon hade kommit igår kväll och berättat att morfar mådde bättre nu. Det gladde mig. Jag skar av en bit av pannkakan och förde gaffeln mot munnen.

Mama Jan räckte över en kopp med honungsvatten och nickade mot mig.

Drick, du har haft ont i halsen.” Jag kollade oförstående på henne och hon skrattade högt.

Jag har hört dig hosta om kvällarna. Jag och Pattie brukar sitta här ute och prata, så hör vi dig hosta.” Jag nickade och smuttade på det söta vattnet.

Det var bara jag, Scooter, Kenny, Dan, mamma och Alfredo som sov i tour bussen. Alla andra bodde på hotell och kom hit tidigt på morgonen för att prata med mig.

Pepp, taktik, sångövningar.. Det var just det som det brukade handla om. Men när det gällde Scooter brukade han prata med mig om pengar och producering.

Så, när börjar konserten?” Frågade jag trött och kollade upp på Scooter. Han flinade stort mot mig och kollade på sitt armbandsur.

Om 8 timmar. Men Soundchecket börjar om 5.” Jag nickade slött och skrapade i mig de sista pannkakorna och gick sedan in på mitt rum för att byta om.

Min blick hamnade på bilden på mig och Emma som stod på mitt nattduksbord. Vi höll om varandra och såg lyckiga ut. Jag saknade henne så mycket, men ingen verkade direkt bry sig om vad jag tycket och tänkte här.

Justin, kommer du eller?” Frågade mamma mjukt från dörröppningen. Jag slet blicken ifrån  bilden och nickade.

Ja…” Hon kom fram till mig och kramade mjukt om mig.

Hon kommer snart tillbaka, ta det lugnt. Hon behöver bara tid.” Viskade hon lätt mot min axel. Jag nickade slött och gick ut ur rummet med mamma hack i häl. Scooter kollade upp på mig och log smått.

Okej, nu ska vi öva.” Utbrast han, nästan lyckligt. Jag grymtade till och nickade. Mama Jan kom fram och föste mig ut ur bussen och sedan in i byggnaden. Fansen skrek som galnast utanför, så jag gick fram till fönstret och vinkade mot de.

Det var helt otroligt, att jag, kunde få så många tjejer att bli så glada.

-

Okej, vems tur är det att fråga?” Ropade jag glatt ut i mikrofonen och flera tjejer räckte upp händerna.

Jag mötte en tjej med en lila t-shirts blick och pekade på henne. Hon log stort och bet sig löst i läppen innan hon ropade ut sin fråga.

Har du och Emma gjort slut?” Ropade hon och höjde frågandes på sina ögonbryn. Jag svalde hårt och fuktade mina läppar.

Det är komplicerat!” Svarade jag snabbt och log stelt mot henne. Hennes leénde försvann och hon kollade besviket på mig. En annan tjej ropade ut en helt random fråga.

Vad är det för färg på dina kalsonger?” Jag skrattade till och sprang bak lite, men inte så långt bak för de att se och drog ner byxorna lite.

Lila såklart!” Alla skrek högt och jag kände Scooter’s allvarliga blick bränna på kinden. Jag snörpte på munnen och kollade ut över havet med skrikandes flickor igen och fortsatte tills det var dags att avsluta.

Vi ses ikväll va?” Ropade jag glatt ut och alla skrek som galnast innan jag sprang in backstage. Mamma log stort mot mig och räckte över en vattenflaska som jag snabbt drack upp.

Scooter kom upp bakom mig och skakade ogillandes på huvudet, vilket fick mig att höja på ögonbrynen.

 


Vad?” Muttrade jag och tog en klunk av det kalla vattnet. Han suckade.

Justin, sluta provocera tjejerna! Bara för att du är singel kan du inte hålla på hur som helst!” Jag suckade och ryckte lätt på axlarna.

Nähä? Kolla bara.” Grumlade jag och gick in i min loge med en smäll. Ryan kollade glatt upp på mig och gjorde sin vanliga handshake med mig.

Så, Justin… hur har du haft det utan mig? Din älskade stylist.” Flinade han och rufsade till i mitt hår. Jag log stort mot honom och ryckte på axlarna.

Bara bra, Mr. Good.” Han skrattade till och slängde en kudde på mig. Jag hade saknat Ryan…

Så, är skolan bra här eller?” Sa Jasmine med sin ljusa stämma när vi satt i matsalen.

Jag rynkade lätt på näsan och skakade på huvudet.

 

 

Nej.. Eller, lite.” Hon nickade och stoppade in ett sallads blad i munnen. Jag fuktade mina läppar och sneglade på Jenny som kom inlunkandes i matsalen. Hon hade varit borta ett bra tag från skolan, men ingen visste vart. Hennes popularitet hade sänkts rejält och ingen verkade vara med henne längre.

Vem är det?” Frågade Jasmine nyfiket och nickade mot Jenny. Jag himlade med ögonen och la ett hårtest bakom örat.

Var inte kompis med henne. Jag bara varnar dig.” Hon nickade till och log sedan stort mot mig.

Så, är du ledig ikväll?” Fnittrade hon och log stort mot mig. Jag la huvudet på sned och kollade frågandes på henne.

Hurså?” Hon drog en hand genom sitt blonda hår.

Jag tänkte att vi kanske kan gå på bio? Eller något, vad du vill.” Jag log stort och nickade.

Ja. Visst! Jag skulle behöva det.” Hon nickade och gjorde snabbt tummen upp mot mig.

Toppen!” Jag nickade och svalde hårt innehållet i min mun.

Det här var precis det jag behövde. Inget som hade med Justin att göra. Bara en vanlig ute kväll med en kompis.


Hmm.. en ny kompis! Justin är i Frankrike! Grymt tråkigt kapitel, yes, men ni fick iaf ett långt! :D

MER IKVÄLL? OCH LIKA LÅNGT?! (4 SIDOR) KOMMENTERAAAA! :D


Kommentarer

Jssmn! skriver:

AWWEEESSSSOOOMMEE KAPITEL!! :D Inte alllsss tråkigt! :o Hoppas att inte Justin bli tsm med ngn annan! Då kommer jag fan DÖDA honom! :D MEEEEEEEEEEEER IKVÄLL JAG BER DIG!! ;D

Datum: 2012-06-03 - Tid: 17:27:46 - URL: http://jssmn.blogg.se/


Madicken skriver:

grymt<3

meeeeeer<3

Datum: 2012-06-03 - Tid: 17:29:47 - URL: http://alwaysbieberfever.blogg.se/


Celine skriver:

Awsome :D älskar när du skriver så långa kapitel snälla mer ikväll jag ber dig om du kan och får tid till det hoppas bara att Justin och Emma blir tillsammans igen :)<3 Kram

Datum: 2012-06-03 - Tid: 17:31:17 -


Me+You 'Imma Tell you one time. <3 skriver:

jättebra! <3

Datum: 2012-06-03 - Tid: 17:39:56 -


Anonym skriver:

Braa ;) mer! <33

Datum: 2012-06-03 - Tid: 18:01:24 -


Jennie skriver:

oherre, läste ungefär en rad, och är redan fast! Ska genast ta och börja läsa!

och ja, jag gör jättegärna länkbyte! fixar det på en gång! :D

Kram!

Datum: 2012-06-03 - Tid: 18:12:51 - URL: http://myjustindrewbieberstory.blogg.se/


Anonym skriver:

Skit bra men snäll jag bergig få ihop Emma och Justin igen snälla :)<3<3

Datum: 2012-06-03 - Tid: 18:17:53 -


Emmy. skriver:

SKIT BRA!!

Datum: 2012-06-03 - Tid: 18:18:50 -


ellen skriver:

Nu får inte justin bli ihop med någon annan för då får han med mig o mjölk att göra! MERA!!

Datum: 2012-06-03 - Tid: 18:25:29 - URL: http://biebzfreak.blogg.se/


Sandra skriver:

SV; Haha nä använde Adobe Photoshop Elements (; Visst kan vi göra länkbyte (: I ett inlägg eller i menyn eller både och? (:

Datum: 2012-06-03 - Tid: 18:31:56 - URL: http://peacelovefriends.blogg.se/


elin skriver:

Sv: Haha tack!, ska börja läsa den! ;)



Visst lägger till dig nu!

Datum: 2012-06-03 - Tid: 18:33:42 - URL: http://justajbnovel.blogg.se/


llovisa<3' skriver:

Asså, hur kan man vara såhär begåvad? Seriöst!

Jag har läst varje berättelse du har skrivit, å jag har typ blivit beroende av varenda en, sjukt bra skriver du.



Ta inte åt dig om du nån gång får en taskig kommentar, okej? För du äger tjejen! :)

Haha, fattar inte hur jag kan bli beroende av att LÄSA. Trode jag aldrig skulle hända, men denna berättelsen läser jag SÅ mer än gärna.



Hoppas Emma å Justin blir tsm igen o allt får ett lyckligt slut! :D

Kram på dig, skriv gärna mer snart. <3

Datum: 2012-06-03 - Tid: 18:35:39 -


moa skriver:

mer sötnos!

justin får gärna vara lite så mot sin fans nu men inte bli tillsammans med någon!

mer ikväll snäälla?

Datum: 2012-06-03 - Tid: 19:14:02 -


Ilma skriver:

du tog med min twitter!! ihiihih fangirling lol<3333 skitbra tjejen! mer? <333333333333

Datum: 2012-06-03 - Tid: 19:30:58 -


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback