KAPITEL 30-. ELVIS DURAN

“Tro inte att du är något bara för att du har varit tillsammans med Justin Bieber, hora…” Muttrade hon och lämnade snabbt rummet med en doft av Someday. Såklart, Belieber. Jag himlade med ögonen och slängde igen dörren och gick mot min WIC för ta ut ett par VS underkläder och en ljus rosa VS mysdress. Jag drog snabbt på mig kläderna och virade upp mitt hår i en turban innan jag slog mig ner vid min laptop och klickade mig in på twitter. Då såg jag det… Nej det kan inte vara sant!


 Mitt hjärta bultade hårdare när jag såg vad Julia hade tweetat. Hur kunde hon?! Bara för att hon är en Belieber… Min mobil började ringa. Jag drog upp den och mötte Justin’s namn. En suck lämnade min mun och jag svarade.

“Hej…” Mumlade jag ledsamt. Han andades djupt in och flämtade sedan till.
Har du sett?...” Suckade han. Jag nickade lätt för mig själv och stirrade ner i skärmen.
“Justin, jag vill bara säga en sak. Först. Jag har tröttnat på detta, jag överreagerade tycker jag. Jag kan inte direkt hata dig för att du var full och kysste min kompis. Det är bara… barnsligt. Visst, vi kanske inte är ihop, men vi kan väll vara vänner? Jag saknar dig om sanningen ska fram…” Viskade jag lågt. Jag kunde se ett leénde växa sig fram på hans läppar.
Jag saknar dig också Melody… bra att vi kan vara kompisar… nu tillbaka till ämnet. Hur vet hon allt detta? Har hon läst din dagbok eller?” Harklade Justin sig. Jag hoppade snabbt upp på fötter och gick fram mot min bokhylla där min dagbok låg. Jag bläddrade fram till sidan då jag skrev om när jag och Justin gjorde det… och en massa andra privatheter. Den var utdragen.
“Hon har dragit ut en sida ur min dagbok!” Utbrast jag oroligt och bet mig löst i läppen.
Säg inte att det stod något viktigt på den Melody, säg det!” Skrek Justin i luren. Det brände till i ögonlocken och jag nickade lätt för mig själv och öppnade munnen men det ända som kom ut var en flämtning.
“Jo…” Viskade jag ledsamt och bet mig hårt i kinden. Justin röt till och slog till något.
Fan! Varför gör din låtsas syster såhär?! Hon har bott hos er i 2 veckor och är redan djävulen själv?!” Jag drog ett djupt andetag och kollade på mig själv i spegeln mot min vägg.
“Nej, hon är en Belieber Justin… hon sa att hon ska göra allt som krävs för att du ska gå till henne. Och hon är helt OK snygg faktiskt…” Suckade jag ledsamt. Justin fnös till.
Jag kommer aldrig kunna vara med någon annan än dig! Förstår du inte det? När jag kommer hem ska jag ställa allt till rätta… jag lovar.” Viskade han mjukt. Fjärilarna bubblade upp i magen på mig. Ja… det är väldigt barnsligt att hata honom. Varför åkte jag hem? Det var ju bara en kyss för guds skull! Jag himlade med ögonen och fuktade mina läppar.
“Måste gå Justin.. ses om 2 veckor.” Sa jag lent. Han mumlade något ohörbart och grymtade lätt till i luren. Jag skrattade till och drog ur turbanen ur håret.
Ses..” Avslutade han det hela och la på. Jag la mobilen på sängen och skulle precis gå ut då jag möttes av mammas stränga ansikte.
“Melody Gold Gomez, vad har du gjort?! Sånt där publicerar man inte på internet!” Röt hon. Jag suckade uppgivet och skakade på huvudet och flaxade med armarna då Julia kom in i rummet. Min hand flög mot henne och mammas blick detsamma.
“Det var hon!” Förklarade jag frustrerat. Mamma kollade besviket på mig och drog en hand genom håret.
”Melody, att du går så lågt och skyller på din styvsyster! Julia har kollat på film på sitt rum! Jag har hört henne, så skyll inte på henne! Jag är redigt besviken på dig Melody. Varför gör du såhär mot Justin? Fattar du i vilken sits han hamnar i?!” Jag kände hur tårarna började rinna ner för mina kinder. Mamma hade aldrig skrikit på mig. Aldrig. Och hon hade alltid trott på mig, i hela mitt liv. Julia log skadeglatt bakom hennes rygg och drog upp sitt äckligt blonda hår i en hög hästsvans.
“Jo, Leo, finns det något snack eller något i köket som jag kan ta?” Frågade hon med sin söta, flickaktiga röst. Mamma vände sig om mot henne och log stort med en lätt nick.
“Jadå, du kan ta lite pringles. De står i skåpet över kylskåpet.” Uppmanade mamma henne. Julia log stort och gick sedan snabbt ut ur rummet och trappade ner för trappan.
“Jag… jag vet inte vad jag ska säga Melody. Du får… du får utegångsförbud när Justin kommer hit. Även fast han kanske inte vill se dig.” Muttrade mamma och slog igen dörren efter sig när hon gick. Tårarna började forsa ner för mina kinder och jag slängde mig på sängen. Min mamma trodde mer på hennes styvdotter än på mig. Jag kan inte vara kvar här. Min mobil plingade till, så jag drog upp den och klickade upp sms:et.

“Kan vi ses? Nu?”

 

 

Jag nickade för mig själv och reste mig lätt upp och gick in i min WIC och drog ut ett par skinny Jeans och en ljusblå skjorta Justin hade gett till mig. Eller lämnat kvar… Jag drog på mig mina converse och låste snabbt dörren innan jag gick mot fönstret och öppnade det. Jag satte ett fäste på stuprännan och började sedan klättra mig nedåt. När jag nuddade marken så slutade mitt hjärta slå i 150 och jag började gå mot platsen vi brukade mötas och prata. Om det behövdes. Parken.

Alarmet tjöt högt till. Jag grymtade till och slog snabbt av det och slog trött upp ögonen. Mamma hade åkt till New York på något möte, och Moshe väckte mig inte. Så, Alarmet fick det bli. Jag reste mig trött upp och gick fram till min garderob och tog ut lite kläder som jag snabbt drog på mig och piffade till med en mössa. Jag gick trött ut i vardagsrummet som var helt folktomt. Konstigt? Mina steg fortsatte ut i köket där en skål med jordgubbar, ananas och melon stod. Samt en lapp. Jag drog upp lappen och tryckte in en jordgubbe i munnen innan jag började läsa.

“Justin, jag åkte till mitt hotell igår, jag var trött och orkade inte sova på soffan. Ring mig så kommer jag. Elvis Duran klockan 10. Hälsningar, Moshe.”

Jag sneglade på klockan. Halv 9… Det var ett tag tills vi skulle till Elvis Duran, så vad skulle jag göra där innan? En suck slank ur min mun, jag tog tag i en sked och skålen och gick ut i vardagsrummet för att klicka på tv:n och äta min frukost. Forever Alone.
-
Jag drog upp min mobil och ringde Moshe, som svarade några signaler därpå.
“Justin?” Jag mumlade ett ”ja” och reste mig upp och tog ut skålen till köket och ner i slasken.

 


“Kan du komma? Klockan är kvart över 9 nu, och det tar ett tag att åka till Elvis Durans Studio.” Gäspade jag trött och drog ut en flaska vatten ur kylskåpet och tog en klunk.
“Jag står här utanför redan, kom snabbt. Hej då.” Sa han kort och la på. Jag lämnade lägenheten och gick snabbt ner till bilen och hoppade in. Resan till Elvis Duran tog lika lång som jag hade förväntat mig. När jag klev innanför “studion” blev jag bemött av många vänliga leenden. Jag slog mig ner på en stol och drog på mig mina hörlurar och hörde att Boyfriend spelades. Ett stort leénde spreds på mina läppar.

“Okej guys! Där fick ni Boyfriend av Justin Biebeeeeeeeer! Och vi har ingen mindre än Bieber med oss i studion!” Ropade Elvis ut mikrofonen. Jag log stort och lutade mig fram mot mikrofonen.
“What’s up guys?!” Skrattade jag och tog en klunk av mitt vatten. Elvis log stort och lutade sig tillbaka i sin stol med en suck.
“Så Justin… du hade ett bekännande att göra? Eller hur?” Jag nickade snabbt.
“Ja… jag är kär.” Flinade jag och kände hur det brann till på kinderna. Alla började ”oaa” och ”aah”. Jag fuktade mina läppar och kollade ner på mina händer.

 


“Justin Bieber är kär! Men i vem?!” Skrattade Elvis. Jag svalde hårt och skakade på huvudet.
“Nej, det kan jag omöjligt säga.” Mumlade jag. Elvis nickade och drog sedan upp en skvallerblaska med mig och Melody på sig på framsidan. Rodnaden blev värre och ett skratt lämnade min mun.
“Denna tjej? Barndoms vännen?” Hostade han. Jag nickade lätt och lutade mig mot mikrofonen.
“Ja, jag är kär i Melody Gomez…”


Kort, tråkigt och meningslöst kapitel. Kommentera iaf.


Kommentarer

ellen skriver:

Tråkigt kapitel?! ÄRRUUU FRÅN VETTTET?! NEEEEJ! MEEERAA!

Datum: 2012-06-28 - Tid: 00:08:18 - URL: http://biebzfreak.blogg.se


Anonym skriver:

Inte tråkigt!!! exakt VAD twittrade "Melly" eller Julia dåra <33

Datum: 2012-06-28 - Tid: 00:17:43 -


Me+You 'Imma Tell you one time. <3 skriver:

OMBS! Vad skrev Julia på Melly's twitter?
dundun, vem ska hon möta?!
Mera. <3

Datum: 2012-06-28 - Tid: 00:37:28 -


elin skriver:

grymt :D & det skulle vara kul om hennes mamma och alla märkte att det var Julia ;D

Datum: 2012-06-28 - Tid: 00:39:42 - URL: http://elinohrn.devote.se


Evelina skriver:

Super bra kapitel! Meeeer snabbt! Håller med... Det skulle vara kul om Melodys mamma fick reda på att det var Julia!

Datum: 2012-06-28 - Tid: 00:47:37 -


Anonym skriver:

Jätte bra!

Datum: 2012-06-28 - Tid: 10:33:56 -


Linn skriver:

Det var as spännande!!! Snälla skriv MEER än tills fredag :( snälla!!

Datum: 2012-06-28 - Tid: 11:04:46 - URL: http://Linnsanslya.blogg.se


madicken skriver:

yeeeeeey barndomsvän?

Datum: 2012-06-28 - Tid: 12:12:53 -


moa skriver:

meningslöst?
Nejdå! Du äger tjejen!
Kan inte Melodys mamma få reda på att det är Julia? Som några tjejer längre upp har skrivit!
Vem träffar hon eller möter? Steven? Ryan?
Och vad skrev Julia på Melodys twitter?
Låt allting bli bra mellan Melly och Justin nu!
kan inte selena komma tillbaka mera i novellen?
Alltså inte med en massa drama och dumheter utan en glad och söt Selena som blivit tillsammans med någon ny!
Hon får inte förstöra mellan jelody!
Gud vad lång kommentar jag skrev!
Hoppas du orkar läsa igenom den!
Följ gärna min blogg!


Datum: 2012-06-28 - Tid: 12:19:39 - URL: http://justinnovells.webblogg.se/


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback