KAPITEL 26-. 19 IS NEVER TO LATE

 

Men då fick jag ett sms, så jag låste snabbt upp mobilen och klickade upp sms:et från okänt nummer.
“Nej, tänker du låta din tjej rinna genom dina fingrar? Seriöst Bieber! Jag trodde du var en bättre kille en det här. Bryr du dig om Melody? Hon menar dig bara väl Bieber. Så kom igen, var en man, rätta till dig och spring efter henne. Och jag lovar dig, du kommer bli överraskad över vad hon har att erbjuda dig. XOXO, supricer.” 
Jag reste mig snabbt upp och gick med snabba steg ut ur cafeét och började springa åt samma håll som min lägenhet låg åt. Melody måste ha gått denna väg. Helt plötsligt, medans jag sprang, fällde någon mig och allt svartnade.


 Jag slog långsamt upp ögonen och kände hur det bultade i huvudet. Jag måste ha slagit i det. Jag muttrade en svordom och försökte resa mig upp, men jag låg i ett bagageutrymme. En suck lämnade min mun. Helt plötsligt öppnades bagageluckan. Ljuset bländade mig, så jag hann inte se något innan jag fick en säck dragen över huvudet. Jag blev förd någonstans. Säcken drogs av mitt huvud, och då såg jag att jag stod i en lokal. En rynka uppstod i min pappa och helt plötsligt hoppade en massa av mina kompisar fram.

“Grattis på födelsedagen!” Skrek alla i mun på varandra. Melody log stort och kom fram till mig och pressade sina läppar mot mina i en passionerad kyss.

Jag sms:ade med Chaz. Vi hann ju aldrig fira dig när du fyllde år, så vi får göra det nu.” Flinade hon och släppte sedan taget om min nacke och lät alla andra komma fram och hälsa. Det var inte bara mina kompisar från kändisvärlden, utan också från Stratford. Chaz, Nolan, Ryan, Mitch, Michael och Tim. Men också flera andra. Drake, Ryan Good och en annan massa kändisar var där. Det var som en dröm gick i uppfyllelse. Jag gick fram till Melody som stod på sidan av dansgolvet och la mina händer på hennes midja. Hon log smått mot mig och fortsatte sedan prata med Olivia. Jag kysste henne mjukt på halsen. LMFAO stod för tillfället på scenen och uppträdde, så jag lutade mig mot Melody’s öra.
Hur fick du hit alla?” Viskade jag sexigt in i hennes öra. Hon vände sig om mot mig och kysste mig mjukt på läpparna. Ett leénde spreds på mina läppar.
 
 
“Det du.” Svarade hon med ett flin och gick sedan ut på dansgolvet. Jag gick ut med henne och började dansa i takt med musiken. Hon drog med sin rygg upp och ner över min kropp. Fjärilarna bubblade upp samtidigt som jag tog på hennes kropp. Hon hade klätt sig i en svart, tight klänning och hade på sig svarta jeffrey campell’s. Olivia kom fram mot oss och höll sin kopp upp i luften medans hon dansade med blicken på mig. Åh nej, hoppas hon inte har något i sin tanke om mig nu… Tänkte jag nervöst och bet mig löst i läppen. Hon fnittrade till och räckte över en kopp med någon ljusrosa vätska i till mig. Melody fick en likadan och drack genast upp den, medan jag tvekade. Jag dricker aldrig, och då menar jag liksom typ aldrig. Kanske ett glas då och då. Men jag fyller 18 så, YOLO. Tänkte jag och svalde ner den söt/starka vätskan. Det brände till i strupen men jag fick senare en mycket skönare känsla och drack ett glas till.
“Men du, vem är supricer?” Hickade jag ur mig till Melody helt plötsligt. Hon kollade oförstående på mig och skakade på huvudet.
Supricer? Va?” Jag stelnade snabbt till och fuktade noggrant mina läppar i slow motion.
“Ja? Jag fick ett sms från en supricer… var det inte…?” Stammade jag darrigt fram. Melody kollade stelt på mig och brast sedan ut i gapskratt. Nu var det min tur att inte fatta ett skit.
Jo, lugn Justin! Chaz var supricer!” Skrattade hon ur sig och tog en klunk av sin dricka. Jag nickade lätt och gick från henne, till Chaz och Ryan. När de ändå var här kunde jag ju vara lite med de. Melody kommer jag ha för mig själv i en hel månad nu. 
“Hey bro’s!” Sluddrade jag fram och log stort. Jag var helt klart full, men inte så full som  det var. Men kanske lite fullare än mig, jag hade bara druckit tre glas än så länge. Men som sagt, lättpåverkad. 
“Tja Bieber!” Flinade Chaz och gjorde vårat handshake med mig. Jag dunkade Ryan i ryggen, men kollade sedan upp på scenen där Melody hade greppat tag i mikrofonen.
“Hallå? Ursäkta! Kan jag få allas uppmärksamhet?!” Ropade hon glatt ut i mikrofonen och alla blickar riktades mot henne. På ett konstigt sätt blev hon inte lika generad som hon hade blivit för 1 år sedan. Melody har helt klart förändras.
“Okej, hey! Nu är det så att vi har ett födelsedagsbarn i rummet som jag tycker vi ska sjunga för!” Hojtade hon ut. Alla hurrade instämmande och strålkastaren hamnade på mig. Jag log stort och gav Melody mördar blicken. Snart var det hennes 18-års dag, då var det dags för hämnd… Det säger jag bara. Hon skrattade till och drog en hand genom sitt tjocka, bruna hår.
“Okej, here we go!” Utbrast hon och tog ett steg bak och lutade sig mot mikrofonen. Alla började genast sjunga med henne.
“Happy birthday to you, happy birthday to you… happy birthday dear Justin, happy birthday to you. Hurray, hurray, hurraaaaaay!” Sjöng alla glatt och höjde glasen.
“Grattis älskling, älskar dig! Nu ska jag sjunga en låt för att jag inte kom på något annat att ge Justin Bieber, som redan har allt.” Flinade hon och alla skrattade instämmande till.
Dan gick upp på scenen och mimade ett grattis på födelsedagen i efterskott till mig. Jag nickade och fäste sedan blicken på Melody som hade slagit sig ner på en pall bredvid Dan på scenen och började sjunga.Jag kände igen den, det var The wanted’s låt.
 
 
 
Hon sjöng den 100 gånger bättre än vad jag någonsin har hört den. De hade lagt till musik effekter, och alla stod nu och klappade i takt med hennes röst medans jag bara stod där och grät som en bebis. Men det var glädjetårar. Melody slutade inte kolla på mig under hela låten. Hon sjöng som en gud. Varför är hon inte känd? Hennes röst skulle döda… För det gör den redan. Hon ställde sig upp på scenen när låten började dra sig mot sitt slut och gick ner från scenen och fram till mig och la armarna runt min nacke och pressade sina läppar mot mina i en passionerad kyss. Alla började busvissla och applådera. Melody lutade sig tillbaka och lutade sedan sin panna mot min. Jag log stort och kysste henne mjukt på läpparna innan alla återgick till allt festande igen. Olivia kom fram till Melody och drog iväg henne till badrummet, det var nog viktigt.
Vad är det Ol?” Frågade jag milt och satte mig ner på handfatet. Hennes kinder ändrade färg och hon kollade ner på sina svarta pumps. Jag kunde ana att hon hade kysst någon.
Vem?” Suckade jag och snurrade ett hårtest på mitt finger. Hon fnittrade till och fuktade sina läppar.
Chaz Somers. Och Ryan Butler.” Jag kollade chockerande på henne och skakade på huvudet. Hon kunde inte? Nej… Vad hade hon gjort?! 
Olivia, vad gör du?” Väste jag och kollade förskräckt på henne. Hon skulle såra någon av de. Vilken? Det var bara en tidsfråga. Men Olivia hade själv berättat att hon hade varit ihop med nästan varenda kille i sin förra skola i Brooklyn. Olivia West var en populär tjej i Brooklyn High. Jag himlade med ögonen och knuffade lätt till henne för att få ett svar.
Vadå? Båda två är ändå för fulla, de kommer inte komma ihåg ett skit.” Log hon och ryckte på axlarna som om det inte vore en så stor affär.
Jaha, men är inte du det? Full asså?” Snäste jag och la en hand på midjan. Jag fattade inte hur jag kunde hålla mig såhär arg när jag var såhär full. Hon fnissade till.
Kanske det.” Jag suckade återigen och log smått mot henne.
Olivia Leyla West, du är allt en finurlig tjej du.” Skrattade jag och granskade min spegelbild innan jag gick ut på dansgolvet igen. Olivia kom kort efter mig och gjorde armkrok med henne.
“Hm… Nolan next?” Skämtade hon lågt och gick fram till bordet med all dricka och pizza. Jag följde efter henne och drog upp en slice. Olivia tog upp en kopp och började klunk i sig innehållet. Jag svär, vid slutet av den här festen kommer hon och Justin vara så packade att de inte kommer komma ihåg deras namn. Jag tror jag ska försöka hålla mig nykter, någon måste ju få de hem? 
-
“Babe! Kom!” Ropade Justin och vinkade mig till honom. Dansgolvet var fullproppat, detsamma med sofforna och borden och bardisken till och med! Jag gick med snabba steg mot Justin och slog mig ner i hans knä där han satt i soffan. Hans läppar gled upp och ner över min hals, och jag rös till. Men på ett sätt kändes det inte äkta när han var full. Speciellt såhär full. Det var bara fel… men jag var ju också full, men det hade lugnat ner sig efter 5 nävar godis, 3 pizza slices och 3 glas coca cola. Justin pressade sina läppar mot mina i en fylle kyss. Pappa och mamma brukade säga så om man är full och kysser någon.
Inte nu Justin… Du är full.” Förklarade jag och drog med handen över hans hår. En suck lämnade hans mun, och andedräkten var en blandning av sprit och red bull. Ryan och hans blandningar. Nolan och Mitch hade i alla fall hittat sig varsitt par tjejer. Ryan stod och snackade lite med Chaz om fotboll, något ingen av de kom överrens om. Olivia var borta för tillfället och Justin satt och kysste mig på bästa tänkbara ställen på min kropp. Det var skönt… nej fy, varför tänker jag såna peddo tankar? Jag flinade åt min tanke och gick ut på dansgolvet. Jag behövde dansa. Justin kom upp bredvid mig och la sina händer på mina höfter.
“Justin, du ska till Elvis Duran klockan 2 imorgon. Du kommer vara för bakfull.” Skrockade jag och höjde lätt på ögonbrynen. Han viftade avfärdande med handen och kysste mig mjuk på läpparna.
 
 
“Jaja, alvedon och lite vatten.” Sluddrade han och smekte min rumpa. Jag himlade med ögonen och la armarna runt hans hals då det var dags för tryckare. Det här kändes ju ungefär som discot man brukade ha i 6:an typ. Jag skrattade till och kysste Justin’s mjuka läppar. Hans tunga smakade äckligt, men jag brydde mig inte. Någon smiskade helt plötsligt till mig på rumpan. Jag vände mig om och möttes av Seth’s stora smile.
“Seth? Vad..?” Utbrast jag förvånat. Han skrattade glatt till och sneglade på Justin som hade lagt en beskyddande hand på min midja.
“Ja, Eh… Olivia kom hem till dig för att hon skulle typ prata med din mamma, men då var jag hemma så vi snackade lite och hon bjöd hit mig. Men jag missade flyget, därför kom jag nu.” Jag nickade stelt och fuktade mina läppar.
Vet du var det här är?” Frågade jag helt plötsligt. Han skrattade glatt till.
Ja, din fest?” Justin tryckte hårdare till på min midja och jag skakade lätt på huvudet.
Det är Justin’s 19-års fest.” Förklarade jag. Seth stelnade till och nickade lätt till.
Jaha… men då drar jag till Selena. Trevligt att ses.” När han hade gått kollade Justin allvarligt på mig.
Vadå Selena?” Muttrade han surt. Jag bet mig hårt i läppen och kollade ner på mina skor.
Jo.. Jag, Seth och Selena har varit kompisar sen vi var små, Seth var lite smått kär i mig, jag har dig och Selena utnyttjar honom.” Rabblade jag snabbt upp. Justin nickade.
Men vadå utnyttjar? Hur vet du det?” Mumlade han ur sig. Jag ryckte på axlarna.
“Kanske för att hon helt plötsligt är kär i honom och ber honom få mig sluta vara med dig?” Justin spände käkarna och gick snabbt ifrån mig och in på herrarnas. Jag grymtade till och gick fram till baren och beställde en shot, och han bad inte ens om leg. 
-
Har ni sett Justin?” Frågade jag ett stort antal folk. Alla skakade på huvudet och drack mer och mer. Hela festen började spåra ur, de flesta kändis vuxna hade stuckit. Det var bara  “vanligt” folk kvar här. Olivia hade inte heller synits till. Jag suckade förtvivlat och slog mig ner bredvid Chaz som satt och hickade.
Howdie partner!” Flinade han och la en arm runt mina axlar. Jag log smått och lutade min mot hans axel. En rap lämnade hans mun och jag hoppade snabbt, äcklat, upp på fötter och masserade min vrist. Mina fötter hade börjat värka.. äh, jag går till herrarnas. Tänkte jag trött och gick med snabba steg mot toaletten då jag mötte något jag inte velat. Justin och Olivia…kyssandes...på handfatet.
What?! Justin och Olivia? Noooo! It cant be?! :'( Hur blir det nu med Jelody? Kommer Melody blir sur, eller förstå att det beror på alkoholen? Vad tror ni? 
 
ÖVER 10 KOMMENTARER INNAN NÄSTA KAPITEL BEBOS! ÄLSKAR ER SOM BARA DEN, OCH ÄLSKAR ERA KOMMENTARER! NI GÖR MIG SÅÅÅÅ GLAD!
 
 
 

Kommentarer

Emmy. skriver:

Asbra! :D
DUMDUMDUUUUUM, vad kommer Melody säga? :o

Datum: 2012-06-24 - Tid: 23:25:38 -


Hanna skriver:

MEEERR

Datum: 2012-06-24 - Tid: 23:25:44 - URL: http://ifiwasyoureboyfriendillneverletyougo.blogg.se


Anonym skriver:

Omg!! Vad kommer melody att säga!?

Datum: 2012-06-24 - Tid: 23:30:49 -


Wilma skriver:

NEJ! DU DÖDAR MIG! FAN VA BRA DU ÄR! Shit, skriv mer!!! xP<3

Datum: 2012-06-24 - Tid: 23:34:15 - URL: http://onedirectiontolove.bloggplatsen.se


ellen skriver:

WHAAAT?! DUmma dumma JUSTIN! ne nu jäääävlaaaarr...ö
MERAAAAA!!

Datum: 2012-06-24 - Tid: 23:36:33 - URL: http://biebzfreak.blogg.se


Anonym skriver:

SÅÅÅ BRRA!!

Datum: 2012-06-24 - Tid: 23:39:30 -


Julia. skriver:

Hej, Igen xd Som sagt så tycker jag att du gör det sjuuukt bra !<3 Skriv meeeeeer ;) Du skkriver ju så himla bra !!!!!!<33333

Datum: 2012-06-24 - Tid: 23:47:59 -


Ewweh skriver:

omg as bra meer!! :D

Datum: 2012-06-24 - Tid: 23:54:57 -


Zoe skriver:

åh gud men jag tror att melody kommer att förlåta justin =/ eller?

Datum: 2012-06-24 - Tid: 23:55:03 -


Dina skriver:

asbra :)

Datum: 2012-06-24 - Tid: 23:56:28 -


Anonym skriver:

grymt bra <3 omg vad kommer melody att säga :O

Datum: 2012-06-24 - Tid: 23:59:30 -


Jssmn skriver:

KYSSANDES??!?! :o Om my god! :o MEEEER NUUU!! :D Skriv mer ikväll, haha! Du lovade 2 kapitel igår, försök med 3! :D

Datum: 2012-06-25 - Tid: 00:03:58 - URL: http://jssmn.blogg.se


kelly skriver:

MEEEEEEEEEEEEEER!! Jättebra!

Datum: 2012-06-25 - Tid: 00:23:54 - URL: http://kellyvanessa.blogg.se


Me+You 'Imma Tell you one time. <3 skriver:

OMBS! MERA.
JÄTTEBRA BTW! <3

Datum: 2012-06-25 - Tid: 00:34:23 -


Amanda skriver:

Fuck Justin!!
Merraa

Datum: 2012-06-25 - Tid: 00:52:39 - URL: http://novellonedirection.devote.se


elin skriver:

mer :D

Datum: 2012-06-25 - Tid: 00:56:58 - URL: http://elinohrn.devote.se


Becka skriver:

Grymt bra!

Datum: 2012-06-25 - Tid: 01:00:43 - URL: http://beckagoesrandom.blogg.se


Evelina skriver:

Omg! Super bra! Meeeer.....!

Datum: 2012-06-25 - Tid: 01:45:49 -


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback