KAPITEL 11-. STOP ARGUE ABOUT IT...

“Vad gör du?!” Röt jag och kollade på Justin. Han kollade ledsamt på mig, men jag sket i det och sprang efter Selena…*
-
Jag drog upp mitt hår i en slarvig boll på huvudet och slog mig sedan ner på Chaz’s säng. Ungefär 1 och ett halvt år efter Selena hade kommit på Justin och Wendy bestämde hon sig för att förlåta honom. Bli ett par igen… Jag svalde hårt och drog på mig en kofta och mina UGGS för att sedan gå till det stora huset där alla satt. Men när jag kom in blev jag mer eller mindre chockad.

“Vad gör du?!” Röt jag och kollade på Justin. Han kollade ledsamt på mig, men jag sket i det och sprang efter Selena…*

Jag drog upp mitt hår i en slarvig boll på huvudet och slog mig sedan ner på Chaz’s säng. Ungefär 1 och ett halvt år efter Selena hade kommit på Justin och Wendy bestämde hon sig för att förlåta honom. Bli ett par igen… Jag svalde hårt och drog på mig en kofta och mina UGGS för att sedan gå till det stora huset där alla satt. Men när jag kom in blev jag mer eller mindre chockad.


Alla satt och kollade på filmer från när jag och Selena var små. Jag log stort för mig själv.

Ingen hade märkt att jag hade kommit in än, förutom Justin som kom och ställde sig bakom mig med två koppar varm choklad.

“Sugen?” Jag log smått och tog emot en kopp. Han smuttade på sin egna choklad och puffade till mig i sidan.

“Du var söt som liten.” Log han mjukt. Jag himlade med ögonen och pressade ihop mina läppar.

“Tack…” Han nickade och tog en klunk av den heta chokladen.

“Julafton imorgon…” Suckade han. Jag nickade instämmande och slog mig ner vid matbordet. Hans arm snuddade till vid min och jag kände hur det brände till.

Han drog ett djupt andetag och fuktade sina läppar. Jag kollade ner i koppen med den bruna vätskan, men tittade sedan upp när han började prata.

 

 

“Asså… jag vet att vi fick en dålig start. Men kan vi starta om? Allt blev bara fel.. Jag visste att du gillade mig, men jag gjorde det bara åt åtlöje.. Jag är ledsen Melody.” Jag svalde hårt och fick ännu en Flashback från förra året...

-

* Jag gick igenom korridoren med matteboken tryckt mot bröstet. Justin och Selena hade arrangerat en fest, som alla i hela skolan var bjudna på.

Jag vred in låskombinationen till mitt skåp och drog ut min jeans jacka och väska och slängde på mig det. Min klänning blåste upp lite när jag kom ut ur skolans portar. Maj… världens bästa månad.

“Kommer du eller Melody?” Ropade Selena från den svarta Range Rovern hon satt i. Justin’s…

“Jaja!” Ropade jag tillbaka och började smått springa, då jag snubblade över mitt skosnöre. Jävla converse… Jag böjde mig ner för att knyta de då Ryan kom upp bakom mig och daskade till mig på rumpan. Jag svalde hårt och reste mig upp.

“Fick du ont eller, Gomez?” Flinade han. Jag snörpte på munnen men sa inget tillbaka. Mamma har alltid sagt att det bästa är att gå iväg.

“Ey, jag pratar med dig!” Röt han till och greppade tag om min handled då Mrs. Polyvore kom upp bakom Nolan, Mitch och Chaz. Ryan släppte snabbt taget om min handled.

“Är det några problem här?” Snäste hon. Ryan svalde hårt och skakade på huvudet.

“Nej då Mrs. Polyvore.” Hon nickade till och gick sedan mot sin porsche och körde härifrån.

“Jag är inte klar med dig Gomez.” Muttrade Ryan och gick iväg till sitt egna hop med tjejer. Jag svalde återigen hårt och gick sedan och satte mig ner bredvid Selena, som hade blicken i mobilen.

“Justin?” Mumlade jag och hon nickade innan hon la ifrån sig mobilen och började köra. Selena och Justin… Det var bara för mycket..

-

Festen var i full gång, men jag stod endast i ett hörn med en cola burk medans alla andra dansade.

Helt plötsligt kom Justin fram till mig med ett stort leénde lekandes på läpparna. Han kramade om mig.

 

 

“Hej! Du ser strålande ut!” Jag kollade ner på den svarta klänningen som satt tight på min kropp och sedan på hans vita t-shirt och khaki shorts.

“Du med!” Han log större och hans hasselnötsbruna ögon glittrade till. Fjärilarna bubblade upp och mitt hjärta började genast slå hårdare. Jag bet mig löst i läppen då Ryan och Chaz kom upp mot oss.

“Nawe, stackars liten. Tror att Justin Bieber tycker att en är söt.” Skrattade Ryan med tillgjord röst. Chaz skrattade till och tog en klunk av alkoholen i sin mugg.

“Sluta…” Svarade jag sammanbitet. Justin garvade till och kollade oseriöst på mig.

“Seriöst? Du tror att jag gillar dig? Du får gärna vara kär i mig Melly, men jag har endast känslor för din vackra kusin.” Flinade Justin och gick sedan iväg med Ryan och Chaz. Klumpen uppstod i min hals och mina ben rörde sig mot gatan. Justin hade gjort det. Han hade trollat bort alla mina känslor för honom…*

-

Jag drog ett djupt andetag och nickade sedan mot honom.

“Visst, börja om..” Upprepade jag lågt och pressade fram ett leénde. Min hals blev alldeles torr när jag tänkte på den kvällen. Justin Bieber hade dumpat mig, Melody Gomez och även gjort åtlöje åt min kärlek till honom. På ett sätt patetiskt, på ett annat bara idiotiskt.

Men ändå hade jag fortfarande känslor för honom. Men som man säger, när man gräver upp gammal skit kommer oftast allt tillbaka.

Jag la mig ner på sängen med en djupt andetag. Selena stod och borstade tänderna i badrummet med blicken på mig.

“Vad?” Mumlade jag trött. Hon himlade med ögonen och spottade ut löddret ur sin mun.

“Du kysste henne. Du kysste min kusin Justin.” Svarade hon stelt och slog sig ner på sängen. Jag svalde hårt.

“Det var inte…-” Hon flämtade till och höjde två fingrar mot mina läppar.

“Nej, inget du gör är med mening. Men hur många gånger ska du kunna såra mig innan jag fattar att du och jag aldrig kommer bli OK igen?” Jag satte mig snabbt upp.

“Vad är det du säger? Vill du göra slut eller?!” Fräste jag förskräckt. Hon drog en trött hand genom sitt hår och kollade stelt på mig.

“Jag vet inte vad jag vill längre Justin. Du är som en helt ny person… Du har känslor för henne. Du gillar Melody också. Kanske lika mycket som du gillar mig…” Hennes tonfall var ledsamt. Hon hade fått nog helt enkelt Justin… Du visste att detta skulle hända…

“Nej, Selena. Jag älskar dig. Om jag skulle gilla henne skulle jag ju inte vara med dig!” Utbrast jag.

“Men Justin, ser du inte det uppenbara? Skulle du älska mig om du var otrogen med henne? Gud vet hur många gånger ni har hånglat...” Muttrade Selena och kollade upp på mig.

“Selena, snälla. Gör inte såhär.” Viskade jag med tjock röst. Hon la sig ner under täckte och tog upp min kudde och tryckte upp den på min bröstkorg.

“Det finns en soffa. Gå dit.” Sa hon lågt och la sig sedan på sidan. Tårarna började svagt rinna ner för mina kinder, men jag gick och la mig ner i den långa soffan med blicken på Selena’s rygg.

 

'

Det var allt jag såg… Hon snyftade till och släckte sedan lampan. Förr eller senare skulle hon göra slut med mig. Men jag visste inte hur jag skulle göra. Jag älskade Melody, men också Selena.

Allt var bara krångligt… Men hennes leénde… Åh, ögonen. Fjärilarna bubblade upp bara jag tänkte på Melody, men sedan kom skammen. Jag ligger i samma rum som min flickvän som jag nyss har grälat med om just detta och så ligger jag och tänker såhär? Jag måste vara världens sämsta pojkvän…

-

“Upp nu Justin!” Ropade Chaz och skakade på mig. Jag slog upp ögonen.

“Vad är det Chaz?” Grumlade jag trött och gnuggade mig i ögonen. Han log stort mot fönstret.

“Julafton! Hallå?” Jag skrattade till och satte mig upp i soffan med blicken ut genom fönstret. Det snöade. Men det stod också en massa bilar på gårdsparkeringen. Släkten hade kommit.

“Vart är Selena och Melody?” Frågade jag snabbt och kollade på den bäddade sängen. Chaz log smått.

“Dem åkte in till stan. De skulle gå på någon spa grej…” Svarade han lätt. Jag nickade.

“Vart sov Melody inatt egentligen?” Frågade jag helt plötsligt. Chaz’s kinder bytte snabbt färg till en ljusröd nyans.

“Hos mig..” Jag nickade och kände hur svartsjukan steg inom mig.

Han hade fått sova med henne. Jag ville kunna göra sånt. Jag svalde hårt och gick mot badrummet och lutademig över handfatet med blicken på min spegelbild. Den här dagen skulle bli lång..


Skit tråkigt kapitel, men drama kommer snart! PROMIES BABES! Natt kapitel! :P Hoppas ni är vakna!

KOMMENTERA SÅ KOMMER KANSKE FORTSÄTTNINGEN INATT? ;) HAHAHAHAH KOMMENTERA!


 
Trackback