KAPITEL 9-. PLEASE.

Jag hade blicken fäst på hans perfektformade, ljusrosa läppar under hela samtalet, utan att veta om han kollade på mig eller inte. Klockan började närma sig runt 2 på natten, och solen var påväg upp igen. Med en suck lutade jag hakan i händerna. Justin fortsatte prata då jag la ett finger på hans läppar. Han slutade genast prata och jag kunde höra hur hans hjärta började slå hårdare när jag flyttade mig närmre honom. Min blick var fäst på solglasögonen och jag satte mina händer på hans mjuka, varma kinder och lät de glida upp mot solglasögon kanten och drog av honom glasögonen...


 

Jag drog efter andan när jag möttes av de två hasselnötsbruna ögon. Det kunde inte vara sant…

”Du är Justin Bieber…” Andades jag ut och svalde hårt, men klumpen i halsen försvann inte. Han pressade ihop sina läppar och drog av kepsen och luvan.

”Varför sa du inget?” Frågade jag sårat och skakade på huvudet för mig själv. Han suckade.

”Skulle du vilja vara min kompis då? Justin Bieber… världens kändaste tonåring, som du inte ens gillar!” Försvarade han sig. Men han hade rätt, jag skulle inte ens spendera en dag med honom om jag visste vem han var, men nu hade jag fått göra det och lärt känna honom. Men varför…? Jag var inte arg, men jag var sårad.

”Belle, snälla. Jag hade tänkt berätta! Var inte arg… du måste förstå varför jag gjorde som jag gjorde.” Mumlade han ledsamt och kollade in i mina ögon. Jag spände käkarna och skakade på huvudet och vek undan blicken. Hur kunde jag inte fattat att det var Justin Bieber? På läpparna, på rösten… jag kunde lätt ha klurat ut det!

”Du borde gå Justin…” Sa jag helt plötsligt med tjock röst. Han ryckte till och skakade på huvudet medan han la en hand på mitt ben och tryckte till.

”Snälla Belle, snälla…” Jag kollade dömande på honom med ett spänt uttryck. Han suckade djupt och förstod min hint.

”Justin Bieber… Jag är inte arg, men sårad. Du lät mig sitta och snacka om dig eller då jag trodde var Justin Bieber kändisen, utan att du ens gav ifrån dig något tjut om att ”hey! Du snackar om mig, det vet du va?”. Jag känner mig beråd. Du borde gå. Nu.” Sa jag spänt och kollade in i hans ögon som nu hade börjat vattnad. Han svalde hårt och reste sig upp medan han drog upp sin ryggsäck på ryggen.

”Du kommer inte kunna undvika mig i Paris…” Muttrade han ledsamt och drog undan en tår som rann ner för kinden med tummen innan han gick därifrån och slog igen dörren bredvid sig. Ett hål dök upp i mitt bröst och jag kände mig ensam. Jag hade förlorat en av mina bästa vänner av en sån här dum sak. Eller förlorat… Tårarna började rinna ner för mina kinder och växte sig större och större i mitt bröst. Jag började skrika och slå på soffryggen med knytnävarna. Det här fick inte vara sant!

”Nej! Helvetes jävla skit!! Neej!! Justin!” Grät jag, men det var mest som skrik. Jag reste mig svagt upp och staplade mot mitt rum medan tårar forsade ner för mina kinder. När jag kom in på rummet så drog jag ner persiennerna och la mig slappt ner på sängen med täcket draget över min darrandes kropp… hur kunde det här ha hänt mig? Jag fick tillbaka blickar till dagen då jag dumpade Mike, jag låg precis så här då. Jag hade verkligen älskat honom, på samma sätt jag älskade Justin. Men nu var jag bara sårad… jag kunde inte…

-

*Solen stod högt upp på himmeln. April månad… min favorit näst efter Augusti. Emily log stort mot Jeremy som satt på bänken lite längre ifrån oss med sitt block.

”Gå bara fram till honom och bjud ut honom Em!” Tjatade jag. Något jag hade sagt till henne i månader att göra, men hon hade aldrig haft kraft nog att göra det. Och nu verkade det som om att hon inte ens hörde var jag pratade om, så jag reste mig upp och gick fram till Jeremy och drog över allt mitt hår på axeln och rättade till min blus innan jag harklade mig. Jeremy kollade upp på mig och log stort.

”Hej Belle.” Jag nickade som ett hej och tryckte ner mina händer i bakfickorna och sneglade på Em som oförstående kollade på oss.

”Du vet min kompis Emily? Jo, hon skulle jätte gärna vilja lära känna dig bättre, så skulle du vilja gå ut på en dejt med henne?” Frågade jag med ett –som jag trodde- smickrande leénde. Han skrattade till och slog igen sitt block.

”Jo… ja visst! Ikväll eller?” Jag nickade och räckte över en papperslapp jag hade i bakfickan. Han tog emot den och skrev ner sitt telefon nummer på det och log sedan smått mot mig.

”Be henne ringa mig efter skolan.” Sa han lent och räckte över lappen. Jag bet mig löst i läppen och nickade förstående, för att sedan gå tillbaka till Emily som satt med en rynka mellan ögonbrynen. Jag räckte över lappen med numret på med ett skratt.

”Du har en dejt med Jeremy ikväll. Ring honom efter skolan.” Hon tjöt lågt till och slog armarna runt min hals. Jag klappade henne på ryggen och drog mig ur omfamningen.

”Tack Belle! Du är BÄST!” Skrattade hon och tryckte ner lappen o sin ficka. Jag ryckte lätt på axlarna och log stort mot Mike som kom gåendes mot oss. Alla tjejer kollade på honom när han rörde sig framåt. Mike, med de stora musklerna, de grön/bruna ögonen och det ljusa håret. Han log ett bländande leénde mot mig när han kom fram och nickade mot Em innan han böjde sig ner mot mitt ansikte och pressade sina läppar mot mina. Jag la en hand på hans bröstkorg och tryckte honom ifrån mig.

”Inte här…” Viskade jag menandes och nickade mot lärarna som satt och åt sin lunch bara några bord ifrån oss ute på gården vi satt på. Han nickade förstående och drog in mig i en kram.

”Hej babe.” Viskade han mot mitt hår och drog in min doft antog jag. Inga kyssar i skolan. Det var en regel här. Det var en rätt strikt, och inte mer eller mindre dyr skola. Den bästa i London. Kysstes man så blev man antingen kallad till rektorn eller så fick man kvarsittning resten av veckan. Jag hade varit med om det, så jag vet.

-

Jag skrev ner de sista talen på mitt prov och gick sedan fram till Mrs. Doubt som satt och smekte sin stora Baby bula och drack Juice.

”Är du redan klar Belle? Bra.” Log hon och tog emot mitt prov för att ta en titt genom det. Jag kollade på klockan. Vi hade bara hållit på i en kvart. Wow, rekord.

”Skulle jag kunna få toalettpasset?” Bad jag och sneglade på toalettpasset som man behövde om man skulle gå på toa här i skolan. Mrs. Doubt nickade milt och räckte över det. Jag log tacksamt mot henne och hängde det runt min nacke innan jag tyst lämnade klassrummet och började gå mot damernas genom de tomma korridorerna. Med en lätt suck drog jag upp dörren, men stelnade snabbt till då jag såg Kayla och Mike. Hånglandes. En äcklad känsla spreds i munnen på mig och jag hostade till. Mike hoppade ifrån Kayla och spände käkarna.

”Babe… förlåt Belle.” Ursäktade han sig och tog ett steg mot mig. Jag räckte upp handen och skakade på huvudet.

”Jag hade ändå tänkt göra det här ikväll. Vi gör slut. Eller jag gör det.” Sa jag stelt och vände på klacken, utan att bry mig om att gå på toaletten.*

Jag drog upp dörren till hotellrummet och möttes av Scooter’s stela blick.

”Justin? Varför svarar du inte i telefonen?” Kenny kom ingåendes med ett drömmande leénde på läpparna och en kopp kaffe i handen. Jag suckade.

”Han är kär.” Kvittrade Kenny och flinade stort mot mig. Jag spände käkarna och slängde ner väskan på golvet.

”Men det är… det är förstört.” Muttrade jag och gick mot fåtöljen och slog mig ner. Kenny’s leénde försvann snabbt och han svalde hårt.

”Fick hon reda…?” Frågade han medlidsamt. Jag fuktade mina läppar och nickade ledsamt. Mina ögon sved av alla tårar jag hade fällt i bilen på väg hit. Självklart så hade jag gråtit. Jag är en människa, och blev av med en sak jag brydde mig om. Men framför Scooter och Kenny tänkte jag inte gråta… Nej då. Scooter satte sig ner bredvid Kenny i soffan och knäppte händerna.

”Vad pratar ni om?” Jag kollade menandes mot Kenny som tecken på att jag inte orkade förklara. Han nickade förstående och ställde ner koppen på tv bordet.

”Justin stötte på en tjej för några dagar sedan… Belle heter hon, och han blev bra kompis med henne. Fast han hade på sig solglasögon och rubbet, så hon visste inte om vem han var. Men nu fick hon reda, och blev antagligen arg.” Förklarade Kenny.

”Nej, sårad.” Rättade jag honom och pressade ihop läpparna. Scooter nickade till.

”Bara det här inte påverkar Paris nu. För det gör det inte va?” Jag utbytte en blick med Kenny innan jag nickade.

”Hon är en av dansarna.” Scooter suckade trött och drog upp sin mobil och gick iväg för att antagligen ringa någon. Kenny la en hand på mitt knä och smuttade på sitt kaffe.

”Jag är ledsen bro’…” Mumlade han ledsamt. Jag nickade och kollade ut över London. Jag var också ledsen. Mer än ledsen… Belle hade fyllt mig med glädje och nu var allt det borta. Bara… poff.

-

Jag drog på mig min keps och gick ut till Scooter och mamma i vardagsrummet. Fast vänta… mamma? Ett leénde spreds på mammas läppar och hon ställde sig upp för att dra in mig i en kram.

”Jag hörde om Belle, eller tjejen.” Viskade hon mot min axel. Jag nickade och kollade ner på henne. Hon bet sig löst i läppen och svalde hårt.

”Jag vet inte hur jag ska förklara det här… men Belle har dragit sig ur Paris resan..” 


BELLE GJORDE VADÅ!??!?! :o Hur kommer det nu gå? Kommer Beller förlåta Biebs? 

KOMMENTERA FÖR MER IKVÄLL. FÖR JAG LOVAR, MÅNGA KOMMENTARER SÅ KOMMER DET DEFINITIV MER! :D


Kommentarer

Emmy. skriver:

MEEER:DDD

Datum: 2012-07-07 - Tid: 21:52:57 -


Anonym skriver:

Jättebra!! mer!

Datum: 2012-07-07 - Tid: 22:14:16 -


Ebba skriver:

Tycker Belle överreagerar lite... MEN BRA ENDÅ! :D MEEER!!<3

Datum: 2012-07-07 - Tid: 22:15:01 - URL: http://mybieberlovestorys.blogg.se


Mathilda skriver:

MEEEEER!! snälla måste veta vad som händer!! xx

Datum: 2012-07-07 - Tid: 22:20:35 -


nicole skriver:

meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer innan jag döööööööör :D

Datum: 2012-07-07 - Tid: 22:44:01 -


… skriver:

MERRRRRRRR IDAG!!!!!!!!!

Datum: 2012-07-07 - Tid: 22:45:12 -


Me+You 'Imma tell you one time. <3 skriver:

Jag tycker också att Belle överreagerar lite, men aa. Inget illa menat.
Sjukt bra, mera. <3

Datum: 2012-07-07 - Tid: 22:58:29 -


Ewweh skriver:

OMFG.. no she didnT!! :O MEER FÖFAAN!! grymt braa MER NUNUNUNUNUNUN...<3

Datum: 2012-07-07 - Tid: 23:00:31 -


Emma skriver:

Grymt bra! Hur mycket är många kommentarer då? :D vill verkligen ha en till!! Du är awesooomeeeee

Datum: 2012-07-07 - Tid: 23:01:29 -


Anonym skriver:

Men nej snälla kan de inte bara bli ihop pussas eller nått jag är helt besat av att de ska hända xD men du är jätte duktig meeeeer!!!!

Datum: 2012-07-07 - Tid: 23:03:56 -


Olivia skriver:

Mer!!!!
Grymt bra!!!
Men ändå lite konstigt av Belle... Hon fattar ju att han var tvungen..

Datum: 2012-07-07 - Tid: 23:13:16 -


wilma skriver:

meeeeeeeeeer !! <3

Datum: 2012-07-07 - Tid: 23:14:40 -


Bella skriver:

Grymt bra!!! Måste ha mer idag!!:D:D

Datum: 2012-07-07 - Tid: 23:15:34 -


Anonym skriver:

ÅÅHH MERRRRRRRRRR

Datum: 2012-07-07 - Tid: 23:34:38 -


Madicken skriver:

jäääätte bra!<33333

Datum: 2012-07-07 - Tid: 23:40:52 - URL: http://alwaysbieberfever.blogg.se


Daniella skriver:

MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!

Datum: 2012-07-08 - Tid: 00:16:10 - URL: http://tryingtobediffrent.blogg.se


Becka skriver:

Grymt bra!

Datum: 2012-07-08 - Tid: 00:31:50 - URL: http://beckagoesrandom.blogg.se


Anonym skriver:

NEEEJ! MEEEEEEEEEEEEER :D

Datum: 2012-07-08 - Tid: 00:40:19 -


Amanda skriver:

Jag dör.. Lite överreagera.. Men ändå! Skit samma! Sjukt bra iag! Jag typ dör!!!

Datum: 2012-07-08 - Tid: 01:08:10 - URL: http://novellonedirection.devote.se


elin (: skriver:

grymt :D

Datum: 2012-07-08 - Tid: 01:30:18 - URL: http://elinohrn.devote.se


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback