KAPITEL 5-. SUE'S ROLLS

Men även fast, så kände jag hur fjärilarna bubblade upp i magen på mig. Men jag skulle aldrig kunna förstöra våran endags vänskap… aldrig. Vi ska förbli vänner, även fast han inte bor här… med ens så skakade jag av mig tankarna och kollade på filmen. Killen släppte min hand efter ett tag och kylan spreds i min kropp, men ersattes sedan av ilska när jag såg vilka som satt lite längre framför oss…


Mike Burr och Kayla… mitt Ex och min fiende, på bio tillsammans? Kayla la sig ner på Mike’s axel. Jag brydde mig inte ett skit om vad de gjorde, men seriöst? Jag dumpade Mike för 2 månader sedan och han har redan en ny tjej? Men inte så konstigt, han verkade ju knappt bry sig om vår relation… Killen puffade mig frågandes i revbenen, men jag skakade bara på huvudet.

”Inget, kolla på filmen.” Meddelade jag och höjde menandes på ögonbrynen mot honom. Han nickade lätt och satte sig till rätta i sin stol igen. Men min blick var fortfarande på Kayla och Mike som nu satt och hånglade. På Shrek? Seriöst? De kan inte vara mer patetiska… Mitt i allt kom en vakt och slängde ut de, en barnfamilj hade väll klagat. Ett hämndlystet leénde kröktes på mina läppar då de lämnade salongen och jag kunde fortsätta med filmen…

-

”Det där var ju trevligt…” Log jag när vi lämnade biografen. Killen slurpade på sin läsk och nickade instämmande innan han drog upp mobilen och bet sig i läppen.

 

 

”Vad är det? Måste du gå?” Frågade jag och kollade mot Big Ben som meddelade att klockan var runt halv 2. Killen skakade på huvudet med ett leénde lekandes på läpparna.

”Nej, det var bara mamma… Så, vad ska vi göra nu då?” Jag ryckte på axlarna. Solen hade dykt upp på himmeln nu… då, från ingenstans, blev jag sur.

”Vet du? Det är grymt jobbigt att vara kompis med dig och inte veta vem du är! Du kanske är en mördare? Vem vet? Jag ser ju inte ditt ansikte, och vi har bara känt varandra i runt 4 timmar!” Fräste jag och korsade armarna hårt framför bröstet. Han pressade stelt ihop läpparna medan han kliade sig i nacken. Om han kollade på mig eller inte kunde jag inte se, på grund av hans eländiga solglasögon. Och kepsen. Och luvan.

”Vill du lära känna mig? Wow…” Mumlade han, med ett nästan förvånat tonfall. Jag höjde frågandes på mitt ögonbryn och drog en hand genom mitt, inte så tjocka, hår.

”Ja? Vad är det som är så ”wow” med det?” Grumlade jag till svar och la en hand på min midja. Ett snett leénde kröktes på hans läppar då han skakade på huvudet för sig själv och började gå. Jag kunde ju inte stå kvar, så jag gick efter.

”Nå?” Han fuktade sina läppar och drog ett djupt andetag innan han berättade.

”Det är inte så många som vill lära känna mig. Det jag gör är… speciellt.” Jag stannade till med händerna i luften och ett retsamt ansiktsuttryck.

”Speciellt? Så du är en mördare?” Viskade jag skämtsamt. Han skrattade till och skakade på huvudet.

”Nej, jag är definitivt ingen mördare. Tror jag.” Skämtade han och rättade till sin keps. Jag nickade och fortsatte sedan gå bredvid honom då hans hand snuddade vid min. Det kändes som om hela världen stannade upp, allt blev snurrigt och jag kände mig yr. Vad var det med den här killen? Han kollade frågandes mot mig och la, precis som första gången, en hand på min korsrygg för att få mig att ens stå upp.

”Såja…” Flinade han och kollade djupt in i mina ögon. Trodde jag i alla fall, för jag kollade in i hans. Där de förmodligen var. Hans andetag var varma och mjuka mot min panna. Med en harkling lutade han sig tillbaka och hummade till. Han var några centimeter längre än mig, vilket var bra ändå. Jag gillade längre killar. Inte för att han och jag skulle få något romantiskt eller något sånt… jag bet mig löst i läppen och log stort.

”Jag vet vad vi kan göra!” Utbrast jag glatt och drog med honom till Sue’s Rolls. Rullskridskor ställe. Jag hade varit här hela tiden som barn, och älskat det! Sue log välkomnande och stort mot oss när vi klev innanför dörren.

”Belle! Åh, vad kul och se dig! Men en kille också! Oh-la-la!” Sa hon snabbt och höjde och sänkte på ögonbrynen mot killen medans hon gick fram mot mig. Innan jag visste ordet av det så var hennes armar runt min kropp i en hård, hård kram.

”Hur mår du gumman?” Jag log smått och nickade lätt.

”Bra..” Hon nickade och gick fram till killen med sin hand utsträckt. Sue var speciell, med hennes långa, orangea lösnaglar, hennes röda hårsvall som nästan liknade eld och hennes skimrande, blåa ögon. Deras färg var som is! Man förundrades över hennes utseénde varje gång man såg henne. Klädstilen gjorde det inte lättare. Sue bar alltid tajta jeans och en ljusblå eller grön skjorta, samt en massa smycken. Hennes ansikte var ofta sminkat, men bara med lite. Det röda läppstiften hon nu bar idag fick hennes röda hår att se rödare ut, och hennes tänder att se vitare ut.

”Howdie! Och vem har jag nöjet att få prata med här då?” Frågade Sue och höjde på ett av sina mörka, pinnsmala ögonbryn mot killen. Han svalde nervöst och vred huvudet mot mig.

”Åh, han vill inte att folk vet hans namn.” Suckade jag och gick innanför disken och tog ut två rullskridskor, ett par till mig i storlek 38, men vilken hade han? Jag chansade på 43 och hoppades på att ha rätt. Sue log stort och la en hand på min rygg.

”Har ni några låtval?” Frågade hon och nickade mot mixerbordet. Jag fuktade mina läppar och putade med läpparna. Vad skulle man välja?

”Hey Soul Sister.” Sa jag mjukt och räckte över rullskridskorna till killen. Han granskade de rosa rullskridskorna och suckade bekymrat. Sucken smittade av sig.

”Rosa? Fanns det inget annat?” Jag öppnade munnen för att slänga något bittert till svar då han sken upp i ett leénde och ett finger framför mina läppar. Hans beröringar gjorde mig helt vinglig. Men asså jag fattade inte hur jag kunde känna såhär! Jag hade känt killen i en dag, och var redan… nej, inte kär… men något!

”Kom igen killen, nu kör vi.” Flinade jag. Han suckade och tryckte upp glasögonen längre upp på näsryggen.

”Kan vi inte hitta på ett namn eller nåt… jag orkar inte med ”killen”!” Skrockade han. Jag bet mig löst i läppen och tänket, det första bästa som poppade upp i mitt huvud var det namnet.

”Okej, Justin.” Han stelnade till och hostade till med blicken på sina rosa rullskridskor, som nu satt på hans fötter.

 

 

”Varför just det? Gillar du Justin eller?” Vad var det där för fråga? Han menar säkert Justin Bieber..

”Bieber? Nja… jag har inget emot honom, men gillar honom gör jag inte så värst mycket heller. Vi fick i uppgift på dansen att kolla på hans film så ja…” Suckade jag. Han nickade stelt och ställde sig vingligt upp på sina rullskridskor.

”Hjälp?” Jag log stort mot Justin och rullade fram mot honom med ett brett leénde på läpparna innan jag greppade tag om hans hand och gjorde sedan armkrok med honom.

”Nu ska vi se att det kommer gå bra…” Log jag och började rulla med Justin vid min sida.

Justin… fanns det inget bättre namn att kalla mig? Äntligen hade jag hittat någon som inte visste vem jag var, och så väljer hon Justin. Och om hon har sett min film borde hon väll känna igen mig? Jag drog en trött hand genom håret och vred av vattnet. Jag kramade snabbt därpå tag i och virade runt min midja, och den andra gnuggade jag med i håret medan jag gick ut i mitt rum. Min blick föll mot garderoben som jag började gå mot. När jag var mitt i att plocka fram kläder så hörde jag en röst… Belle?

”Justin är du här?” Dörren slogs upp och jag tryckte handduken mot ansiktet.

”Ähum… oj, förlåt.” Sa hon snabbt med sin lilla, pipiga röst och slog snabbt igen dörren. Jag pustade djupt ut och skakade lätt på huvudet. När hon kallade mig Justin kändes det som om hon menade mig på riktigt. Asså, mig, Justin Bieber. Men jag måste berätta någon gång… det kan inte hållas hemligt för all framtid, och jag kan inte täcka mitt ansikte hela tiden… tänk om hon hatar mig efter det här? Jag bet mig hårt i läppen och drog på mig mina kläder innan jag gick ut till henne i vardagsrummet. Hon hade på sig en grå, stickad kofta och ett par jeans shorts. Hennes vackra hår var uppslängt i en bulle på huvudet och en stor rodnad hade dykt upp på hennes rosensköra kinder. Hon kollade snabbt upp på mig, men sedan ner igen på sina händer.

”Förlåt.” Pep hon generat och bet sig löst i underläppen. Jag skakade på huvudet och log mot henne och blinkade med ögat, men kom sedan på att hon varken kunde se mina ögon, mitt hår eller min nacke. Så jag log bara.

”Det är OK. Vad har du där?” Frågade jag milt och nickade mot påsen i hennes hand. Hon log stort och mystiskt och gick mot köket. Jag sneglade på klockan innan jag följde efter henne, halv 11. Hon slog sig ner vid bordet och la upp påsen på det. Två smoothies, och två subways. Kunde hon bli mer underbar?

Jag log stort och tacksamt åt henne innan jag slog mig ner på en av stolarna. Den var hård och kall. Hotell stolar… mina händer skiftade mellan den ena och den andra subwayen.

”Vilken är min?” Skrattade jag och fuktade mina läppar. Hon snörpte på läpparna.

”Denna har tonfisk, och denna kyckling.” Jag rynkade lätt pannan innan jag drog upp den som hade kyckling och slet upp pappret. Då ramlade någonting ut ur det… 


Vad ramlade ur pappret som var runt Subwayen? NÄR kommer Belle få reda på hemligheten? 

ALLA KOLLAR HIT!!! 

Belle ser INTE Justin's ansikte bara så ni vet!! Han har på sig keps, luva och solglasögon HELA TIDEN! OKOK? Ni fattar? :P HAHA! 

KOMMENTERA FÖR MER IDAG! VILL HA MÅNGA,MÅNGA,MÅNGAAAA KOMMENTARER! :D


Kommentarer

Lizliz skriver:

Ååååh. jag äääälskar redan den här novellen!!
Mer,mer o meeeeer

Datum: 2012-07-04 - Tid: 17:01:52 -


Lizliz skriver:

Hehe. en liten fråga. ska du gå på justin biebers konsert?? Biljetterna klmmef ut på fredag. jag skulle bara vara snäll o säga det. dom släpps på fredag kl 10 på ticknet. ok men jätte bra kapittel säger jag igen då. :-)

Datum: 2012-07-04 - Tid: 17:04:18 -


kelly skriver:

Meeeeeeeeeeer

Datum: 2012-07-04 - Tid: 17:47:27 - URL: http://kellyvanessa.blogg.se


Anonym skriver:

Jätte bra!!!!! Skriv mer idag snällaa fats det kanske inte blir så många kommentarer så ee as bra på att skriva noveller ;D ;D ;D AWESOME ♥♥♥♥♥

Datum: 2012-07-04 - Tid: 17:48:51 -


Becka skriver:

Bra :)

Datum: 2012-07-04 - Tid: 17:59:09 - URL: http://beckagoesrandom.blogg.se


Ebba skriver:

Haha omg vad spännande!! Skit bra btw!

Datum: 2012-07-04 - Tid: 18:05:11 -


Anonym skriver:

GRYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYMT höhö

Datum: 2012-07-04 - Tid: 18:48:58 -


Ebba skriver:

Mer idag!!!
Snälla låt de inte gå för snabbt för belle o justin, ok ok?:3 även sedan se. När hpn vet att de är han, låt de ta, inte jäääääätte lång tid, men inte typ 1 dag eller något.;)<3

Datum: 2012-07-04 - Tid: 18:49:26 - URL: http://mybieberlovestorys.blogg.se


Me+You 'Imma tell you one time. <3 skriver:

Asbra! <3

Datum: 2012-07-04 - Tid: 18:57:17 -


Mathilda skriver:

AMAZING!!! mer mer mer mer mer!! hoppas det kommer ett till kapitel idag!! älskar din novell! xx

Datum: 2012-07-04 - Tid: 19:29:22 -


Madicken skriver:

Dom släpps Klockan 09.00 på Ticnet !!! dom ändrade!


Men iaf ! NOVELlEN ÄR JÄÄÄTTE BRA!<33

Datum: 2012-07-04 - Tid: 19:36:18 - URL: http://alwaysbieberfever.blogg.se


Anonym skriver:

Skitbraaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!

Datum: 2012-07-04 - Tid: 19:45:38 -


mickis. :* skriver:

så sjukt braaaaa. :* <3

Datum: 2012-07-04 - Tid: 19:51:56 -


Julia skriver:

Woop Woop, " Loove is in the air ", Hahaha ;) Skitbra<3 Meeeer<3

Datum: 2012-07-04 - Tid: 19:55:59 -


Evelina skriver:

Jag älskar din novell! Vill ha nästa kapitel snabbt!

Datum: 2012-07-04 - Tid: 20:01:08 -


Amanda, Läs och Kommentera skriver:

Dödar för mer<3 Älskar det verkligen<3 Du är så sjukt bra<3 Vill träffa dig på JB konserten har VIP och ska köpa biljett :) Lägg upp en bild på dej<3 Kram

Datum: 2012-07-04 - Tid: 21:57:29 - URL: http://novellonedirection.devote.se


Liv skriver:

Awesome kapitel!

Datum: 2012-07-04 - Tid: 22:48:32 -


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback