KAPITEL 28-. LOVE TEXTS

Em var nog säkert hungrig. När jag hade fått meddelat att min mat skulle komma inom en kvart så hoppade jag ner i min säng och klickade på MTV. Ke$ha var på. Med en ljudlig suck sänkte jag och klickade vidare till Disney Channel där Kim Possible höll på. Ett leende växte fram på mina läppar, men jag hann inte kolla så värst mycket innan det knackade på dörren. Det måste vara maten. Jag hoppade ur sängen och drog upp dörren och möttes av en chock. Eller snarare en panik-chock.

“Alfredo?”, utbrast jag förvånat. Han ryckte lätt på axlarna med en likgiltig blick. Med en suck korsade jag armarna över bröstet. Vad gjorde han här? Visste Justin att vi var här?
“Hej Belle, jo…”, började han och kliade sig nervöst I nacken, “Justin har typ slängt ut mig… och Emily sa att ni bodde här… så…” Jag visste precis vart han ville komma och var inte speciellt nöjd över det. 
“Emily Marie Gordon! Kom hit!”, ropade jag över axeln. Alfredo skrattade lätt till. Em kom med snabba steg, med en handduk lindad runt sin kropp. När hon fick syn på Alfredo spreds ett leende på hennes läppar. 
“Freddo! Hey!”, hälsade hon mjukt och kramade om honom. I handduk? Really? Ännu en suck lämnade min mun. Em höjde frågandes på ögonbrynen mot mig med handen på midjan.
“Vad är problemet då du använder hela mitt namn?”, kontrade hon kort, “är du död?” Jag grimaserade mot henne innan jag snabbt klampade in på rummet igen. Em ursäktade sig till Alfredo innan hon kom in efter mig.
“Nå? Vad är problemet med att min pojkvän är här?”, min hals stocknade. Pojkvän?
“När blev ni två ihop?”, utbrast jag förvånat och tog en klunk av min Coca Cola Light.
Em skakade på huvudet, “den storyn tar vi en annan gång. Så, berätta dramat?” Ännu en suck lämnade min mun och jag lade huvudet på sned medan jag gestikulerade med händerna i luften.
“Han vill bo här för att Justin har slängt ut honom!”, förklarade jag hektiskt. Hon skrockade humorlöst till.
“Trevlans, vad är det för problem? Han kan väll sova med mig?”, föreslog hon. Jag fnös.
“Det här är väll en “tjej-helg” eller? Det var din ide…”, grumlade jag menandes. Hon suckade med en enkel nick. Jag höjde på ögonbrynen.
“Ja, jag vet! Men kom igen, ska han bo på gatan eller?”, mina ögon spärrades upp.
“Han är för guds skull 19 år gammal, jobbar med Justin Freaking Bieber, han har väll pengar?!”, röt jag surt. Hon mummlade något ohörbart. 
“Vad sa du?”, muttrade jag och korsade armarna över bröstet. Hon skakade på huvudet med händerna i luften. Trodde hon seriöst att jag skulle slå till henne? Hon tar alltid upp händerna I luften när hon tror att jag ska göra det, för det sa hon när vi hade våran “berätta-hemligheters-kväll” en gång.
“Wow, du tror att jag ska slå dig? Tror du verkligen att jag är sån? Jag har aldrig slagit till dig Em!”, hasplade jag ur mig. Hon nickade och slog ut armarna. 
“Förlåt… jag hatar att vi bråkar…”, viskade hon hest. Jag gick fram till henne och kramade mjukt om hennes kropp.
“Ja… jag med…”, erkände jag milt mot hennes axel. Med en nick klev hon ett steg tillbaka och gick till Alfredo, för att bara någon minut därpå komma tillbaka med ett leende lekandes på läpparna.
“Nu klär jag på mig, sen ska vi gå ut och shoppa!”, skrattade hon och vickade på rumpan medan hon gick in i sovrummet. Ett skratt lämnade likaså min mun och jag slog mig ner I soffan. Hur skulle jag klara mig utan Em egentligen?

“Victoria’s Secrets eller Forever 21?”, undrade Em och flackade med blicken mellan de två butikerna. Jag hummade till och klev sedan in mot “Forever 21”. Em log gillandes och drog med sina 4 påsar in på affären efter mig. Till skillnad mot henne så hade jag bara två, ett par Jeffrey Campbell skor och en påse med ett par svarta Jeans från H&M. Vi gick igenom klädhängarna på affären då jag skymtade någon genom skyltfönstret. Justin, Moshe och Kenny. En klump dök upp I min hals och jag drog snabbt ner Em bakom kläderna.
“Vad är det?”, väste hon lågmält. Jag höjde lätt på ögonbrynen.
“Justin utanför.”, viskade jag till svar och drog pekfingret mot läpparna. Efter en stund sneglade jag upp och såg att de hade lämnat sin plats utan för affären. En pustning for ur mig och vi betalade det vi skulle ha och klev sedan ut ur den kvava affären för att dra oss in på Victoria’s Secrets. När vi var klara där meddelade min mage mig att det var dags för att äta.
“McDonald‘s?”, föreslog Em och pekade på resturaungen tvärs över gatan klädd i en ljusbeige fasad. Jag nickade gillandes och förde stegen ditåt. När vi klev in blev jag genast träffad av lukten av flott och hamburgare. Min blick fördes mot disken, men bröts sedan och hamnade på Kenny som stod fram för mig med två påsar. 
“Belle?”, frågade han chockat och rynkade på ögonbrynen. Jag “öhm”-ade mig och nickade sedan.
“Ja, men det är en overtaking till Justin, så säg inget! Lova!”, vädjade jag honom. Med en nick och ett leende lovade han glatt.
“Kommer ni på konserten imorgon eller?”, flinade han. Em svarade åt mig med ett leende.
“Japp, självklart! Och Belle kommer bli One Less Lonley…-”, hon avbröt sig mitt i sin mening och svalde hårt, “Oupsie, det fick inte du veta…” Jag skrattade till.
“Äh, jag kommer glömma bort det”, lögn. Jag kommer inte glömma bort något sådant, men det skulle förstöra allt så jag höll det inom mig. Jag fick låtsas att jag inte visste om det helt enkelt.
“Aja, vi ses imorgon tjejer, och Belle.. Jag kommer inte säga något till Justin.”, skrockade Kenny lågmält. Jag nickade nöjt och kramade mjukt om honom innan jag klampade fram till Em som stod vid kassan och blickade menyerna. Killen som skulle at våra beställningar verkade tröttna, rejält. Ett flin spreds på mina läppar, och verkade smittas av på honom. Em beställde sedan och gick snabbt och slog sig ner vid ett bord medan jag betalade.
“Du är Justin Bieber’s tjej va?”, frågade han helt plötsligt. Jag svalde hårt och skakade på huvudet.
“Va? Nej, jag är inte Justin Bieber’s tjej, jag känner inte ens honom…”, ljög jag snabbt. Han nickade och tog emot mina pengar, det där var nära ögat…


“Justin! Kom nu!”, ropade Allison förtvivlat från min loge. En suck lämnade min mun och jag klev trött av scenen för att klampa iväg till henne.
“Vad är det?”, mumlade jag från dörröppningen, hon vred sin iPad mot mig. Jag kunde inte se vad det var ordentligt, men sedan såg jag det. Jag och Belle I Paris, hållandes i varandras händer. Jag ryckte på axlarna.
“Och?”, en suck hördes, men det var inte Allison’s, det var Scooter’s. Han kollade stelt på mig.
“Och? Är det allt du kan säga Justin? Du måste vara försiktig!”, förklarade han högljutt. Jag himlade med ögonen och tryckte ner handen i min ficka.

 

 

“Vadå, “Världen går under om Justin Bieber har en flick van, spring!” eller?”, skämtade jag med tillgjord röst. Han slog ner locket till sin Mac och klev fram till mig med en stel blick.
“Nej, men du… var inte så uppkäftig.”, röt han surt innan han försvann bakom min axel.
“Någon har vaknat på fel sida av sängen…”, grumlade jag och fick en instämmande nick från Allison. Jag slog mig trött ner I min soffa med blicken på klockan som tickade högt. Tick, tock, tick, tock… Jag kunde höra min egna puls dunka i öronen pågrundav bystander som omringade oss i Logen. 
“Mat!” Ropade Kenny och höll upp två McDonald’s påsar. Ett leende spreds på mina läppar och jag gjorde hastigt tummen upp. Allison him lade med ögonen och drog en hand genom sitt svarta hår, men sa ingenting, då hon visste på vilket “snack” humör jag var på.

Det varma vattnet sipprade ner för mitt hår då jag drog en hand genom det. Snabbt vred jag av vattnet och virade en handduk runt midjan och tog en annan som jag gnuggade med I håret. Jag lämnade badrummet för att klä på mig, något jag gjorde på bara några sekunder innan jag drog upp min mobil för att knappa iväg ett sms till Belle.

“Hey babe! Saknar dig, Washington känns så ensamt utan dina kramar, dina kyssar eller bara dina beröringar. Om 1 vecka syns vi, men sen drar jag till Canada… då blir det 1 vecka där, och sen syns vi förmodligen I L.A om tre veckor efter gången om 1 vecka… usch, vad är det jag skriver till dig? Haha, jag saknar dig, ville att du skulle veta det. Puss, Justin.”

Jag tramped ut till vardagsrummet där mamma satt med ELLE-magasin I famnen, Scooter med sin laptop, Mama Jan med sin laptop och Kenny med sin iPhone. Det är verkligen Socialt att vara på tour tycker jag! Tänkte jag ironiskt och slog mig ner I soffan då min mobil plingade till. Belle.

“Åh, jag saknar dig också Justin! Dina kyssar mest… eller snarare din morgon röst… hahah, 1 vecka har vi varit ihop, det känns som flera år! Nej då, jag behövde kanske veta hur schemat ser ut? ;) Haha… Vi kanske ses mer än det, när ingen av oss anar det? <3 Puss, Belle.”

Och vad menade hon med det egentligen? Tänkte jag förvirrat och fuktade mina läppar.
“Så, hur mår Belle?”, frågade mamma med ett leende lekandes på läpparna. Jag ryckte på axlarna och drog en hand genom mitt fuktiga hår.
“Hon mår väll bra… tror jag…”, chansade jag till svar. Hon nickade trött och la en hårslinga bakom örat.
“Jahapp… vad ska du göra kväll då?”, fortsatte hon mjukt. Jag suckade milt.
“Mamma, jag vet inte, OK? Sluta ställa så många frågor…”, bad jag henne lugnt. Med en nick tystnade hon snabbt. Scooter slog ner locket till sin laptop och slog sig ner I fåtöljen fram för mig. 
“Justin… snart är det dags att börja jobba på ditt jul-album… har du några låtar till det?”, started han med. En nick var allt som krävdes innan samtalet var igång.

Mitt i natten började min mobil ringa, vem ringer nu? Tänkte jag surt och svarade.
“Ja det är Justin, om det är Alfredo, Chaz, Ryan, Mitch, Nolan, Michael eller någon annan av mina kompisar så dödar jag er.”, varnade jag snabbt. Ett fnitter hördes I andra änden. 
Förlåt, jag visste inte att det var natt hos dig, jag är I Europa…”, ursäktade Jasmine sig. Jag satte mig käpprakt upp i sängen, var för ringde hon mig? Nu? Ett halvår senare? 
Så, du har en ny tjej?”, undrade hon milt. Jag svalde hårt, detta bådade inte gott.
Lugn Justin, jag kommer inte förstöra något mellan dig och denne… Belle.”, försäkrade hon mig. Jag andades lugnt ut.
“Vad vill du Jasmine? Varför ringer du mig?”, fnäste jag kallt. Hon skrattade lätt till.
Får man inte vilja prata med dig?”, skrockade hon lågt. Jag suckade och gnuggade mig trött i ögonen.
“Inte mitt I natten.”, röt jag och la snabbt på innan jag la mig ner i sängen igen. Varför ringer Jasmine mig, nu?


Snart är jag hemma, hemma, hemma! :D Skrev det i förra också, men det blev fel... haha! Kommentera! :D 


Kommentarer

Emelie skriver:

Jätte bra! <3

Datum: 2012-07-29 - Tid: 23:21:51 - URL: http://bieberrstorys.blogg.se


Anonym skriver:

Skit bra mer:)<3<3

Datum: 2012-07-29 - Tid: 23:25:52 -


Anonym skriver:

Mer , jag vet att du inte gillar när man lägger sig i din novell men kan inte belles ex-pojkvän komma in lite och lite hångelsecner! <3

Datum: 2012-07-30 - Tid: 08:59:11 -


Anonym skriver:

Awesome kapitel!!

Datum: 2012-07-30 - Tid: 09:24:26 -


Lovisa skriver:

Mer mer mer!! :D
Seriöst, älskar denna berättelsen! Tack för att du lägger ner så mycket tid på bloggen! Puss.<3

Datum: 2012-07-30 - Tid: 12:36:51 -


Zoe skriver:

GRYMT BRA =)

Datum: 2012-07-30 - Tid: 14:18:38 -


Saga Forsberg skriver:

Senare idag kommer första delen till min nya novell, även fast du inte läser min blogg så snälla ge den en chans, det skulle vara jätte snällt! (:
(Förlåt till er som inte vill ha reklam, ni kan ta bort den här kommentaren)

Datum: 2012-07-30 - Tid: 14:43:39 - URL: http://www.bieberlaugh.blogg.se


Eva skriver:

Grymt bra! Läs gärna min nystartade novell, Länkbyte?

Datum: 2012-07-30 - Tid: 16:18:59 - URL: http://justindbs.blogg.se


Nilsson skriver:

Älskar det!
Mera snart?

Datum: 2012-07-30 - Tid: 21:26:45 - URL: http://myybieberstoory.blogg.se


Mandiish<3 skriver:

FRUKTANSVÄRT!!!!








BRAAAA!°!!!! AHAHAHAHHAHAH<3 JAG HAR INTE LÄMNAT DEJ<3 INTE PÅ MILJONER ÅR (DÅ JAG ANTAGLIGEN LIGGER I GRAVEN) MEN JAG TAR MED MIG DATORN!! ;D KRAM<3

Datum: 2012-07-31 - Tid: 00:45:35 - URL: http://novellonedirection.devote.se


Nancy skriver:

vad med och tävla att bli veckans blogg <3drar ut 3 vinnare på söndag :) http://stylebynancy.devote.se/

Datum: 2012-07-31 - Tid: 11:35:41 - URL: http://nancyulm.devote.se/


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback