KAPITEL 24-. THE BAD NEWS

 Em hade i alla fall förlåtit mig och låtit mig komma tillbaka och bo hos henne. Hon hade tagit emot mig med öppna armar eller vad man kan säga. Jag drog en hand genom mitt hår och kollade mot klockan, vi skulle få rast nu. Som jag hade trott så ropade Kelly ut oss på rast och klappade med händerna för att berömma oss. Jag och Em tog sällskap till cafeterian och tog varsitt äpple och varsin vattenflaska innan vi fortsatte upp på vårt rum. När vi kom in pep min mobil till. 


 

Jag drog upp mobilen och låste snabbt upp den bara för att skymma pappas namn. Åh, typiskt. Jag klickade upp sms:et och läste snabbt igenom det, men blev verkligen inte glad över vad det meddelade.

 

”Hej Gumman, jag vill inte ta det här över sms, men du kanske sover och så… Jag har fått jobb i L.A! Vi flyttar om 3 veckor. Syns snart! Puss, pappa.”

 

Mobilen föll ner på golvet med en duns och Em ryckte till. Hon kollade anklagandes mot mig och drog en hand genom sitt blonda hår innan hon reste sig upp och gick fram till mig.

”Belle, vad är det?” Provade hon och la en hand på min axel, ”Hallå?” Mina tårar började bränna till och bara några sekunder därpå så började tårar rinna ner för mina kinder, en efter en.

 

 

”Belle?! Du gör mig orolig som fan, vad har hänt?” Utbrast Em och skakade förtvivlat på mig. Jag sjönk ner på golvet och drog upp mina ben mot bröstet. Det här kunde inte ske…

”Vi ska flytta…” Snörvlade jag. Em kollade oförstående på mig, ”Till Los Angeles.” Hon pressade ihop sina läppar och kollade ner på sina händer då det knackade på dörren.

”Jag går och tar en dusch…” Snyftade jag och reste mig slött upp och gick mot badrummet för att fräscha till mig, för när jag mötte min spegelbild så såg jag att jag såg ut som ett vrak.

 

Jag drog på mig ett par slitna Jeans och en stickad USA tröja när jag hade duschat klart. Em hade skickat in kläder och smink åt mig, så jag började sminka mig innan jag flätade mitt hår. Sist men inte minst drog jag på mig mina converse och lämnade sedan badrummet, bara för att möta Justin’s hasselnötsbruna ögon. Jag kände hur jag genast blev alldeles gungig i benen.

”Åh, Justin…” Gurglade jag och blinkade till, ”Vad gör du här?” Han log smått mot mig.

”Em berättade… och jag är ledsen för i morse. Jag vill vara med dig Belle, jag vill verkligen det.” Mumlade han och tog ett steg närmre mig. Jag kollade djupt in i hans ögon och kände hans varma andetag slå mot min hud. Han la en hand på min nacke och höjde mitt huvud.

”Vill du vara det?” Jag nickade hypnotiserat och fuktade mina läppar. Han böjde sig ner och började kyssa mina läppar hungrigt. Jag la mig ner i sängen men rullade snabbt runt så att Justin låg underst. Bara några minuter därpå så var hånglet igång. Han smekte min rygg upp och ner, mina händer klättrade däremot bara uppe vid hans käkben och nacke. Hela jag kände mig överlycklig… men bara någon sekund därefter så slogs dörren upp av Emily. Jag satte mig upp, och hoppade inte ifrån Justin eller något. Utan satte mig bara upp och glodde på påsen i hennes hand.

”Sushi, vi kanske kan gå upp på taket och käka? Jag har nyckel.” Framsköt hon och viftade med nycklarna i luften. Jag kollade på Justin som nickade och vi satte oss upp och gick hand i hand, bakom Em mot hissen. När vi kom upp på taket så förvånades jag över det vackra vädret som inte hade funnits här i morse. Glatt skrattade jag till innan jag slog mig ner vid en av stolarna vid utemöblerna. Em plockade ut matlådorna och drickan och ställde det på bordet innan hon räckte över två par mat pinnar till mig och Justin.

”Ska vi äta med de här?” Utbrast jag misstroget och blängde på pinnarna. Justin skrattade glatt till och slog sig ner bredvid mig med ett leende lekandes på läpparna.

 

 

”Man brukar äta med de där när man äter Sushi.” Härmade han mig, fast lät dock inte lika tjejig och missnöjd. Jag grymtade till och drog loss de från varandra och började granska de. Se hur jag kunde göra för att få upp maten. Em drog upp 3 koppar och hällde upp Colan i dem. Justin lyfte på locken till matlådorna och lukten av Sushi träffade mig i ansiktet. Jag hummade gillandes till och högg snabbt efter en med pinnarna, men misslyckades, så jag la ner pinnarna och åt med händerna i stället.

”Vi flyttar om 3 veckor.” Upplyste jag de ledsamt. Jag kunde inte ignorera det, för det skulle verkligen inte hjälpa mig. Em svalde hårt och sneglade på Justin som dock inte verkade såå ledsen.

”Jag bor i L.A, så vi två kommer i oför sig en massa tid tillsammans…” Ursäktade han sig och drog en hand genom sitt hår. Jag nickade och kollade mot Em som inte hade svalt innehållet i sin mun.

”Em… jag kommer hälsa på dig hela tiden, du kommer få hälsa på mig. Men nu, för tillfället kan vi väl bara njuta av de 3 veckor vi har kvar?”  Lovade jag mjukt. Hon mötte min blick med en nick.

”Jo, visst…” Mumlade hon och begravde blicken bakom sitt cola glas. Jag kollade mot Justin och snörpte på munnen. Han ryckte på axlarna och stoppade in ännu en Sushi bit i munnen. Hur skulle detta gå? Dagen då jag skulle flytta skulle inte hjälpa det…

 

”Hur gick det på Ellen Justin?” Frågade Em för att bryta tystnaden. Jag tryckte in en godisbit från påsen i munnen och granskade Em’s ansiktsuttryck. Det var tomt, omöjligt att tyda…

”Det gick väll bra. Jag hälsade på Alfredo innan.” Berättade han glatt. Jag nickade.

”Åh, det var jag med. Han mådde bättre.” Tyckte jag med ett snett leende. Justin nickade instämmande och kramade om min hand under bordet med ett litet leende.

”Ja, det tyckte jag med.” Försäkrade han mig och kysste mig snabbt på läpparna. Jag bet mig löst i underläppen och sneglade på Em som fortfarande verkade upprörd över allt det där med Alfredo.

”Em, han ville prata med dig. Vi kan åka dit imorgon om du vill?” Hon kollade kort upp på mig och nickade sedan tveksamt, som om hon trodde att jag ljög. Ett nöjt leende spreds på hennes läppar och hon blev snabbt vanliga, babbliga, glada Em igen.

”Ska vi gå ner? Det började bli kallt…” Huttrade jag och drog tjocktröjan tätare kring min kropp. Em nickade och la ner allt skräp i påsen igen. Justin la en hand om min midja och vi började gå mot dörren och gick snabbt ner igen, och gick till vårat rum.

”Varför var du tvungen att åka nu?” Gnällde jag i luren till mamma. Hon suckade.

För att jag ville hem till mormor och morfar Justin. Det är bara för mycket med ditt kändis skap för mig ibland, och jag ber om ursäkt för det.” Svarade hon ärligt. Jag nickade för mig själv.

”Ja, det kan man lugnt säga…” Hon hummade till och pratade med någon hon var med.

Så, löste du och Belle alltihop? Gick det bra hos Ellen? Vad har du gjort?” Frågade mamma snabbt. Jag log stort och sneglade på Belle som låg bredvid Em i soffan och kollade på ”Mean Girls”, alla tjejers favorit film tydligen.

 

image

 

”Ja, vi löste det. Och ja, det gick bra på Ellen, och efter så var jag med Em och Belle på taket och åt Sushi och godis.” Mumlade jag trött och la mig ner i min säng.

Jaså? Vad trevligt!” Tjöt hon gillandes och så fortsatte samtalet i 20 minuter till innan hon förmådde sig att lägga på. Jag gick ut till Belle och Em, för att märka att Belle hade somnat. Em log stort och smög fram till mig.

”Ska vi lägga hennes hand i en skål med kallt vatten? Då kissar hon på sig.” Fnissade hon. Jag kollade på Belle och undrade om hon skulle bli arg, och nickade sedan. Arg kunde hon väll inte bli, det enda som kunde hända var hennes typ av hämnd.

 

Som förutspått så kissade Belle på sig. Hon började däremot skratta och gick snabbt in på mitt rum. Jag gick in efter henne och räckte över ett par mjukisbyxor som hon tacksamt drog på sig. Hon la in sina jeans i tvättmaskinen och satte på den.

”De där ska vara rena imorgon, annars är det du som ska köpa likadana till mig.” Varnade hon mig och hötte med ett finger. Jag pressade mina läppar mot henne och log stort.

”Jag gillar dig också Belle.” Jag förmådde mig inte att säga ”Älskar”, då vi bara varit ihop i någon timme. Hon kramade om min hand och drog med mig ut i vardagsrummet igen där Em stod och skrubbade bort kisset från soffan. Det såg väldigt roligt ut ändå.

”Du ska bara veta vad du kommer gå igenom…” Väste Belle mot henne och pekade med två fingrar mot hennes ögon och sedan på Em, som bara skrattade. Jag log stort och gick in i köket. Mamma hade lämnat en lapp åt mig, förvånads vis.

Hej Justin! Nu har du antagligen redan pratat i telefon med mig, men öppna kylskåpet så har du dig en överraskning. Puss och kram, mamma.”


Vad är det i kylskåpet? Whooo, nu är jag förmodligen i Danmark, Göteborg eller på landet! Live leker! Haha :) Kommentera!


Kommentarer

Me+You 'Imma tell you one time. <3 skriver:

HAHAHA! Hon kissade på sig!
Asbra, mera. <3

Datum: 2012-07-18 - Tid: 14:48:59 -


Madde c: skriver:

BRABRABRA!

Datum: 2012-07-18 - Tid: 14:52:25 - URL: http://onedirectionhm.blogg.se/


Emelie skriver:

Jätte bra!! <333

Datum: 2012-07-18 - Tid: 19:42:15 - URL: http://bieberrstorys.blogg.se


Anonym skriver:

Älskar dig <3

Datum: 2012-07-18 - Tid: 20:31:47 -


Julia skriver:

Haha, suuper, som vanligt.. ;) <3 Och bara så du vet, du kan vara luuungn, vi kommer inte lämna dig <3 inte jag iallafall :')<3<

Datum: 2012-07-18 - Tid: 20:40:21 -


Jssmn skriver:

AWESOME"!!! MEER! :D

Datum: 2012-07-18 - Tid: 21:04:03 - URL: http://jssmn.blogg.se


Anonym skriver:

Jättebra!!

Datum: 2012-07-18 - Tid: 21:15:57 -


Josse skriver:

Har rest bort här i några dagar, och har varit ganska upptagen under sommarlovet! Så jag har missat ganska många delar här. Men i morgon så ska jag åka hem igen, och sitta i bilen i 7-8 timmar, så då ska jag försöka läsa ikapp alla kapitel jag missat! :)

Datum: 2012-07-18 - Tid: 22:21:36 - URL: http://foreverbbieber.blogg.se


Zelma skriver:

Goooooooood!!!!!!!!!!!!!!

Datum: 2012-07-19 - Tid: 01:51:31 -


Ebba skriver:

Haha, GRYMT!!! :)<3

Datum: 2012-07-19 - Tid: 08:30:27 - URL: http://thatsmile.blogg.se


Ebba skriver:

Jätte bra !!!!!!!!!<3333

Datum: 2012-07-19 - Tid: 09:11:42 -


Becka skriver:

Grymt bra!

Datum: 2012-07-19 - Tid: 14:22:43 - URL: http://beckagoesrandom.blogg.se


Amanda skriver:

Skulle inte tåla om jag var Belle! ;D<3
Älskar din novell ;)
Kram<3

Datum: 2012-07-19 - Tid: 20:16:30 - URL: http://novellonedirection.devote.se


Milena skriver:

Förlåt men jag tyckte att det där med hon kissade på sig blev lite töntigt.. Min åsikt, no offence!
Annars sååå jäääävla bra!!

Datum: 2012-07-19 - Tid: 21:36:45 -


Anonym skriver:

Skit bra längtar till nästa c:

Datum: 2012-07-19 - Tid: 22:54:05 - URL: http://justiinnoveller.blogg.se


elin (: skriver:

grymt :D

Datum: 2012-07-21 - Tid: 02:13:21 - URL: http://elinohrn.devote.se


Anonym skriver:

Hej! har du tänkt att se TCA ikväll och hittar inte några stream eller har några frågor? då kan du följa detta inlägg hela kvällen och till och med under natten och under galan. Jag kommer hålla er uppdaterade om stram video, så allt du behöver hitta du här: http://bieber.blo.gg/2012/july/teen-choice-awards-2012.html#comment
Förlåt om du inte gillar såna här kommentarer!

MVH BIEBER FANSITE!

Datum: 2012-07-22 - Tid: 16:19:51 -


LittleLil skriver:

Heej jag älskar alla dina noveller som jag har läst och så men jag tycker att du ska kolla upp saker innan du skriver dom… jag har som vanligt för vana att alltid läsa alla noveller så börjar alltid från början och jag vet att det var ett tag sen du skrev den här och så men jag vet att du kommer se den här kommentaren ändå.
1. xx betyder kram kram inte puss puss man skriver ju xoxo och det är kram puss kram puss och ute tvärtom som många tror. x står för kramen, när man kramar någon brukar man oftast korsar armarna- där av x:et. o står då för pussen eftersom läpparna bildar ett slags o.
2. Det är bara killar som kan kissa på sig av att man lägger handen i varmt vatten när man sover. Tro mig vi har pratat om det femtielva gånger på lektionerna och varenda lärare inklusive vår biologi lärare säger att bara killar kan kissa på sig på det sättet.
Ville bara att du skulle veta xx

Svar: Inte för att vara bitchig eller nåt, men va? Det är en berättelse, jag hittar på. Och vart skrev jag att XX betyder puss puss? Haha, strunt samma, tack för att du gillar dem iaf :)
MyyBieberStoory

Datum: 2012-11-13 - Tid: 22:03:36 -


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback