KAPITEL 23-. ALL YOU NEED IS LOVE? BULLSHIT.

”Du, jag gillar inte dig. Verkligen inte. Men Belle gör det, och jag vill skydda henne. Så om jag får höra att du har sårat henne så kommer du ångra att du föddes. Förstått?” Varnade hon mig med spända knytnävar. Skrämt nickade jag och drog ner handen i fickan.

”Bra, men nu är jag hungrig. Pommes vill jag ha. Du bjuder, du är rikare än mig.” Utbrast hon menandes och började gå. Jag skakade på huvudet men gick efter henne.


 

Jonah drog med mig in på en McDonald’s och gick snabbt fram mot kassan. Hon la en hand på sin höft med blicken på menyn uppe vid taket och kollade sedan på mig.

”En pommes frites och en cola light, tack.” Beställde hon och lämnade sedan mig där för att gå och ta en plats. Tjejen bakom kassan knappade in det på skärmen och tog sedan betalt av mig. Jag beställde en Cola till mig själv också innan jag gick mot Jonah som hade slagit sig ner vid ett soffbord.

”Så, Justin Bieber röker…?” Undrade hon och sörplade i sig lite cola. Med en menande blick fräste jag till. Hon spärrade sarkastiskt upp ögonen mot mig och stoppade in pommes frite efter pommes frite i munnen. Ett leende ryckte i mungipan på mig och jag fuktade mina läppar och kollade stelt på henne. Tänk om någon hade hört?

 

 

”Ibland, ja. Säg inte det högt!” Väste jag och tog en klunk av min cola. Hon ryckte på axlarna och drog en hand genom sitt långa, bruna hår med blicken på mig.

”Du vet att Belle också röker? Ibland. Hon är en riktig partynisse också.” Frustade Jonah ur sig.

”Va? Belle? Röker hon? Och festar?” Jonah ryckte på axlarna och log snett mot mig.

”Hon gjorde i alla fall det upp till förra året, då hennes föräldrar skickade henne på rehab. Hon slutade väll helt. Jag flyttade ju för ett tag sedan, men det finns ett underverk som heter Facebook. Och jag har kontakten med Emily ibland också.” Fortsatte hon menandes. Jag kollade ut genom fönstret. Belle… på rehab? Jag kunde inte föreställa mig det…

”Så Belle…” Min röst vek sig så förfärligt, ”hon har varit på Rehab? Hela förra året..?” Repeterade jag henne. Jonah suckade med en snabb nick. Upp och ner.

”Ja, har du så svårt att få in det i din lilla Bieber-hjärna?” Röt hon stelt. Jag svalde hårt och smakade på orden. Rehabilitering… Och hon hade inte nämnt det för mig? Hur kunde hon inte ha gjort det…? På ett sätt kände jag mig sviken nu. För att hon inte hade berättat.

”Och i 8:an, innan jag flyttade, så blev hon gravid med någon snubbes barn. Kommer inte ihåg vad han hette, men hon gjorde i alla fall abort.” Mumlade Jonah. Hur mycket mer behövde jag veta innan jag spydde? Belle hade varit gravid och haft alkohol problem?

 

Jag knackade ett flertal gånger på dörren innan en sköterska kom och öppnade.

”Mr. Flores behöver vila.” Meddelade hon och kollade ner i sina papper, ”kom tillbaka senare.” Jag grymtade till och grimaserade mot henne och började stapla mot cafeterian.

”En kaffe.” Bestämde jag mig för. Jag betalade och fick min kopp kaffe, även fast jag bara satt och rörde runt i koppen. Folk gick ut och in från sjukhuset. Från rummen. De grät eller log. Gick hand i hand, eller långt ifrån varandra. Att en sån fånig sak kan få två personer att bli så… komplicerade är ju nästintill löjligt. Jag hade aldrig varit en player om man säger så. Dörren till damernas öppnades och Jonah klev ut och började gå mot mig.

”Det är fint väder idag.” Kommenterade hon och drog åt sig min kaffekopp och tog en klunk, men gurglade ogillandes till och ställde därför tillbaka den på sin plats. Hon kommenterade vädret, toppen.

”Belle… hon verkade inte vara sådan. Hon hade inte berättat något.” Viskade jag sårat.

 

 

”Ingen är alltid som man tror Justin.” Inflikade Jonah snabbt. Jag nickade och la huvudet på sned… Jonah drog upp sin mobil och visade mig en bild. Det var en söt liten flicka, med likadana ögon som Belle och mörka, långa kroppar. Hennes hy var brun av solen och hon bar en rosa blus och ett par ljusa jeans. Hon log stort och höll i en klubba.

”Det där är Belle. Det är den Belle du lärde känna. Hon var en annan för något år sen, visst, men det är inte den Belle du lärde känna. Hon kanske inte berättade för att hon var rädd för att du skulle döma henne för snabbt.” Sa Jonah snabbt och drog åt sig bilden på mobilen igen. Jag fuktade mina läppar och nickade lätt.

”Men hon kommer i vilket fall fortfaranade vara sur på mig…” Grubblade jag trött.

”Vad är det du har gjort? Kan du berätta det för mig?” När hon sa de orden så spelades scenen i mitt rum upp i mina tankar. Jag är inte till Salu Belle… Orden dunkade i min öron, som ett surround ljud.

”Inget… Glöm det.” Bad jag henne. Hon suckade och skakade snabbt på huvudet. Hon skulle inte ge upp..

”Hon visste inte vad hon ville?” Gissade Jonah på försök, ”Du ville bli ett par, men hon visste inte vad hon ville. Har jag rätt eller har jag rätt?” Jag nickade uppgivet.

”Jag sa att jag inte var till salu…” Svarade jag ledsamt. Jonah flämtade lätt till och la en hand på min axel.

”Som jag sa förut, jag tycker verkligen inte om dig, men jag tycker synd om dig.” Upprepade hon och drog bak en hårslinga bakom örat. Jag höjde på ögonbrynen och kollade ner i den svarta vätskan i koppen.

”Mr. Flores har vaknat nu, ni kan gå in.” Försäkrade sköterskan oss. Jag blickade Jonah en gång innan jag, med snabba steg, gick mot Alfredo’s rum och klev in i det stora, ljusa rummet. Han låg omplåstrad i sängen. Det ryckte i hans mungipa, men leendet räckte inte fram.

”Hej Justin…” Sa han svagt. Jag gick fram till sängkanten och studerade blommorna han hade mottagit. Det var från en massa personer. Hans föräldrar, mamma, Scooter, hela crewet, Selena och Belle… Jag drog upp lappen och läste den med koncentrerad blick.

Hej Freddo! Hoppas du mår bättre snart, för bra mår inte jag. Du och din positiva inställning måste komma tillbaka, nu. Em hälsar, XX Belle.”

                 ”När var Belle här? Vi fick ju inte komma förrän idag?” Argumenterade jag snabbt.

”Ja, hon kom för någon timme sen. Jag sov väll?” Antog han och tog en klunk av sitt vatten. Jag kollade upp mot dörrkarmen, där Jonah stod lutad med armarna korsade över bröstet. Hon höjde frågandes på ögonbrynen mot mig och drog en hand genom sitt hår.

”Det där är Jonah, Alfredo.” Presenterade jag de. Jonah nickade mot Alfredo, men lämnade snabbt sin plats med mobilen tryckt mot örat. Hon pratade nog med Belle för hon lät upprörd och sa något med ”Ja, Justin är med mig!”. Jag skakade av mig tankarna.

”Hoppas du är uppe på benen snart, bro’…” Andades jag lugnt ut. Alfredo nickade stelt.

 

 

”Tänker du inte fråga om vad som hände?” Konstaterade han då jag stod i dörröppningen. Jag snurrade hastigt om och kollade ner på honom där han satt i sängen med ett frågetecken i ansiktet.

”Det är din ensak…” Med de orden vände jag mig om igen och gick mot Jonah som stod utanför sjukhuset, lutad mot den röda tegelväggen och rökte. Hon kisade mot mig då jag klev utanför den stora glasdörren och höjde på ögonbrynen.

”Din prinsessa ringde, hon är orolig.” Fnös hon till med tillgjord röst, hon skulle förmodligen låta som Belle. Jag nickade och fuktade mina läppar innan jag tog ciggen ifrån henne, som det ändå inte var mycket kvar på och trampade ner den. Hon röt till.

”Vad var det där bra för?” Snäste hon surt, men började gå bredvid mig. Jag ryckte på axlarna.

”Du ska komma med mig och du kanske inte ska röka då min mamma kommer känna röklukten. Jag måste prata med Belle.” Jonah himlade med ögonen och skakade på huvudet.

”Jag gillar inte dig! Jag vill inte vara din kompis! Varför ska jag träffa din mamma?!” Vrålade hon uppgivet och stannade till med händerna flaxandes omkring henne i luften. Jag sneglade på henne i en kort sekund och ryckte sedan på axlarna.

”Visst, stanna då. Men du ska inte träffa min mamma, hon skulle ändå inte gillat dig.” Slängde jag ur mig och fortsatte sedan gå mot hotellet. Jonah stod kvar borta vid sin plats då jag kollade mig över axeln, men hon vände sig snart om och började gå inåt centrum. Med en axelryckning hoppade jag in i bilen och började köra.

Justin hade gått för långt bara. Helt jävla enkelt för långt. Trodde han att jag tänkte knulla honom och sen bara ”Nej tyvärr, jag köper bara killar. Sorry.” och dra?! Jag tog det här lika seriöst som han tog det. Jag ville bli ett par, men hade inte mage nog att erkänna det då. Och mina tankar tog min koncentration så pass mycket att jag snubblade över mina fötter och ramlade. Musiken stannade och Kelly kom fram till mig.

”Belle, ska du gå kvar här så är det mindre tänka, mer dansa!” Ropade hon in i mitt öra. Jag knep ihop ögonen och reste mig trött upp. Mina ben var tunga som bly och mitt huvud bultade hårt. Jag skulle aldrig ha druckit så mycket kaffe i morse som jag gjorde. Em hade i alla fall förlåtit mig och låtit mig komma tillbaka och bo hos henne. Hon hade tagit emot mig med öppna armar eller vad man kan säga. Jag drog en hand genom mitt hår och kollade mot klockan, vi skulle få rast nu. Som jag hade trott så ropade Kelly ut oss på rast och klappade med händerna för att berömma oss. Jag och Em tog sällskap till cafeterian och tog varsitt äpple och varsin vattenflaska innan vi fortsatte upp på vårt rum. När vi kom in pep min mobil till. 


Vem sms:ade henne??! :D Vi får se, detta kanske kommer upp idag, annars är det ett tidsinställt och jag är på semester. Love you aaaaalll! :D Hoppas ni aldrig lämnar min, haha :) Kommentera!


Kommentarer

Anonym skriver:

bra!

Datum: 2012-07-15 - Tid: 00:00:17 -


Anonym skriver:

Ahh. Du skriver så bra. Men din andra novell slutade lite konstigt men jag vill ha meeeeeeeer :)

Datum: 2012-07-15 - Tid: 00:07:29 -


fanny skriver:

MERA MERA MERA!!! :D

Datum: 2012-07-15 - Tid: 00:30:10 -


Ebba skriver:

Bra!! Meer!

Datum: 2012-07-15 - Tid: 01:09:48 -


Becka skriver:

Grymt bra!

Datum: 2012-07-15 - Tid: 01:10:21 - URL: http://beckagoesrandom.blogg.se


Mickan - / My Life In My Words skriver:

Okej tack för det! :) nu kan jag hålla koll bättre, och så hör jag av mig :) Ja precis, eftersom att jag vet nu att du ska på semester så kan jag ju vänta tills du kommer hem :D Kram

Datum: 2012-07-15 - Tid: 01:13:43 - URL: http://miickzz.blogg.se


Samirabieber skriver:

Meeeerrr!!! Snälla, jag vill läsa mer idag haha!:) du skriver sjukt bra!

Datum: 2012-07-15 - Tid: 01:34:05 -


rebecca skriver:

det här kapitlet va inte så där jätte bra. bara justin och belle blir tsm så ä det bra

Datum: 2012-07-15 - Tid: 02:01:16 - URL: http://myybieberstoory.blogg.se


Emelie skriver:

Sjukt bra!!! <3333

Datum: 2012-07-15 - Tid: 03:56:48 - URL: http://bieberrstorys.blogg.se


Storiestoyou skriver:

Super bra!:D

Datum: 2012-07-15 - Tid: 09:24:32 - URL: http://www.storiestoyou.blogg.se


Linn skriver:

Verkligen sjuuuukt bra!!!!! <33

Datum: 2012-07-15 - Tid: 09:48:59 - URL: http://linnsanslya.blogg.se


Jssmn skriver:

Ahhh MEEEEER!! :) Dumma Justin :/

Datum: 2012-07-15 - Tid: 10:07:18 - URL: http://jssmn.blogg.se


Amanda skriver:

Skiiit bra<3 dumma Justin! Och dumma Jonah!

Datum: 2012-07-15 - Tid: 13:17:09 - URL: http://novEllonedirection.devote.se


Ewweh skriver:

Grrrryyymtt braaaaaaaaaaaaa.. LALA..

Datum: 2012-07-15 - Tid: 14:39:54 -


Anonym skriver:

Tycker fan att du borde skriva mer!!! asså? En g i veckan? wtf.

Datum: 2012-07-15 - Tid: 21:51:43 -


Anonym skriver:

Till rebecca: Asså tror du bara att Justin och Belle bara ska bli ihop i typ de tredje kapitlet eller..?? För man blir inte ihop så snabbt. -.-

Datum: 2012-07-15 - Tid: 21:54:02 -


Cornelia skriver:

hej! länkbyte kanske? :D

Datum: 2012-07-16 - Tid: 21:08:32 - URL: http://astoriebyme.blogg.se


Cornelia skriver:

hej! länkbyte kanske? :D

Datum: 2012-07-16 - Tid: 21:08:35 - URL: http://astoriebyme.blogg.se


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback