KAPITEL 20-. IT'S SHOW TIME

Jag satt och väntade i minst 5 minuter utan att få något svar och åkte därför ner till lobbyn för att fixa en nyckel som jag snabbt fick tag i. När jag hoppade in i hissen igen stod Kayla där. Hon pressade ihop sina ljusa läppar och grymtade till. Med en axelryckning åkte jag upp till Alfredo’s våning och började gå mot hans rum. Nycklarna på detta hotellet var knepiga, men till slut fick jag upp dörren och klev in, men ångrade snabbt att jag hade gjort det.


Alfredo kollade förskräckt upp på mig. En klump uppstod i min hals, jag skulle aldrig ha gått in här… inte nu i alla fall. Fan, varför hade jag gjort det? Jag svalde hårt och drog en nervös hand genom mitt hår. Emily låg bredvid Alfredo i sängen, naken, fast med täcket över sin kropp, men axlarna meddelade att hon var naken. Alfredo vinkade bort mig.

”Gå!” Väste han menandes. Med en nick lämnade jag snabbt rummet och sjönk ner på golvet mot väggen. Hur..? Engångsligg eller? Något sådant här förväntade jag mig inte av Alfredo, och verkligen inte av Emily. Illamåendet steg mig upp för öronen. Helt plötsligt vandrade Carin förbi mig, men gick sedan tillbaka när hon hade sett att det var jag.

”Justin? Vad är det?” Viskade hon mjukt medan hon slog sig ner på huk framför mig. Med en suck förklarade jag vad jag hade sett. Jag kunde inte hålla det borta från Carin, hon var som min storasyster. Och hon förstod mig, precis som nu. Hon nickade och höll hårdare om sin mobil i handen.

”Det var chockerande va? Att se Freddo sådär, med en tjej?” Mumlade hon lika lugnt som förut. Jag nickade trött, men blev nyfiken. Hade hon också kommit på Alfredo med någon? Hon verkade läsa av mig och nickade menandes.

”Ja, jag har också gått på Alfredo med en tjej, och det var inte trevligt, för till skillnad mot dig så höll de på när jag klev in i rummet. Det var någon gång då jag hade glömt min mobil, så bara klampade jag in. Därför ringer jag alltid innan jag går till honom. Han är en sex panter.” Skämtade hon och log stort för sig själv. Jag skrockade till och nickade.

 

 

”Yeah, det kan man lugnt säga…” Kommenterade jag med ett vänligt, snett leende. Carin skrockade till och slog sig ner bredvid mig på golvet, lutandes mot väggen.

”Så, vart har du Belle? Ni skulle väll hänga tills konserten ikväll?” Frågade Carin milt. Jag nickade till.

”Ja, men hon ville vara med sin kompis som hon inte träffat på 3 år.” Carin hummade förstående till. Det var det som var bra med Carin, hon förstod. Hon hade inga följdfrågor eller argumentationer om det jag sa. Hon bara lyssnade, log och nickade. Det drog i mungiporna på mig, men jag kunde inte få fram det leendet jag ville få fram. Det gick bara inte…

 

 

”Justin, hur är det? Du ser lite blek ut.” Konstaterade Carin och la en hand över min panna. Jag ryckte på axlarna och slog mig hopsjunket ner i soffan. Allt kändes så meningslöst på ett sätt. Att vara Justin Bieber, att resa runt i världen, att vara kompis med Belle… jag ville mer än annat vara mer än vän med henne, men kunde helt enkelt inte få fram mina känslor. Carin räckte över en flaska vatten med ett stelt ansiktsuttryck. Jag tog trött emot den och fick sedan en vit tablett i handen.

”Det är en huvudvärkstablett, stoppa den på tungan och drick.” Förklarade hon. Trodde hon att jag var tre eller? Jag la tabletten på tungan och svalde ner den med en klunk vatten, precis som Carin hade förklarat. Mitt i det hela klampade Belle in på rummet med ett blåmärke på kinden. Jag stod snabbt på fötter framför henne och lät fingertopparna glida över det hemska, blåa märket som växte på hennes kind.

”Vad hände?” Viskade jag lugnt mot hennes panna. Hon svalde hårt med ihop pressade läppar. Carin reste sig upp och gick mot mitt kylskåp för att ta fram is.

”Bara… inget Justin, bry dig inte bara.” Muttrade hon surt till svar och slog sig ner i soffan med ispåsen på märket. Jag stod stel kvar, i samma position som hon hade lämnat mig i. Vad hade hänt? Hade Mike kommit tillbaka och slagit henne? Hade Jonah blivit förbannad och drämt till henne? Frågorna bultade inom mig och gav mig genast huvudvärk.

”Vad har hänt? Det ser rätt rejält ut…” Belle muttrade något ohörbart. Snabbt vände jag mig om och började gå mot soffan igen och slog mig ner en bit ifrån Belle, med blicken på märket.

”Berätta vad som hände.” Befall jag henne. Med en suck så hasplade hon ur sig allt. Hur hon och Jonah hade börjat bråka, att hon hade sprungit till hotellet där jag inte var, att hon hade sprungit hit och då blivit överfallen av någon Belieber som trodde vi var ihop. Hur kunde detta ha skett? Jag älskar mina Beliebers, och jag älskar Belle, så varför kan de inte bara respektera det? Carin nickade och mötte min blick som signalerade att jag ville snacka med Belle själv. Hon nickade och gick snabbt härifrån. Belle kollade upp på mig med en huvudskakning.

”Vad är det nu då Justin?” Hon var arg på mig… men varför? Vad hade jag gjort?

”Vad är det Jonah har sagt till dig om mig som har fått dig på så dåligt humör nu då?” Fräste jag och korsade menandes armarna över min bröstkorg. Belle suckade.

”Inget…” Jag nickade menandes och greppade tag om hennes handled för att finna hennes koncentration.

”Hon sa bara att du var en skitstövel och sårade folk, okej?  Det var inget…” Spottade hon snabbt ur sig. Jag svalde hårt och släppte snabbt taget om hennes handled. Att jag var en skitstövel? Vad hade jag gjort mot henne nu då?

”Varför var jag en skitstövel då? Sa hon det?” Sa jag lågt. Jag kände mig illa till mods nu. Jonah kunde lätt få folk att känna sig nertryckta, det kände jag nu-

”Att du typ var otrogen mot hennes kompis och att jag inte borde bli ihop med dig eller något sånt…” Svarade Belle trött, eller snarare bittert. Jag spände käkarna.

”Vem är hennes kompis då?” Belle slängde frustrerat ner ispåsen på bordet och drog en hand genom sitt hår.

”Jag vet inte! Någon Jasmin Village eller något!” Röt hon till svar. Jas hade ljugit om mig…? Ilskan spreds snabbt i mitt bröst. Vad hade hon med mig att göra? Som hon hade hållit på efter jag hade dumpat henne så kunde hon väll knappast tro att detta skulle göra allt bättre, eller?

”Vad hade hon hoppats på att hjälpa det? Du gillar ändå inte mig på det sättet.” Grumlade jag till mitt försvar. Belle ryckte neutralt på axlarna. I hopp om att vara lite smårebellisk så drog jag upp min mobil och sms:ade Jas med ilskna tag. Hon skulle inte komma undan med att vara en manipulerande, konspirativ bitch.

”Vad ska vi göra nu?” Andades Belle ut, ”som sagt, konserten är om 6 timmar.” Jag nickade och fuktade mina läppar.

”Vi kanske kan…” Började jag. Belle kollade frågandes på mig. ”äh, skit i det.” Hon ryckte lätt på axlarna och drog upp ett ELLE magasin med sin friska hand och började bläddra i det med snabba tag. Jag reste mig slött upp och började gå mot dörren.

”Vart ska du?” Ropade Belle efter mig. Jag kollade på henne över axeln med ett flin.

”Jag kommer snart, ta det lugnt Bebisen.” Med de orden lämnade jag henne i min loge och började gå mot grupp rummet, där vi träffades efter konserterna.

 

 

”Hej Justin…” Mumlade Scooter när jag klev innanför dörren. Jag nickade mot honom och gick och slog mig ner mellan Mama Jan och Allison. Mamma satt i fotöljen med sin laptop i knäet och skrev något med snabba fingrar.

”Vad gör du?” Frågade jag nyfiket. Hon kollade upp över skärmen på mig i någon sekund innan blicken snabbt dök ner igen.

”Inget, bara mejlar mormor. De kommer kanske hit.” Ett leende spreds på mina läppar.

”Vad roligt.” Mamma nickade och fortsatte sedan med att skriva till mormor. Mama Jan la en hand på mitt knä och klappade till. Jag sneglade på henne med ett leende.

 

image

 

”Så, är du redo för ikväll då? Din stora kväll säger vi.” Skämtade hon. Med en nick så svarade jag,

”Jo, redo är jag. Men på ett sätt nervös… det blir jag ju alltid, men…” Jag avslutade mig mitt i min mening och kollade på den beigea väggen framför mig. Mama Jan reste sig upp.

”Du behöver inte slutföra meningen, vi ses 2 timmar innan här.” Varnade hon. Jag nickade och lutade mig på Allison’s axel. Hon skrattade till.

”Trött?” Jag gäspade högt och nickade.

”Min kropp känns tung som bly… kan man inte hjälpa det?” Gnällde jag. Hon log smått mot mig och la en hand på min kind.

”Justin, du är trött. Vila lite så kommer du nog känna dig bättre.” Manade hon mig.

”Okej…” Suckade jag. ”Men jag ska först ha chicken nuggets, OK?” Scooter började skratta från sin plats borta vid bordet.

”Kenny har redan åkt iväg till Mcdonads. Han tog med sig Carin.” Jag log nöjt och reste mig upp från min plats för att gå tillbaka till Belle. 

Med en gäspning satte jag mig upp i soffan och kollade mig sömndrucket omkring. Justin satt och gjorde små rörelser med händerna, vilket jag hade lärt mig i Never Say never betydde att han var nervös.

”Så champion, hur är det?” Flinade jag och gnuggade mig trött i ögonen. Han mötte min blick och log stort.

”Bra.” Svarade han och knäppte händerna. ”Snart blir det mat.” Åh gud, mat. Det kändes som om jag inte hade ätit på flera dagar. Minst! Frukost var i alla fall något jag inte hade fått i mig, oturligt nog.

”Vad håller du på med?” Frågade jag och nickade mot laptopen i hans knä. Han grymtade till och drog en hand genom sitt hår.

”Jag tweetar, följer fans och håller på med en massa arbete.” Jag nickade och reste mig upp och började gå mot det lilla miniköket han hade och drog ut ett glas ur ett av alla skåpen. Snabbt fyllde jag det med vatten och klunkade i mig det för att svalka ner min torra, varma, tjocka hals.

”Vet du vem som ska ta din plats som partner?” Frågade Justin nervöst snabbt. Jag stelnade till och kände genast hur jag blev nervös. Var det Kayla?

”Vem…?” Andades jag oroligt ur mig och började snabbt gå närmre honom. Han kollade stelt upp på mig, men fyrade snabbt av ett av sina Justin-leenden.

”Nej då, inte Kayla som du förmodligen trodde. Emily.” Jag pustade till och slog till honom på axeln vilket fick honom att tjuta till.

”Vad var det där bra för?” Gnällde han och slog en hand mot axeln. Jag himlade med ögonen.

”Skräm mig aldrig sådär igen Justin. Förstår du?” Han nickade och masserade axeln i rytmiska rörelser. Rätt åt honom.

 

Bara för att reta Justin så drog jag på mig en ”I love Justin Bieber!” t-shirt med en bild på honom i mitten av allt. Snabbt drog jag också upp mitt hår i en hästsvans och klev sedan in i hans loge. Hans blick föll snabbt mot min t-shirt och ett skratt lämnade hans mun.

”Vadå? Jag måste ju smälta in för att inte bli nerslagen igen…” Suckade jag och pekade på stället jag hade fått mitt blåmärke, som nu var täckt med concealer. Justin ryckte neutralt på axlarna och kliade sig på kinden innan han reste sig upp.

”Nu gäller det.” Andades han nervöst ut och började gå mot mig. Han kramade mjukt om mig och fortsatte sedan mot dörren. Jag vände mig om och bestämde mig för att vänta på Pattie här istället för att stå ensam i havet av skrikandes tjejer, men innan jag visste ordet av det hade Justin vänt sig om och pressat sina läppar mot mina. Kyssen höll inte så länge, men det var fortfarande en kyss.

”Öh… vi ses snart.” Grumlade han och lämnade snabbt rummet med mig ståendes med mina fingertoppar glidandes över mina läppar. Vad hade nyss hänt?


 Omg, han kysste henne!! :D :D  Kommentera för mer idag/ikväll.


Kommentarer

Ilma skriver:

Gillade förra sättet mer? men sjukt bra som vanligt! iiiiiiihhh mer ikväll? <333333

Datum: 2012-07-13 - Tid: 18:17:23 -


Somaya skriver:

Omg MEEER, Men tycker att du borde skriva på det andra sättet :)x

Datum: 2012-07-13 - Tid: 18:21:01 -


vilma skriver:

jättebra älskar novellen!:D

Datum: 2012-07-13 - Tid: 18:23:26 -


Anonym skriver:

OMG MEEER . Men snälla ta det andra sättet du skrev på förut det var bättre , med bilder lite här och var rörande bilder! Älskar dina noveller och dig . <33333

Datum: 2012-07-13 - Tid: 18:30:55 -


Anonym skriver:

OMFG du äger men skriv på det andra sättet det var mycket bättre en det här :)<3 skriv meeeeeeeer nuuuuu snälla :)<3<3!!!!!!!

Datum: 2012-07-13 - Tid: 18:39:34 -


Anonym skriver:

mycket bättre!! älskar dina kapitel, fortsätt! mer mer mer! :D

Datum: 2012-07-13 - Tid: 18:51:29 -


lovisaaaa skriver:

Gör som innan :)

Datum: 2012-07-13 - Tid: 19:05:21 -


agnes skriver:

väldigt jäkla skitbra om jag få uttrycka mig ;) <3

Datum: 2012-07-13 - Tid: 19:06:52 - URL: http://justindbiebstories.blogg.se


wilma <3 skriver:

jätte bra skrivet, men det var jobbigare och läsa.. gillade det andra mer! <3

Datum: 2012-07-13 - Tid: 19:13:54 -


kelly skriver:

snälla kan du inte göra ett till, åker till USA imorgon så kommer inte kunmna läsa på 1 månad :(

Datum: 2012-07-13 - Tid: 19:52:24 -


Ebba skriver:

Äntligen tog han steget!! :) grymt bra!! <3

Datum: 2012-07-13 - Tid: 20:29:53 - URL: http://thatsmile.blogg.se


Anonym skriver:

MEEEEEEER!!

Datum: 2012-07-13 - Tid: 20:36:33 -


Me+You 'Imma Tell you one time. <3 skriver:

kflköqlösqa, DEM KYSSTES! OMB, I'M DYING.
Fattar inte vad dem andra menar med "andra sättet"? ;o *efter*
Men ah, mera! <3

Datum: 2012-07-13 - Tid: 20:40:02 -


… skriver:

OMG han kysste henne, meeeeeeeeeeeeeeeeer ikväll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Datum: 2012-07-13 - Tid: 20:41:37 -


Anonym skriver:

IKVÄLLL!!!!!! OMB! sååå braaa

Datum: 2012-07-13 - Tid: 20:59:37 -


Mathilda skriver:

MEEEEEEEEEEEEEEEEEEER IKLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄL!!!!! xx

Datum: 2012-07-13 - Tid: 21:11:27 -


fanny skriver:

får man mer ikväll? :D I LOVE IT!!!

Datum: 2012-07-13 - Tid: 21:14:22 -


Anonym skriver:

asbraaa

Datum: 2012-07-13 - Tid: 21:24:10 -


Emelie skriver:

Sjukt bra!!! <3
Mer ikväll!! :D <3

Datum: 2012-07-13 - Tid: 21:54:25 - URL: http://bieberrstorys.blogg.se


Becka skriver:

Grymt bra!

Datum: 2012-07-13 - Tid: 22:28:56 - URL: http://beckagoesrandom.blogg.se


ellen skriver:

WOOO, bästa födelsedags presenten! :D

Datum: 2012-07-13 - Tid: 22:36:46 - URL: http://froogplace.blogg.se


Storiestoyou skriver:

Åååååh, SUPER!:D
Älskar novellen!<3

Datum: 2012-07-13 - Tid: 23:45:24 - URL: http://www.storiestoyou.blogg.se


Pelle skriver:

Grym novell! Älskar den,fortsätt såhär! Hehe ;)

Datum: 2012-07-14 - Tid: 01:35:52 - URL: http://Ssmile.devote.se


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback