KAPITEL 2-. STARBUCKS MEETING

 Hon slängde bilnycklarna mot mig. Igen. Men jag tog emot de, hoppade in i bilen och började köra mot dans studion. Min blick föll på klockan i receptionen. Vi var minst en kvart sena… Kelly skulle inte gilla det. Jag svalde hårt och sprang upp för trapporna med Em bakom oss. När vi kom fram till dörren hämtade vi oss innan vi öppnade dörren och möttes av flera olika ögon av tjejerna vi gick med. Men min blick föll endast mot personen som stod i mitten av ringen. Hur? 


 

”Kayla?” Utbrast jag bitskt. Kayla log bitchigt mot mig och höjde på ögonbrynen. Kayla Warren, min mardröm. Kayla var en prinsessa på ett sätt… eller magisk. Alla killar drogs till hennes fantastiska utseende. Blont hårsvall, blåa kristallögon och käkben som syntes tydligt på hennes rosensköra kinder. Hon fuktade sina läppar med blicken flackandes mellan mig och Em, som båda stod med hakan i golvet.

 

image

 

”Emily! Belle! Ni är sena.” Röt Kelly och la en menande hand på sin midja. Jag bet mig hårt i läppen. Ja, vi var sena. Men förvisso så hade ju jag somnat, och som människa så blir jag ju trött ibland.

”Jag vet, ursäkta.” Mumlade jag lugnt och sneglade på Em som höll på med sin hand. Vad var det med den nu? Kelly nickade stelt och rättade till sin boll på huvudkanten. Jag slog mig ner bredvid Em och lutade mig mot hennes öra.

”Vad är det?” Viskade jag oroligt. Hon höll upp sin hand där blod hade börjat sippra ut från handflatan. Em skakade på huvudet åt mig, men trodde hon att jag skulle lyda det? Dock så skulle jag inte heller velat att hela klassen fick reda på att jag blödde, jag menar… denna dansskola är strikt. Ingen får störa under lektion och definitivt inte om något så oväsentligt som detta.

”Kelly, Emily blöder.” Utbrast jag och fick en kall blick av Kelly tillbaka. Hon som brukade vara så mjuk och vänlig, vad hände? Jo… hennes man hände. Han slår henne ryktas det om. Kayla fnissade till från sin plats i ringen och viskade något i Andie’s öra. Andie –som inte kan göra annat än att hålla med och le- nickade instämmande och gjorde en hög femma med Kayla. Eller snarare en låg femma. Kelly kom fram till oss och greppade tag om Emily’s handled för att granska såret.

”Äh, hon dör inte av det.” Fräste hon och släppte den hårt. Em mumlade ett ”Aj” och masserade handleden. Jag la en tröstande hand på hennes rygg och lät blicken falla mot Kayla som satt och imiterade mig och Em med läppen utputad. Jag himlade med ögonen, men ångrade mig i samma stund som jag fick en skarp blick från Kelly. Hon harklade sig djupt och log stelt mot oss alla.

”Hejsan. Jo, det är bara eran grupp som har sommar träning i år för det händer något ytterst ordinärt om en vecka!” Förklarade Kelly. Alla tjejer började tissla och tassla med varandra, vilket gjorde Kelly väldigt upprörd. Fast snarare arg.

”Hör på! Annars avbryter jag allt med denne person.” Varnade hon och fick allas uppmärksamhet. Hon log sött över att vara i centrum igen och fuktade sina skrynkliga läppar.

”Så… om en vecka så ska ni åka och dansa bakom en artist på en av hans konserter i Frankrike.” Alla började le stort, till och med jag och Em.

”Ni ska dansa bakom, i Paris, Justin Bieber!” Det hon nyss hade berättat fick mig att förvånat höja på ögonbrynen. Em puffade till mig i sidan och nickade mot Kayla som satt och viftade med armarna framför ansiktet, som en kyckling. Jag skrattade lågt och kollade ner på mina händer. Justin Bieber alltså? Jag hade inget emot killen, men jag gillade honom inte så värst mycket heller. Kelly gick mot en H&M påse bland sina kläder och kom sedan mot oss igen. Något lila låg i den. Men vad?

”Här är hans film…” Började hon och drog upp en lila film med en bild på Justin på framsidan. Jag nickade förstående, med tanke på att hon hade blicken på mig.

”Den ska ni kolla på. Det är eran läxa tills imorgon. Justin är för tillfället här i London också! Tänka sig! Men det är i Paris vi ska dansa bakom honom, förstått? Bra. Alla ska ta med sig en hem innan ni går, men nu ska vi dansa.” Fortsatte hon och la tillbaka påsen i hörnet igen. Jag suckade sarkastiskt mot Em och pressade ihop läpparna.

”Vi kan väll kolla på den tillsammans? Pappa skulle jobba sent idag, och när han säger ”jag kommer hem runt 9 gumman.” så menar han 12 på natten. Så, sova hos Moi med Bieber all the night?” Frågade jag med tillgjord röst. Em skrattade till och nickade glatt.

”Sure… har du Ben & Jerry hemma?” Jag bet mig i läppen och skakade på  huvudet. Hon stönade gnälligt till och sjönk ihop med axlarna. Jag skrattade till åt hennes uttryck på mitt svar.

”Men, men, men… åh!” Grumlade hon och la en hand på sin midja för att verka seriös, men det såg mer ut som om hon försökte hålla sin överdel uppe på benen.

”Lugn, jag har Jelly Bellys! Pappa köper hem mycket godis till mig, som förlåt. Typ.” Skrockade jag och drog upp mitt hår i en hästsvans medan Em knöt skosnöret med en nick.

”Bra. Jag kan inte kolla på Bieber i nästan 2 timmar utan något sött. Kaffe behövs också, vi kör förbi Starbucks på vägen hem.” Jag nickade och log stort. Kelly klappade med händerna och klickade på en låt. Justin Bieber, självklart. Jag visste inte vilken det var, men vände mig i vilket fall om mot Em och mimade ironiskt. Hon skrattade lågt till och nickade sedan mot Kelly då danslektionen var igång på riktigt.

-

Jag virade en handduk runt min kropp och gick ut i omklädningsrummet. Eftersom att vi skulle till stan och köpa kaffe, där det finns killar från våran klass så tänkte jag inte gå runt i mina svettiga danskläder. Em kom ut strax efter mig och drog ut sina underkläder från sin väska. Vi var de enda i omklädningsrummet nu.

”Bieber på en fredag, kan det bli bättre?” Skämtade Em och höjde menandes på ett av sina mörkmålade ögonbryn mot mig. Jag skrattade till och drog på mig mina underkläder under handduken. Em hade detsamma som Kayla, naturlig skönhet. Hon sminkade sig inte mycket, men var fortfarande en killmagnet. Långt ifrån mig.Jag drog på mig mina jeans och till sist mitt ljusrosa linne, samt min skinnjacka.

”Jacka Belle? Seriöööst?” Flinade Em och tryckte ner allt i sin väska och drog sedan upp sitt jordgubbsläppglans och smetade på det på sina fylliga läppar.

”Jag är alltid seriös Em. Kom igen nu, sätt på dig din med. Det är kallt ute, klockan är över 8.” Befall jag henne och blinkade retligt med ögat. Hon suckade frustrerat och la ner läppglanset i fickan med jackan på sig.

”Nöjd?” Jag skrattade djävulskt –eller försökte i alla fall- och nickade nöjt. Hon himlade med ögonen och slängde upp sin väska på axeln innan hon slog upp dörren till mig. Vi gick ut mot hennes bil och jag slängde nycklarna till henne.

”Din bil, du kör den.” Sa jag allvarligt. Hon drog en hand genom sina blonda lockar och la sin väska i baksätet innan hon slog sig ner bakom ratten med en mordisk blick mot mig.

”Du är elak, vet du det? Jag kör som en kratta Belle! Till skillnad från dig.” Jag skrattade glädjelöst och kollade på henne.

”Det tyckte inte de på körskolan att du gjorde, så kör nu. Dina föräldrar har köpt den här bilen till dig för att du ska köra den, inte jag!” Hon la huvudet på sned och startade sedan motorn och började köra mot stan. Till skillnad från i förmiddags så var det proppfullt med trafik nu. Jag höjde frågandes på ögonbrynen mot Em.

”Vad kan detta bero på nu då?” Flämtade jag med en neutral axelryckning till svar.

”Jag har ingen som helst aning.” Djupa vek började ta plats i min panna. Jag rynkade bara pannan när jag hatade att inte veta var som försiggick och själv försökte ta reda på det. Till sist så hittade Em en utväg mot Starbucks och log stolt för sig själv.

”Så, framme.” Andades hon, nästan andfått, ut. Jag log snett mot henne och nickade. Vi klev båda ut ur bilen och möttes av en kylig vind. London var kallt om kvällarna, det var ingen tvekan om det. Men från 20+ till typ 15-? Det är ovanligt. Em föste mig in på Starbucks och drog ett djupt, lättad andetag.

”Så, nu köper vi bara lite dricka eller något och åker hem sedan. Jag tror det kommer bli storm… pappa snackade om det. Kommer snart, toa besök.” Jag nickade lätt. Hon hade förmodligen rätt också. Mina steg fördes mot kassan då jag stötte in i någon. Smärtan i min panna spred sig och jag staplade tillbaka innan jag landade på rumpan på det kalla kakel golvet. Jag tjöt lätt till och masserade mjukt min panna då personen jag hade krockat i satte sig på huk bredvid mig. Jag slog hårt ner ögonlocken för att försöka lindra smärtan på något sett, men slog sedan upp de då jag märkte att det inte fungerade.

”Gud, förlåt! Det var inte meningen. Hur gick det?” Sa en förvirrad pojkaktig röst. Jag kollade upp på killen som satt bredvid mig. Jag såg inte mer än hans näsa och läppar, men nickade ändå.

”Det gick bra…” Svarade jag lågt och stödde mig på stolen bredvid mig för att dra mig upp. Han la en hand på min korsrygg för att hjälpa mig lite extra, och på något sätt rös jag till av hans beröring. Han hade en svart keps och svarta solglasögon på sig, samt en grå hoodie med huvan dragen över kepsen. Han fuktade sina perfekt formade, ljusrosa läppar.

 

 

”Säker på att det gick bra?” Hans röst gjorde mig nästintill paralyserad. Hans andetag var varma mot min kind och jag kände mig helt svajig när de träffade min kind igen. Och igen. Den hade en doft av mint… Em ropade på mig från toadörren och vinkade mig till henne med ett oförstående ansiktsuttryck. Killen släppte taget om min korsrygg och kliade sig nervöst i nacken.

”Ehm… ja, din kompis verkar vänta på dig.. men, vi ses.” Sa han lent och gav till ett snett leénde. Jag gurglade något ohörbart och innan jag visste ordet av det så hade han vänt sig om och gått sin väg, ut från Starbucks. Jag skakade på huvudet och masserade tinningen. Vad hade nyss hänt? Hur kunde en kille få mig sådär? Och speciellt någon jag inte känner? Jag gick tillbaka till Em och fick en frågande blick.

”Vem i hela friden var den där killen? Även fast han hade halva ansiktet täkt, så var han snygg! Och du! Du såg helt paralyserad ut!” Flinade hon. Jag nickade smått och kollade mig över axeln för att se om det fanns något spår av killen. Men han var helt borta… jag pressade besviket ihop läpparna och kollade på Em.

”Kom nu… vi beställer.” Sa jag med ett nedstämt tonfall. Hela min kropp kändes fortfarande svajig, och doften fanns kvar på mina kläder. Vem var han?


Första mötet! :D Jag prövade med att beskriva, asså i exakt! Typ hur man skulle känna sig om Bieber var så nära, rörde en osv. Vad tyckte ni om det? Ska jag fortsätta med att skriva "såhär" eller vad man säger? ;) 

KAPITEL 3 IKVÄLL? BÖRJAR SKRIVA PÅ DET NU, MEN NI SKA FORTFARANDE KOMMENTERA! :D


Kommentarer

rebecca skriver:

jättebra, ska fortsätta läsa din novell:)

Datum: 2012-07-02 - Tid: 22:22:20 -


Hanna skriver:

Skit skit skit skit skiiiit braaaaa tjejen, längtar tills nästaaaa!!

Datum: 2012-07-02 - Tid: 22:26:32 -


Anonym skriver:

Skit bra du är jätte duktig meeeer!!!!!

Datum: 2012-07-02 - Tid: 22:47:12 -


Anonym skriver:

bra ;)

Datum: 2012-07-02 - Tid: 23:12:18 -


Oss skriver:

Åhh! Skit bra!!!!
Fortsätt!!!

Datum: 2012-07-02 - Tid: 23:17:02 - URL: http://www.bbiebernovellerr.blogg.se


Anonym skriver:

Jättebraa!!!!!

Datum: 2012-07-02 - Tid: 23:19:05 -


Becka skriver:

Grymt bra :)

Datum: 2012-07-02 - Tid: 23:32:16 - URL: http://beckagoesrandom.blogg.se


Julia skriver:

Jaa, fortsätt att skriva " På det sättet " xxdd Sjuuuukt bra<3

Datum: 2012-07-02 - Tid: 23:36:46 -


elin (: skriver:

åhh så bra!

Datum: 2012-07-03 - Tid: 00:27:55 - URL: http://elinohrn.devote.se


Storiestoyou skriver:

Super braa!!:)))

Datum: 2012-07-03 - Tid: 02:25:00 - URL: http://www.storiestoyou.blogg.se


Ebba skriver:

Ja fortsätt skriva såhär!!!:3
Bra!! Meeeer!!!<333

Datum: 2012-07-03 - Tid: 10:05:09 - URL: http://mybieberlovestorys.blogg.se


Mathilda skriver:

meeeeeer!! :D xx

Datum: 2012-07-03 - Tid: 10:21:55 -


Me+You 'Imma tell you one time. <3 skriver:

Asbra! <3

Datum: 2012-07-03 - Tid: 12:05:23 -


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback