KAPITEL 15-. LIKE A KING AND QUEEN

Jag tryckte ner mobilen i min väska och kollade på Em som intensivt hade blicken på mig med ett stort, retsamt leénde på läpparna och höjda ögonbryn.

”Någon är käääääär!” Skrattade hon drömandes och slog ihop händerna i en menandes gest. Jag himlade med ögonen och drog en hand genom mitt hår.

”Nej, jag är inte kär Emily!” Hon skrattade till och drog bak en blond hårslinga bakom örat.

”Nä då, vi säger väll så.” Flinade hon och försvann in på badrummet igen.


 

”Hamburgare?” Frågade Justin mjukt och kollade upp på menyn. Av alla fina måltider jag hade hört talas om från Paris, så fanns det endast sniglar, kött, revben, korv och hamburgare på denna resturangen. Med ett leénde och en nick bestämde jag mig för hamburgare. Jag menar, vad annars? Jag vill inte direkt slafsa med revben framför Justin.

”Jag betalar själv.” Sa jag hastigt och drog upp min plånbok från väskan. Justin skakade på huvudet, men jag nickade insisterandes.

”Du har pengar, visst, men jag har också det. Du ska inte behöva betala.” Fortsatte jag och höll upp min plånbok. Men killen bakom kassan räckte över en bricka med våran mat och önskade oss trevlig måltid.

”Hur…?” Justin skrattade till och ryckte på axlarna som ett förlåt. Han hade redan betalat. Med en suck slog jag mig ner vid vårt bord. Justin log ursäktandes mot mig och räckte över min tallrik. Jag tog snabbt emot den och tog upp en pommes mellan pekfingret och tummen.

”Så, vad ska vi göra sen?” Haha, payback time… tänkte jag lömskt och log snett.

”Jag och Emily ska tyvärr ha tjejkväll, sorry Bieber.” Han suckade och gjorde hundvalpsminen.

”Oh gosh, säg inte att du allvarligt vill ha ansiktsmask, måla naglarna och kolla på ”She’s the man” medan du käka Ben & Jerry’s?” Flinade jag med en hand under hakan. Han ryckte på axlarna med ett tjejigt fnitter.

”Jag kan vara en tjej om jag vill.” Jag höjde sarkastiskt på ögonbrynen.

”Det förvånar mig inte…” Han sparkade löst till mig på smalbenet och fnös till. Ett leende kröktes på mina läppar och jag kollade ner på min mat. Justin tog mycket på för mycket allvar… kanske…

-

Em slog armarna runt min hals då jag klev innanför dörren så att jag nästan kvävdes. Min hand hamnade på hennes mage och jag tryckte så gott jag kunde för att få loss hennes armar runt mig.

”Hur kunde du lämna mig med Kayla och Susie?” Röt hon dramatiskt och viftade med händerna i luften. Jag skrattade till och slog mig ner på min säng i skräddar ställning.

”Sorry babe.” Flinade jag och blinkade med ena ögat. Hon himlade med ögonen och nickade mot sin säng där en massa filmer, 2 Ben & Jerry, fransk manikyr set och ansiktsmasker låg. Ett leende spreds på mina läppar.

”VS dräkterna?” Frågade hon mjukt och började gå mot garderoberna. Jag nickade.

”Har du packat upp gumman?” Frågade jag förvånat och tittade ner under min säng där min reseväska låg prydligt. Em slog upp garderobsdörren och gav till ett ”Tada!” med ett stort leende.

”Du är bara bäst!” Log jag och gick fram till henne och garderoben med vingliga steg. Hon skrattade till och räckte över min mysdress med ett streck till läppar.

”Här.” Mumlade hon och drog upp sitt hår i en boll. Jag gick in i badrummet och gjorde detsamma och drog på mig mysdressen innan jag gick ut till Em igen med ett stort leende på läpparna.

”Vilka tjejer ska ha mys pys nu?” Skrattade jag. Em skrattade till och snörpte på läpparna.

”Jag har ingen aning, vet du?” Jag kollade upp i taket som om jag inte hade någon aning alls och skakade sedan på huvudet med ett retsamt leende lekandes på läpparna.

”Jag har ingen som helst aning…” Svarade jag lugnt och hoppade upp bredvid henne i sängen och klickade upp MTV på högsta volym där R.I.P – Rita ora, spelades för tillfället. Jag log stort mot Em och bara njöt över att få ha lite lugn tid över, då paparazzis hade varit efter mig och Justin hela dagen. Men när jag var med honom spelade inget roll. Jag var bara glad att få spendera tid med honom.

Jag kollade ner på bilderna som jag och Belle hade tagit i Canterbury. Ett leende spreds snabbt på mina läppar. Hon var så vacker, speciell. Min bästa vän… jag drog ett djupt andetag och la mig ner i sängen. Klockan var inte mycket alls, bara halv 3 faktiskt, men det kändes som om den var mycket mer. Kanske för att jag hade varit med Belle, då tiden alltid går långsamt. Hela universum är långsamt då för mig. Jag har aldrig blivit såhär kär i en tjej på så kort tid. Aldrig. Kenny kom upp i dörröppningen och lutade sig mot listen med en kopp kaffe i ena handen. Han log smått mot mig.

”Belle?” Jag kunde inte hålla det borta från honom längre, så jag nickade trött och kollade ut på den klarblåa himmeln som hade några få moln på sig. Han suckade och pressade ihop sina läppar innan han tog ännu en klunk av sitt kaffe.

”Justin, du borde bjuda ut henne på en dejt.” Jag skakade menandes på huvudet.

 

 

”Jag har förklarat för er, jag vill lära känna henne lite mer. Vara vänner ett tag, och bara… vara vän med henne.” Mumlade jag allvarligt till svar. Kenny stelnade till och la huvudet på sned medan han betraktade mig.

”Jaja, skyll dig själv när det är för sent.” Svarade han och lämnade rummet. Jag blev frustrerad av alla i min omgivning som visste om mina känslor för Belle. Visst, jag gillade henne men jag kunde inte ta det så snabbt! Jag vill inte ha en relation som med Jas där vi kände varandra i någon vecka och sen pang så var vi ihop. Jag och Jas bråkade bara i det förhållandet, så det är egentligen bättre om jag lär känna Belle innan jag lägger in en stöt. Min mobil plingade till helt plötsligt.

 

”Ja, en tjejkväll utan Bieber… det är så tråkigt! Bra att vi har Never Say Never med oss då ;) HAHAHA, Belle.”

 

Jag himlade sarkastiskt med ögonen och knappade in ett kort, men moget svar, något Belle inte visste något om.

 

”Never Say Never? På en tjejkväll? Fy på dig, den får man ju bara se på College fester! XX Justin.”

 

Jag ångrade ”XX” i samma stund som mobilen signalerade att sms:et var skickat. Som Belle förmodligen visste så betydde ”XX” puss puss. Fy, nu har jag gjort bort mig som vanligt. Jag slog frustrerat till mig själv i pannan och grymtade till då jag kom på att det gjorde ont. Mobilen plingade än en gång till och jag klickade upp sms:et.

 

”Hm, finns det lag på det? Hahaha, nej just det Justin! XX Belle.”

 

En tyngd lämnade mitt bröst när hon också skickade ”XX”. Så jag hade inte gjort bort mig? Inte så värst om hon skickade det tillbaka… jag log nöjt och gick ut till Kenny i vardagsrummet.

-

Jag slängde mig efter min mobil som sekund efter sekund ljöd av den originella iPhone melodin som kommer när man tar in ett samtal. Jag klickade på svara och pustade lättat ut.

”Justin här, prata med mig!” Sa jag snabbt och förvirrat. Personen som ringde hade kanske lagt på. Belle skrattade nästintill skadeglatt i andra änden och ett leénde kröktes på mina läppar.

 

image

 

Hej Bieber, vad håller du på med då?” Frågade hon milt. Jag satte mig till rätta i soffan och viftade undan Kenny ur rummet. En suck slank ur min mun och jag kliade mig nervöst i nacken.

”Vad jag håller på med? Inget, äter.” Hon ojade sig med ett ursäktande tonfall.

Då kanske vi ska lägga på? Jag menar, Justin Bieber måste ju äta.” Retades hon. Jag grimaserade för mig själv.

”Nej då, vi kan snacka. Kenny och mamma klarar sig själva.” Belle fnittrade glatt till och jag hörde att Emily viskade något till henne i bakgrunden. Mina läppar bildade ett smalt streck på mina läppar och jag kisade mot solen som fortfarande stod högt upp på himmeln.

Så, skulle du kanske vilja käka frukost med oss på hotellets resturang? Jag menar, vi bor ju liksom på samma hotell…” Bad hon lent. Jag rös till av hennes mjuka röst och nickade hypnotiserat för mig själv.

”Jo, visst. Det hade jag glömt! Ni bor 2 våningar under mig va, era undersåtar?” Flinade jag kort. Hon skrockade glädje löst.

Så… poolen halv 10?” Sa hon mjukt, men ändå smått flörtigt. Jag sneglade på klockan som bara var halv 4. Typiskt, men jag hummade glatt till och kände hur spänningen och glädjen spreds inom mig. Halv 10, hon skulle bryta mot Kelly’s regler som var att alla skulle ligga till sängs runt 9 ikväll. Men Belle gillar att tämja på reglerna.

”Okej, vi ses halv 10.” Svarade jag snabbt och gestikulerade ”Jackpott!” för mig själv.

Bra, glöm inte badkläder…” Avslutade hon samtalet med och la sedan på. Jag skulle på en ”dejt” med Belle. Eller nej, dejt var det inte, men halv 10 skulle jag vara där.


Vad kommer hända halv 10? Vill ni ha mer ikväll? :) Glöm inte att gilla FB SIDAN!! KLICKA HÄÄÄÄÄR!

KOMMENTERA MYCKET FÖR MER IKVÄLL, MÅNGA KOMMENTARER SNABBT SÅ LOVAR JAG ETT TILL INNAN KLOCKAN 12! :D


Kommentarer

cani skriver:

meeeer snälla jag ber dig du är så jävla duktig :)<3<3<3

Datum: 2012-07-10 - Tid: 21:55:31 -


Mathilda skriver:

mer ikväll!!! xx

Datum: 2012-07-10 - Tid: 22:02:38 -


julia skriver:

gryyyyymt!!!:D

Datum: 2012-07-10 - Tid: 22:08:10 -


Anonym skriver:

aawesome snälla mer ikväll:)

Datum: 2012-07-10 - Tid: 22:15:01 -


Anonym skriver:

snälla mer ikväll har inget att läsa annars:)

Datum: 2012-07-10 - Tid: 22:29:35 -


Emmy. skriver:

Mer ikväll :D

Datum: 2012-07-10 - Tid: 22:43:16 -


Anonym skriver:

mer!:) snälla

Datum: 2012-07-10 - Tid: 23:12:02 -


Becka skriver:

Grymt bra!

Datum: 2012-07-10 - Tid: 23:44:17 - URL: http://beckagoesrandom.blogg.se


zendayablogg skriver:

Hej! ♥
På min blogg så har jag en tävling där du kan vinna två biljetter til JUSTIN BIEBERs konsert i Sverige!! Hoppas du är med. Skulle vara snällt om du annars kunde skriva om tävlingen ändå. Lycka till. Kram! :)
DIREKTLÄNK TILL TÄVLINGEN;

http://zendayadaily.blogg.se/2012/july/vinn-biljetter-till-justin-biebers-konsert.html#comment

Datum: 2012-07-10 - Tid: 23:47:04 - URL: http://zendayadaily.blogg.se


Timeforever skriver:

SÅ JÄVLA GRYM!

Datum: 2012-07-10 - Tid: 23:56:29 - URL: http://timeforever.blogg.se


Julia :) skriver:

Dör vad bra:)

Läs gärna min novell och kommentera:)

Datum: 2012-07-10 - Tid: 23:58:32 - URL: http://giveyouthisgiveyouthat.blogg.se


Emelie skriver:

Kom igen mer nu!! <3

Datum: 2012-07-11 - Tid: 00:11:11 - URL: http://bieberrstorys.blogg.se


Anonym skriver:

MMMEEEEEERRRR!!! :D

Datum: 2012-07-11 - Tid: 00:19:08 -


Evelina skriver:

Älskar din novell! Meer ikväll!

Datum: 2012-07-11 - Tid: 00:19:22 -


elin (: skriver:

grymt :D

Datum: 2012-07-11 - Tid: 00:24:10 - URL: http://elinohrn.devote.se


Anonym skriver:

Jättebra!! när kommer nästa? du sa efter 12 ;)

Datum: 2012-07-11 - Tid: 00:40:21 -


Lisa skriver:

Hejsan, du skriver bra. Men det känns lite som att det hela går lite för fort. Att hon träffade på honom så fort.. förstår du vad jag menar? Du skulle ha väntat med att lägga ihop dom satt säga, men fortsätt skriv, det är kul å läsa! :)

Datum: 2012-07-11 - Tid: 00:56:54 -


Amanda skriver:

Skiit bra kommer det mer? Sitter här och väntar<3

Datum: 2012-07-11 - Tid: 00:57:54 - URL: http://Novellonedirection.devote.se


Julia. skriver:

Ååååååh, meeer !!<333

Datum: 2012-07-11 - Tid: 08:37:57 -


rebecca skriver:

hej jag började läsa din blogg i går och jag bara älskar den hoppas du fortsetter att skriva du är skit duktig!:)<3

Datum: 2012-07-11 - Tid: 10:07:27 -


Sara! skriver:

Dude kan det inte bli 3 idag eftersom du sa att det skulle bli det igår ;) snälla?!

Datum: 2012-07-11 - Tid: 10:44:33 -


lovisa skriver:

MEEER ÄLSKAR DINA NOVELLER

Datum: 2012-07-11 - Tid: 11:42:21 -


Daniella skriver:

LOOOOOVE IT!

Datum: 2012-07-11 - Tid: 12:57:01 - URL: http://www.tryingtobediffrent.blogg.se


Anonym skriver:

Sugen på en ny design? Kolla in http://swagdesigns.webblogg.se

Datum: 2012-07-11 - Tid: 13:02:58 -


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback