KAPITEL 14-. YOU JUST HAVE TO SMILE

”Ser du något du gillar?” Mina kinder brände till rejält och jag svalde hårt.

”Kanske.” Pep jag nervöst till och kollade upp på honom. Han skrattade till och nickade mot Kenny.

”Jag ska bara…” Sa han kort och gick sedan mot Kenny. Jag vände mig om mot utsikten igen och log stort. Jag av alla människor hade blivit kompis med Justin Bieber. Så konstigt… Innan jag visste ordet av det hade någon lagt en hand på min axel. 


 

”Mike?” Snäste jag och drog åt mig min arm han stod och höll i. Ett brett leénde sken upp på hans läppar. Kort, men stelt nickade han, men jag var fortfarande ett stort frågetecken.

”Vad gör du här?” Muttrade jag och sneglade på Justin som ännu inte märk Mike.

”Fotbollslaget? Vi ska ju till Spanien på cup. Vi mellanlandade här och åker om några timmar igen.” Flinade han nästintill överlägset. Jag snörpte surt på läpparna och la en bestämd hand på min midja.

”Jaha, och du står kvar för att?” Han skrattade glädjetorrt till och skakade på huvudet för sig själv.

”Kan vi inte gå på en dejt? Bara en, så får du se vad du missar.” Bad han. Jag fnös kallt till och skakade på huvudet. Aldrig. Är han så pass dum att han tror att jag ska gå ut med honom på en dejt? Usch, bara ordet ”dejt” i sammanhang med Mike gjorde mig äcklad.

”Nej tack, men Kayla är också med oss. Henne kan du allt ta och bjuda ut.” Svarade jag kallt. Han grymtade till och kollade mot Justin. Han hade sett honom. Jag rös till och bara hoppades på att få undvika slagsmål. Mike däremot röt ilsket till innan han spände blicken i mig.

”Åh, du kan inte gå ut på en dejt med mig för att du har blivit lesbisk?!” Vrålade han ilsket. Alla blickar vändes mot oss och jag kände hur jag bara ville slå till honom. Och det gjorde jag också. Jag spände knytnäven och slog sedan hårt till honom på kinden.

”Stick. Här. Ifrån… Nu.” Viskade jag stel i hans öra för att sedan gå till Kenny och Justin som stod och chockat betraktade mig och Mike. Blicken flackade mellan oss, och Justin’s fastnade på min samtidigt som ett leénde dök upp på hans läppar.

”Wow… Dig ska man inte bråka med.” Retades han. Jag flinade sarkastiskt mot honom och drog en trött hand genom mitt hår.

”Ska vi gå?” Han nickade trött och kollade på Kenny med en nick. Kenny började sakta lumpa efter oss mot hissen, som vi sedan klev in i och började åka ner för.

Belle kollade upp på himmeln. Varför var hon så… speciell? Svår fråga… jag fuktade mina läppar och bröt blicken från Belle till alla fans som stod och betraktade oss på ändå ett bra avstånd. De log stort och fotade i smyg, så jag kunde inte annat än att le stort mot dem.

”Vad händer imorgon egentligen? Det ända jag har sett av min grupp var ju på flygplatsen, innan du och jag åkte till mitt och Em’s hotellrum och lämnade mina saker.” Mumlade Belle frågandes efter ett tags tystnad. Jag putade lätt med underläppen och ryckte på axlarna, även fast jag visste svaret på hennes fråga.

”Jag ska på en intervju tidigt imorgon, och ni ska väll dansa? Sen kommer jag och då blir det dansa, sjunga, dansa, lunch, sjunga, sjunga, rast, dansa, sjunga, slut.” Rabblade jag upp och kände hur utmattad jag blev bara av att höra på allt jag skulle hålla på med imorgon.

”Tufft… så vadå, kommer du också dansa?” Jag skrattade till och nickade menandes.

 

 

”Ja? Ni kan ju inte ta upp hela scenen… nej jag skojar, men ja.” Svarade jag snabbt. Hon nickade, nästan, imponerande och applåderade lågt. Jag himlade med ögonen och drog en hand över mitt ansikte. Jag var trött, men det var ju inte konstigt när man hade gått upp halv 6 för att möta upp Belle halv 7… men det var helt klart värt det. Helt plötsligt började min mobil ringa. Scooter…

”Hallå?” Svarade jag snabbt och tryckte ner handen i fickan. Scooter harklade sig.

Hej Justin, jo, eh… Av någon konstig anledning så hade Pattie tackat ja till en intervju som du ska gå på om en halvtimme. Den är i det stora huset med många fönster vid triumf bågen.” Jag knep ihop ögonen. Så typiskt att det skulle dyka upp en intervju, nu.

”Jaha… är det en radio intervju eller?” Scooter hummade till som svar på min fråga.

”Ja. Denna är istället för den imorgon, eller det är samma, men du ska gå på den idag istället, så du får lite sovmorgon imorgon, blir det bra?” Jag drog ett djupt andetag.

”Ja, det blir väll bra…” Grumlade jag trött och slog mig ner i bilen bredvid Belle. Scooter suckade glatt till.

Toppen, ses om en stund.” Det pep till som det alltid gör när samtalet är slut. Belle höjde frågandes på sina mörka ögonbryn. Jag skakade på huvudet för mig själv.

”Jag ska på en intervju.” Muttrade jag. Belle la en hand på mitt ben och kollade djupt in i mina ögon. Jag kände mig helt snurrig när hon gjorde sådär. Hon satt tillräckligt nära för mig att kunna dra in hennes jordgubbssöta doft.

”Det är en intervju, var inte så sur Bieber. Vi kan ju ses efter! Middag?” Log hon mjukt. Jag skrattade till.

”Som en dejt…?” Hon bet sig löst i läppen, men skakade sedan på huvudet.

”Nej, som två kompisar.” Jag nickade smått besviket och kollade ut genom fönstret. Som jag hade trott, hon skulle aldrig gilla mig på samma sätt som jag gilla henne…

-

Jag drog på mig mina hörlurar och stoppade in en godis i munnen. Intervjuaren, som hette Kate, krökte sina läppar i ett stort leénde och böjde sig mot mikrofonen. Hon rabblade något på Franska. Jag förstår franska perfekt, men inte när de pratar så snabbt och babbligt.

”Justin Bieber!” Utbrast hon helt plötsligt och ”Baby” började spelas lågt, fast då i bakgrunden. Jag log stort och lutade mig också mot mikrofonen.

”Hej!” Sa jag milt och kollade snabbt in i kameran som filmade oss. Kate hosta till.

”Så, vi har sett dig med en speciell tjej på sistone.” Började hon och nickade mot tv skärmen som lyste upp en bild på mig och Belle, när vi kramades på flygplatsen från i morse.

 

 

 

Jag kände hur mina kinder började bränna till. Självklart så skulle de fråga om Belle. Alla började skratta till och jag kände en duns i ryggen, förmodligen från Scooter.

”Vem är det?” Frågade hon med fransk/engelsk dialekt. Jag kliade mig i nacken.

”En kompis bara.” Hon nickade till och höjde retsamt på ögonbrynen. Oh boy…

”Det ser ut som lite mer intensiva saker här.” Skrattade hon. Jag hummade till, men skakade på huvudet.

”Nej, det var bara en kram.” Försäkrade jag henne och tog en klunk av mitt vatten. Med en nick gav hon upp och fortsatte babbla på om mitt nya jul album som kommer i jul, och mitt nya som kommer om ett år, och så vidare…

Jag hade inte direkt hunnit se något av rummet när jag och Justin hade lämnat mina väskor, för det var Kenny som hade gått in med de i lobbyn. Det var stort, ljust och hade smältande, mjuka färger. Grönt och vanilj, perfekt. Em kom utstaplandes från badrummet med ett brett leénde på läpparna.

”De har vattenfalls dusch! Och deras handdukar är såå mjuka!” Utbrast hon och slog sig ner på sin säng. Jag skrattade till och klickade på MTV, men sänkte volymen. Em drog upp sin resväska på sängen och började plocka upp kläder. Jag övervägde att hoppa in i duschen, men kunde inte bestämma mig. Emily avgjorde det.

”Gå och duscha du.” Jag gick med snabba steg mot badrummet och klev in i duschen så fort mina kläder var av. Hon hade rätt, det var skönt. Det var toppen.

-

Jag drog på mig ett par shorts och ett vitt linne, samt en brun skjorta över allt. Em kastade över min necessär från min andra väska, och jag gick snabbt därpå in i badrummet och började sminka mig. Min mobil plingade till i samma stund som jag blev klar, så jag drog upp den och klickade upp sms:et.

 

”Intervjun är klar om 20 minuter! Hm… vad vill du göra då? Middag nu eller? Klockan är bara halv 12! ;) Äh, vi kan se sen. Ses snart!  Kram, Bieber.”

 

Jag skrattade glatt till och knappade in ett svar och slog mig ner på sängen.

 

”Tur, jag börjar bli hungrig! Haha, ses! Kram, Belle.”

 

Jag tryckte ner mobilen i min väska och kollade på Em som intensivt hade blicken på mig med ett stort, retsamt leénde på läpparna och höjda ögonbryn.

”Någon är käääääär!” Skrattade hon drömandes och slog ihop händerna i en menandes gest. Jag himlade med ögonen och drog en hand genom mitt hår.

”Nej, jag är inte kär Emily!” Hon skrattade till och drog bak en blond hårslinga bakom örat.

”Nä då, vi säger väll så.” Flinade hon och försvann in på badrummet igen.


Haha, Em goes mean... nej då. Men jag kom på en lösning!! :D Jag kommer skriva 4 tidsinställda så det kommer 1 varje vecka! :D Det blir väll OK? 

KOMMENTERA FÖR MER IKVÄLL, KANSKE HINNER MED 3? :)


Kommentarer

Becka skriver:

Grymt bra!

Datum: 2012-07-10 - Tid: 16:17:21 - URL: http://beckagoesrandom.blogg.se


Emelie skriver:

Sjukt bra!! <3

Datum: 2012-07-10 - Tid: 16:37:13 - URL: http://bieberrstorys.blogg.se


Ebba skriver:

Jätte bra!!<3 ska du iväg?0.0

Datum: 2012-07-10 - Tid: 16:46:14 -


Me+You 'Imma tell you one time. <3 skriver:

Asbra! <3

Datum: 2012-07-10 - Tid: 16:47:52 -


Mathilda skriver:

jättebraa!! jag tycker det funkar med ett i veckan när du ska bort!! xx

Datum: 2012-07-10 - Tid: 17:00:27 -


Anonym skriver:

jättebra!

Datum: 2012-07-10 - Tid: 17:30:51 -


Anonym skriver:

meeeeeeer! åhh snälla hoppas du hinner med tre idag!! <33
ja det går bra med en varje vecka :DD

Datum: 2012-07-10 - Tid: 17:47:05 -


Vilma skriver:

Åh.. Så bra meer!!

Datum: 2012-07-10 - Tid: 19:20:08 -


Ewweh skriver:

Så grymt bra! Du är så jävla awesommeeeee. Meeeeer ;D

Datum: 2012-07-10 - Tid: 19:21:50 -


Amanda skriver:

Skiiiiitt bra!!
Wopp! ;D

Kan inte alla ta och gilla min facebooksida? www.facebook.com/novellonedirection

Datum: 2012-07-10 - Tid: 19:46:48 - URL: http://novellonedirection.devote.se


mickis. :333333 skriver:

mudda.
fucking'.
awesome.
unge.
asså, vill också kunna skriva som du, som en gud, åh herre.
utan din blogg, skulle jag dö. :3

Datum: 2012-07-10 - Tid: 19:47:16 - URL: http://legohatt.blogg.se


Julia! skriver:

åhh mer ikväll plz!.. det låter bra med ett varje vecka! :D <3

Datum: 2012-07-10 - Tid: 20:23:21 -


Cani skriver:

OMFG hoppas du vet hur jävla duktig du är du måste skriva flera kapitel i kväll :)<3<3

Datum: 2012-07-10 - Tid: 20:57:12 -


Julia. skriver:

Det låter super !! :) Hooopppaaas att det blir en " Jelle" någon gång ;) <33

Datum: 2012-07-10 - Tid: 21:03:33 -


Jssmn skriver:

NU ÄR JAG IKAPP!!!!!! :D Proud tjej over here! :) <3 MEEEEER ikväll gurl, jag gillar den här novellen <3

Datum: 2012-07-10 - Tid: 21:04:50 - URL: http://jssmn.blogg.se


Hanna skriver:

Sjukt bra! :D
Jag älskar den här novellen <3
Trots att jag inte älskar Justin Bieber så tycker den här novellen är bra. Bra skriven och så

Datum: 2012-09-27 - Tid: 21:08:40 - URL: http://hanzenpanzen.blogg.se


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback