KAPITEL 13-. PARIS

Jo, jag gillade honom men det var inget jag kunde erkänna för någon annan än mig själv.
”Jo! Du gillar Justin Bieber. Det kunde man inte tro…” Hummade Em och putade med sina läppglans blanka läppar.
”Jaja, lägg ner nu.” Sa jag stelt till svar och hällde ner smeten i pannan. Hon log nöjt och hoppade ner bredvid mig med mobilen i första hugg. Jag himlade med ögonen och koncentrerade mig på pannkakorna.


 

Jag gäspade högt och gnuggade mig hårt i ögonen då mitt alarm väckte mig. Snabbt som attan slog jag av det och satte mig upp i sängen och kollade sömndrucket på Em som låg i soffan och sov. Ett trött leénde spreds på mina läppar och jag drog upp mobilen. Kelly hade sms:at mig. Jag klickade upp sms:et och läste det långsamt.

 

”Bussen som vi kommer åka med till flygplatsen kommer till ditt hus runt halv 6, så var redo då. Det är en lång resa, och vi kommer vara framme runt 7, och då åker vi till hotellet. Under dagen sen är ni lediga, Kelly.”

 

Jag gäspade ännu en gång och reste mig upp för att klampa fram till Em och väcka henne. Hon grymtade ilsket till, men slog i vilket fall upp ögonen och blickade mig.

”Vad?” Snäste hon surt. Jag skrattade trött till och nickade mot klockan på mitt nattduksbord som signalerade med röda siffror att klockan var 04.20 AM. Hon suckade djupt och drog en trött hand över ansiktet. Med ett snett leénde puffade jag till henne, och gick sedan in i badrummet. Min blick hamnade på min spegelbild. Jag såg ut som en skata. Mitt hår stod åt alla håll, jag hade mörka påsar under ögonen och blek hy. Med en äcklad fnysning drog jag av mig mina kläder och hoppade in i duschen och vred på vattnet.

-

Jag tryckte ner min necessär i väskan och kollade ut över havet med kläder som låg runt mig på golvet. Varför hade jag inte packat igår? Jo, för att Justin hade ringt mig. Jag suckade frustrerat och drog en hand genom mitt hår med blicken på Em som skadeglatt satt och betraktade mig.

”Kan du hjälpa till eller?” Fräste jag med höjda ögonbryn. Hon skrattade till och skakade på huvudet.

”Nej, det där får du klara själv.” Ännu en suck lämnade min mun och jag fortsatte min packning, som inte egentligen tog så lång tid. Jag log stolt när jag hade fått ihop väskan och ställt den upp. Em himlade med ögonen och reste sig upp.

”Klockan är 20 över 5. Vi har 10 minuter på att äta frukost.” Jag nickade och gick ut ur rummet och ner till köket. Em drog snabbt upp kylskåpet och log stort.

”Haha, pannkakor igen! Din pappa har flyt…” Flinade hon och räckte över en tallrik med pannkakor och en lapp.

Jag gjorde frukost till dig gumman, åker till Spanien idag, men vi ses om 2 veckor. Älskar dig, papsen.”

Det kändes som 100 år sen jag såg pappa, och det var det ju. Han var i New york och kom hem igår när vi låg och sov, alltså runt 9. Han åkte väll tydligen imorse igen. Med en suck ställde jag in tallriken i mikron och tog fram två glas och hällde upp kall juice i dem. Em log stelt mot mig, men det såg mer ut som en grimas så jag började, självklart, skratta.

”Vadå?” Frågade hon förvånat. Jag skakade på huvudet för mig själv och tog en klunk av min Juice och tog ut pannkakorna ur mikron. Snabbt som attan åt vi upp för att precis bli klara då bussen stannade utanför mitt hus. Vi gick med snabba steg mot hallen där våra väskor nu stod och lämnade huset. Jag gav till ett leénde och började gå mot den gula skolbussen vi skulle åka med. Kelly kramade om mig och Em snabbt och gick sedan och satte sig ner igen.

-

Jag log stort åt sms:et Justin hade skickat till mig. Eller, sms och sms, det var en bild på honom och Eiffel tornet.

 

”Snart är du här!! :D”

 

Stod det under bilden. Jag kunde dock inte svara för att min mobil var på flygplansläge. Kayla som satt bredvid mig fnös till och smackade på mitt tuggummi. Jag kollade frågandes på henne, och fick ännu en fnysning till svar.

”Justin Bieber sms:ar dig? Yeah right…” Grumlade hon. Jag skrattade till och bestämde mig för att ignorera henne. Hon fick väll tro vad hon ville, som hon själv tyckte så skulle Justin bli ihop med henne. Men jag vet ju inte hur han kommer reagera på henne. Han kanske gillar bad ass tjejer?

Jag kollade ner på mina fötter för att slippa få alla blixtar i ögonen då jag gick in på flygplatsen. Jag skulle självklart möta upp Belle, jag kunde ju inte direkt bara… äh. Jag behövde se henne bara. Papzen skrek en massa frågor, som jag dock inte besvarade.

”Fortsätt bara gå.” Viskade Kenny i mitt öra och föste mig framåt. Jag löd honom och gick snabbare mot gaten. När jag var framme såg jag hur det började strömma ut folk. Där bland Belle. Hon sken genast upp i ett leénde när hon såg mig och sprang fram mot mig och slog armarna kring mig.

”Hej Bieber.” Viskade hon i mitt öra. Jag kände hur ett pirr slank igenom min kropp och ett leénde spreds på mina läppar. Paparazzina blev galna och började knäppa dubbelt så många foton, men jag brydde mig inte alls. Nej då, de hade inget med mitt privatliv att göra egentligen, så jag behövde inte besvara deras dumma frågor. En tjej med blont hår kollade med stora ögon på mig och hakade med tänderna, så jag fyrade iväg ett leénde och kramade om Emily som jag träffat några gånger innan.

”Hej Mr. Bieber.” Hälsade en medelålders kvinna medans vi gick mot utgången.

”Kelly.” Förklarade hon med ett stort leénde. Jag nickade och fuktade mina läppar.

 

image

 

”Är det OK om Belle åker med mig? Vi bor på samma hotell.” Kelly stelnade till och la huvudet på sned.

”Varför skulle du vilja åka med Belle?” Hennes fråga lät konstig, som hon på något sätt tyckte Belle var ett dåligt val. Jag kollade på Belle en kort sekund och nickade sedan.

”För att vi är kompisar.” Hon svalde hårt och kliade sig nervöst i nacken för att sedan le stelt mot mig. Hon verkade oseriös, men ändå kall på ett sätt. Jag gillade inte Kelly, det var säkert.

”Men det går väll bra då.” Jag nickade nöjt och gick fram till Belle och la en hand på hennes axel vilket fick henne att skrämt hoppa till.

”Du åker med mig sötnos.” Flinade jag och rufsade till i hennes hår. Hon suckade fisförnämt och nickade till. Hennes blick föll mot Em som hon snabbt kramade om innan hon gick med mig, Kenny och paparazzina.

-

”Hungrig?” Frågade jag när vi körde igenom Paris gator med en massa skrikandes Beliebers bakom oss. Hon kollade ner på sin mage och nickade sedan glatt. Jag bet mig löst i läppen.

”French hot dog?” Hon skrattade till och nickade sedan lätt.

”Sure…” Jag puffade till Kenny på armen och drog ett djupt andetag med blicken på Belle.

”Kör oss till Eiffel tornet.” Beordrade jag honom. Han himlade med ögonen, men började köra mot Eiffel tornet, som jag hade bett honom. Belle blinkade retsamt med ögonen och krökte sina läppar i ett leénde.

”Det här kommer bli trevligt. Tror jag.” Skrockade hon och drog en hand genom sitt hår. Jag nickade intensivt medan jag fuktade mina läppar. Kenny sneglade på mig och höjde och sänkte flörtigt på ögonbrynen. Jag fnös till, vilket fick Belle att reagera.

”Du fnyser för att?” Kenny skrattade skadeglatt till och blinkade med ögat i backspegeln. Jag suckade och lutade mig trött tillbaka i sätet och skakade på huvudet.

”Inget.” Svarade jag kort. Belle hummade till och drog upp sin mobil och började knappa på den. Vad hon än höll på med, så var hon vacker. Så vacker…

Jag tog en tugga av min korv och hummade gillandes till. Justin log stort mot mig.

 

 

”Gott?” Jag tog en klunk av min cola och nickade. Vi stod i toppen till Eiffel tornet.

”Så, imorgon blir det dans och sång hela dagen?” Mumlade jag trött och kollade ut över Paris. Justin nickade trött.

”Yeah…” Svarade han lugnt. Jag stötte till honom med höften och kände hur fjärilarna bubblade upp i magen. Som vanligt när Justin rör vid mig så får jag fjärilar i magen av någon konstig anledning. Åh nej vänta, jag är ju kär. Det är inte så konstigt egentligen. Vem som helst kan ju bli kär i världens snyggaste tonåring. Det är ju liksom… normalt? Jag log smått åt min tanke och kom på mig själv med att stå och glo på Justin.

”Ser du något du gillar?” Mina kinder brände till rejält och jag svalde hårt.

”Kanske.” Pep jag nervöst till och kollade upp på honom. Han skrattade till och nickade mot Kenny.

”Jag ska bara…” Sa han kort och gick sedan mot Kenny. Jag vände mig om mot utsikten igen och log stort. Jag av alla människor hade blivit kompis med Justin Bieber. Så konstigt… Innan jag visste ordet av det hade någon lagt en hand på min axel. 


Vem la en hand på hennes axel? HIGIGIGIG, TOG LÅNG TID ATT SKRIVA. BER OM URSÄKT FÖR DET.

KOMMENTERA FÖR MER IKVÄLL!


Kommentarer

Evelina skriver:

Suuper bra! Meer ikväll!

Datum: 2012-07-09 - Tid: 21:59:15 -


Maddie skriver:

OMG, GE MEJ MEEEERR! Började läsa igår & drömde om novellen. (L)

Datum: 2012-07-09 - Tid: 22:08:57 -


Mathilda skriver:

åhh!! meeeeeer ikväll!! xx

Datum: 2012-07-09 - Tid: 22:34:55 -


Ebba skriver:

Grymt!

Datum: 2012-07-09 - Tid: 22:38:39 - URL: http://thatsmile.blogg.se


Linn skriver:

Mer ikväll, inte inatt. Haha xd.

Datum: 2012-07-09 - Tid: 22:40:37 - URL: http://linnsanslya.blogg.se


Ebba skriver:

Jätte bra!!<3

Datum: 2012-07-09 - Tid: 23:03:18 - URL: http://mybieberlovestorys.blogg.se


Nilsson skriver:

Älskar novellen!
MERA MERA MEERA!!

Datum: 2012-07-09 - Tid: 23:09:43 - URL: http://myybieberstoory.blogg.se


Anonym skriver:

Jättebra!!! mer ikväll ;))

Datum: 2012-07-09 - Tid: 23:15:09 -


Maddie skriver:

ÅÅH, SÅ HIMLA BRA ÄRLIGT! Ja hittade novellen igår & läste klart den igår- & kommer följa den lääänge, eftersom att ja till & med drömde om novellen, fast att ja va Belle då. :)) Men aja, älskar't. ♥

Datum: 2012-07-09 - Tid: 23:20:19 - URL: http://onedirectionhm.blogg.se/


Amanda skriver:

Tror inte det blir mer ikväll.. Men önskar det.. Vill bara säga att detta är den bästa novellen jag läst :)

Datum: 2012-07-09 - Tid: 23:23:01 - URL: http://novellonedirection.devote.se


Lovisa skriver:

Asså jag är typ beroende!
Mer mer mer! :D

älskar dig o dina noveller! Kramis. <3

Datum: 2012-07-09 - Tid: 23:26:11 -


Anonym skriver:

MER MER MEEEEEEER!

Datum: 2012-07-09 - Tid: 23:41:34 -


Anonym skriver:

awesome!!

Datum: 2012-07-09 - Tid: 23:45:30 - URL: http://naimamusaa.blogg.se


Becka skriver:

Grymt bra!

Datum: 2012-07-09 - Tid: 23:54:08 - URL: http://beckagoesrandom.blogg.se


Emelie skriver:

Designen blev jätte fin ! :)

Datum: 2012-07-10 - Tid: 00:03:10 - URL: http://bieberrstorys.blogg.se


Maddie skriver:

Haha aldrig! Men alltså om ja råkar skriva fler kommentarer är det för att min mobil är helt totalt cp. :) Men jaa gud, håller med alla andra! Ha så kul på din resa! :)♥ KRAAMM!

Datum: 2012-07-10 - Tid: 00:13:20 - URL: http://onedirectionhm.blogg.se/


Ewweh skriver:

Grymt bra like always :) mer!

Datum: 2012-07-10 - Tid: 00:13:50 -


Anonym skriver:

OMFG jag tror att jag kommer att döööö varför ska du va så jävla duktig för?? Du äger dina noveller är bland de bästa novellerna som finns älskar dig sluta alldrig med att skiva, meeeeeer nu!!!!!!!

Datum: 2012-07-10 - Tid: 00:56:12 -


Daniella skriver:

MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER! xxx

Datum: 2012-07-10 - Tid: 01:14:02 - URL: http://www.tryingtobediffrent.blogg.se


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback