KAPITEL 48-. LIKE A MOVIE, BUT WORSE


Previously:  ”Vadå inte redo? Jag har träffat alla i din familj! Vadå inte REDO?!”, han blev arg. Typiskt Justin… men det här var inte han, han var bara trött.

”Jag vill bara inte! Jees, Justin!”, väste jag till svar. Ryan svalde hårt bredvid mig.

”Det är min familj för Guds skull Belle! Varför inte?”, muttrade han ledsamt. Gud, killen kan inte ta ett nej.

”Men jag sa nej Justin! Okej? Och om det är Okej så går jag hem…”, grumlade jag och gick igenom dörren ut till trapporna som jag sedan skyndade mig ner för. Jag orkade inte med våra bråk…


 

Det tog på krafterna. Att bråka med Justin. Men jag njöt inte, eller något sånt. Allt kändes bara hopplöst. Min mobil började surra i fickan och störde mig i mina grubblerier. Justin… uppgivet svarade jag.

”Hej…”, mumlade jag och fortsatte gå mot Justin’s lägenhet med blicken ner i gatan.

Förlåt. Du måste inte följa med till Kanada Belle.”, viskade han hest. Jag drog ett djupt andetag.

”Men jag vill. Jag vill följa med till Kanada. Jag vet inte varför jag bara… blev sur och bitchig. Jag vill träffa din familj.”, försäkrade jag honom med snabba ord.

Vill du? Tja…”, började han lurt. Jag fortsatte gå, men slog sedan i något så jag föll ner på rumpan på trottoaren.

”Aj…”, tjöt jag och kollade upp på personen jag hade gått in i. Där stod Justin med ett stort leende på läpparna.

”Hej på dig med.”, retades han. Jag himlade med ögonen och tog tag i hans arm för att fösa mig upp. Alla kollade med stora ögon på oss, men det var inte viktigt om vad som hände omkring oss nu. Bara jag och Justin.

”Förlåt.”, fick jag ur mig. Han nickade och pressade sedan sina läppar mot mina i en mjuk kyss. Min mage vred sig 100 gånger om av upphetsning.

 

 

”Justin…”, harklade Kenny sig, och kyssen avbröts.

”Så, skall vi gå?”, undrade Justin med ett stort flin på läpparna. Jag rynkad oförstående på pannan.

”Vart då…?”, han skrattade till och la en hand om min midja.

”Till stranden. Claire vill träffa oss där. Vi ska grilla.”, log han till svar. Jag hummade gillandes till.

”Smores?”, pep jag till. Justin kollade storögt in i mina ögon, som en pojke på Julafton.

”Alltid.”, flinade han och drog en hand genom sitt hår innan han satte på sin keps över det. Jag suckade djupt och började gå, med Justin’s arm runt min midja som faktiskt gav mig glädje.

 

 

”Heej!”, utbrast Claire när vi kom till stranden med en brun påse marshmallows och annat gott. Jag kramade mjukt om henne innan jag gick fram till hennes Justin och hälsade.

”Så, bjöd du ut henne? Jag har ju liksom inte… hängt med.”, grumlade jag. Han nickade.

”Ja, jag bjöd ut henne och hon kysste mig.”, viskade han glatt till svar. Jag log stort och gjorde en hög femma med honom då Justin kom fram med handen utsträck.

”Hej, Justin.”, hälsade han. Claire’s Justin kramade om handen och skakade den.

”Hej på dig, jag heter också Justin.”, skrattade Claire’s Justin till svar.

”Well, då kanske vi ska ge nån av oss ett smeknamn?”, föreslog min Justin. Jag kom snabbt på ett.

”Vi kallar dig Bieber.”, tyckte jag. Alla nickade instämmande, och så fick det bli Bieber.

”Visst, Bieber blir väll… bra. Ska vi bada?”, frågade Justin. Jag kollade mot en solstol 20 meter ifrån oss där Kenny satt med en vakande blick på Justin. Flera tjejer som gick förbi slängde blickar åt vårat håll likaså. Men det var bara att ignorera det.

”Visst!”, tyckte jag och drog av mig mina shorts och mitt linne. ”Sisten i!”, skrek jag och började springa. Alla ropade ”Fusk” bakom mig, då dem inte hade varit beredda alls. Jag hoppade i det svala vattnet och dök ner under ytan. Där simmade jag runt ett tag tills jag kände två händer om min mage som drog mig upp ur vattnet. Justin pressade sina läppar mot min nacke när jag kom upp och vart tryckt mot hans mage.

”Åh, du är sexig som blöt.”, viskade han förföriskt i örat på mig. Jag himlade med ögonen och lät honom kyssa mig ner för halsen innan jag stoppade honom.

”Paparazzis.”, varnade jag och skakade med pekfingret. Han putade ledsamt med underläppen och lutade sig framåt så att vi båda föll ner i vattnet. Jag pressade mina läppar mot hans exakt innan vi föll ner under ytan. Han öppnade lätt sin mun och drog in sin tunga i min mun. Dem nuddade vid varandra och sedan började det hungriga hånglet… under vattnet. Men snart därpå så behövde båda få luft, så vi skyndade oss upp över ytan och drog en massa andetag. Claire och Justin kom springandes mot oss i vattenbrynet.

”Nu kommer vi!”, tjoade Justin glatt. Bieber log stort och kramade hårt om mig.

”Jag älskar dig, vet du det?”, viskade han mot min panna.

”Tja, jag tror du har sagt det några gånger, men du vet… mitt minne..”, skämtade jag torrt. Han pressade sina läppar mot mina i en masserande, mjuk kyss för att tysta mig.

”Hej turturduvor, sluta kyssas nu.”, gnällde Claire när dem äntligen hade vaddat sig ut till oss i vattnet. Jag höjde retsamt på ögonbrynen och dök ner under vattnet igen. Men snart därpå, behövde jag ta andan och simmade upp över ytan. Jag kollade ut mot horisonten och såg en kvinna simma omkring där. Sen såg jag det… haj fenan.

”Nej!! Simma!!”, skrek jag till henne. Hon slutade simma och kollade förvirrat på mig. Jag pekade åt Hajens håll, men hon verkade tro att jag var galen och fortsatte simma. Sen skrek hon, sen försvann hon under ytan. Jag tryckte en hand mot min mun och började sedan snabbt som attan simma in mot land.

 

 

”Upp! Upp!”, skrek jag medan jag simmade. Alla andra kollade oförstående på mig.

”Haj!”, skriade jag med gråten i halsen. Justin’s ögon smalnade och han kom nog upp på land flera sekunder innan mig. Claire och Justin kom upp därpå och jag började springa mot Badvaktens hus. Mitt hjärta dunkade hårt i öronen på mig. Jag drog ett djupt andetag innan jag sprang upp för trapporna och slet upp dörren. Mannen som satt i stolen kollade med stora ögon på mig.

”Haj! I vattnet! Haj!”, flåsade jag. Han klickade på en knapp, som gjorde så att ett alarm gick igång över hela stranden. Alla som låg i vattnet skyndade sig upp ur vattnet. Jag drog ett djupt andetag, sen svartnade allt.

 

 

”Mår hon bra?”, hörde jag en mumlandes röst fråga. Oroligt. Justin…

”Ja, hon höll andan för länge och fick en attack bara. Allt är toppen, hon kan åka hem såfort hon vaknar upp.”, försäkrade den andra personen, förmodligen en doktor. Justin kramade om min hand, och jag slog trött upp ögonen.

”Vad hände?”, viskade jag hest. Justin kollade oroligt på doktorn och smekte min kind.

”En kvinna, dog…”, började han men blev avbruten av mig.

”Det vet jag väll. Svimmade jag?”, avbröt jag snabbt. Justin fuktade sina läppar innan han svarade.

”Ja, du svimmade.”, svarade han ärligt. Jag drog ett djupt andetag och satte mig upp i sängen, men mitt huvud bultade som bara den. Snabbt började jag massera tinningarna för att få det att försvinna.

”Här.”, log doktorn och räckte över en tablett, samt en mugg med vatten. Jag svalde ner det jag trodde var en Alvedon med en klunk vatten.

”Tack.”, svarade jag mjukt. Doktorn nickade, antecknade i sitt block och log sedan.

”Ni kan åka hem nu.”, sa han snabbt för att sedan försvinna ut ur dörren. Jag granskade min outfit. Bikini och barfota, toppen… en suck lämnade min mun, men Justin räckte snabbt över en påse.

”Dina kläder.”, flinade han. Jag slog armarna tacksamt runt hans hals och drog sedan på mig kläderna. När jag var påklädd fattade han tag om min hand.

”Nu drar vi hemåt.”, tyckte han. Jag log instämmande och gick ut ur rummet, där Claire och Justin satt och väntade.

”Men Ryan då…?”, utbrast jag när vi stod i hissen. Justin pressade ihop sina läppar.

”Ryan mår inte så bra. Han har feber.”, förklarade han. Jag rynkade oförstående på pannan.

”Men han mådde ju toppen imorse?”, konstaterade jag. Justin drog en hand genom sitt hår och nickade.

”Ja, men man kan må bra och sen må dåligt.”, suckade han till svar. Jag ryckte på axlarna.

”Jag är hungrig.”, gnällde jag. Claire gjorde armkrok med mig.

”Då drar vi och äter? Vi kanske kan gå?”, fumlade hon fram. Jag nickade, så killarna hade inget annat val än att göra som vi ”damer” ville. Med nöjda steg gick vi mot centrumet, som bara var 5 minuter från sjukhuset och började leta efter ställen att äta på.

”The lobster? McDonalds? Burger King? Panny’s Diner?”, rabblade Claire upp. Jag drog ett djupt andetag och pekade på Panny’s Diner.

”Den där får det bli.”, spann jag. Justin kramade om min hand och så började vi gå mot lunchstället, men påvägen dit gick vi förbi Starbucks, och där inne såg jag något jag nog inte skulle sett…


Ojoj, haj! :O Kommentera! KAAAANSKE kommer mer ikväll! :P

 


Kommentarer

lovisa skriver:

meeer, snälla ikväll? bäst är duuu! :)

Datum: 2012-08-15 - Tid: 20:29:22 -


Emmy skriver:

Awesome!!!

Datum: 2012-08-15 - Tid: 20:37:38 -


… skriver:

Wow jag trodde först att det inte var en haj typ någon som skojade ler något men wow vad jag blev förvånad när det var en haj!! Meeeeeer nuuuuu!!!!!

Datum: 2012-08-15 - Tid: 20:44:09 -


Storiestoyou skriver:

Haj.. D:
Men as bra ändå, som alltid! :D

Datum: 2012-08-15 - Tid: 20:44:20 - URL: http://www.storiestoyou.blogg.se


Erika Askebjer skriver:

Mer ikväll? :) Du är superbra på att skriva btw.

Datum: 2012-08-15 - Tid: 21:28:20 - URL: http://erikaaskebjers.blogg.se


Emma skriver:

Ojj jag fick nästan en hjärtattack när haj bilden kom gud jag blev skit rädd!!bra kapitel om man gillar haj attacker jag kommer få mardrömmar nu Puss:)

Datum: 2012-08-15 - Tid: 21:45:41 -


Anonym skriver:

JAG VILL HA MER IKVÄLL FÖR DU ÄR SÅ SUPER. <33

Datum: 2012-08-15 - Tid: 21:48:17 -


Anonym skriver:

As bra! ;) Mer ikäääll?

Datum: 2012-08-15 - Tid: 21:48:59 -


Anonym skriver:

Jääätte braa mer ikvääll

Datum: 2012-08-15 - Tid: 21:49:27 -


Anonym skriver:

kom igen meer mera mera mera

Datum: 2012-08-15 - Tid: 22:35:01 -


Maya skriver:

Hur gör du dina bilder?:)

Kram!

Datum: 2012-08-15 - Tid: 23:18:34 - URL: http://www.jbieberstories.blogg.se


Evelina Jakobsson skriver:

sjuuukt bra!

Datum: 2012-08-15 - Tid: 23:34:32 - URL: http://evelinajakobson.blogg.se/


Ema skriver:

Åhhh va braaa! Längtar tills nästa! Keep up the good work!

Datum: 2012-08-16 - Tid: 00:13:55 - URL: http://emadobraca.devote.se


Anonym skriver:

bra!

Datum: 2012-08-16 - Tid: 00:43:23 -


Ewweh skriver:

Du har nämnt de, Men vad för program använder du för att fixa bilderna?<3

Datum: 2012-08-16 - Tid: 01:35:19 - URL: http://justbiebzz.blogg.se


Nilsson skriver:

Snälla meeeeer!!!!:)
Kram<3

Datum: 2012-08-16 - Tid: 12:11:33 -


cher skriver:

mer!!!!!!!!!!!

Datum: 2012-08-16 - Tid: 17:50:48 -


Emelie skriver:

Sjukt bra! <3

Datum: 2012-08-16 - Tid: 19:10:17 - URL: http://bieberrstorys.blogg.se


Abbe <3 skriver:

omfg jag höll på att pissa på mig! meeeeeer! :D

Datum: 2012-08-16 - Tid: 20:46:35 -


Alice skriver:

Hej ! Skulle du vilja göra ett länkbyte ?
mailia mig !

Datum: 2012-08-18 - Tid: 17:00:51 - URL: http://mysummerinmexico.wordpress.com


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback