KAPITEL 47-. I CAN'T DO THIS ANYMORE


Previously: ”Stå här med Scooter, jag kommer till dig när allt är klart.”, meddelade Justin innan han gick upp på scenen, med Scooter. Jag skulle ju stå här med Scooter?! Frustrerat började jag pilla med mitt hår.

”Justin, vem var tjejen du kysste här utanför?”, frågade en dam. Jag mötte Justin’s blick, och ett leende växte sig fram på hans läppar.

”Det var min flickvän.”, meddelade han. Alla började babbla i munnen på varandra. Wow, att en presskonferens kunde få så många att prata i samma mun. Eller bara ett ord från Justin’s mun. 


 

”Det där gick ju… bra.”, fnittrade jag. Justin kramade om min midja med en nick.

”Det gick toppen. Men, vi kan inte kyssas hela tiden när vi är ute, eller såna saker. Paparazzis är fortfarande ett problem. Att dem vet nu gör inte saken något bättre.”, nästintill viskade Justin. Jag nickade. Självklart att jag förstod att man inte kunde gå runt och kyssa sin pojkvän som en och annan normal tonåring… jag suckade trött.

”Vad?”, utbrast Justin med blicken på mig. Jag rynkade oförstående på ögonbrynen.

”Vadå vad?”, frågade jag med en lätt huvudskakning. Justin fuktade sina läppar.

”Du suckade. Trött, uppgivet. Vad är det? Är du uttråkad?”, frågade han oroligt. Jag skrattade till.

”Lugna ner dig, jag är lite trött bara. That’s all.”, försäkrade jag honom. Han släppte taget om min hand för att istället dra upp mobilen. Han tryckte den mot örat och började sedan prata lågmält i den. Jag korsade ilsket på armarna över bröstet. Tack då… Han pratade i kanske 10 minuter innan han la ner mobilen i fickan igen.

”Så… jag ska på möte. Vill du hänga med? Scooter sa att det finns någon att underhålla dig med där, men vad sa han inte… eller vem.”, andades han ut. Jag höjde på ögonbrynen.

”Visst…”, muttrade jag bara lätt till svar.

”Babe, varför så sur?”, viskade Justin innan han drog upp dörren till mig. Jag slog mig ner i sätet och blängde surt på mina fingrar.

”Du överreagerar när jag suckar.”, svarade jag bittert. Varför jag blev sur visste jag inte… eller jo, det gjorde jag.

”Jag trodde du var sur! Man suckar när man är sur oftast! Eller trött!”, röt han. Jag reagerade inte på att han röt. Han gjorde det ofta nuförtiden när han var arg.

”Lägg av bara! Jag har PMS, problem?!”, erkände jag. Han spände käken och startade motorn. Han skakade lätt på huvudet för sig själv och började köra. Trött som jag var lutade jag huvudet mot fönsterrutan.

 

 

När vi äntligen kom fram till Studion där dem skulle ha ett möte, så stannade vi kvar en stund i bilen. Bara satt där helt tysta…

”Du..”, började vi båda i mun på varandra. Jag kollade generat ner på mina fingrar.

”Börja du…”, pep jag lågt. Han harklade sig och drog med fingrarna genom mitt hår. Ett pirr slank igenom min kropp. Allt kändes fulländat när han rörde vid mig, våra problem existerade inte.

”Förlåt… jag vet inte vad som for i mig.”, suckade han. Jag mötte hans blick ett kort tag.

”Det är okej… förlåt för att jag var så grinig. Att ha PMS är ingen ursäkt…”, muttrade jag och log dystert mot honom. Han nickade och lutade sig närmre mig. Hans varma andetag slog mot mina läppar. Jag fuktade dem innan jag la en hand på hans nacke och pressade hans läppar mot mina. Han kysste mig mjukt tillbaka, och avslutade sedan kyssen.

”Nu går vi in…”, tyckte han och öppnade dörren. Vi blev attackerade av Paparazzis men Kenny och Moshe hjälpte oss så mycket det gick. När vi kom in i studion möttes i av en kille, i Justin’s ålder. Ryan. Jag kom ihåg det från Never Say Never.

”Ryan?”, utbrast Justin, släppte taget om min hand för att krama om killen som stod framför oss med ett stort leende på läpparna. Hans blå/gröna ögon var fästa på mig under hela kramen.

”Så, det här är den kända Belle?”, flinade han och kramade om mig. Jag kramade stelt tillbaka och nickade.

”Förmodligen, om inte Justin har en annan Belle?”, skämtade jag. Justin la en hand på min midja med ett brett leende på läpparna. Äntligen så log han… första leendet på hela dagen.

”Så… jag och Belle får väll hitta på något här inne medan du har ditt möte…?”, antydde Ryan, men det lät  mer som en fråga. Justin kollade kort ner på mig och skakade på huvudet.

 

 

”Nej, gå ut och gör något ni två…”, tyckte han, men han verkade inte vara så glad över idén själv. För att vara ärlig, så var jag inte det heller. Vara tillsammans med Justin’s kompis i över 2 timmar för att Justin ska på möte? Det är bara… fel…

”Visst!”, Ryan verkade gilla idén. Justin kramade hårdare om min midja, som tecken på att jag skulle insistera på att vi skulle stanna, men Ryan’s blick var som en liten pojke i en godis affär. Men hade man suttit på ett plan i flera timmar ville man nog hitta på något…

”Visst.”, andades jag ut med ett frampressat leende. Ryan gjorde en high-five med sig själv, vilket såg väldigt roligt och fick mig att skratta. Han var faktiskt rätt rolig… av det lilla jag hade sett här och på Never Say Never.

”Så… ni kanske ska gå?”, mumlade Justin med tjock röst. Jag nickade och ställde mig på tå framför honom med armarna runt hans hals.

”Vi kommer tillbaka. Om inte Ryan drar med mig in i ett klädskåp och vi kommer till Narnia, något jag drömde om som liten.”, retades jag. Han la sina händer på min rumpa och tryckte till med ett stort leende på läpparna.

”Hoppas verkligen inte Ryan drar in dig i ett klädskåp, vare sig ni ska till Narnia eller inte.”, varnade Justin. Jag himlade med ögonen och pressade mina läppar mot hans. Innan jag slog igen ögonlocken såg jag Ryan stå och kolla undan från oss i ögonvrån.

”Klara snart?”, gnällde han när vi hade stått och kyssts ett bra tag. Jag log stort mot Justin’s läppar och avbröt kyssen.

”Vi ses.”, viskade jag mot hans läppar. Han himlade med ögonen och försvann sedan in bakom en dörr, längre in i korridoren. Jag gick med Ryan mot hissen och klickade på den gröna knappen.

”Så, har du någon tjej hemma i Canada?”, frågade jag för att få igång ett samtalsämne. Han utbytte en blick med mig och nickade.

”Japp. Miranda Kerell.”, svarade han glatt. Jag höjde imponerandes på ögonbrynen.

”Som Victioria’s Secret Modellen, nästan.”, antydde jag. Ryan flinade stort och nickade.

”Det sa Justin också.”, skrockade han. Jag bet mig löst i underläppen och nickade.

”Alla säger förmodligen.”, trodde jag och klev ut ur hissen som hade stannat på bottenplanet. Han skakade på huvudet.

”Inte alla som känner henne.”, svarade han. Jag drog en hand genom mitt hår.

”Jaha…”, suckade jag lätt. ”Vad ska vi göra då?”, undrade jag och kollade runt på gatorna. Ryan pekade på ett Frozen Yoghurt ställe.

”Sure.”, han log nöjt innan han satte kurs mot den rosa skylten. Jag tryckte ner handen i min ficka och drog upp några dollar. Det här skulle nog bli intressant…

 

 

”Du är nog den skönaste tjejen jag har träffat på länge.”, tyckte Ryan med ett leende.

”Well, tack antar jag?”, fnittrade jag med min sked i munnen. Han fuktade sina läppar och kollade ner i sin mobil som hade plingat till. Han greppade den i handen för att läsa ordentligare.

”Justin vill att vi ska komma tillbaka nu.”, andades han ledsamt ut. Jag log ledsamt mot honom.

”Synd. Men då går vi väll då.”, svarade jag och greppade tag om min Slushie jag hade köpt. Ryan gjorde detsamma och höll upp dörren som ledde ut på gatan igen åt mig.

 

image

 

”Tackar.”, log jag. Han bugade tillgjort och tryckte ner mobilen i fickan.

”Så… hur länge stannar du? Vart ska du bo?”, hasplade jag ur mig. Ryan höjde på ena ögonbrynet.

”Wow, lugn pollen. Jag stannar i en vecka och sover väll hos Justin? Det gör jag alltid…”, mumlade han till svar. Men vart? Pattie bodde ju i gästrummet och jag hos Justin… Äh, Justin hade nog tänkt ut något, så jag log bara med en enkel nick. Vi fortsatte mot Studion i tystnad tills vi kom upp på övervåningen där Justin och Katy Perry mötte oss. Min haka föll bokstavligen till golvet.

”K-katy P-p-perry?”, stammade jag nervöst fram med blicken på hennes färgglada ansikte.

”Wow, din tjej är verkligen vacker Justin. Men hon stammar.”, skämtade Katy och kramade om mig. Hon doftade vanilj och sommar. Jag tappade nästan min Slushie, men Ryan räddade den genom att ta den ur mitt grepp.

”Så… vi ses väll. Toodles.”, vinkade Katy adjö innan hon hoppade in i hissen. Jag vände mig chockat om och kollade sedan på Justin. Snabbt slog jag till honom över axeln.

”Aouch! Vad var det där bra för?!”, utbrast han och masserade sin överarm.

”Varför varnade du inte oss? Jag stod där som ett miffo!”, fräste jag med uppspärrade ögon. Han himlade retsamt med ögonen.

”Du var toppen älskling.”, försäkrade han mig och kysste mig mjukt på pannan.

”Och jag har en fråga till dig…”, fortsatte han sedan. Jag suckade och nickade. Ryan stod bara där med min och sin egna Slushie i sin hand.

”Skulle du vilja följa med mig till Canada nästa vecka?”, frågade han nervöst. Jag tvekade.

”Nej… förlåt Justin, men jag är inte redo än.”, hans uttryck förvreds i besvikelse.

”Vadå inte redo? Jag har träffat alla i din familj! Vadå inte REDO?!”, han blev arg. Typiskt Justin… men det här var inte han, han var bara trött.

”Jag vill bara inte! Jees, Justin!”, väste jag till svar. Ryan svalde hårt bredvid mig.

”Det är min familj för Guds skull Belle! Varför inte?”, muttrade han ledsamt. Gud, killen kan inte ta ett nej.

”Men jag sa nej Justin! Okej? Och om det är Okej så går jag hem…”, grumlade jag och gick igenom dörren ut till trapporna som jag sedan skyndade mig ner för. Jag orkade inte med våra bråk…


Ojoj, dem bråkade! :/ Hur kommer det gå? Kommer Belle följa med till Winnipeg och Stratford? :) Kommentera!


Kommentarer

Wilma skriver:

Så bra! Snälla mer ;) kraaam

Datum: 2012-08-14 - Tid: 23:24:44 - URL: http://onedirectiontolove.bloggplatsen.se


Emmy skriver:

Jeeeees, mera drama :)))

Datum: 2012-08-14 - Tid: 23:28:08 -


Hanna skriver:

Super! Vill ha mer ikväll men det är nog tyvärr inte möjligt. Jag tycker om novellen mer nu när bråken handlar om lite mindre saker som detta hahah :) men har lagt in dig i menyn iaf!

Datum: 2012-08-14 - Tid: 23:42:41 - URL: http://jbbyhm.blogg.se


Emelie skriver:

Jag tycker att hon ska följa med honom till canada :)

Datum: 2012-08-14 - Tid: 23:58:43 -


Anonym skriver:

åh, jag hoppas verkligen denna novell slutar bra. att dom håller ihop hela tiden, inte att han kommer tillbaka bara så där, utan att dom håller ihop.

Datum: 2012-08-15 - Tid: 00:27:46 -


Storiestoyou skriver:

Super bra kapitel!:D

Datum: 2012-08-15 - Tid: 00:34:22 - URL: http://www.storiestoyou.blogg.se


Anonym skriver:

Fu liv du heter väll liv? Hahhah men fu fuck drama men skit bra ^^

Datum: 2012-08-15 - Tid: 01:45:23 -


Ewweh skriver:

Awesome kapitel :D<3 aucch bråk..

Datum: 2012-08-15 - Tid: 02:30:21 - URL: http://justbiebzz.blogg.se


Nilsson skriver:

Meeeeer!!

Datum: 2012-08-15 - Tid: 11:10:17 -


Erika Askebjer skriver:

Snälla ett till kapitel? :)

Datum: 2012-08-15 - Tid: 12:15:05 - URL: http://erikaaskebjers.blogg.se


Alwaysbieberfever skriver:

Grymt , awwwwww dom brååååka ju"(<3

Datum: 2012-08-15 - Tid: 14:30:50 - URL: http://alwaysbieberfever.blogg.se


emma skriver:

Spännande!!! Ännu ett bra kapitel!!

Datum: 2012-08-15 - Tid: 16:09:23 -


biebsnovelller skriver:

Älskar novellen! :D snälla tipsa om min novell, har precis börjat! :D MEER IKVÄLL :D

Datum: 2012-08-15 - Tid: 17:42:38 - URL: http://biebsnovelller.blogg.se


Emelie skriver:

Jätte bra! <3

Datum: 2012-08-15 - Tid: 19:46:04 - URL: http://bieberrstorys.blogg.se


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback