KAPITEL 46-. PRESS


Previously: ”Ja, när jag är här så. Men jag åker om 20 minuter till flygplatsen, jag ska tillbaka till Canada. Behöver lite semester.”, suckade hon och la undan iPaden. Jag nickade.

”Ja, det förstår man ju.”, svarade jag och drack upp det sista av mitt kaffe. ”Jag tror jag går och tar en dusch.”

”Ja, okej. Duschen är den vita dörren i Justin’s rum.”, förklarade hon. Jag log tacksamt mot henne och började gå mot badrummet i Justin’s rum då jag hörde en duns. 


 

Med snabba steg gick jag in i badrummet bara för att märka att en tjej, i kanske 15 års åldern stod på huk på badrumsgolvet. Fönstret in till badrummet stod vidöppet. Hon måste ha hoppat in.

”Vad gör du här?”, utbrast jag för att finna hennes uppmärksamhet. Hon mötte min blick och skriade till. Innan jag visste ordet av stod Justin bredvid mig, men det gjorde inte situationen bättre med tanke på att han endast bar ett par svarta boxers och hade morgonstånd. Toppen… hon skrek till ännu högre innan hon började fota Justin. Han sneglade på mig och svalde hårt, men jag förstod hans dilemma. Ett fan som stod och tog kort på honom i sina morgondagar, toppen eller?

”Kenny!”, ropade Justin förtvivlat. Hes var hans röst också och för att vara ärlig så blev jag ganska tänd på honom jag själv. Tjejen slutade inte fota, hennes andetag var mer som flåsningar. Som om hon skulle ha sprungit ett maraton. Kenny kom in i badrummet, där jag och Justin stod faststelnade. Jag, med en slarvig hästsvans, osminkad och pyjamas på, och Justin, som stod i boxers, hade morgonstånd och hade blek hy. Den här dagen började i alla fall inte dåligt… tänkte jag sarkastiskt.

”Okej tjejen, nu är filmen slut.”, muttrade Kenny. Han beslagtog hennes kamera, la två händer på hennes midja för att sedan skjuta henne ut ur badrummet. På vägen ut passade hon på att lägga en hand på Justin’s… sak. Ytterdörren smällde till och Justin var snabb med att stänga fönstret ordentligt.

”Jag skulle aldrig ha öppnat det igår kväll.”, suckade han hest. Jag stod fortfarande kvar, chockad över vad som hade hänt.

”Belle? Jorden anropar Belle? Hallå?”, sa han med viftandes händer framför mitt ansikte. Jag mötte hans blick.

 

 

”Ja. Öh… jag hade tänkt ta en dusch. Kan vi ta den här diskussionen lite senare?”, bad jag så lent jag kunde. Justin nickade och lämnade mig själv inne på badrummet, där jag snabbt gled ur mina kläder, vred på duschvattnet och hoppade in i duschen. Vattnet blötte ner mitt hår och min kropp. Jag kunde fortfarande inte smälta in vad som precis hade hänt, men efter någon minuts eftertanke så började min hjärna fungera som vanligt igen. Jag schamponerade mitt hår innan jag klev ut ur duschen och smörjde in mig i Bodybutter.

”Belle? Det finns ingen handduk där inne, kan jag komma in med en?”, undrade Justin från rummet. Jag kollade ner på min nakna kropp. Det skulle inte vara första gången, så varför inte? Jag låste upp dörren och tog snabbt emot handduken för att vira den runt min kropp. Vattnet från mina hårtoppar rann ner för min hud.

”Vad är det? Ända sen det där med tjejen har du varit helt… frusen.”, andades han oroligt ut.

”Tja, det här bevisade ju hur enkelt dem kan ta sig in hos dig, hos oss! Blir inte du det minsta orolig över det? Inte ens bekymrad?”, utbrast jag helt plötsligt. Justin kollade mot mig med vidgandes ögon.

”Jo… men jag är van Belle. Det händer oft…”, påbörjade han men blev avbruten.

”Ofta? Så det händer ofta att dina fans kryper in i dina hotellrum, tar naken bilder på dig? Va?!”, röt jag tålmodigt och tog ett steg fram mot honom. Han la två händer på mina axlar för att hålla mig tillbaka.

”Ta det lugnt Belle. Vad tar det åt dig?”, viskade han ledsamt. Jag kollade ner på mina fingrar.

”Förlåt… jag är bara trött.”, ljög jag skamset. Jag var inte trött, jag hade blivit arg. Jag var frustrerad över att det här inte verkade vara någon ”big deal” för Justin. Inte alls verkade det som. Han var ju van vid att fans kom in på hans rum, i hans förbannade lägenhet!

”Jag ska låta dig klä på dig ifred…”, mumlade han lågt innan han försvann ut i vardagsrummet. Men han kom snabbt tillbaka för att pressa sina läppar mot mina i en mjuk, blöt kyss. ”Nu kan du klä på dig.”

Jag himlade med ögonen och gick fram till den stora garderoben där Justin hade packat upp mina kläder som jag hade lyckats få med mig. Pyjamasen la jag i tvättkorgen, då hans hushållerska skulle komma och städa, samt tvätta idag.

”Så, vad ska jag ha på mig…?”, sa jag lågt för mig själv. Snabbt drog jag ut en vit skjorta och ett par oliv gröna jeans. Därpå, plattade jag håret och sminkade mig lätt.

”Belle? Shawty… kan jag komma in?”, mumlade Justin från dörröppningen. Jag kollade åt hans håll och log mjukt.

”Ja, kom in du.”, svarade jag. Han klev in i rummet utan att bryta ögonkontakten med mig. Han hade på sig en vit V-ringad t-shirt, svarta jeans och svarta supras. Snyggt…

”Jo, jag ska åka på en presskonferens nu. Skulle du vilja följa med?”, undrade han. Jag bet mig löst i underläppen innan jag svarade. ”Visst.”

”Okej…  öh… bra.”, svarade han och kramade om min hand. Jag log smått mot honom. ”Vi kan åka själva om du vill?”

”Visst. Det spelar ingen som helst roll.”, log jag till svar. Han nickade och stängde dörren mjukt bakom oss. Kenny och Moshe kom upp mot oss.

”Åker ni själva?”, undrade Kenny. Jag sneglade på Justin innan jag nickade.

”Okej, bra. Vi åker bakom.”, meddelade Moshe. Jag nickade återigen. Justin verkade vara rätt så trött nu i det hela… jag drog ett djupt andetag.

”Kenny? Vart gjorde du av kameran?”, fick jag ur mig när vi stod nere på parkeringen. Kenny mötte min blick.

”Jag slängde den. Först tog jag ut filmen såklart.”, svarade han logiskt. Det skulle inte jag ha tänkt på. Jag gick fram till dörren till Justin’s svarta Batmobil. Jag letade efter ett handtag, men kunde inte finna det. Justin drog ner rutan och skrattade retsamt mot mig.

”Klicka på knappen.”, tyckte han. Jag klickade på den svarta knappen, dörren gick upp som en lätt fjäder.

”Hm..”, hummade  jag och slog mig ner bredvid Justin i det alltför bekväma sätet. Så skönt… jag drog ett djupt andetag då Justin startade motorn som lät som en spinnande kattunge.

”När köpte du den här?”, undrade jag. Han sneglade snabbt på mig och körde ut ur parkeringen. Ett flertal Paparazzis fotade över oss. Jag fick ont i ögonen för att vara ärlig.

”Håll bara handen för ansiktet.”, sa Justin som hjälp. Jag slog händerna över ansiktet. Bara gömde mig för blixtrana. Så satt jag ett bra tag innan Justin skrattade och sa att jag kunde ta undan händerna.

”Hur ska du säga det?”, mumlade jag trött. Han spände käken, nervös förmodligen.

”Tja… dem kommer förmodligen fråga, då säger jag väll bara vem du är.”, svarade han nonchalant. Jag nickade.

”Så pass? Jaha… men jag kan inte vänta tills ikväll.”, spann jag. Justin log stort.

”Nähä? Mamma kommer hjälpa dig, om det ens behövs. Du klarar dig ju fint själv.”, berömde han mig. Jag himlade med ögonen och lät en suck lämna min mun. Jag inspekterade bilen med stora ögon. Bakom växelspaken så låg det ett flertal karameller, halstabletter, klubbor och… kondomer.

”Kondomer i en bil? Justin… asså.. åh.”, utbrast jag äcklat. Han skrattade till.

”Vadå? Jag vill vara förberedd.”, flinade han. Jag suckade återigen och stoppade in en halstablett i munnen. Sweet Mint. Så det är därför Justin’s kyssar alltid smakar mint…

”Hoppas jag inte spyr upp min frukost nu…”, bad jag till Gud.

”Hoppas du inte svimmar.”, retades Justin. Jag slog lätt till honom över armen vilket fick bilen att svaja till.

”Ey! Slå inte chauffören Shawty.”, snärtade han. Jag lipade retsamt mot honom.

”Vad är det för fult smeknamn eller vad det är du använder…? Shawty?”, grumlade jag undrandes.

 

 

”Shawty? Det betyder typ… baby, älskling, tjejen. Typ..”, förklarade han kortfattat. Jag nickade förstående och knäppte upp säkerhetsbältet då vi var framme. Justin pressade sina läppar mot mina innan han kramade om min hand.

”Redo?”, andades han ut och stoppade in en tablett i munnen. Jag nickade och öppnade dörren. Paparazzina översvämmade oss med frågor, bilder, skrik. Det fanns fans där utanför också, kanske runt 80 fans  som skrek för full hals.

”Babe…”, hörde jag Justin’s röst i mitt öra. Jag vände mig om honom och fick hans läppar pressade mot mina. Han la sina händer på mina kinder, paparazzina och fansen blev alldeles galna av sig. Kyssen tog slut och vi gick in i den stora, gamla byggnaden som konferansen skulle hållas i.

”Stå här med Scooter, jag kommer till dig när allt är klart.”, meddelade Justin innan han gick upp på scenen, med Scooter. Jag skulle ju stå här med Scooter?! Frustrerat började jag pilla med mitt hår.

”Justin, vem var tjejen du kysste här utanför?”, frågade en dam. Jag mötte Justin’s blick, och ett leende växte sig fram på hans läppar.

”Det var min flickvän.”, meddelade han. Alla började babbla i munnen på varandra. Wow, att en presskonferens kunde få så många att prata i samma mun. Eller bara ett ord från Justin’s mun. 


Whoo! Ingen Drama typ, tråkigt chapter osv. osv. Hahha, kanske kommer mer idag om ni kommenterar bra! :D Pusselipuss! 


Kommentarer

... skriver:

meeeeeeeeeeeer nuuuuuuuuuuuu!!!!!!

Datum: 2012-08-14 - Tid: 17:12:31 -


Hanna skriver:

Mer nu! Jag älskar när dom håller på och skämtar med varann lite smått sådär du kanske fattar..? Men älskar dehär, meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

Datum: 2012-08-14 - Tid: 17:12:40 - URL: http://jbbyhm.blogg.se


Anonym skriver:

Jättebra! ;) meeeer

Datum: 2012-08-14 - Tid: 17:16:45 -


evlina skriver:

Jätte bra kapitel! jag gillar de där med morgonståndet xD

Datum: 2012-08-14 - Tid: 18:11:21 -


ellen skriver:

Morgonstånd.com!
HAHA NEJ! MEN MEEERAA GUUURL! <3

Datum: 2012-08-14 - Tid: 18:32:51 - URL: http://myjustinbiebstories.blogg.se


Nilsson skriver:

Snälla mer mer meeer!!!
Kram<3:)

Datum: 2012-08-14 - Tid: 20:38:00 -


Hanna skriver:

Hej igen! Nubbar jag fått igång min novell med en kompis och jag undrar om du gör länkbyten, isf, vill du göra det med oss? Tacksam för svar!

Datum: 2012-08-14 - Tid: 21:34:48 - URL: http://jbbyhm.blogg.se


Ronja skriver:

Hooola! :D taaack! <3 lagt till dig nu xD kramis

Datum: 2012-08-14 - Tid: 21:42:59 - URL: http://simpleaswords.blogg.se


Anonym skriver:

Vem ee han som sitter bara i kalsonger? På bilden asså ;)..

Datum: 2012-08-14 - Tid: 21:51:27 -


Anonym skriver:

meer längtar till nästa novell kan du inte typ skriva 2 kapitel varje dag?! <33

Datum: 2012-08-14 - Tid: 22:18:12 -


Ewweh skriver:

grymt bra sötis :D MEER!:DDD

Datum: 2012-08-14 - Tid: 22:40:21 - URL: http://justbiebzz.blogg.se


Ema skriver:

Tråkigt? Dina kapitel är aldrig tråkiga! Forstätt precis såhär som du gör för det är gryyyymt!!

Datum: 2012-08-14 - Tid: 23:10:58 - URL: http://emadobraca.devote.se


Emelie skriver:

Jätte bra! <33

Datum: 2012-08-14 - Tid: 23:22:13 - URL: http://bieberrstorys.blogg.se


elin (: skriver:

grymt :D

Datum: 2012-08-16 - Tid: 01:02:29 - URL: http://elinohrn.devote.se


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback