KAPITEL 39-. PARTY


Previously:  ”Okej. Parkera där.”, befallde hon mig och pekade på en ledig plats utanför den stora gallerian. Vi hoppade ur bilen och började först och främst gå till växelbanken för att växla mina pengar till dollar. När det var klart förde vi oss till Espresso House.

”En Toast och latte tack. Med Caramel smak.”, beställde jag och räckte över pengarna. Då var det väll bara att börja shoppa då… tänkte jag trött. Och ja, Claire drog med mig till en massa affärer.

”O! Victoria’s Secrets har vi inte varit på! Kom!”, utbrast hon och drog med mig till affären, då jag på vägen slog i något, eller någon.

Jag kollade upp på personen jag hade slagit i med handen på pannan. Det var Justin. Inte min Justin, Claire’s Justin.

”Åh, förlåt! Jag såg dig inte!”, ursäktade han sig och hjälpte mig upp.

”Ouch… det är OK, jag såg inte dig heller.”, skämtade jag. Herregud Belle, du är såå smart.

”Vad heter du?”, innan jag visste ordet av hade Claire dykt upp bredvid mig.

”Hon heter Belle. Hon ska börja i våran klass i höst. Tror jag det blir.”, rabblade hon hektiskt upp.

”Ja, jag är Belle.”, skrattade jag och skakade om Justin’s hand.

”Från England va?”, jag nickade med ett stort leende på läpparna åt hans fråga. Mitt i allt ropade hans kompisar på honom. Han mötte min blick och log. Wow, så blåa ögon.

”Vi ses då.”, log han och kollade åt Claire’s håll. ”Hej då Claire.”, sa han mjukt och kysste hennes lätt på kinden innan han trampade iväg åt hållet hans kompisar stod.

”Han är faktiskt jätte snygg. Och han gillar dig.”, fnittrade jag.

”Vi kan dela.”, retades hon.

 

 

”Nepp, upptagen tjej här. Och min kille är ute och reser, så han kommer hem om 2 dagar…”, mumlade jag drömandes. Hon skrattade till och slog löst till mig på armen.

”Kom nu, lover girl.”, skrockade hon och gick med mig in på Victoria’s Secrets. Jag ryckte menandes på axlarna och kände mig tvungen att skicka iväg ett sms.

 

”Kan du inte komma hem nuuu? Skämt åsido. Jag saknar dig så mycket, kan det inte bara bli Lördag? Typ… nu? Haha. XX Belle.”

 

Claire höll frågandes upp ett par skrikrosa stringtrosor med höjda ögonbryn. Jag skrattade förfärat till och skakade på huvudet.

”Nej tack.”, svarade jag med ett stelt leende på läpparna. Hon ryckte på axlarna och la tillbaka dem, då min mobil plingade till.

 

”Jag saknar dig lika mycket. Det känns tomt här i Canada.. du borde följa med någon gång! :D XX Justin.”

 

Följa med…? Till Canada…? Och träffa hans… familj? Kanske.. nej. Dem kommer hata mig. Jag är inte alls bra med barn heller, hans syskon kommer brista ut i gråt bara jag ler mot dem, precis som tjejen på planet. Morföräldrarna, hans pappa… nej fy. Bara tanken gav mig kalla kårar, att behöva skämma ut mig för Justin’s familj.

 

 

”Så, har du haft det kul då?”, undrade Claire när vi satt på en liten resturang, som ändå var rätt lyxig, vid stranden. Jag vek ihop ett salladsblad och förde den mot munnen.

”Jätte.”, inflikade jag med ett stort leende. Hon tog en klunk av sin is-te och lät blicken falla mot stranden, men stelnade genast till. Jag kollade dit och såg Justin och hans kompisar. I badbyxor. Utan tröjor. Jag blev inte så värst attraherad av det då jag hade Justin, men Claire blev fullständigt galen.

”Han är här! Utan tröja!”, väste hon lågt med uppspärrade ögon. Jag nickade.

”Ohja.”, svarade jag trött och tog en klunk av min Cola. Alla påsar låg i bilen, så att vi skulle slippa dra dem med oss överallt. Killarna sprang ut i vattnet och försvann, alla 5, under ytan.

”Hur kan du inte bli galen över att se killar utan tröja? Hur kan du inte bli attraherad av Justin?”, vrålade Claire lågt, men uppspelt efter att dem hade dykt i.

”Jag har en pojkvän har jag sagt! Jag bryr mig inte om andra killar, han är den enda för mig.”, förklarade jag med ett snett leende lekandes på läpparna. Hon suckade.

”Jaha, men du blir inte en liiiite attraherad av Justin? Inte ens såhär lite?”, undrade hon och höll upp en ynka centimeter mellan pekfingret och tummen. Jag drog en hand genom mitt hår och skakade på huvudet.

”Men neej, jag blir inte det. Han är väll söt och snygg, men min kille… jag kommer aldrig såra honom. Aldrig. Speciellt inte genom att vara med en annan kille, usch. Att bli attraherad av en annan är en sak, men det brukar oftast leda till något annat. Och Justin är inte min smak bara.”, hasplade jag ur mig och tuggade i mig kycklingbiten jag hade i munnen. Claire ryckte på axlarna.

”Bra, då får jag honom för mig själv.”, log hon.

”Ja, ta för dig tjejen.”, skrattade jag lugnt till svar och drog upp min mobil. Halv 5, redan? Jag sms:ade pappa snabbt och undrade vart han var och om han hade handlat.

 

”Jag har handlat Belle, ta det lugnt. Jag är på jobbet och ställer in mina möbler, jag börjar ju imorgon gumman. Claire kan sova över om du vill. Kommer hem runt 11, puss.”

 

Jag log stort mot sms:et och la ner mobilen i jackan igen. Claire satt med blicken på killarna i vattnet, så jag knäppte med fingrarna för att få hennes uppmärksamhet.

”Du kan sova hos mig om du vill.”, meddelade jag henne. Hon nickade glatt.

”Okej. Bra.”, svarade hon bara med ett stort leende på läpparna. Jag himlade med ögonen och reste mig upp.

”Ska vi gå?”, undrade jag med blicken på henne, inte på killarna. Hon nickade och tog sin väska. Vi behövde inte betala, då vi redan hade betalat. Claire gnydde otåligt, men reste sig upp bakom mig och lunkade iväg på stranden då vi hörde någon ropa på oss. Vi snodde runt och möttes av Justin’s breda flin.

”Hej tjejer… igen.”, skrattade han och log stort mot Claire som hade en mörkröd nyans i hela ansiktet nu.

”Hej… Justin.”, svarade jag och fuktade mina läppar. Han drog en hand genom sitt blöta, blonda hår och drog ett djupt andetag.

”Min brorsa, Dylan, ska ha en fest här ikväll.. runt 8. Mat och dryck kommer finnas, ni ska bara komma med ett glatt humör! Om det nu är så att ni vill komma?”, undrade han nervöst. Jag sneglade på Claire som bara nickade.

”Okej, vi kommer. Men man behöver väll inte stanna såå länge?”, fnissade jag. Han skakade på huvudet.

”Nej då, man får komma och gå precis när man vill. Efter 8.”, Claire kramade hårt och lyckligt om min hand som ett tack.

 

Tumblr_m4e7x9mnjk1qfb46yo1_500_large

 

”Men då ses vi väll ikväll. Hej då.”, mumlade jag med ett frampressat leende. Justin gav Claire en blick innan han småjoggade tillbaka till sina kompisar.

”Vad svarade du?”, hackade Claire ur sig när vi satt i bilen påväg hem. Jag höjde på ögonbrynen mot henne. Hade hon glömt?

”Om du nu har glömt det så sa jag ja.”, svarade jag lugnt. Hon pep till med ett stort leende på läpparna.

”Vad ska jag ha på mig? Åh, jag har ingenting att ha på mig! Kan vi fixa oss hos dig? Mamma hatar att jag går på fester, så vi kanske kan hålla det hemligt för henne?”, vädjade Claire med stora hundvalpsögon. Jag parkerade bilen och nickade.

”Mina läppar är förseglade.”, retades jag och hoppade ur bilen för att dra ut alla påsar med kläder ifrån bagageutrymmet. Pappa hade varit hemma, för skafferiet, kylskåpet och frysen var fullt. Med mat, godis, drycker och råvaror. Toppen.

”Vad ska vi göra nu då?”, undrade Claire när jag hade hängt in alla kläder, och vikt dem, i mitt stora extra rum som var en WIC. Typ.

”Jag har ingen aning. Bada?”, föreslog jag. Hon nickade glatt och hoppade upp på fötter.

”Jag drar hem och byter om, du är väll i Poolen när jag kommer tillbaka då?”

”Ja, förmodligen.”, svarade jag och blinkade med ögat. Hon nickade och försvann ut ur huset med en vindpust. Precis som igår.

 

 

”Har du några syskon?”, frågade jag Claire och hoppade upp på luftmadrassen för att sola lite i det svalkande vattnet. Hon nickade.

”En lillebror på 1 år. Och en storasyster, men hon bor i Hong Kong.”, svarade hon ledsamt. Jag nickade.

”Jag har en… halvsyster på.. 13 år? Jag har träffat henne en gång, för 3 dagar sen. Och min mamma, som jag har trott varit död i hela mitt liv.”, suckade jag. Claire stelnade till.

”Wow, det måste varit tufft.”, tröstade Claire. Jag nickade med sammanpressade läppar.

”Vi kanske borde gå in.”, muttrade jag och hoppade upp ur poolen. Claire nickade och gick med mig mot våra handdukar. Nu skulle vi fixa oss, sen bar det av. Mitt första L.A Party.


Hur kommer det gå på festen tror ni? Kapitel 40, 41 och kanske 42 kommer  vara fest-kapitlerna!! :D Hahaa, aja, kommentera! :)


Kommentarer

Emmy skriver:

Paaarteeeyy!!!! Wiiiihoo!!

Datum: 2012-08-09 - Tid: 00:41:50 -


Me+You 'Imma Tell you one time. <3 skriver:

Awesome, i love it! <3

Datum: 2012-08-09 - Tid: 00:47:50 - URL: http://myonedstorys.blogg.se


Emma skriver:

Awwsome kapitel baby! Xx Emma

Datum: 2012-08-09 - Tid: 00:48:53 -


Mandiish<3 skriver:

Inte dåligt ;D<3 LOVE IT

Datum: 2012-08-09 - Tid: 01:03:14 - URL: http://justindbieberstoory.blogg.se


Anonym skriver:

Skit bra men tror att det inte kommer gå så bra på festen hon råkar säkert kyssa en annan snubbe sen ser Justin det och blir ledsen och blablabla hahhaha meeeer:)<3

Datum: 2012-08-09 - Tid: 01:28:46 -


rebecca skriver:

heej. tycker novellen är as bra men kan du fortsätta skriva med den stilen du har nu detr så mucket lättare att läsa:)

Datum: 2012-08-09 - Tid: 01:59:22 -


Emelie skriver:

Sjukt bra! <3

Datum: 2012-08-09 - Tid: 03:24:24 - URL: http://bieberrstorys.blogg.se


Anonym skriver:

Meter nu! Kan inte du slänga upp tre kapitel på en dag?

Datum: 2012-08-09 - Tid: 09:06:02 -


Becka skriver:

Grymt bra!

Datum: 2012-08-09 - Tid: 10:21:02 - URL: http://beckagoesrandom.blogg.se


Rebecka skriver:

gör mera :)

Datum: 2012-08-09 - Tid: 12:22:05 -


lovisa skriver:

meeer :)

Datum: 2012-08-09 - Tid: 14:24:19 -


Anonym skriver:

Ska så många kapitel på fest? aja, :]

Datum: 2012-08-09 - Tid: 15:17:04 -


Storiestoyou skriver:

Awesome :D

Datum: 2012-08-09 - Tid: 15:28:20 - URL: http://www.storiestoyou.blogg.se


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback