KAPITEL 36-. BACK TO NORMAL

Previously:  ”I make them good girls go bad…I make them good girls go bad… You were hanging in the corner with your five best friends…”,sjöng vi för full hals. När vi parkerade utanför dans akademin så stod det endast 2 bilar där, alltså tomt. Vi lämnade bilen och gick in på dans skolan. Ett leende spreds på mina läppar. Att dansa var min passion, och att få göra det igen är som en dröm. Vi gick upp till danssalen som stod kolsvart, men när vi tände lampan skriade Em till, rakt i mitt öra.


Hela dansgruppen – inklusive Kayla – stod i en ring i mitten av salen med ett flertal balonger runt dem.

”Vi kommer sakna dig Belle!”, utbrast alla i kör. Jag hajade till och en rynka uppstod emellan mina ögonbryn. Redan?

”Varför sån brådska?”, undrade jag och tog mig för pannan. Kelly kollade frågandes mot mig med en otydlig min.

”Du flyttar ju ikväll? Det sa Kayla.”, mumlade hon mjukt och nickade mot Kayla som stod och smaskade på ett tuggummi med samma, vanliga flin på sina läppar. Åh, vad jag hatar henne. Det här var sött, självklart och omtänksamt, men inte när idén kom från Kayla.

”Oturligtvis åker jag inte förrän på Söndag, så jag kommer imorgon också.”, upplyste jag dem allesammans. Ett surr spred sig över dem 20 elever som stod i en klunga i mitten av salen, med Kelly i sig.

”Jaja, sluta prata nu. Vi kan äta lite av Muffisarna Molly gjorde, sen dansar vi. Som straff för att Kayla bytte datum på allt så blir det en extra lång lektion idag.”, alla började genast gny missnöjt, men jag blev bara glad. Jag ville nästan krama om Kayla. Att bara få dansa, extra länge, utan att bry mig om någonting annat än min rytm och mina steg var som en dröm.

”Du Belle?”, pep Selena, en liten tjej, 1 år yngre än mig från min högra sidan. Jag kollade snabbt mot henne och nickade.

”Är det sant… är det sant att du dejtar Justin Bieber?”, fortsatte hon nervöst fram. Jag sneglade mot Kayla som stod med ett stort leende och slickade av rosa frosting från sitt pekfinger. Jag drog ett djupt och förnuftigt andetag.

”Nej, jag dejtar inte Justin Bieber, vad är det för dumheter?”, besviket gick Selena iväg till sina kompisar med ett skakandes huvud. Alla tre kollade åt mitt håll. Några med avskyvärda blickar och några med kärleksfulla, mjuka blickar. Jag skakade av mig tankarna och gick in bland alla andra som stod och proppade i sig muffins, något jag inte tänkte göra. Hur ska man kunna dansa om magen är full med Cupcakes? Em vände sig om mot mig med Choklad frosting i båda mungiporna.

”Åh Belle! Det är såå gott! Du måste smaka!”, uppmanade hon mig och räckte över sin halvuppätna muffins, som jag snabbt tackade nej till.

”Så, du ljuger för mindre nu eller?”, fräste Kayla i örat på mig. Jag suckade djupt.

”Jag ljuger inte, och dem är bara 1 år yngre, det är inte så mycket mindre enligt mig.”, svarade jag i samma bittra ton som hon själv hade.

”Jo tjena, och jag känner The Beatles. Lägg ner med ljugandet nu, du dejtar Justin Bieber. Men du är rädd för allt hat du kommer få, eller hur? Om du går ut med det kommer du få dödshot, svordomar riktade mot dig, Worldtrends om hur ful du är, din lilla padda.”, snäste hon elakt. Jag kanske inte brydde mig om det, men hennes ord kändes som ett tusentals knivhugg rätt in i hjärtat. Ord sårar. Alla kanske inte vet det.

”Padda? Är det allt du har att säga? Padda?”, flinade jag. Hon drog en hand genom sitt blonda hår.

”Bättre än vad du kan.”, suckade hon med en sur blick. Jag skrattade humorlöst till.

”Jag tror nog inte Justin Bieber skulle vilja dejta en Padda.”, ordet ”Padda” hade liksom fastnat i mitt ordförråd. Jag hade med det ordet i varje mening nu. Kayla höjde retsamt på ögonbrynen.

”Jag visste att ni två var ihop. Eller åtminstone dejtade.”, utbrast hon nöjt. Ingen verkade vara så intresserad av vårat samtal, utan satt och åt muffins.

 

image

 

”Du kommer aldrig kunna bevisa det, eller göra något med det mot mig.”, andades jag stelt ut. Hon flinade större.

”Var inte så säker på den saken Belle.”, skrattade hon hånfullt innan hon slog sig ner bland sin hop av tjejer. Med en huvudskakning gick jag mot Kelly och höjde menandes på ögonbrynen.

”Vad är det här? Ett té-party eller en dans lektion?”, kontrade jag med armarna korsade över bröstet. Hon svalde innehållet i sin mun med en nick och klappade sekunden därpå händerna.

”Kom igen nu! Nu ska vi dansa!”, ropade hon ut över klassrummet och bara på någon minut var vi igång.

 

 

”Vad pratade ni om?”, undrade Em när vi stod i kön inne på Starbucks. Jag sneglade på henne.

”Vad pratade vilka om?”, mumlade jag nonchalant. Hon suckade och la huvudet på sned.

”Du och Kayla. Det är inte varje dag ni två står och prata i över… fem minuter!”, konstaterade Emily bittert. Jag ryckte på axlarna och rättade till min hästsvans.

”Ibland finns det saker att prata om.”, svarade jag enkelt.

”Som vadå? Justin Bieber eller? Hon kommer lista ut det någon gå…-”

”Hon har redan. Eller jag berättade. Typ. Hon kallade mig Padda hela tiden så jag sa ”Jag tror inte Justin Bieber skulle vilja ha en padda…”, så nu vet hon.”, svarade jag stelt, i väntan på den reaktionen jag fick av Emily.

”Är du dum i hela huvudet Belle?! Hon kommer spilla det! Hon kommer berätta för vartenda skvallerbolag som finns i hela London! Kanske tillochmed ända bort till Sverige! Det här är en katastrof Belle!”, skriade Emily upphetsat, rakt in i örat på mig.

”Aj, jag tror jag nyss blev döv. Men nej. Kayla… hon kan vara elak, men det tror jag inte ens hon har mage till.”, muttrade jag till svar och beställde en is-latte. Emily beställde detsamma och lutade sig med ryggen mot disken.

”Du kommer hamna i trubbel för det här, och jag kommer inte finnas där för dig när du flyttar till Los Angeles, Belle.”, varnade Emily mig. Jag kollade ut genom fönstret. Hade hon rätt? Eller skulle jag hitta en annan kompis, som kunde vara lika lojal mot mig som Em hade varit i alla dessa år? Stått ut med mina tårar, mitt tjat? Mina killproblem och läxor? Dansen…? Allt? Jag tog emot min is-latte och betalade.

”Allt kommer nog ordna sig, och om det inte gör det… så kommer Justin fixa det i alla fall.”, andades jag på ett sätt lugnt ut när vi lämnade Starbucks. Emily drog en hand genom sitt blonda hår.

”Var inte så säker på att Justin också kommer finnas där för er. Kärlek håller inte för alltid.”, upplyste hon mig.

”Snälla Em. Var inte så himla negativ över allt! Okej? Jag kommer alltid hitta en lösning till allt.”, hon suckade uppgivet.

”Om du säger det så…”, fick hon ur sig och hoppade in i bilen. Jag nickade självsäkert och slog mig ner bakom ratten.

 

 

Min hand fördes mot spegeln, där jag sedan drog med den över för att få bort dimman som hade lagt sig över spegeln. Mitt våta hår hängde ner för mina axlar. Emily hade åkt hem och pappa låg och sov. Jag förstod honom. Hade man varit uppe 27 timmar i sträck så var man trött. Jag klev ut i mitt kalla sovrum och slog igen fönstret. Jag huttrade till av kylan som hade lagt sig över rummet. Jag hatade kyla, det var nog det värsta jag visste. Och vintern. Men nu skulle jag få slippa snö… och kanske tillochmed kyla. Med snabba tag drog jag på mig ett par rena underkläder och min pyjamas innan jag skickade iväg ett sms till Justin.

 

”Kayla vet… Hon har vetat ett tag nu tror jag. Vad ska vi göra? XX Belle.”

 

Det tog inte lång tid innan Justin svarade.

 

”Vi ligger lågt, OK babe? Bara… avslöja inte mer än vad som behövs. Avslöja inget helst. Hon kan ju gå till vem som helst och spilla det… XX Justin.”

 

Jag kände hur skuldkänslorna tog plats i min mage, i en stor, fet klump. Jag skulle inte avslöja något… för sent.

 

”Okej, jag älskar dig… xx Belle.”

 

Det var ingen mening med att vänta in ett svar, men jag kunde tänka mig att han log just nu.

 

image

 

”Jag älskar dig Justin…”, viskade jag hest för mig själv med ett stort, trött leende på läpparna. Jag la mig trött ner i sängen och knappade iväg ett sms likaså till Em.

 

”Förlåt för att vi började bråka… jag hatar när vi bråkar, speciellt nu. När jag snart ska åka och så… ses imorgon? Vi kan gå på Zoo kanske? ;) Äta någonstans…? Förlåt mig Em, jag menade inte att snäsa mot mig, om det nu är så att du blev arg eller ledsen, så förlåt <3 XOXO Belle.”

Jag la ner mobilen på nattduksbordet och drog upp min laptop i min famn. Först knappade jag in mig på Facebook och twitter. Justin hade tweetat för 2 minuter sedan.

 

I miss you so much that it hurts… Love you forever, my little Sun. #Love.”

 

Hade han skrivit det där till mig? Kanske? Förhoppningsvis? Troligen. Jag log stort och klickade mig runt på Internet tills min blick föll mot en rubrik, som inte hade med mig att göra. Typ


Vad möter hon??? :O Kommer Kayla spilla deras hemlighet för en Paparazzi????? :O Sorry för seeent!! :S Kommentera för mer! <3 Kommentera.


Kommentarer

Becka skriver:

Grymt bra!

Datum: 2012-08-07 - Tid: 01:01:29 - URL: http://beckagoesrandom.blogg.se


Emmy skriver:

Asbra!!!!

Datum: 2012-08-07 - Tid: 01:09:07 -


Anonym skriver:

meer babe så jävla bra! Puss!

Datum: 2012-08-07 - Tid: 09:45:27 -


lovisaaa skriver:

asbra! meeeer :)

Datum: 2012-08-07 - Tid: 12:26:24 -


Anonym skriver:

Mer!

Datum: 2012-08-07 - Tid: 13:32:12 -


Julia skriver:

Assåå guuuuuuuud, jag döör ! Det e så bra ! <3

Datum: 2012-08-07 - Tid: 18:14:12 -


Nilsson skriver:

Snälla meeeeer!
Kram<3

Datum: 2012-08-07 - Tid: 18:33:04 -


Hanna skriver:

Hej! Jo först vill jag bara säga att DIN NOVELL ÄR BÄST! Sen vill jag också säga nu när jag såg hur länge detta kapitel legat ute och du tror att inget kommer kommentera! Jag tror, eller VET att massor kommer kommentera för jag vet att alla borde älska din novell! XOXO (har ingen blogg o medlen är knasig men ifall du har är min kik: hanna_sjoholm )

Datum: 2012-08-07 - Tid: 19:03:44 -


Anonym skriver:

jääätte braaa

Datum: 2012-08-07 - Tid: 19:26:36 -


llllovisa skriver:

asbra! Mer taaaack :D

Datum: 2012-08-07 - Tid: 20:19:53 -


Mandiish<3 skriver:

SÅ HIIIMLA BRA! :D<3 KRAM KRAM

Datum: 2012-08-07 - Tid: 20:22:30 - URL: http://justindbieberstoory.blogg.se


Ninna skriver:

Ehm.....Det var ju ett tag sen du skrev på den här novellen sååå...Ja, du har väll inte slutat på den?? Om du har det säger jag bara att den var jättebra, om du INTE har slutat så säger jag bara: NÄSTA KAPITEL KVINNA!!!!❤❤❤❤❤

Datum: 2012-12-31 - Tid: 22:10:39 -


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback