KAPITEL 35-. PARTY ROCK!

"Tack för det här. Verkligen." Alla började utbrista 'Aaw!' och 'Det var så lite!' men snart började Chaz få nog så han gick framför bokstäverna och började tända på.
"Jag älskar dig." Sa jag mjukt till Justin och tryckte mig närmre honom. Han log mot mina läppar.
"Grattis." Hans läppar nuddade vid mina vid samma stund som fyrverkeriet träffade himmeln. Bästa födelsedagen någonsin.
Jag drog en djup suck när Justin drog med mig i bilen igen.
"Sierra o de andra då?" Frågade jag honom. Han blinkade bort mina ord och började kyssa mig intensivt. Jag besvarade kyssarna och la en hand på hans lena nacke.
"Spänn av lite Kim!" Mumlade han besviket och lutade sig tillbaka. Jag kollade surt på honom och huttrade till. Månen lyste klart på himmeln. Även fast klockan bara var 22.04 på kvällen.
"Förlåt." Viskade jag till Justin och svalde hårt. Han nickade och kramade om min hand vilket fick fjärilarna att bubbla upp som bara den.
-
"Vart är vi?" Frågade jag Justin och kollade upp på huset som stod framför oss. Han ruskade på huvudet och öppnade dörren. Det var mörkt i lokalen, men sekunden senare hoppade en massa folk upp och skrek "Överraskning!" Justin log stort mot mig och kysste mig ömt.
"Grattis på 18 års dagen shawty." Viskade han mot mina läppar. Jag log stort och kramade om honom innan Haley och Samantha kom och drog med mig ut på dansgolvet. Jag dansade väldigt länge tills jag såg Justin och någon brunhårig snygg tjej. En klump platsade i min mage och jag lämnade snabbt dansgolvet och gick fram till Justin och tjejen.
"Hey Justin." Muttrade jag och tryckte fram ett leénde. Justin vände sig om och log stort mot mig. Jag log smått tillbaka och kollade på tjejen. Damn, hon var mycket vackrare än jag. Mycket.
"Eh.. Hej!" Utbrast hon nervöst och räckte fram sin manykierade hand. "Selena Gomez."
Jag kollade motbjudande på hennes hand men tog inte tag i den. Justin suckade högt och hon tog snabbt tillbaka den med en ledsam blick.
"Jaha. Är du Justin's....?" Sa hon och ville att jag skulle fylla i.
"Flickvän, faktiskt." Snäste jag och korsade armarna mot bröstet. Hon svalde hårt och nickade.
"Kim, får jag prata med dig?" Justin's blick var hård och kall. Han var arg. Jag nickade snabbt och gick in på badrummet med honom i släptåg. Han låste efter oss och kollade sedan surt på mig.
"Vad är det med dig? Vart är snälla, positiva Kim som är trevlig mot alla?!" Frågade han snabbt och besviket. Jag kollade skamset ner på mina fötter och bet mig försiktigt i läppen.
"Eller vet du vad, glöm det!" Fortsatte han och lämnade mig där. Jag kollade upp på dörren som långsamt åkte igen och mötte min spegelbild. Kim Brooks, du är en hemsk människa.
Jag suckade djupt för mig själv och gick tillbaka till Selena.
"Gjorde jag något fel?" Frågade hon nervöst och ledsamt när jag kom tillbaka. Jag log stort mot henne och skakade på huvudet.
"Nej hon är bara... eh... svartsjuk." Selena nickade förstående och tog en klunk av sin dricka. Hon var som min storasyster, inget annat. Jag och Selena skulle aldrig kunna bli något annat. Aldrig, aldrig, aldrig! Vad än Kim trodde så missförstod hon det.
"Allt är OK Selena, oroa dig inte!" Selena andades djupt ut och log smått mot mig. Ryan kom gåendes mot oss med ett stort leénde på läpparna med Chaz i följetåg.
"Tja bro'! Hej Selena!" Hälsade Ryan över den höga musiken. Selena nickade mot honom och kollade sedan på Chaz. Bådas kinder blev blossande röda och deras blickar hamnade på marken. Ryan mötte min blick och höjde och sänkte flörtigt på ögonbrynen. Jag skrattade till och nickade.
-
"Kan jag få allas uppmärksamhet?" Ropade jag ut i mikrofonen. Alla slutade med det de höll på med och kollade på mig med stora, nyfikna ögon.
"Eh.. Ja, somsagt så har vi ett födelsedagsbarn här idag! Jag har en låt att sjunga till henne!" Alla började applodera och jag mötte Kim's blick när de slog på musiken till 'Boyfriend'
Jag tog den sista stämman och slutade. Alla började applådera och jag slängde en slänkyss till Kim som stod längst bort i lokalen bredvid Selena. Hon vände sig om och började prata med Selena. Vadå? Hade de blivit lite OK med varandra? En värme spreds inom mig och ett leénde växte fram.
"Ha en trevlig kväll och grattis Kim!" Avslutade jag och DJ'n började spela musik igen i de stora högtalarna.
-
"Hur är det?" Frågade jag lent i Kim's öra och la mina händer på hennes höfter. Hon log stort mot nickade.
"Bara bra." Selena log stort mot oss och höjde på ögonbrynen.
"Vet ni hur söta ni är tillsammans eller?" Kommenterade hon och slog ihop sina händer. Kim fnissade till och fuktade sina läppar. Jag kysste henne mjukt i nacken och såg nästan hur håren reste på sig.
"Jag älskar henne, det vet jag." Nickade jag och log stort mot Selena. Hon nickade och började le större när hon mötte Chaz's blick. Nu var det min tur att höja på ögonbrynen.
"Är det något imellan er eller?" Flinade jag och flätade samman mina och Kim's fingrar. Selena fnissade till och kollade ner på sina fötter med ett fånigt leénde lekandes på läpparna.
"Kanske det." Mumlade hon generat och fuktade sina läppar innan hon tog upp en kopp och började dricka. Inte visste jag vad det var i, med tanke på att Chaz och Ryan hade fått sköta drickan. Säkert något med Cola eftersom att Selena gillade det och Selena gillar allt med Cola i.
"Selena är trevlig." Fick jag fram till Justin över den höga musiken. Han kollade bort på henne och Chaz och nickade.
"Hon är som en stora syster för mig. Jag har inga syskon." Jag flinade stort mot honom och nickade.
"Jag vet Bieber!" Skrattade jag och slog löst till honom på bröstkorgen. Han putade lite med läpparna och låtsades som om det gjorde ont.
"Ha-ha Justin! Mig lurar du inte!" Skrockade jag och tog upp en kopp men Justin tog den ur mitt grepp.
"Du borde inte dricka så mycket." Varnade han mig. Jag himlade med ögonen och suckade högt och greppade tillbaka koppen.
"Det här blir min första!" Han nickade och lät mig dricka. Vi började dansa när allt stoppades. Jag kollade upp på scenen och möttes av en stor överraskning.
Överraskning? Whaat? Kommer inget mer ikväll, ska upp tidigt och på utflykt imorgon så jag ska sova nu!
KOMMENTERA ÄNDÅ, ME GUSTA COMMENTO! :D


Kommentarer

madickeeeen skriver:

oooomg vad är det för ngt ?:0 meeer du äger gurl!!<3

Datum: 2012-04-16 - Tid: 21:34:04 -


Me+You 'Imma Tell you one time. <3 skriver:

Sjukt bra, me gusta.

Datum: 2012-04-16 - Tid: 21:40:32 -


Anonym skriver:

Så bra skrivet & jätte spänande!<3

Datum: 2012-04-16 - Tid: 22:22:14 -


Josse skriver:

Sjukt bra ! :D<33

Datum: 2012-04-17 - Tid: 09:00:19 - URL: http://foreverbbieber.blogg.se/


JuustinBieeberNoveller skriver:

Vill veta ad det är:)

Datum: 2012-04-17 - Tid: 15:17:54 - URL: http://juustinbieebernoveller.blogg.se/


Anonym skriver:

bra

Datum: 2012-04-17 - Tid: 15:33:23 -


Sara skriver:

Meeeeeer!!

Datum: 2012-04-17 - Tid: 15:42:03 - URL: http://jbieberstoriies.blogg.se/


Lexie ( Bieber Dancer ) Summer's skriver:

OMG :D SO AWESOME :D<333 mooore :D

Datum: 2012-04-17 - Tid: 17:02:52 -


Linnéa skriver:

meeeeeeeeeerrr :D

Datum: 2012-04-17 - Tid: 17:19:57 -


stina skriver:

as grymmt cheyen <3 :) mer <3

Datum: 2012-04-17 - Tid: 17:22:16 -


Anonym skriver:

meeeeer!!!!!!!

Datum: 2012-04-17 - Tid: 17:25:05 -


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback