KAPITEL 20-.FIND ANOTHER MAN



"Konsekvens." Svarade Samantha sexigt och kollade på Justin. Ryan gjorde detsamma och viskade sedan något i Chaz öra som gjorde honom upprörd.
"Nej Ryan.. Gör det inte." Men Ryan lysnade inte utan kollade bara in i Samantha's ögon.
"Kyss Justin.." Muttrade han sammanbitet.

Jag svalde hårt. Kyssa mig? Ryan visste ju att hon inte alls skulle tveka, och han var ju kär i henne själv. Samantha började smidigt och sakta närma sig mig och Kim när jag räckte fram händerna.
"Nej! Jag har en tjej, så nej tack!" Skrek jag och kollade på alla med uppspärrade ögon. Ryan kollade besviket på mig, men med en glimt tillit och glädje i ögonen.
"Sanning eller konka Justin, du har inget val!" Skrattade Samantha och log överlägset mot Kim och mig. Jag muttrade en svordom och bet mig hårt i läppen som att jag försökta skydda mina läppar.
"Men nej! Fatta? Min tjej sitter i min famn, och henne tänker jag inte bli av med idag. OK?" Samantha kollade surt på mig men slog ändå ner sig i soffan.
"Kyss Kim då.." Snäste hon och kollade på Kim med svarta ögon. Vilken bitch..
"Gärna." Svarade jag och böjde mig ner mot Kim's fylliga läppar innan jag pressade mina mot hennes. Aldrig att jag skulle kyssa någon annan. Aldrig.
-
"Justin, kom ett tag!" Ropade Chaz ifrån köket. Jag reste mig upp och smög ut till köket där Chaz stod med ett flin på läpparna.
"Vill du hjälpa mig att plocka fram allt?" Jag nickade och började hälla upp Pringles och godis i en skål.
"Så, Samantha? Vad tycker du?" Frågade han nervöst och kollade in i mina ögon. Jag suckade högt och kollade surt på honom.
"Chaz, som jag sa till Ryan. Jag och Samantha är inget.. Jag älskar Kim, OK? Ni två kan väll ta och dela på Samantha om hon är så speciell och snygg!" Väste jag tyst och kollade upp från skålen. Men där stod inte Chaz längre, där stod just Samantha. Jag hoppade till och kollade bekymrat mot henne.
"Vad gör du?" Frågade jag surt och lutade mig mot diskbänken. Hon fuktade sina tjocka läppar och kollade ner på mina. Jag förstod vad hon skulle göra.
"Nej Samantha! Jag har en tjej.. Sluta nu." Röt jag och gick ut till vardagsrummet igen.
Gud när skulle folk fatta?!

Jag kollade upp på Chaz som kom in i vardagsrummet igen.
"Vart är Justin?" Frågade jag nyfiket och satte mig till rätta i soffan. Han flinade stort mot mig.
"Han är i köket.. Med Samantha." Jag hoppade snabbt upp ur soffan och smög fram mot dörröppningen. Justin kollade obehgligt på Samantha och lutade sig mot diskbänken. That's my boy. Tänkte jag komiskt och bet mig nervöst i läppen.
"Vad gör du?" Frågade han surt och kollade bittert på henne som fuktade sina motbjudande läppar. Hennes blick fastnade på Justin's läppar och mitt hjärta fick spratt. Vad håller hon på med?!
"Nej Samantha! Jag har en tjej.. Sluta nu." Röt han och tog tag i skålarna för att gå ut. Jag gick med snabba steg tillbaka till vardagsrummet och slog ner mig i soffan innan Justin hade hunnit komma in i rummet.
"Vem vill ha snacks?" Ropade han glatt ut. Jag log mot honom och pressade mina läppar mot hans perfekta i en kyss.
Ingen skulle få komma imellan oss. Inte ens Samantha.
-
"Chaz, får jag ta ett snack med dig?" Väste jag surt till Chaz. Han kollade oförstående på mig men reste sig ändå upp och följde med mig till badrummet. När jag hade låst vände jag mig mot honom med en otrevlig min.
"Vad tror du att du håller på med?! Jag är Justin's flickvän, så snälla! Sluta med era fasoner och väx upp!" Han kollade på mig med samma flin och la en hand på mn axel.
"Lugna ner dig. Andas. Vi testar honom, om han skulle bry sig om Samantha men tydligen är hans kärlek för dig mycket starkare. Chilla!" Sa han lungt. Jag ryckte bort hans hand och slog till honom.
"Är ni 3 eller?! Måste ni bevisa Justin's kärlek för mig eller?! Lägg ner, och det nu!" Snäste jag innan jag vände mig om och lämnade badrummet och Chaz efter mig. När jag kom ut satt Justin på samma plats, men med Samantha över sig. 'Circus' av Britney Spearc dunkade i högtalarna och hon smekte honom över ansiktet.
"Vad fan!" Röt jag och allas blickar hamnade på mig.
"Kim, jag lovar dig. Jag ville inte.. De har bundit fast mig de små barnen!" Röt Justin och kollade misstroget på Samantha och Ryan.
"Jag tror dig babe." Viskade jag och gick fram och drog upp knuten runt Justin's handleder och kastade skärpet på Samantha som kollade chokat på mig.
"Är du tre? Skaffa en egen man.." Mumlade jag och slog mig ner bredvid Justin i soffan. Han kysste mig mjukt på läpparna och kollade surt på Samantha, Ryan och Haley som hade en skamsen min i ansiktet.
"Jaja.. Ska vi kolla på film?" Frågade Chaz glatt. Jaså, han hade vågat sig ur badrummet nu. Alla mumlade ett ja och kollade surt på honom. Inte rätt tillfälle Chaz.
Wuhup! :D Mer kommer imorgon, men kommentera ändå!

Kommentarer

Ebba skriver:

Mer!

Datum: 2012-04-08 - Tid: 22:19:21 -


Jssmn! skriver:

Meeeer! :D

Datum: 2012-04-08 - Tid: 23:03:08 - URL: http://jssmn.blogg.se/


elin skriver:

grymt :D

Datum: 2012-04-08 - Tid: 23:08:13 - URL: http://elinohrn.devote.se


Ilma skriver:

Sjukt bra!!! Som vanligt.. hehe <33

Datum: 2012-04-08 - Tid: 23:33:40 -


jenny skriver:

jääättebra som vanligt!! hihi... mer!! :)

Datum: 2012-04-09 - Tid: 08:30:44 - URL: http://delfinblondin.blgg.se


Anonym skriver:

JÄÄÄVLAAR!!! ASA BRAAAAAA.MEEER ♥♥

Datum: 2012-04-09 - Tid: 12:14:00 -


A-king<3 skriver:

Vafan?! omg idioter eller vadå? -.-

det var jättebra! meeeeeeeer :D

Datum: 2012-04-09 - Tid: 13:28:31 -


Josse skriver:

Grymt bra! <3

Datum: 2012-04-09 - Tid: 13:59:18 - URL: http://foreverbbieber.blogg.se/


Becca skriver:

Jätte bra! :D

Skulle vilja ha mer nu! Kollar din blogg jätte ofta!: D Så bra!



Kolla in min blogg ( www.JBiebs.devote.se ) och kommentera vad du tycker! Och sprid den vidare! Så kan jag GÄRNA sprida din blogg vidare(om du har någon då) För det skulle betyda JÄTTEMYCKET! :D

KRAM<3

Datum: 2012-04-09 - Tid: 15:47:52 - URL: http://JBiebs.devote.se


alex skriver:

Jätte bra !! :) <3

Datum: 2012-04-09 - Tid: 17:43:12 - URL: http://itsonlyonedirectiontomyheart.blogg.se/


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback