KAPITEL 2-. LEAVE

"Jahapp." Hickade han och jag sneglade på hans ansikte som såg väldigt allvarligt ut. Han lutade sig mot mig och andades tungt ut.
"Du vet, jag gillar inte ens Lily! Hon är så påhoppig... Det är dig jag gillar... Du är singel och sexig!" Okej, det börjar bli läskigt..
"Jo men jag menar det..." Mumlade han och lutade sig tillbaka i stolen. Jag andades lungt ut och nickade smått.
"Okej.." Han flinade stort mot mig innan han pressade sina motbjudande läppar mot mina. Hjälp!
Jag drog mig genast ifrån hans alkoholfyllda läppar då jag hörde en flämtning bredvid oss. Jag vände snabbt på mig och såg Lily's svikna ansikte. Mest var hon besviken på mig tror jag...
"Dylan? ANNA?!" Röt hon lågt och spärrade upp ögonen mot mig. Jag hoppade snabbt upp på mina fötter och kollade ledsamt på Lily som bara såg chockad ut.
"Gå.. Lämna landet eller något! JAG VILL ALDRIG SE DIG IGEN!" Skrek hon och fick alla blickar på sig. Mamma kom upp till oss och kollade chockande på mig och Lily. Hennes blick fastnade på mig och hon öppnade munnen.
"Anna... Du borde åka. Åk till USA, följ dina drömmar bara." Sa hon lungt och drog med sin hand upp och ner över Lily's rygg. Hon darrade nästan. Mina ögon började brännas och jag sprang ut ur arenan där Pedrinho stod och väntade på mig. Han öppnade bildörren åt mig och började köra mot slottet. Gråt inte Anna. Intalade jag mig själv med till slut brast jag ihop.
-
Pedrinho skjutsade mig till flygplatsen där jag fick ta första bästa plan till Los Angeles.
"Ta hand om dig nu, Prinsessan." Sa Pedrinho mjukt och kramade om mig. Jag drog in hans doft för sista gången.
"Det ska jag.." Viskade jag snabbt till svars innan jag gick in i gate'n. Hej då Portugisien, hej då mamma. Hej då livet som Prinsessa.
Jag stoppade in hörlurarna i öronen och vred på musiken på högsta volym. Jag orkade inte längre...
Jag drog ett djupt andetag innan jag gick ut på flygplatsen där det kryllade av Paparazzi's och Beliebers. Jag log stort mot kamerorna och drog på mig mina svarta solglasögon. Kenny föste mig frammåt då jag slog i något och ramlade.
"Fan.." Muttrade jag och kollade upp på tjejen jag hade rammlat över. Hon såg chockad ut med inte så värst rädd. Hennes ögon var perfekt bruna.. Hon hade mörkbruna perfekta lockar liggandes på hennes axlar.
"Ursäkta Justin Bieber, men du ligger över mig. Snälla kan du flytta?" Sa hon trött och kollade menandes ner på min kropp som låg över henne.
"Oj.. Förlåt." Jag reste mig upp och hjälpte henne därpå. Hon drog av dammet hon hade fått på sina kläder och mötte sedan min blick. Hon var vacker, mer kan jag inte säga.
"Vad heter du?" Frågade jag helt spontant efter en stunds stirrande. Hon svalde hårt och drog upp sitt långa hår i en hästsvans innan hon svarade.
"Emma... Snow." Sa hon nervöst och räckte fram sin hand. Jag kramade om den och skakade den. Ett pirr slank igenom min kropp, men jag visste inte varför. Justin! Du har känt tjejen i 3 minuter.. Ge dig!
"Okej, MS. Snow. Kan jag ge dig skjuts till dit du ska?" Hon bet sig snabbt i läppen innan hon nickade. Jag log stort mot henne och drog med henne ut till den svarta hummern som stod och väntade på oss.  Jag öppnade dörren åt henne och hoppade sedan in själv.
"Vart ska du?" Frågade jag lent och hon log smått tillbaka och kollade ner på ett papper.
"Los Angeles Streets?" Jag nickade snabbt och kollade på Kenny i backspegeln.
"Det är ju student hemmet! Ska du plugga här eller? Vart kommer du ifrån?" Hon svalde hårt igen och nickade smått. För mycket frågor Justin.
"Ja, jag ska plugga här. Jag kommer ifrån Portugisien... Och är 18 år, om du tänkte fråga det." Log hon. Jag nickade snabbt och fuktade mina läppar.
"Jag är också 18. Och jag bor här i L.A. 15 minuter ifrån skolan." Hon höjde förvånat på ögonbrynen och kollade ut genom fönstret. Damn, så vacker. Bilen stannade och hon log stort mot mig.
"Nu ska jag av. Vi ses kanske Mr. Bieber." Flinade hon och hoppade ur bilen med sitt bagage i släp. Kenny började köra igen med ett stort leénde på läpparna.
"Hon var vacker!" Skrattade han och jag slog till honom löst på armen.
Jag knackade snabbt på dörren där det stod "Principal Frost" med stora bokstäver på. Dörren öppnades snabbt och en medelålders kvinna öppnade dörren med ett välkomnande leénde på läpparna.
"Du måste vara Emma! Välkommen till våran skola." Hälsade hon och praktiskt taget tryckte in mig i hennes fuktiga rum. Jag nickade och slog mig ner i en av de ihopsjunkna fotöljer som stod framför hennes bord.
"Så... Du kom hit ifrån Porugisien. Din pappa, Pedrinho Snow anmälde dig... idag? Det var hastigt! Men du kom precis till termin starten! Du kan gå till rum 230 och göra dig bekväm så kommer din rumskamrat." Sa hon hest och stoppade in en genomskinglig halstablett i munnen.
Jag nickade hastigt och lämnade rummet för att gå till mitt Studentrum. När jag öppnade dörren så möttes jag av två fantastiskt blåa ögon.
"Åh! Är du min room-mate?" Flinade killen och höjde förvånat på ögonbrynen. Jag log stort och gick in i rummet till den lediga sängen.
"Antagligen." Han la sig ner på sin säng och började kasta upp en baseball upp och ner där han låg.
"Jag heter Fred!" Hälsade han mjukt och blinkade flörtigt med ögat. Jag började packa upp och vände mig om mot honom.
"Ann-.. Emma!" Jag höll på att säga fel.. Fred hoppade upp bredvid mig och kramade om sin risiga iPhone.
"Ska du ha Pizza?" Frågade han glatt, men jag skakade ogillandes på huvudet. Det fick hans leénde att försvinna så jag var ju tvungen att göra något.
"OK, då. Jag tar en Bussola!" Fnittrade jag och satte mig ner på sängen när mina kläder låg i byrolådan. Han beställde pizzorna och gick sedan in i badrummet vi skulle dela på.
"Hur ska detta gå?" Suckade jag tyst för mig själv och la mig ner i sängen.
-
Fred kom in med två Pizza kartonger och ett välbelåtet leénde på läpparna. Jag gäspade högt och tog imot min kartong. Jag var trött... Resan hade tagit 9 timmar och klockan var ändå bara 6.
"Det här var gott!" Utbrast han efter ett tag och log stort mot mig.
Jag nickade glatt och tog en sista tuggan av pizzan innan jag la mig ner i sängen igen med händerna på magen.
"Så, vad är din historia då.. Prinsessan?" Frågade Fred efter ett tag. Jag svalde hårt. Prinsessan?
"Va?" Han nickade och log mjukt mot mig.
"Ja? Du beter dig ju typ som en prinsessa!" Skrockade han och jag log stelt tillbaka. Phue!
"Eh.. Inget. Ville bara bort från allt. Plugga!" Han nickade förstående och drog av sig sin tröja. Jag gjorde allt för att inte kolla men det gick inte. Min blick hamnade på hans magrutor och jag bet mig löst i läppen. Han skrattade glatt och lämnade rummet.
Du är så duktig Anna. Verkligen. Tänkte jag surt och slog till mig själv i pannan. Dörren öppnades och det var defenetivt inte Fred som kom in...
WHOOPP! Hon är in tha USA, and have met tha Biebs! :D
Vem kom in? Inte Fred?! Vem skulle det kunna vara då....? DARADADARA! :D
KOMMENTERA SÖTNOOOOOSAAR! <3


Kommentarer

Anonym skriver:

Bra xD

Datum: 2012-04-29 - Tid: 13:47:36 -


JBiebs skriver:

Den är superbraa!:DDD

Kommer Justin in?;)

Det tror jag iallafall :))))

SUPER duktig är du iallafall!:DDD

Datum: 2012-04-29 - Tid: 13:55:06 - URL: http://www.JBiebs.devote.se


Julia skriver:

Zaaaac <3333

Datum: 2012-04-29 - Tid: 14:16:18 -


A-King<3 skriver:

JB kanske? ;)

Datum: 2012-04-29 - Tid: 15:00:44 -


Nora skriver:

MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER! ♥

Datum: 2012-04-29 - Tid: 16:24:54 -


Alexandra skriver:

Tror JUstin kommer in :) super bra! :D meerraa!

Datum: 2012-04-29 - Tid: 16:50:56 -


Ebba skriver:

Jb? Mer bra!

Datum: 2012-04-29 - Tid: 17:13:53 -


Josse skriver:

Spännande ! Mer!! :D<33

Datum: 2012-04-29 - Tid: 18:18:42 - URL: http://foreverbbieber.blogg.se/


Me+You 'Imma Tell you one time. <3 skriver:

Grymt bra, me gusta! <3

Datum: 2012-04-29 - Tid: 19:06:00 -


Anonym skriver:

Meeeeeeeeeeeeeeer så jävla bra!!!!!!'<3

Datum: 2012-04-29 - Tid: 19:50:55 -


elin (: skriver:

grymt :D

Datum: 2012-04-29 - Tid: 23:57:58 - URL: http://elinohrn.devote.se


Jssmn! skriver:

JAHAHAHAHAHA såklart att det inte är Justin som kommer in...Det är ju tjej-kompisen eller ngt :D Iallafall AWESOME! :D Läste första kapitlerna och det är grymt bruden! Mer mer mer :D Du har slutat att kommentera på mina kapitel? :o :( Läser inte du längre? :o

Datum: 2012-05-01 - Tid: 11:34:55 - URL: http://jssmn.blogg.se/


Emma snow skriver:

sjukt bra!! ett till kanske!!

Datum: 2012-05-01 - Tid: 16:03:02 -


Ditt namn:

E-post: (privat)

URL:

Din kommentar:




Trackback